KicporPL 0 Napisano 4 Wrzesień 2012 (edytowane) Nie umiem tak bardzo niemieckiego, ale domyślam się, że pewnie chodzi o CS-a Za tydzień będzie? Edytowane 4 Wrzesień 2012 przez KicporPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 4 Wrzesień 2012 Cs pojawi sie 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KicporPL 0 Napisano 4 Wrzesień 2012 Na 100% czy jak zwykle przy każdej aktualizacji to tylko przypuszczenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 4 Wrzesień 2012 informacje są dość pewne że 12 września się pojawi. Sony jeszcze nie potwierdza ale myślę że to data wyjścia CS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KicporPL 0 Napisano 4 Wrzesień 2012 (edytowane) W końcu Już traciłem wiarę w tego CS-a. Ale będę cisnął od czwartku ^^ PS Tryb Demolka jest super, grałem u kolegi. Brakuje mi tylko tłumika do M4 :) Edytowane 4 Wrzesień 2012 przez KicporPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 5 Wrzesień 2012 Z bloga PS Q: really no cs go. its been 2 weeks and no info at all. A:Sadly not. If had anything I could share I would. I know it’s a heavily demanded but I simply have no words to share. Please bear with us… Żadnych nowych informacji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 9 Wrzesień 2012 Ciekawe jak to będzie z graczami CS:GO na PS3... czy będzie z kim grać czy zaraz po premierze zaczną być pustki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 9 Wrzesień 2012 Już teraz trafia się z botami ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 9 Wrzesień 2012 No to jest chora sytuacja, ale co poradzić. Ciekawe ile Europa będzie musiała czekać... Mi zostało jedno trofeum do platynki :biggrin: .... Jeżeli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pięniądze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radoneon14 54 Napisano 9 Wrzesień 2012 Ciekawe jak to będzie z graczami CS:GO na PS3... czy będzie z kim grać czy zaraz po premierze zaczną być pustki... No co Ty gadasz człowieku! Ludzie czekają na tą grę jak mohery na spotkanie z ojcem Rydzykiem, a ty się zastanawiasz czy będą ludzie na serwerach?! W moim przypadku gdyby nie AK BF3 to kupił bym Cs z konta USA, a tak akurat czas leci przy nowych mapach BF3 i czekam na Cs. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KicporPL 0 Napisano 9 Wrzesień 2012 Ma ktoś jakieś info? Czy nadal cisza grobowa wisi nad CS-em? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogien82 2 Napisano 12 Wrzesień 2012 Jest szansa, że dziś będzie CS?, może już coś ktoś wie? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 12 Wrzesień 2012 dziś nie będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Wrzesień 2012 Najlepsze w tym wszystkim jest to, że wystawią Wam to za pewnie 60zł miesiąc po premierze, a i tak wszyscy kupią z wywieszonymi jęzorami i w ogóle zapomną jak SCEE wali nas w zad. I nie chodzi tutaj tylko o CS'a, bo SCEE coraz częściej daje dupy i uchodzi im to na sucho... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogien82 2 Napisano 12 Wrzesień 2012 No to zajebiście, kolejny tydzień czekania na marne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 12 Wrzesień 2012 Jeny...po prostu nie czekajcie...w EU nie wiadomo kiedy wyjdzie, ale na pewno nie prędko. Jak komuś bardzo zależy to niech na gametrade kupić sobie slot za 40 zł i po sprawie, ew. założy konto na US kui zdrapkę na allegro i po kłopocie. Wyjść jest dużo, chcieć to móc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vramin 5 Napisano 12 Wrzesień 2012 No i na koncie US trzeba będzie grać. Ktoś tak zrobił może? Jak to chodzi, są lagi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 12 Wrzesień 2012 It’s the standard stock response from me again – I have no information to share. No information this week either… Na blogu oczywiście nic nie wiedzą. Chyba szkoda czasu na czekanie. Jak ktoś mocno napalony niech kupuje w US Store Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 12 Wrzesień 2012 Śmiech na sali, chciałem sobie pograć, oderwać się od BF-a którego już mam po dziurki w nosie, a tu lipa. Nie wiem za to płacą tym ludziom ale takie obsuwy są niedopuszczalne moim zdaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banok 131 Napisano 12 Wrzesień 2012 No i na koncie US trzeba będzie grać. Ktoś tak zrobił może? Jak to chodzi, są lagi? Kupujesz na koncie US a grasz normalnie na EU nie ma zadnych problemow,zakladasz konto US tak jak kolega wyzej napisal,kupujesz zdrapke i grasz;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 13 Wrzesień 2012 Potwierdzam wystarczy kupić zdrapkę na 20$ - cena 74 zł na allegro. Użyć jej na koncie US, pobrać grę, korzystać na koncie EU. Zawsze możecie potem odsprzedać slota i macie grę za ok. 40 zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 19 Wrzesień 2012 dziś znowu nie ma. Jeszcze ktoś czeka? :rofl: Odpowiedź SCEE na blogu Sorry, again I have nothing to say on it still. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 19 Wrzesień 2012 Ci co czkeali już kupili, lub kupili inną grę, wszak premiery ciekawe w tym tygodniu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamiLLenTe 0 Napisano 19 Wrzesień 2012 Żal mi ich! Czekam(y) i czekam(y) do tej pory, a tu co? Nic! Napisaliby jakąkolwiek prawdę, że chodzi coś o pieniądze, a nie... Chamy jedne! Jeżeli nie dadzą w jakiejś promocji nam tego CS-a to ja podziękuję. Na pewno już mnóstwo kupców stracili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radoneon14 54 Napisano 19 Wrzesień 2012 Żal mi ich! Czekam(y) i czekam(y) do tej pory, a tu co? Nic! Napisaliby jakąkolwiek prawdę, że chodzi coś o pieniądze, a nie... Chamy jedne! Jeżeli nie dadzą w jakiejś promocji nam tego CS-a to ja podziękuję. Na pewno już mnóstwo kupców stracili. Fakt że takie opóźnienie to przesada, ale ludzie ci co mieli kupić i tak kupią po takiej cenie jaką zaoferuje Sony, choć lada dzień super premiery np Fifa13,WRC3,F1 2012 itp więc jest na co wydać kasę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach