qgar 49 Napisano 10 Maj 2008 A jednoczesnie multi zabija singla. Gdzie sa te gry w ktore gralo sie godzinami zeby je przejsc. Teraz siadziesz z piwem i czipsami, piardniesz raz i przeszedles gre :/ ale co z tego, masz multi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 11 Maj 2008 Tak, tylko w przypadku testów GTA IV i tak nie mieli możliwości sprawdzenia online przy takim obciążeniu...więc takie rzeczy się po prostu zdarzają... i raczej dziękujcie, że w tych czasach jest mozliwość ściągania patchy, bo byście do końca gry grali z błędami... Betatesty MGO. Pisać coś więcej? Takie rzeczy nie mają prawa się zdarzać Aale odszedłem od tematu Wygląda jakby wymagania były przeciętne, bo zwykle wypasione gry nie chodzą na laptopach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 11 Maj 2008 Jak maniacy buduja piecyki potforki, tak i producenci wypuszczaja mega-laptopy. Jednak i tak nigdy nie oaiagnie sie tego co mozna uzyskac na pelnoprawnej blaszanej puszce stojacej pod biurkiem. Mimo wszystko ta gra chodzi az podejrzanie plynnie jak na taka produkcje. Jednak tworcy widze znowu jada po bandzie i na ekranie powitalnym mamy "Press START". Ja nie mam na klawiaturze nigdzie start, a wy? Nie gralem w full Burnouta wiec nei wiem czy jest tam jakis kursor. Ale gdyby nie to, ze widac kursor na ekranie laptopa (co prawda kolo ani razu nim nie ruszyl) to niuchalbym tu jakis maly szwindelek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 11 Maj 2008 Ja nie mam na klawiaturze nigdzie start, a wy? Może w pudełku z grą będzie ten przycisk Chyba że trzeba będzie wklepać po kolei 'S' 'T' 'A' 'R' 'T' A co do laptopów Właśnie mi się nie podobało, że to tak płynniutko chodzi. Dlatego obstawiałem, że kiepskie wymagania ma. Bo karty graficzne w laptopach nie mają zbyt dużej wydajności. Ale bardziej mi się wydaje, że jak to przy grach na PC bywa, grę kupimy za jedyne 79.99 a kompa do niej za jedyne 3499.99 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps360ii 0 Napisano 11 Maj 2008 Może w pudełku z grą będzie ten przycisk Chyba że trzeba będzie wklepać po kolei 'S' 'T' 'A' 'R' 'T' A co do laptopów Właśnie mi się nie podobało, że to tak płynniutko chodzi. Dlatego obstawiałem, że kiepskie wymagania ma. Bo karty graficzne w laptopach nie mają zbyt dużej wydajności. Ale bardziej mi się wydaje, że jak to przy grach na PC bywa, grę kupimy za jedyne 79.99 a kompa do niej za jedyne 3499.99 Może za góra 2000zł. Ale fanboye zawsze wszystko przekształcą żeby wyszło na korzyść PS3. Nawet Crysis nie wymaga kompa za 3500zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rGi 0 Napisano 11 Maj 2008 na mojej gforce 8600 gts 2 gb na wyzej srednie wymagania napewno wystarczy xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ispanar 0 Napisano 13 Maj 2008 Czy jest jakaś możliwość w opcjach, aby w czasie wyścigu pojawiły się bariery, tak żeby była z góry wytoczona trasa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terminator 0 Napisano 13 Maj 2008 Nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 13 Maj 2008 Nie ma. a wielka szkoda, że nie ma, bo przez brak tej opcji jedyną trudnością jest to, aby szybko skręcać jak pojawia się informacja o tym. A nazwy ulic nie zawsze w dobrym czasie wyskakują... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 13 Maj 2008 Tak, to jest denerwujące, jadę jadę prosto, przejeżdżam koło ulicy i gdy ją minąłem to dopiero w tedy włączył się migacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ispanar 0 Napisano 13 Maj 2008 Panowie od Burnouta są bardzo wrażliwi na prośby graczy, więc może w przyszłości doczekamy się takiej opcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 13 Maj 2008 Tej opcji na 100% nie będzie bo te wyścigi mają to do siebie, że jedzie się po dowolnej trasie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piciu 1 Napisano 13 Maj 2008 Lamerskie pytanie: jak dodac swoje foto do prawka ? Kupilem kamerke i chyba jest taka mozliwosc ale po krotkich ogledzinach nie znalazlem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 13 Maj 2008 Po prostu podłączasz kamerkę i po wygranym wyścigu klikasz X i w oczy świeci Ci "flash" i bum! Już... Bez wygranej nie wiem, nie sprawdzę teraz bo jestem po za domem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 13 Maj 2008 Po każdej zmianie licencji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 18 Maj 2008 Jak powstawało Paradise City http://polygamia.pl/jak-powstawalo-paradise-city#more-15351 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 23 Maj 2008 I wreszcie wspominana wcześniej spersonalizowana mapa Na razie tylko muszę obczaić skąd wytrzasnąć plik EXPORT w save Być może, że nie mam ostatniej aktualizacji Sprawdzone, działa Trzeba tylko zapisać grę z poziomu under the hood Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jamaniek 0 Napisano 24 Maj 2008 Tak dużo ci zostało? Buuuu... Moja mapka: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 2 Czerwiec 2008 Kolejny update nadjeżdża http://www.kikoo.pl/news/930-1/Kolejny-update-nadjezdza/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 15 Czerwiec 2008 Kolejny update nadjeżdżahttp://www.kikoo.pl/news/930-1/Kolejny-update-nadjezdza/ To teraz pod koniec czerwca będą te motory, pory dnia i samoloty? I orientuje się ktoś po ile Burnout jest w MM? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 15 Czerwiec 2008 Nie teraz. Teraz będą dodatkowe samochody, challenge. W davisie (sierpień) będzie tryb nocny i motory. Eastwood (jesień prawdopodobnie wrzesień) nowa wyspa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meloonek 0 Napisano 15 Czerwiec 2008 Witam wszystkich na tym cudownym forum !! To mój pierwszy post PS3 mam od 2 tygodni i dzisiaj wpadłem na tą stronkę. Mam pytanie co do ryjącego twarz Burnouta. Za co zdobywa sie pkt w rozgrywce online ? Bo raz zdobywam mega duzo raz mało. Proszę o pomoc Pozdro A i jeszcze jedno. Gra ktoś z tego forum w burnout' a po siecie jeszcze ? Jak tak to napiszcie mi wiadomość na mój PSN. Przydała by się pomoc w eventach przez sieć Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p3r3z 0 Napisano 20 Czerwiec 2008 Witam wszystkich na tym cudownym forum !! To mój pierwszy post PS3 mam od 2 tygodni i dzisiaj wpadłem na tą stronkę.Mam pytanie co do ryjącego twarz Burnouta. Za co zdobywa sie pkt w rozgrywce online ? Bo raz zdobywam mega duzo raz mało. Proszę o pomoc Pozdro A i jeszcze jedno. Gra ktoś z tego forum w burnout' a po siecie jeszcze ? Jak tak to napiszcie mi wiadomość na mój PSN. Przydała by się pomoc w eventach przez sieć Pozdro wszyscy a przynajmniej wiekszosc wroci do Bp jak wyjdzie nowy update z chalengami i nowymi autkami ouki co malo kto gra online... Ps. Cagney bo wlasnie tak sie nazywa ow update wychodzi 10 lipca takze juz nie dlugo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 20 Czerwiec 2008 Otóż to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 20 Czerwiec 2008 Otóż to W rzeczy samej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach