pg5frankie 13 Napisano 28 Wrzesień 2012 ja byłbym chetny na co-op jeśli ktoś jest zainteresowany to psn id: pg5frankie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek C 0 Napisano 18 Październik 2012 Czesc, mam na imie Tomek, nowy na forum, chetnie dolacze sie do ustawek, moj psn id: czay82 Ps. aktualnie gram wspolnie z kolega co-op, chetnie pogralibysmy w lidze, niestety ze wzgledu na ograniczony czas wolny (praca) nie ma szans na regularne granie, takze nie ma to sensu, nie mniej jednak jesli byli by chetni mozna by zorganizowac jakis sezonik z zasadami, punktami itp (np kwalifikacje, 40% wyscig, praktyka we wlasnym zakresie) nie czesciej niz 2 razy w msc. Jak cos dajcie znac. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 19 Październik 2012 Tomek, zapraszamy do wspolnej zabawy... Dolacz do najwieksze zorganizowanej ligi F1 w Polsce... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArtiF1 19 Napisano 4 Listopad 2012 (edytowane) Witam, na wstępie chciałbym przeprosić za odświeżenie tematu. Ten post proszę traktować jak ogłoszenie, bo powodem jest szukanie osoby, która chętnie chciałaby z moją osobą zrobić mistrzostwa co-op. Wszelkie zgłoszenia prosiłbym wysyłać na moją skrzynkę "PW" na tym forum. Pozdrawiam ArtiF1. :happy: EDIT: Dawno wygasło. Edytowane 3 Luty 2013 przez ArtiF1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach