crix15 62 Napisano 9 Kwiecień 2013 No i platynka jest ;) Wpadła po 21h gry. Dzięki za pomoc (odpowiedzi na pytania) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kebz 13 Napisano 14 Kwiecień 2013 Również wpadła i wpadła by szybciej, gdyby nie najgorsza społecznośc graczy z jaką spotkałem się w jakiekolwiek grze. Co nie zmienia faktu, że zmieniłem nieco zdanie o grze. Singiel jak wcześniej napisałem nuda, ale za to online i robienie wspólnie zadań - rewelacja. Pod warunkiem, że trafisz na gracza, który choć trochę myśli, co niestety w przypadku Burnouta jest bardzo trudne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawciu199722 16 Napisano 15 Kwiecień 2013 Kupiłem dzisiaj tego burnouta i powiem szczerze że jestem zaskoczony płynnością. Gra jest przyjemna i nie męczę się jazdą. A jak jest z trofeami online?? Ciężko zrobić bez ustawki czy jakoś wejdą same?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 15 Kwiecień 2013 Kupiłem dzisiaj tego burnouta i powiem szczerze że jestem zaskoczony płynnością. Gra jest przyjemna i nie męczę się jazdą. A jak jest z trofeami online?? Ciężko zrobić bez ustawki czy jakoś wejdą same?? Najciężej jest chyba spotkać się w 8 graczy na stadionie - trzeba trafić na 7 ogarniętych osób, co może nie być łatwe. Pozostałe, z tego co pamiętam, wpadają niemalże same. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 15 Kwiecień 2013 Albo wbić do jazdy, gdzie jest 7 osób, i poprosić admina o włączenie Freeburn Challenge "Batter Up". Ten challenge polega właśnie na spotkaniu się na stadionie. Ja tak zrobiłem w 3 grupce osób (poprzednie 2 były nieogarnięte :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 4 Maj 2013 Trochę odkopie temat... Mam pytanie - kiedyś ta gra była za free w PLUSIE i wtedy ją ściągnąłem, ale był problem (nie było dźwięku). Wie ktoś czy już to naprawili? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blesik 8 Napisano 27 Sierpień 2013 Słuchajcie jak ktoś by był chętny na gre online (tam na 3-4 trofea) to pisać. Z chęcią pomogę, a przy okazji sam zdobęde :P PSNid: Blesik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joker91 0 Napisano 6 Listopad 2013 Ja odkopuję z dwoma pytaniami. Kilka ładnych lat temu miałem Paradise z dodatkami. Postanowiłem znowu kupić ową grę. Tylko pojawiają się 2 pytania:- czy da się jeszcze pograć online? działają serwery? starcza osób do grania jeszcze?- czy kupując używkę Ultimate Box dostaję również dodatki typu motocykle? Jest to dla mnie dość istotne, a nie pamiętam czy te dodatki są wgrane na płytę czy z edycją jest jakiś kod do pobrania ich z PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 6 Listopad 2013 (edytowane) Ja odkopuję z dwoma pytaniami. Kilka ładnych lat temu miałem Paradise z dodatkami. Postanowiłem znowu kupić ową grę. Tylko pojawiają się 2 pytania: - czy da się jeszcze pograć online? działają serwery? starcza osób do grania jeszcze? - czy kupując używkę Ultimate Box dostaję również dodatki typu motocykle? Jest to dla mnie dość istotne, a nie pamiętam czy te dodatki są wgrane na płytę czy z edycją jest jakiś kod do pobrania ich z PSN. 1. Można spokojnie grać online. Całkiem sporo ludu jeszcze gra. 2. Wersja Ultimate Box zawiera w sobie motocykle, pakiet dodatkowych aut, oraz moduł Party. Wszystko na płycie. :) Jednak pozostałe dodatki, takie jak Toy Cars, czy też Paradise Island, musisz dokupić osobno. Edytowane 6 Listopad 2013 przez _Matheo_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 11 Maj 2014 Była ekipa Criterion pracuje obecnie nad dwoma tytułami. Twittera: We have TWO titles in development and hope to release both in early 2015. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Maj 2014 Jeden na androida a drugi na ios ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 22 Październik 2015 Heh, ciekawe czy ktoś w to jeszcze gra :D Ja obecnie ściągam na PC'ta, kupiłem kiedyś Bundle chyba za dolara :D Ale muszę też przyznać, że ściągam tylko dla tego; "Take me down to the Paradise City, where the grass is green and the girls are pretty! OH WONT YOU PLEASE TAKE ME HOME YEYAAAA" Kiedyś ta gierka była na prawdę zajebista, ciekawe jak będzie po ponad 6 latach :) Szkoda, że nie wykorzystali lepiej licencji od Geffen Records i nie dali więcej piosenek Guns N' Roses Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 20 Listopad 2015 Niech żyje Burnout! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 20 Listopad 2015 Umm, ok... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach