Skocz do zawartości
ps3seth

Nba 2K12

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam pytanie a propos kamer. Z jakiej korzystacie? Ja grałem na początku na broadcast, a teraz testuję 2K (z za kosza). Ta druga daje chyba lepszy 'przegląd pola'.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie od paru dni nie mogę zsynchronizować nba today !!! wyskakuyje mi błąd oczywiscie psn store wszystko ladnie chodzi jedynie nie moze zaktualizować na pierwszej stronie nba today itd? macie taki sam problem i podczas sezony goscie maja dziwne buty .. ????? wszyscy białe ja pierd....o i najlepsze jeden koles biale rece czarna glowa :PP jaki lol....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam nie mam żadnych problemów w 4 kwarcie, w zasadzie to przez cały mecz. Kilka razy miałem tak, że przez 3 kwarty lamiłem, miałem około 30 pkt, a w 4 kwarcie miałem boosta czyli po prostu waliłem po około 35 pkt. Najwięcej miałem w meczu 81 pkt, 25 zbiórek, 9 asyst, 8 steali i na koniec meczu performence 1420 sp. Ogólnie 3000 sp nabiłem:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka, ma ktoś z was po ostatnim patchu jakieś problemy z wieszaniem konsoli?

Nie wiem do końca co się dzieję ale założyłem już dwukrotnie Playoff pograłem 1-2 mecze, i przy następnym włączeniu gry jak wczytuje tego save to się wiesza konsola. Za pierwszym razem myślałem, że save się zepsuł po instalacji nowego patcha do gry bo założyłem Playoff przed patchem, usunąłem ten zapis i zrobiłem nowy. I wiem że zagrałem ze 3-4 mecze i po dłuższej przerwie jaką sobie zrobiłem chciałem wczytać sobie grę i oczywiście zwiecha.

Z tego co kojarzę to tryb Season wczytuje się normalnie...

Edit:

Hmmm dobra nieważne. Jak wczytuje z menu głównego, gdzie wyświetla się chyba ostatni tryb gry w jaki graliśmy, to wtedy konsola się wiesza ale jak wlazłem w opcję i wczytałem "ręcznie" przez load i wybranie zapisu to się odpaliło. Tak czy siak ciekawe.

Edytowane przez Scooby-Doo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo, gra ktoś może w My Player? Gram tam jako PG i praktycznie nie mam żadnych zbiórek, wiecie jak się ustawiać albo czy są jakieś taktyki żeby mieć więcej zebranych piłek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam problem gram w my player i zaczolem w chicago doszedlem do finalu konferencj i przegralem z heat i przy rozpoczeciu nowego sezony wyskoczylo mi ze trade suns cos takiego i qurcze nacisnolem ok i sprzedali mnie do suns no gram z gortatem ale oni oddali za mnie wszystkich cennych graczy do bulls i moje pytanie brzmi czy mozna ten save cofnac jakos zeby wrocic do czasu jak gralem w bulls z gory dziekuje za odp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możecie mi powiedzieć jak np. rzucić piłkę nad kosz i żeby zawodnik w górze wyskoczył i z góry ten wsad zrobił ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możecie mi powiedzieć jak np. rzucić piłkę nad kosz i żeby zawodnik w górze wyskoczył i z góry ten wsad zrobił ?

Jeżeli chodzi Ci o alley oop to L2 + kółko.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytamie co do trybu My player. Czy mozna jakoś po pierwszym sezonie renegocjować kontrakt? Wpada mi po 50k i przybywa bardzo mało kaski,a mam kilka statystyk już na maxa i chciałbym wykupić możliwośc ich podwyższenia. Kontrakt mam chyba 2-u letni i jak miałbym jeszcze przez jeden rok dostawac taką niską stawkę to kicha. Czyżby tylko trade był wyjsciem z sytuacji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jest ktoś kto nie ma doświadczenia w graniu online a chciałby pograć to psn: zabson87 tylko zaznaczcie ,że chodzi o nba :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powie mi ktoś , czy da się zagrać więcej niż jeden sezon w trybie association? . Gram sobie pierwszy sezon Lakersami , odpadam w pierwszej rundzie PO , kończy się finałowy mecz i co dalej? to już koniec , trzeba zaczynać tryb od nowa? nie da się zagać kolejnego sezonu , tak jak np. w Fifie?. Jeśli tak to trochę do dupy , a jeśli można to jak to zrobić? bo zupełnie nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z faulami przy grze zasłoną. Jak mój zawodnik stawia zasłonę dla zawodnika, który ma oddać rzut to w 3/4 przypadkach kończy się na nielegalnej zasłonie. Coś źle robię czy da się gdzieś zmniejszyć agresywność czy coś, żeby unikać tych fauli?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@dawidinho09 na pewno się da bo mniej więcej do tego został stworzony ten tryb i gdzieś tam na pewno jest przejście do następnego, nie pamiętam już gdzie bo ostatnimi miesiącami gram tylko w My Player.

@pescar nie wiem jak Ty to robisz ale ja nie mam takich problemów, bardzo rzadko mi się zdarza ,żeby sfaulować tworząc 'screen'. Robisz go w sposób ,że ustawiasz się i trzymasz kółko (lub jak tam masz ustawiony przycisk za screen) i stoisz czy coś jeszcze kombinujesz? Bo jak bez dodatkowych kombinacji to serio nie wiem co robisz w tym nie tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już znalazłem rozwiązanie. Wybierałem zagrywkę z rzutem za 3, podkoszowy stawiał zasłonę ale ja za szybko robiłem ruch zawodnikiem i oddawałem rzut przez co ten co robił zasłonę nie mógł dobrze się ustawić i faulował.

A na jakich sllidersach grasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanko czy ktos wie jak wlaczyc strzałki ktore pokazywały jak biegac po boisku podczas zagrywek tak jak mialo to miejsce w 2k11 ?

A drugie pytanie dotyczy nauki mojego zawodnika nowych zagrywek nie wiem gdzie to wlaczyc lub do jakiego miejsca dodawac skill points?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. w opcjach trenera masz coś takiego jak "pokazywanie zagrywki" i tam wybierasz czy ma być cała (miejsca w których masz się zatrzymać, postawić zasłonę, podać piłkę i wszystko okraszone tym strzałkami o których wspominasz)

2. Ale o jakie sztuczki Ci chodzi?

Ja też zadam pytanie. Chce pograć z kumplem w sieci. Jesteśmy zalogowani w mojej/jego szatni i nic się nie da wystartować. Wszystko inne działa. Jakieś pomysły?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, jestem początkującym graczem w nba 2k12.

Traktuje to jako zabawę hobby. W trybie my player gram sezon w chicago /ovr75/.

Jak pisałem chciałem się pobawić i zrobić z mojego zawodnika gracza na maksa tzn OVR99. Ściągnąłem program do "zhackowania" skill points przez sieć (NBA 2K12 My Player Hacking Tool (PS3). Ale nie działa. Czy macie doświadczenie z takim "oszukiwaniem" może coś podpowiecie.

Z góry dziękuję piszcie

zloty501@wp.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy w tej grze jest możliwość aktualizacji składów? Czy zwyczajnie aby zagrać teraz aktualnymi składami trzeba będzie kupić nową odsłonę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aktualizacji to nie wiem? ale jest mase plików, które sobie ściągasz :) (ludzie z calego świata pracują nad patchami) a co za tym idzie (aktualne składy) !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypuszczam że tak jak w 2k11.

Oficjalnej aktualizacji od 2k nie będzie.

Można pobierać składy dodane przez użytkowników, jednak w okolicach premiery następnej części opcja ich dodawania zostanie zablokowana

Pytanie też kiedy wyłączą możliwość pobierania czegokolwiek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaką kombinacje klawiszy stosujecie przy rzutach za 3? Bo mi piłka do kosza nie dolatuje jak wciskam sam kwadrat na dodatek najlepszym koszykarzem świata - Kobe Bryantem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie sęk w tym że rzucam raz tym raz tym i efekt jest taki sam - teraz nawet za 2 nie moge dorzucic jedynie jak podejde pod kosz .... na początku jak odpaliłem grę po raz pierwszy w miarę mi wychodziło ale później zaczął się właśnie problem. Grać się odechciewa jeżeli po połowie meczu jest wynik 35 do 10 ; /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie!

Potrzebuje pilnie pomocy.

Próbuje zagrać ze znajomym w 2k12 i w momencie kiedy przyjmie zaproszenie, wyświetla mi sie lista graczy (ja i mój znajomy), mam ustawione na "VS" ale nie moge włączyć gry..

Czy jest ktoś w stanie mi wytłumaczyć dlaczego, i jak włączyć mecz?

Z góry dziekuje za pomoc i prosiłbym o szybką odpowiedz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi