Skocz do zawartości
NFL

Counter-Strike: Global Offensive

Rekomendowane odpowiedzi

Nie umiem tak bardzo niemieckiego, ale domyślam się, że pewnie chodzi o CS-a :biggrin: Za tydzień będzie?

Edytowane przez KicporPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

informacje są dość pewne że 12 września się pojawi. Sony jeszcze nie potwierdza ale myślę że to data wyjścia CS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu :biggrin: Już traciłem wiarę w tego CS-a. Ale będę cisnął od czwartku ^^

PS

Tryb Demolka jest super, grałem u kolegi. Brakuje mi tylko tłumika do M4 :)

Edytowane przez KicporPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z bloga PS

Q: really no cs go. its been 2 weeks and no info at all.

A:Sadly not. If had anything I could share I would. I know it’s a heavily demanded but I simply have no words to share. Please bear with us…

Żadnych nowych informacji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe jak to będzie z graczami CS:GO na PS3... czy będzie z kim grać czy zaraz po premierze zaczną być pustki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jest chora sytuacja, ale co poradzić. Ciekawe ile Europa będzie musiała czekać... Mi zostało jedno trofeum do platynki :biggrin: :biggrin:

....

Jeżeli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pięniądze :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ciekawe jak to będzie z graczami CS:GO na PS3... czy będzie z kim grać czy zaraz po premierze zaczną być pustki...

No co Ty gadasz człowieku! Ludzie czekają na tą grę jak mohery na spotkanie z ojcem Rydzykiem, a ty się zastanawiasz czy będą ludzie na serwerach?! W moim przypadku gdyby nie AK BF3 to kupił bym Cs z konta USA, a tak akurat czas leci przy nowych mapach BF3 i czekam na Cs.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest szansa, że dziś będzie CS?, może już coś ktoś wie? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że wystawią Wam to za pewnie 60zł miesiąc po premierze, a i tak wszyscy kupią z wywieszonymi jęzorami i w ogóle zapomną jak SCEE wali nas w zad.

I nie chodzi tutaj tylko o CS'a, bo SCEE coraz częściej daje dupy i uchodzi im to na sucho...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeny...po prostu nie czekajcie...w EU nie wiadomo kiedy wyjdzie, ale na pewno nie prędko.

Jak komuś bardzo zależy to niech na gametrade kupić sobie slot za 40 zł i po sprawie, ew. założy konto na US kui zdrapkę na allegro i po kłopocie. Wyjść jest dużo, chcieć to móc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i na koncie US trzeba będzie grać. Ktoś tak zrobił może? Jak to chodzi, są lagi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

It’s the standard stock response from me again – I have no information to share.

No information this week either…

Na blogu oczywiście nic nie wiedzą.

Chyba szkoda czasu na czekanie.

Jak ktoś mocno napalony niech kupuje w US Store

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiech na sali, chciałem sobie pograć, oderwać się od BF-a którego już mam po dziurki w nosie, a tu lipa. Nie wiem za to płacą tym ludziom ale takie obsuwy są niedopuszczalne moim zdaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i na koncie US trzeba będzie grać. Ktoś tak zrobił może? Jak to chodzi, są lagi?

Kupujesz na koncie US a grasz normalnie na EU nie ma zadnych problemow,zakladasz konto US tak jak kolega wyzej napisal,kupujesz zdrapke i grasz;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam wystarczy kupić zdrapkę na 20$ - cena 74 zł na allegro. Użyć jej na koncie US, pobrać grę, korzystać na koncie EU. Zawsze możecie potem odsprzedać slota i macie grę za ok. 40 zł :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziś znowu nie ma. Jeszcze ktoś czeka? :rofl:

Odpowiedź SCEE na blogu

Sorry, again I have nothing to say on it still.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żal mi ich! Czekam(y) i czekam(y) do tej pory, a tu co? Nic! Napisaliby jakąkolwiek prawdę, że chodzi coś o pieniądze, a nie... Chamy jedne! Jeżeli nie dadzą w jakiejś promocji nam tego CS-a to ja podziękuję. Na pewno już mnóstwo kupców stracili.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Żal mi ich! Czekam(y) i czekam(y) do tej pory, a tu co? Nic! Napisaliby jakąkolwiek prawdę, że chodzi coś o pieniądze, a nie... Chamy jedne! Jeżeli nie dadzą w jakiejś promocji nam tego CS-a to ja podziękuję. Na pewno już mnóstwo kupców stracili.

Fakt że takie opóźnienie to przesada, ale ludzie ci co mieli kupić i tak kupią po takiej cenie jaką zaoferuje Sony, choć lada dzień super premiery np Fifa13,WRC3,F1 2012 itp więc jest na co wydać kasę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi