Skocz do zawartości
NFL

Counter-Strike: Global Offensive

Rekomendowane odpowiedzi

Problem w tym, że nie bardzo jest jak kupić w stanach - polskiej karty nie akceptuje, analogicznie zrobili zakup zdrapki - sprawdza dane w systemie, czy karta jest wydana w USA czy poza nią. Próbowałem - jeśli ktoś ma pomysł, to niech się podzieli. Przypominam o proteście, który będzie można pchnąć do SCEE: http://www.facebook.com/SceReleaseCsgoInEuAndMakeUpYourDecrepitude - dopóki nie będzie nas naprawdę dużo, gówno to da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już oficjalnie. CS GO nie ma w dzisiejszej aktualizacji

I know a lot of you were hoping for news on Counter Strike: Global Offensive but I’m afraid I’ve no new information to share today. Rest assured we’ll update you as soon as possible.

LINK?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na allegro są zdrapki do US STORE przeciez :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy gry nie mają ustawień regionalnych ? Bez problemu będę grał na swoim polskim koncie, a potem z Europą po sieci ? Patche można wtedy już instalować będzie z EU?

Edytowane przez bartez1994

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde,to są jakieś jaja,dziś kupiłem już kabel hdmi/dvi i przejsciowke chinch na jacka,by pograc w csa na monitorku,a to znowu zonk,csa nie ma i nie wiadomo kiedy bedzie....Ehh;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem że z amerykanskiego pss?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest może jakaś nowa wypowiedź od Sony w sprawie CS-a w europie? Istnieje szansa, że wyjdzie za tydzień?

Edytowane przez KicporPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sony nie wypowiada się na ten temat, jesli już to w ten sposób '' Wiemy o problemach z CS jak tylko coś będziemy wiedzieli to napiszemy'' i na tym rozmowa się kończy. Za tydzień? Liczyć możesz ale znowu się rozczarujesz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem bardzo co za problem oni maja, skoro nikt inny czegos takiego nie mial.. Ze sklepem jak to w tej smiesznej petycji na fejsie ktos napisal? Watpie, skoro moga jakas gowniana gre na move wrzucic.. Konflikt interesow? Wrzuca pozniej bo nie bedzie contentu i chca ciaglosc wplywow miec? Zeby sie nie przeliczyli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra się całkiem przyjemnie. Celowanie jest trudniejsze, ogólnie gra jest trudniejsza od 1.6 . Na myszce ciężko było mi grać, ale gra jest ok. Graficznie poprawione na +.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W moim odczuciu gra jest dużo mniej dynamiczna, niż pamiętam ją z PC, ale grałem wiele lat temu... za to nieprzerwanie i przez dobrych parę lat. Zakupy rozwiązali w miarę sensownie, graficznie bez wodotrysków, powiedzmy na słabą czwórkę, natomiast jest zauważalny lag, który podczas gry porządnie wkurza. Generalnie muszę powiedzieć, że gdybym miał do wyboru CS vs Modern Combat: Domination - jednak... wybrałbym to drugie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem w tym, że nie bardzo jest jak kupić w stanach - polskiej karty nie akceptuje, analogicznie zrobili zakup zdrapki - sprawdza dane w systemie, czy karta jest wydana w USA czy poza nią. Próbowałem - jeśli ktoś ma pomysł, to niech się podzieli. Przypominam o proteście, który będzie można pchnąć do SCEE: http://www.facebook....YourDecrepitude - dopóki nie będzie nas naprawdę dużo, gówno to da.

Zero problemów z naszymi kartami. Zwykłe jak i kredytówki działają, rozliczy ci po normalnym kursie bankowym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dalej brak info? To już przecież półtora tygodnia po premierze. Coś tu BARDZO śmierdzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jest chora sytuacja, ale co poradzić. Ciekawe ile Europa będzie musiała czekać... Mi zostało jedno trofeum do platynki :biggrin: :biggrin:

....

Edytowane przez pablos_83
slocikami nie handlujemy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Panowie, myślę, że w środę po 17 pociągniemy już CSa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Panowie, myślę, że w środę po 17 pociągniemy już CSa :)

A wyczytales gdzies o tym info?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi