pack 698 Napisano 4 Listopad 2008 Przedstawiamy Burnout Paradise The Ultimate Box http://polygamia.pl/przedstawiamy-burnout-...-box#more-33388 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 5 Listopad 2008 czyli nic innego jak burnout wzbogacony o patche, które były plus party, które też będzie do ściągnięcia ciekawe ile ten dodatek będzie kosztować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver666 31 Napisano 5 Listopad 2008 co do ceny w Polsce to ciekawe kto ją ustawiał i czy był ktoś to tyle zapłacił. mam konto na Irlandzki adres i mogę sobie ją kupić za 120zł, zależy jaki kurs euro weźmiemy. niestety wole wersje pudełkowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 5 Listopad 2008 ale co do ceny w Polsce to nie widziałem jeszcze burnouta za 239zł jakiś laik to na pewno kupi jak tyle kosztuje też wole wersje pudełkowe bo wiem za co płacę i wiem że zawsze to będę miał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 5 Listopad 2008 radze pograć dłużej w burnouta nie jest przekombinowany! Jak grałem na początku też tak myślałem że otwarte miasto się nie sprawdza ale to tylko na początku później gra tak wciąga że ani się nie obejrzałem a z burnoutem pykło ponad 500 godzinek grania i gra ukończona na 101% i motorki na 100% a teraz przechodzę kolejny raz bo trofea cza pozdobywać juz nie da rady bo gre sprzedalem ale moze jeszcze kiedys kupie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emileczek 0 Napisano 5 Listopad 2008 Mam nadzieje że pozostałe zapowiadane dodatki będą ciekawsze od PARTY , bo jak dla mnie nic ciekawego nie wprowadza. Jednym padem mogę nawet teraz grać ze znajomymi , szkoda że nie dadzą split screen, Ja osobiście czekam na tą zapowiadaną wysepke, jakieś nowe furki i zadanka do wykonania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaThEo 0 Napisano 5 Listopad 2008 Kiedy ma sie ukazac ta reedycja Burnout Paradise The Ultimate Box ? bo nie posiadam w swojej kolekcji Bornouta Paradise a mialem zamiar kupic ale gdy przeczytalem ze ma wyjsc The Ulitmate Box to nie wiem juz czy moze lepiej poczekac na ta nowsza wersje. Warto czekac ?? czy moze teraz kupowac Bornouta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 5 Listopad 2008 Wiosna 2009. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomaStas 0 Napisano 6 Listopad 2008 jak znam życie to było to wałkowane ale będę wdzięczny za odpowiedź bo szukałem inie znalazłem. Czy jest jakaś metoda uzyskania Trophy za stare osiągnięcia, mam porozwalane 99% bilbordów a w trophy 0. Trzeba wszystko od początku? W innych grach to samo? Pozdrawiam Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 6 Listopad 2008 jak znam życie to było to wałkowane ale będę wdzięczny za odpowiedź bo szukałem inie znalazłem.Czy jest jakaś metoda uzyskania Trophy za stare osiągnięcia, mam porozwalane 99% bilbordów a w trophy 0. Trzeba wszystko od początku? W innych grach to samo? Pozdrawiam Tomasz tak trzeba wszystko od początku przechodzić... też muszę przechodzić burnouta kolejny raz ale i tak nie żałuje bo giera wymiata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 6 Listopad 2008 Tak, tak, tak, tak, tak (...) tak! Zawsze trzeba zaczynać od początku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 6 Listopad 2008 Też się dołączam do tej prośby może mały onlinowy poradniczek. Cza trenować, trenować, trenować (...) aby zdobywać precyzję! ta jak dla mnie zbyt przekombinowana Fizyka jest zarąbista, świat duży, modele dopracowane, grafika nieziemska, szybkość wciskająca! Jak zassałem demo, wiedziałem już że muszę mieć ta grę! A to pierwszy Burnout w moich dłoniach!... A chyba się skuszę na zrobienie... platynki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emileczek 0 Napisano 6 Listopad 2008 A ja mam troszke inne pytanie. Czy są jakieś inne kamerki oprócz PS EYE lub EYE TOY wpółpracujące z Ps3 ???. Bo zostało mi tylko send a smag shot żeby dostać platyne a przecież nie kupię kamerki za 120zł tylko dla trophy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 6 Listopad 2008 Ponoć działają niektóre kamery usb z pc... Właśnie takowej szukam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emileczek 0 Napisano 6 Listopad 2008 Ja mam kamerkę creative i nie działa , próbowałem tez z aparatem cyfrowym i nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 7 Listopad 2008 Kolejne nowości od Criteriona Paczka Legendary Cars The Jansen 88 Special - przeróbka Jansen P12. [/b][/size] Pozostałe trzy do przerobienia to Cavalry Bootlegger, Manhattan Spirit i GT Nighthawk. Do kupienia pojedynczo lub w bundlu. Oczywiście wiosna 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emileczek 0 Napisano 7 Listopad 2008 Lekka przesada z tym lataniem :/ ale zobaczymy co z tego będzie. Ciekawe ile będą kosztować pojedyncze samochody i ile w zestwie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukelis 0 Napisano 7 Listopad 2008 To jest podobno lista kompatybilnych kamer pc usb 3Com HomeConnect Lite A4Tech PK-5 (get at newegg) A4Tech PK-5 (get at newegg) AEL / Multi-Cam AuraCam DC-30U AEL / Multi-Cam AuraCam DC-31U AEL / Multi-Cam AuraCam DC-32U AEL / Multi-Cam DC-132U AEL / Multi-Cam DC-31UC aGent 1.3 MP CCD Webcam (A) Aiptek Classic Cam Aiptek HyperVCam Fun Aiptek HyperVCam Fun Aiptek HyperVCam Mobile Aiptek Mini PenCam 1.3 MPixel Aiptek PalmCam USB 16MBit Aiptek PalmCam USB 64MBit Aiptek PenCam 1.3M SD Aiptek PenCam 16 MBit Aiptek PenCam 64 MBit Aiptek PenCam Compact Aiptek PenCam Ultra/Capsule Aiptek PenCam VGA 1 Aiptek PenCam VGA 2 Aiptek PenCam Voice VR2 Aiptek PocketCam 1.3 MPixel Smart Aiptek PressCam Aiptek Qt Flash Cam Argus DC-1500 Argus DC-1510 Argus DC-1512 Argus DC-1730 Ariston iSee Arowana 300K CMOS Camera Avaks AvCam USB-600 AverMedia InterCam Elite BestBuy EasyCam U Bresser BioLux NG Microscope Bruneau Digi Tech Camex Digital Camera Canyon CN-WCam23 Canyon CN-WCam23 (another version?) Che-ez! Snap (old version) Chicony DC-2110A Chicony iCam 330 (DC-3120) Chicony icam340 (DC4120) Cibox PC-188 Conceptronic CMOBICAM Conceptronic FunCam Concord Eye-Q Duo Concord Eye-Q Easy CP Technologies USB Mini Web Cam (CP-MPC-01) Creative Labs Video Blaster Webcam 2 Creative Labs Video Blaster Webcam 3 Creative Labs Video Blaster Webcam 5 Creative Labs Webcam 5 (older model) Creative Labs WebCam CT6840 Creative Labs WebCam Instant (PD620/VF0040) Creative Labs WebCam Live! Creative Labs WebCam Mobile EGS (PD1090 or PD1190?) Creative Labs WebCam Notebook (PD1170) [A] Creative Labs WebCam Notebook (PD1171) Creative Labs WebCam NX (PD1110) Creative Labs WebCam Pro Creative Labs WebCam Pro Ex Creative Labs WebCam Vista (A) (PD1100) Creative Labs WebCam Vista ( (PD1100) Creative Labs WebCam Vista © (VF0010) Creative Labs WebCam Vista Plus Cyber Snipa Spotter Webcam D-Link DSB-C100 (Version a) D-Link DSB-C100 (Version D-Link DSB-C110 D-Link DSC-350F Digicom Galileo USB Digital Dream L'elegante Digital Dream L'espion Digital Dream L'esprit DNT CamStick Dolphin Peripherals 007 Pocket Digital Camera Dolphin Peripherals PalmCAM Digital Camera Dolphin Peripherals Pocket Digital Camera Dynalink Digital Camera Easy Snap Snake Eye Ezonics EZ USB Cam II Ezonics EZCam Ezonics EZCam III Ezonics PC CAM 10/USB FlyCam (Anubis?) FlyCam USB100 Fujifilm iX-1 Gaba CD10B4 GE Easycam HO98063 geeks.com USB Web Camera with Notebook Clip (Silver) Genius VideoCam Express Genius VideoCam Express V2 Genius VideoCam GE111 Genius VideoCam GE112 Goldship Webcam GoTec Eye Cam 100 GoTec Visual Cam 100 GPT i-cam 340 GTW Electronics SY-2102 (a guess, this was unspecified) GTW Electronics SY-2107C (also sold by Shuoying) Hama Sightcam 100 Hawking Tech DC120 Hawking Tech DC320 Hawking Tech PD300 Hawking Tech UC110 Hawking Tech UC310 Hercules Webcam Classic Hercules Webcam Deluxe Hitachi iNC350 Hithot HH-301? HY Technology DC-N130t I-View NetView NV200M I-View NetView NV300M iConcepts Digital Camera (dual-mode) IDT IDT Digital Camera IDT Kid's Digital Camera Innovision VisioCam Intel CS110 Easy PC Camera Intel CS330 Intel Me2Cam Intel Play QX3 Microscope IOMagic MagicVision DR-CM200 Jenoptik JDC 350 Kensington VideoCam 67014 Kensington VideoCam 67015 Kensington VideoCam 67016 Kensington VideoCam 67017 Kinstone KS-1218 Kocom KDC-100 Kocom KDC-110 Kocom KDC-120 Kocom KDC-130 Kodak DVC325 Konica e-mini Labtec Notebook Webcam Labtec Webcam (B - Elch2) Labtec Webcam © Labtec webcam (early models) Labtec webcam (later models) Lego LegoCam Lego Studios Camera Lego Vision Command USB (like QuickCam Web) Lifetek LT 9388 Lifeview RoboCam Lifeview USB CapView Magpix B350 Binocular Camera Maitech AWK-300 Maxell Compact PC PM3 Maxell Maxcam (MPCC-1) Maxxtro CAM22U Maxxtro CAM31U Meade MicrOcular MediaForte MV300 MediaForte PC Vision 300 Medion MD9388 Micro Innovations Webcam Basic IC50C Micro Innovations Webcam Matrix IC445C Micro Innovations Webcam Plus IC200C Microsoft Xbox Video Chat (original Xbox) Microtek EyeStar Microtek MN-100 Microtek MN-350 Microtek Take-it 350 Mikomi (Ming Jong) M6225 Webcam Mitek CD10 Mitek CD30P MtekVision Zeca MV402 Multilaser Webcam Olho com Microfone Mustek Gsmart mini 2 Mustek WCam 3X Nisis QuickPix Qp1 Nisis QuickPix Qp2 Olivetti WebCam 350K Oregon Scientific DS3868 Oregon Scientific DS3888 (V-C@m) Oregon Scientific DS3898 Oregon Scientific DS3899 (Y-C@m) Orite SC120 Pace Colour Video Camera PC Chips X-eye PC Line Video Camera (PCL-W310) Philips SPC 200NC Philips SPC 210NC Philips SPC 300NC Philips SPC 600NC Philips SPC 700NC Philips SPC 701NC Philips SPC 900NC Philips ToUCam Fun (PCVC730K) Philips ToUCam Pro Philips ToUCam Pro (PCVC740K) Philips ToUCam Pro 3D (PCVC750K) Philips ToUcam Pro II (PCVC 840K) Philips ToUCam Pro II (PCVC 840K) Philips ToUCam XS (PCVC720K) Philips ToUCam XS (PCVC720K/40) Philips Vesta (PCVC675K) Philips Vesta Fun (PCVC665K) Philips Vesta Pro (PCVC680K) Philips Vesta Pro Scan (PCVC690K) Philips VGA FunCam (DMVC300K/00) Plawa SpyPen Plawa SpyPen Axys Plawa SpyPen Cleo Plawa SpyPen Luxo Plawa SpyPen Xion Praktica MicroPix Precision Mini Digital Camera Prochips PCA-3100 Puretek PT-6007 Qtec Webcam 100 Radio Shack DigiGr8 (version2) Sakar GearToGo Sakar Kidz Cam Samsung AnyCam MPC-M10 Sangha SN-510 Sangha Teddy Cam (T-301) Sansun SN-510A Savitmicro VIJE Talk Shark SDC-513 Shark SDC-519 Shuoying SY-2107C Sigma-Apo PetCam Smile International Camera Speed Golden Eyes SPW-205 Speed SPW-202 Suma eON SuperCam WonderEye Sweda SmartCam VGAs Takara PetitShot Takara Slim Shot II TCE NetCam 310 USB TCE NetCam 310u TCM Dual Mode Camera TerraTec TerraCam USB (with snapshot button) TerraTec TerraCam USB (without snapshot button) TerraTec TerraCam USB Pro TEVion MD 9308 TNC UW10TNC-1250VUE Trust 100 MobileC@m Trust CP-2100 Trust FamilyC@am 300 Flash Trust FunC@m Trust Mobile Webcam 100 Trust Sp@ceC@m 100 Trust Sp@ceC@m 150 Trust Sp@ceC@m 200 Trust Sp@ceC@m 300 Trust Sp@ceC@m Lite Trust Sp@ceC@m USB Trust SpaceC@m 120 Trust SpyC@m 100 Trust SpyC@m 100plus Trust SpyC@m 300 Trust SpyC@m 300 Voice Trust SpyC@m XS Trust WB-1200P Trust WB-1400T Typhoon Webshot II Typhoon Webshot II UMAX AstraNugget Utobia USB Camera ViewQuest M318B ViewQuest VQ110 Visioneer Communications Primascan i-cam 340 Vivitar ViviCam 3350 Vivitar Vivicam 3350B Vivitar ViviCam 5B Volcano DG640E Webeye 2000B Welback C@Mail Hybrid Welback CoolCam Welback Digital Camera WonderEye CP-115 (older version) Wooritek Snail Digital Camera WWL Cool-iCam WWL Cool-iCam 2U WWL Cool-iCam Plus WWL Micro Cam WWL Pocket Cam WWL Stylus 1000 WWL Stylus 1500 WWL Stylus 1800 Yamada AstraNugget Zebronics ZEB 100W (V1) Zebronics ZEB 100W (V2) Zoom Telephonics CAM-CU-68R/AM Zoom Telephonics ZoomCam USB for Mac (model 1596) Zoom Telephonics ZoomCam USB for Windows (model 1595, beige case Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emileczek 0 Napisano 8 Listopad 2008 Mam creativa z tej listy i nie działa :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koczownik 1 Napisano 8 Listopad 2008 a istnieje jakaś lista kamer pewniaków? PS: o co chodzi w trofeum set Showtime Road Rule? I jak zrobić multiplier w showtime? Z góry dzięki za odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 8 Listopad 2008 Po prostu odpalasz gdzieś na trasie showtime L1+R1 i dawaj aż ustanowisz rekord. Multipliery dostaje się za zniszczenie autobusu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koczownik 1 Napisano 9 Listopad 2008 Aha czyli chodzi o niszczenie ruchu ulicznego dzieki za info ja w poprzednie Burnouty gralem tylko u kumpla na jego ps2, wiec te nazwy mi niewiele mowia ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaThEo 0 Napisano 9 Listopad 2008 nie posiadam w swojej kolekcji Bornouta Paradise a mialem zamiar kupic ale gdy przeczytalem ze ma wyjsc The Ulitmate Box to nie wiem juz czy moze lepiej poczekac na ta nowsza wersje. Warto czekac ?? czy moze teraz kupowac Bornouta ? Ten The Ulitimate Box bedzie dostepny w sklepach ?? czy tylko do platnego pobrania ?:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 10 Listopad 2008 Heja No więc, robię se trofea w Burnout. Cza mi ludzi do zmontowania kilku trofików w online, ktoś chętny? No i pozostaje sprawa, poza organizacją, tego jak te trofiki z online zrobić, bo nie kumam wogóle tych zabaw w online w Burnout Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 10 Listopad 2008 Ja się mogę podpiąć pod time challenge, stunt runy itp. To samo z motocyklami. Na stadion to trzeba 8 osób Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach