jodzio 197 Napisano 21 Sierpień 2012 W dniu 21.08.2012 o 11:47, ogien82 napisał: A już jest dostępny? jutro o 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogien82 2 Napisano 21 Sierpień 2012 Kurcze no tak zapomniałem ze dziś wtorek a nie środa, a juz zaczołem zastanawiać się ile czego kupić do picia na nocne granie ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 21 Sierpień 2012 W dniu 21.08.2012 o 11:59, ogien82 napisał: Kurcze no tak zapomniałem ze dziś wtorek a nie środa, a juz zaczołem zastanawiać się ile czego kupić do picia na nocne granie ;p hehe nic straconego, ja jutro kupuję jak tylko się pojawi i gramy do białego rana! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
v82016 1 Napisano 21 Sierpień 2012 Jak kupicie to powiecie czy się opłaca;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogien82 2 Napisano 21 Sierpień 2012 Opłaca się napewno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vramin 5 Napisano 21 Sierpień 2012 Też tak uważam, kupuję w ciemno z sentymentu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 21 Sierpień 2012 ja także biorę w ciemno, grało się w 1.6 a teraz jeszcze możliwość gry na konsoli :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vramin 5 Napisano 21 Sierpień 2012 Ja od 1.4, później Condition Zero a jeszcze później Source. A potem sprzedałem PC i przesiadłem się na konsolę. Teraz mam pieca ale kupuję na PS3, za bardzo przyzwyczaiłem się do grania w FPS na konsoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 21 Sierpień 2012 W dniu 21.08.2012 o 12:31, Vramin napisał: Ja od 1.4, później Condition Zero a jeszcze później Source. A potem sprzedałem PC i przesiadłem się na konsolę. Teraz mam pieca ale kupuję na PS3, za bardzo przyzwyczaiłem się do grania w FPS na konsoli. hehe ja mam podobnie, wczoraj odpaliłem sobie steama i zagrałem jakieś 15min w 1.6 to staty 0-8 :D FPS only konsole chyba już dla mnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 21 Sierpień 2012 ja chyba kupie na pc bo tylko tam będe miał możliwość niszczenia miażdzenia kumpli z klasy. Bo na informatyce w 1.6 potrafie pojechac całą drużyne pseudo-pro najsłabszym pistoletem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vramin 5 Napisano 21 Sierpień 2012 W dniu 21.08.2012 o 12:59, Przemowawa napisał: hehe ja mam podobnie, wczoraj odpaliłem sobie steama i zagrałem jakieś 15min w 1.6 to staty 0-8 FPS only konsole chyba już dla mnie Niedawno odpaliłem CS:S i też nie było najlepiej. Mam laptopa, starałem się oszczędzać klawiaturę i tym tłumaczę słaby wynik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogien82 2 Napisano 21 Sierpień 2012 Tą grę trzeba mieć choćby z sentymentu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majullposampas 0 Napisano 21 Sierpień 2012 Będziecie grać na myszce + keyboard czy na gamepadzie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakov. 5 Napisano 21 Sierpień 2012 Myślę że trochę bez sensu grać na M+K.. zastanawiam się pomiędzy pad/move Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 21 Sierpień 2012 ja move na 100%. W Killzone grało mi się świetnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogien82 2 Napisano 21 Sierpień 2012 Ja na padzie standardowo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 21 Sierpień 2012 W dniu 21.08.2012 o 10:43, ogien82 napisał: Witam To Panowie może zrobimy sobie zaraz trofki i bedziemy grać z plantyna:) Widziałem listę nie wyglada najgorzej, tak to wygląda: CS:GO Platinum Trophy Collected all other CS:GO trophies Shot With Their Pants Down Kill an enemy while they are reloading Make the Cut Win a knife fight Eye to Eye Kill a zoomed-in enemy sniper with a sniper rifle of your own Bunny Hunt Kill an airborne enemy Magic Bullet Kill an enemy with the last bullet in your magazine (excluding sniper rifles and Zeus x27) Blind Fury Kill an enemy while you are blinded from a flashbang Blast Will and Testament Win a round by picking up the bomb from a fallen comrade and successfully planting it Born Ready Kill an enemy with the first bullet after your respawn protection ends in Arms Race mode The Unstoppable Force Kill four enemies within a single round The Cleaner In Classic mode, kill five enemies in a single round Dead Shepherd Kill an enemy who is leading the hostages without injuring the hostages FIRST! Be the first player to get a kill in an Arms Race or Demolition match Still Alive Survive more than 30 seconds with less than ten health in Arms Race or Demolition mode Denied! Kill a player who is on gold knife level in Arms Race Mode Insurgent Kill an enemy who is dominating you Repeat Offender Dominate an enemy Overkill Kill an enemy whom you are already dominating Rampage! Win an Arms Race match without dying Platyne będzie można zrobić z botami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 21 Sierpień 2012 Ja na padzie, ale spróbuję na myszce i klawiaturze tak dla jaj. Pewnie już nie potrafię nimi sterować xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majullposampas 0 Napisano 21 Sierpień 2012 Ciekawe czy ci co będą grać na myszce będą mieć przewagę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 21 Sierpień 2012 będą osobne serwery dla padowcow i myszkowcow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 21 Sierpień 2012 jesli będziesz miał wysokie K/D to będzie się dorzucać do serwów co każdy ma wysokie. ciekawe ile będzie zajmować gb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 21 Sierpień 2012 pewnie z 1 gb przecież to słabizna graficzna, kilka mapek, ogólnie mała gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 21 Sierpień 2012 W dniu 21.08.2012 o 15:59, bartez1994 napisał: pewnie z 1 gb przecież to słabizna graficzna, kilka mapek, ogólnie mała gra nie no więcej stawiam koło 2,5 gb :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 21 Sierpień 2012 AKTUALIZACJA : GRA WAŻY 2,3 GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakov. 5 Napisano 21 Sierpień 2012 Nie żebym się czepiał, ale staraj się edytować posty bo mod się może przyczepić. No to cóż - do zobaczenia jutro o 17(?) na DD2! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach