Pips 16 Napisano 20 Czerwiec 2008 W rzeczy samej Tak jest... Mataman czemu miał podlegać twój post? Zależy ci na postach ><? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 23 Czerwiec 2008 New Burnout Paradise updates coming to PS3 http://blog.us.playstation.com/2008/06/23/...-coming-to-ps3/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czekers_ 0 Napisano 24 Czerwiec 2008 Będą custom soundtracki! Yay! Muszę grę sobie sorawić! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piciu 1 Napisano 9 Lipiec 2008 No to kto jutro startuje o 10:00 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raver4s 0 Napisano 9 Lipiec 2008 Niestety nie wystartuję ja, bo plejka w serwisie (stracę save'y :/ ). Jutro po południu odbieram dopiero. I zaraz wyjazd na wakacje Sprawdzi się update za 2 tygodnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 9 Lipiec 2008 Ja jutro gram wieczorem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 10 Lipiec 2008 Codename: Cagney update is live http://blog.us.playstation.com/2008/07/10/...update-is-live/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 10 Lipiec 2008 Pack - looknij na główną ps3site Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xiem 1 Napisano 10 Lipiec 2008 Nowe auta? Gdzie...co....jak? 101% mam...wiec moze z tych zadan online nowych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XM16E1 0 Napisano 10 Lipiec 2008 Nowe auta? Gdzie...co....jak? 101% mam...wiec moze z tych zadan online nowych? NIe... Reszte dowiesz się w swoim czasie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kacper20 2 Napisano 10 Lipiec 2008 Witam. Czy Burnout ma podział na serwery USA i EU? Czy na wersji gry NTSC zagram na serwerach europejskich? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XM16E1 0 Napisano 10 Lipiec 2008 Zagrasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xiem 1 Napisano 10 Lipiec 2008 NIe... Reszte dowiesz się w swoim czasie... Jak nie odpowiadasz na pytanie to po cholere sie odzywasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 10 Lipiec 2008 Widzę Xiem, że masz podobne odczucia... Czy mi się wydawało czy w tym dodatku miały być dostępne custom soundtracks? Szukam, szukam i znaleźć nie mogę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xiem 1 Napisano 10 Lipiec 2008 Widzę Xiem, że masz podobne odczucia...Czy mi się wydawało czy w tym dodatku miały być dostępne custom soundtracks? Szukam, szukam i znaleźć nie mogę... otworz easy drive i ostatnia opcja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 10 Lipiec 2008 O widzisz tu nie szukałem Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xiem 1 Napisano 10 Lipiec 2008 Musze powiedziec...ze nowe zadania freeburn sa swietne ^^ oby wiecej takich dodatkow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XM16E1 0 Napisano 15 Lipiec 2008 Burnout Paradise 6xBarrel Roll Video !!! http://pl.youtube.com/watch?v=Rx9qgPIWjeM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 15 Lipiec 2008 Jasna cholera w głowie mi się zakręciło... Jak to jest że jak ja skacze to po 360 stopniach samochód się sam prostuje i dalej, choćby przez kilka sekund, leci sobie prosto? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukelis 0 Napisano 15 Lipiec 2008 Gratulacje ! Myślałem że jest to nie możliwe. Mi raz udało się wykręcić x5 i do tej pory nie jestem w stanie tego powtórzyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XM16E1 0 Napisano 15 Lipiec 2008 Jasna cholera w głowie mi się zakręciło... Jak to jest że jak ja skacze to po 360 stopniach samochód się sam prostuje i dalej, choćby przez kilka sekund, leci sobie prosto? Podczas robienia beczek pamiętaj żeby trzymac analog w tą stronę w którą robisz beczkę.Podczas skoku na Quarry użyłem "kwadratu" dzięki czemu jedną oponą nie dotknąłem hopki i tak oto Ubershall zamienił się w rollercoster... EDIT: Porównaie beczek 1-6 http://pl.youtube.com/watch?v=iCUxP1s1g_8 jest różnica , c'nie? xD Sorry za taki brzydki filmik ,ale nie jestem za dobry w takie pierdoły ( na odwal się zrobione ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 15 Lipiec 2008 Podczas robienia beczek pamiętaj żeby trzymac analog w tą stronę w którą robisz beczkę.Podczas skoku na Quarry użyłem "kwadratu" dzięki czemu jedną oponą nie dotknąłem hopki i tak oto Ubershall zamienił się w rollercoster...EDIT: Porównaie beczek 1-6 http://pl.youtube.com/watch?v=iCUxP1s1g_8 jest różnica , c'nie? xD Sorry za taki brzydki filmik ,ale nie jestem za dobry w takie pierdoły ( na odwal się zrobione ) Gratz Nie mam gry ale planuje kupić bo gra jest tego warta :> Podczas barrel Roll x5 Słuchałeś Disturbed - Down With The Sickness, co nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 15 Lipiec 2008 Dzięki dzięki dzięki Gratulacje mistrzu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XM16E1 0 Napisano 15 Lipiec 2008 Pips --- To byl Stricken ^^ Thx guys :* Jak komus beczki nie ida moge mu pokazac w grze [ wymagany Headset ^^^ ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 15 Lipiec 2008 No ale Disturbed Usłyszałem "A A A" ;p nie moja wina że mają to w kilku piosenkach xd XM jak sądzisz jest możliwość zrobienia więcej beczek? A i już muzy można sobie słuchać co nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach