Gość Napisano 25 Wrzesień 2008 No teraz zła wiadomość - wygląda na to, że wszystko trzeba robić od nowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 Burnout Paradise saves are locked to your profile. We had hoped to use this to retroactively award trophies, but we discovered during testing that this is not possible. You will therefore require a fresh game-save to receive trophies in Burnout Paradise. If you're familiar with PS3 trophies already, you'll recognise that this works in the same way as all other games that have added trophy support post-release. Ehhh.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 25 Wrzesień 2008 Ej jaki path jest?... ja nie mam nic do zassania po właczeniu Burnouta, nic nie ciągnie i nie informuje tylko włącza się gra... Co do robienia wszystkiego na nowo, to spodziewałem sie takiego rozwiązania... Że zapytam raz jeszcze... wher is path?? wydaje mi się, czy tylko mi go nie dadzą?? @Kenaj to masz pecha... ... może to tylko chwilowe, może spróbuj zrobić twardy reset konsoli... a mi na domiar szczęścia jedzie dziś PSP Slim CristalWhite (PSP Flat opchnąłem)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenaj 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 Ja sciągnałem patch, nawet zdobyłem 2 trofea ... i mój czytnik Blu Ray odmówił posłuszeństwa :/ po prostu genialnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek0306 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 Ej jaki path jest?... ja nie mam nic do zassania po właczeniu Burnouta, nic nie ciągnie i nie informuje tylko włącza się gra...Co do robienia wszystkiego na nowo, to spodziewałem sie takiego rozwiązania... Że zapytam raz jeszcze... wher is path?? wydaje mi się, czy tylko mi go nie dadzą?? @Kenaj to masz pecha... ... może to tylko chwilowe, może spróbuj zrobić twardy reset konsoli... a mi na domiar szczęścia jedzie dziś PSP Slim CristalWhite (PSP Flat opchnąłem)... no patch juz jest ale z reaktywacja lipa na calej lini Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 25 Wrzesień 2008 Panowie,co jest z tym patchem a dokładnie,gdzie on jest Włączyłem grę,ale nic mi się nie aktualizuje...Robię już to poraz trzeci i dupa.Co do diaska:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Wrzesień 2008 Panowie z Criterion pojechali na maxa . Zassałem dzisiaj patcha z trofeami - trzeba grać od początku żeby je zdobyć ale to jeszcze nic ( ale jest na to sposób - kopiujemy sejwa z burnouta na usb , kasujemy go z konsoli , zaczynamy nową grę od świeżego sejwa , zdobywamy szybko medale , kasujemy nowego sejwa , wgrywamy tego starego i mamy trofea a także wszystko co wcześniej zdobyliśmy - czytałem o tym dzisiaj rano na paru innych forach ). Wcześniej pisałem że nie mogę wybrać auta bo mi się gra wiesza ( motory mogę wybrać ) a teraz gra mi się wiesza w warsztacie - nic nie mogę wybrać Zaraz usuwam sejwa z burnouta i wszystkie patche do niego . Ściągne je ponownie i jak będzie mi się dalej wieszać to podziękuję tej grze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 25 Wrzesień 2008 Wcześniej pisałem że nie mogę wybrać auta bo mi się gra wiesza ( motory mogę wybrać ) a teraz gra mi się wiesza w warsztacie - nic nie mogę wybrać Zaraz usuwam sejwa z burnouta i wszystkie patche do niego . Ściągne je ponownie i jak będzie mi się dalej wieszać to podziękuję tej grze Coś mi się wydaje,że nie do końca im to wypaliło i patch z trofeami został usunięty:/ Jednak nie,natknąłem się teraz na taki oto komentarz: I can confirm it's not live in America yet. (mogę potwierdzić że jeszcze nie dostępne w Ameryce) Ja właśnie korzystam z konta US,dodatkowo gre także mam z USA.Więc potwierdzam,że trofea dla kont US nie są jeszcze dostępne:( To jedyny poważny minus konta US,strefa czasowa i dłuższe czekanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek0306 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 Coś mi się wydaje,że nie dokońca im to wypaliło i patch z trofeami został usunięty:/ co masz na mysli ze bedzie nowy patch ktory reaktywuje seava , wszedzie pisza o ty ze niereaktywuje, a jaka masz wersje PAL bo ja zassalem bez problemu do tej wersji.a czytaliscie to Burnout Paradise saves are locked to your profile. We had hoped to use this to retroactively award trophies, but we discovered during testing that this is not possible. You will therefore require a fresh game-save to receive trophies in Burnout Paradise. If you're familiar with PS3 trophies already, you'll recognise that this works in the same way as all other games that have added trophy support post-release. KLIK ZRODLO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 25 Wrzesień 2008 co masz na mysli ze bedzie nowy patch ktory reaktywuje seava , wszedzie pisza o ty ze niereaktywuje, a jaka masz wersje PAL bo ja zassalem bez problemu do tej wersji.a czytaliscie to Miałem na myśli,że kilka osób ma problemy z grą po pobraniu patcha z trofeami.Gra się wiesza w różnych momentach...Napisałem przecież w swoim poście,że mam wersję z USA,czyli NTSC:) Patch jest narazie dostępny,tylko dla Europy:/ Burnout Paradise saves are locked to your profile. We had hoped to use this to retroactively award trophies, but we discovered during testing that this is not possible. You will therefore require a fresh game-save to receive trophies in Burnout Paradise. If you're familiar with PS3 trophies already, you'll recognise that this works in the same way as all other games that have added trophy support post-release. Chodzi mnie więcej o to,że mieli nadzieję,zrobić trofea kompatybilne wstecz,ale odkryli podczas testów,że jest to niemożliwe:/ Potrzebny jest świeży stan gry do zebrania trofeów w grze.Jeśli jesteś zaznajomiony z trofeami na PS3, to rozpoznasz że działają na podobnej zasadzie,jak reszta trofeów w pozostałych grach. Czyli trzeba robić na bieżąco,niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek0306 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 MAGpl a co o tym myslisz mi niewchodza nadal moze to tez dotyczy wersji USA sposob na trofea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 25 Wrzesień 2008 Ale co Ci nie wchodzi? Trofea z save'u. Przecież nie są kompatybilne wstecz, tak wynika z tego tekstu co napipsałeś na poprzedniej stronie. P.S. Nie otwiera mi tej strony:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek0306 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 Ale co Ci nie wchodzi? Trofea z save'u. Przecież nie są kompatybilne wstecz, tak wynika z tego tekstu co napipsałeś na poprzedniej stronie.P.S. Nie otwiera mi tej strony:/ tamto co wkleilem to oficjalny komunikat critersow a ten link to podobno jest sposob na reaktywacje trofeow tylko ze ja robie tak jak napisali i niewchodza o to chodzi http://www.criteriongames.com/forum/viewto...f=12&t=8177 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borsook 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 To nie jest sposob na zdobycie trofeow tylka na niestracenie save-a. Robisz kpie starego, grasz od nowa dla trofeów i potem wgrywasz starego i masz i trofea i 100% gry. Innej opcji tam nie widze zeby uzyskac trofea za nic kombinując Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek0306 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 To nie jest sposob na zdobycie trofeow tylka na niestracenie save-a. Robisz kpie starego, grasz od nowa dla trofeów i potem wgrywasz starego i masz i trofea i 100% gry. Innej opcji tam nie widze zeby uzyskac trofea za nic kombinując zgadza sie masz calkowita racje na tym ten cwancyk polega dobre i to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesol 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 Ja mam problem, ze nie zalicza mi zadnych trofeow. Usunalem starego save'a, wlaczylem nowa gre, naprawilem auto i powinienem dostac bronz, a nie dostaje nic. Na dole ekranu wyswietla tylko, ze challenge zaliczony i to wszystko. W profilu nie mam trofea...Jaki moze byc powod? Moze usunac wszystkie dane dotyczacy gry - patche? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Wrzesień 2008 Jesol - ja nie mogłem nawet uruchomić gry . Skasowałem sejwa , wszystkie patche , wgrałem patche na nowo ( ponad 500 mb , trochę to trwa ) utworzyłem nowego sejwa i jadę od początku - jak na razie wszystko działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesol 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 Chyba doszedlem do tego w czym rzecz. Wychodzi na to, ze mam wersje NTSC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koczownik 1 Napisano 26 Wrzesień 2008 Hej! Czy ktoś ściągał już tego Burnouta z PS Store? Wiecie może ile zajmuje ta instalka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 26 Wrzesień 2008 Ja w sumie nie sprawdzałem, ale cena na US Store miło mnie zaskoczyła:) 29$, to przecież niewiele, jak za tak wspaniały tytuł. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mastefix 2 Napisano 26 Wrzesień 2008 Są już trofea!! software 1.50:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 26 Wrzesień 2008 Ale w sensie, że kto? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 26 Wrzesień 2008 @tomek0306 Nie przesadziłeś Ty z tymi grafikami w sygnaturze?... jedno zdanie piszesz a sygnature masz na pól ekranu!... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek0306 0 Napisano 26 Wrzesień 2008 @tomek0306Nie przesadziłeś Ty z tymi grafikami w sygnaturze?... jedno zdanie piszesz a sygnature masz na pól ekranu!... teraz lepiej ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sndwwa 1 Napisano 27 Wrzesień 2008 takie pytanko , czy ktoś ściągał już burnouta z us store ? bede go jutro kupował i chce wiedzieć czy jest zabezpieczenie i można pociągnąć w kilka osób i grac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach