gumeko 5 Napisano 20 Październik 2011 (edytowane) usunięto Edytowane 24 Październik 2011 przez gumeko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 22 Październik 2011 PSN ID : skomeros Wiek : 18 HS : Będzie w przyszlym miesiącu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sopelon 2 Napisano 23 Październik 2011 PSN ID: Sopelon Wiek: 17 HS: Jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
archio 0 Napisano 23 Październik 2011 PSN ID hypodermabovis HS jest BF3 w drodze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otacon 78 Napisano 23 Październik 2011 (edytowane) PSN ID: otacon3 BT:otacon3 HS:+ Wiek: 30 lat Edytowane 28 Październik 2011 przez otacon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gumeko 5 Napisano 23 Październik 2011 (edytowane) usunięto Edytowane 24 Październik 2011 przez gumeko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siodema 6 Napisano 24 Październik 2011 (edytowane) id SIODEMA HS jest Wiek 22 BF3 już od jutra:D oczywiście limitka:D Edytowane 25 Październik 2011 przez siodema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
długi 0 Napisano 24 Październik 2011 PSN ID: dlugi7 Wiek: 23 HS: Jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 24 Październik 2011 PSN ID: Kamillo4891 Wiek: 26 HS: nie ma, ale może być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RossoNero 56 Napisano 24 Październik 2011 IMPERATORE z tego co wiem to zajmujesz się tym działem.Prosze żebyś zaktualizował liste na pierwszej stronie i wtedy będzie jasne kogo mamy jeszcze zapraszać a kogo nie.Chyba,że lista jest już zamknięta to ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asull 155 Napisano 24 Październik 2011 Jeśli do plutonu nadal można się zapisywać to ja również z chęcią się zapiszę: PSN:Asul1225 Battlelog:Asul1225 HS:niestety brak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejczu 115 Napisano 25 Październik 2011 (edytowane) Również jeśli jeszcze można się dopisywać oto moje dane: PSN: rejczu_wawa Battlelog: rejczu / rejczu_wawa Wiek: 22 Edytowane 25 Październik 2011 przez rejczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siodema 6 Napisano 25 Październik 2011 Kurier już u mnie był swoja kopie mam i teraz trzeba czekać do 20 do powrotu do domu aby pograć:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 25 Październik 2011 (edytowane) IMPERATORE z tego co wiem to zajmujesz się tym działem.Prosze żebyś zaktualizował liste na pierwszej stronie i wtedy będzie jasne kogo mamy jeszcze zapraszać a kogo nie.Chyba,że lista jest już zamknięta to ok. Chciałbym, ale to Palpatine był założycielem tego wątku i chyba tylko on może w to ingerować, musiałby powstać nowy. Z kolei umieszczanie takiej listy, tu, w środku nie spełni wg. mnie swojego założenia. Także tak. Powinien powstać nowy wątek, który zostałby tak samo przyklejony jak ten. Po stworzeniu listy, ten powinien zostać usunięty. Mogę się tym zająć, ale dopiero w piątek bądź weekend. Jeśli jesteście niecierpliwi, możecie działać na własną rękę najwyżej. :thumbsup: Edytowane 25 Październik 2011 przez IMPERATORE_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 25 Październik 2011 Jak toś chce to niech wbija do plutonu A.T.O.M, przyjmuję wszystkich chętnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airForce 0 Napisano 25 Październik 2011 PSN ID - Assassinek96 HS: Jest Wiek: 16 BF3 - będzie w piątek 28 (premiera w UK) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 26 Październik 2011 PSN ID - pg5frankie HS: chwilowo brak Wiek: 22 BF3 - już mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyBXL 3 Napisano 26 Październik 2011 MalyBXL2 HS-jest Wiek: 28 BF3 jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tasior 0 Napisano 27 Październik 2011 (edytowane) tasior-88 hs-jest 23 lata bf3 jest Edytowane 27 Październik 2011 przez tasior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ToMi 3 Napisano 27 Październik 2011 PSN ID: Hudy_Edd HS: Brak Wiek: 22 Bf3: ofc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piasskun 0 Napisano 27 Październik 2011 Piasskun HS - jest Wiek 18 Bf3 jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marsel66 0 Napisano 27 Październik 2011 marsel81 HS jest wiek 29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 28 Październik 2011 Ok, więc moja aktualizacja została przez Moderatora wrzucona nad cały wątek, dlatego postulat, by nie zaśmiecać wątku, właściwie w tej chwili umiera. Nowi gracze niech dalej dopisują się tu, jak to robili do tej pory. A dane uzupełniające, wolałbym jednak dostawać na Priv. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prezes 4 Napisano 28 Październik 2011 PSN-prezes HS-jest WIEK-30 BF3-JEST Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas6660 106 Napisano 28 Październik 2011 PSN- Lukas1977 HS- jest Wiek- 34 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach