ExVitallin_PL 165 Napisano 6 Kwiecień 2013 Utknąłem na 4 challengu :/ Raz dochodzę bez problemu do 5 fali,a raz ginę w pierwszej fali po 10s... Jak już dochodzę do 5 fali,to cały czas zapominam o granatach i ginę przez to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Kwiecień 2013 Ty zobaczysz co się na 6 dzieje :) Takiego chaosu, który trzeba ogarniać to nigdzie nie było :) Ten challenge 6 to jest level = asian. Trzeba jechać na pełnym skupieniu non-stop. Już dawno nie grałem,także poza poradami, które są w poradniku to już nie wiele pomogę :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 7 Kwiecień 2013 (edytowane) Dobra jeszcze tylko ten 6 i platyna Która runda jest najtrudniejsza? Bo zazwyczaj do 3 dochodzę bezproblemowo Edytowane 7 Kwiecień 2013 przez ExVitallin_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Kwiecień 2013 Dojść bezproblemowo, ale z zachowaniem odpowiednich broni? :) Bo to jest ważne, żeby mieć arsenał na późniejsze rundy. Najtrudniejsza jest runda gdzie wylatuje jeden boogey oraz ostatnia, gdzie są 2 boogey. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 7 Kwiecień 2013 1 Runda Lecę po LFE i z tego rozwalam wszystkie roboty.Zazwyczaj 10 strzałów wystarczy Vipera staram się rozwalić poprzez kontrę 2 Runda Lecę po Lock-On Laser Z granatów EMP rozwalam lataczy Z LOL rozwalam Boogey'a Roboty z karabinu 3.Runda W tej ginę :/ Granatem niszczę małe roboty Staram się rozwalić wszystkim dużym robotom głowy,ale zanim rozwalę wszystkich,zabijają mnie Ci z wiertłami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Kwiecień 2013 Na schodach jest tam dobry schron. Ja się tam schowałem za jakimś gzymsem i strzelałem im w głowy z tej broni co tymi dyskami strzela. Nie marnuj też Lasera, bo musisz go mieć na ostatnią rundę. Jak go zużyjesz wcześniej to praktycznie nie zrobisz ostatniej rundy. No i poczytaj mniej więcej co napisałem w opisie tego challenge, bo pisałem go świeżo po ukończeniu gry, więc raczej nie namieszałem tam zbytnio :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 7 Kwiecień 2013 Czy na tej mapie jest coś trwałego, za czym można się schować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Kwiecień 2013 Tak, żeby non-stop być schowanym to nie ma. Zawsze Cie dopadną z którejś strony. Dlatego trzeba używać boost-rolla, wtedy nigdy Cię nie trafią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 7 Kwiecień 2013 Doszedłem do 6 rundy i przez 1 kulę,która uniknęła wybuchy przegrałem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Kwiecień 2013 Przyzwyczajaj się :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 7 Kwiecień 2013 O ile ta gra byłaby łatwiejsza,gdyby bronie były ulepszone na maksa xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 7 Kwiecień 2013 Najtrudniejszy jest ostatni etap Challange 6 i dwa Bogey'e. Czwarty też jest dość trudny, musisz zdjąć dwa latające działka i uważać na "Scorpiony". Jesli zostaną tylko we dwóch to już bułeczka z masełkiem. Ostatniej rundy nie przeszedłem do dziś - wymiękam przy dwóch Bogey'ach. Raz został mi jeden z resztką energii, ale zabrakło mi ammo, musiałem poszukać i przez to zginąłem. Moja psychika tego nie wytrzymała i usunąłem grę z dysku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 7 Kwiecień 2013 Ja mam zamiar to ukończyć.Nie wiem ile czasu mi to zajmie,ale to ukończę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gandi77 18 Napisano 7 Kwiecień 2013 Czy pomiędzy challengami gra robi save,bądż też my możemy zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 7 Kwiecień 2013 Po przejściu challengu gra robi automatycznie save Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 9 Kwiecień 2013 Ciężko idzie :/ Patricko,a Ty po jakim czasie ukończyłeś ten 6 challenge? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Kwiecień 2013 Po 2 albo 3 dniach. Ale jak Cię już bierze ostra kurwica to odpuść i pograj w coś innego. Na nerwach tego nie zrobisz nigdy :) Sam się o tym przekonuje w wielu grach, a tutaj to już w ogóle. Pamiętam jak się męczyłem z challengem 4, chyba z pół dnia. Włączyłem na drugi dzień i za 2 razem się udało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 9 Kwiecień 2013 Czy papieros jakoś działa na roboty? Widziałem na filmiku,jak typek rozpala papierosa,wyrzuca go i ucieka z tego miejsca i roboty zamiast gonić go skupiły się na miejscu,w którym rozpalił papierosa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Kwiecień 2013 Niby tak, ale na challengu 6 to nie ma żadnego sensu, bo nawet sekunda nie minie, a i tak polecą na Ciebie. Ja praktycznie w ogóle z fajek nie korzystałem podczas mojej gry, czy to kampanii czy challengy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 9 Kwiecień 2013 Wkurza mnie ta gra i to bardzo xD Wkurzam się, wyłączam ją i znowu włączam,bo chce wbić tę głupią platynę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Kwiecień 2013 Ta gra oddziela mężczyzn od chłopców :D hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 9 Kwiecień 2013 (edytowane) Raczej tych z fartem od tych bez fartu Edytowane 9 Kwiecień 2013 przez ExVitallin_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 9 Kwiecień 2013 Tu się akurat mylisz - mechanika Vanquish to jest 100% skilla, którego najwyraźniej Ci jeszcze brakuje :P Ale co ja mam powiedzieć, nie mogłem przejść przez Challenge 4, co dopiero 6. Dziś jestem weteranem TPSów i bym pewnie dał sobie z tym radę (po wielu próbach oczywiście), ale nie chce mi się wracać do tej gry. Trzeba po prostu być bezbłędnym, to jest to najważniejsze słowo. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalabis1920 0 Napisano 2 Maj 2013 a już wszystko ogarłem i przeszedłem 4 wyzwania zostały mi dwa ostatnie myśle, że to ogarne, ale przyznam gra trudna ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalabis1920 0 Napisano 25 Maj 2013 no i został 6 challenge i stoje na 3 fali.. przynam gra trudna ! he macie jakieś porady na tą 3 fale ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach