deerhunter 45 Napisano 3 Październik 2011 PSN ID Soulbrighter2004 Wiek 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swietym 141 Napisano 3 Październik 2011 PSNid buggarek HS jest Wiek 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzikamruwka 9 Napisano 3 Październik 2011 PSN ID dzikamruwka hs jest wiek 34 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 3 Październik 2011 (edytowane) Btw. niech osoba ktora bedzie miala wszystkich z plutonu, ktorzy maja zamiast dzis grac, zrobi grupowy czat. Lepsze to niz nic. Tak zrobię, o czym wspominałem w tym temacie, w jednym z poprzednich postów. Oto dotychczasowa lista graczy, którzy wyrazili chęć pierwszej wspólnej gry w betę Battlefielda: 1. IMPERATORE_PL 2. FoxyWoo 3. babciakundzia 4. R4V37PL 5.cygan831 6. kamajoal 7. Skiba94PL (PSN ID SkibaPL) 8. RadeX17 (BattleLog: RadeX717) Przypominam, że został ustalony termin na godzinę 20. Zalecam pojawienie się na PSN ok. 19:50. Zostały jeszcze cztery miejsca. Kolejni zainteresowani wspólną grą niech wklejają ową listę do swojego postu, jednocześnie dopisując swój nick. Do 19:30 chciałbym mieć pełną listę uczestników. Ostateczne zgłoszenia przyjmuję do 19:55, ale wtedy zainteresowany musi po pierwsze dodać mnie do znajomych na PSN, po drugie wysłać tamże stosowną wiadomość do mnie. W sytuacji, gdy część zawodników przerzuci się do drugiego zespołu, a chodzą słuchy że w becie tak jest i to często (oby nie zawsze), to proponuję by nie wychodzić z gry, tylko grać tak jak nas los porozrzuca. Jednak gdy kogoś wyrzuci z gry, to wracamy do lobby. Podstawą tego spotkania ma być wspólna gra, sprawą drugorzędną w tej sytuacji jest, to czy będziemy grać w jednym teamie. Oczywiście zależy mi na tym aby tak było, ale skoro beta może nam na to nie pozwolić, to lepszy rydz, niż nic. :) Jeśli przy każdej kolejnej próbie będzie kogoś wyrzucało, to jestem za tym, by zrezygnować z tej akcji jak i kolejnych i czekać po prostu na finalną wersję. Jeśli jednak się uda, to będę chciał zorganizować jutro podobne spotkanie o tej samej porze. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to po skończonym graniu (do 1 w nocy na pewno) wrzucę tutaj wrażenia z tego spotkania i ogłoszę termin kolejnego. Edytowane 3 Październik 2011 przez IMPERATORE_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azrael88 70 Napisano 3 Październik 2011 1. IMPERATORE_PL 2. FoxyWoo 3. babciakundzia 4. R4V37PL 5.cygan831 6. kamajoal 7. Skiba94PL (PSN ID SkibaPL) 8. RadeX17 (BattleLog: RadeX717) 9. azrael88 (BattleLog: piast80) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyma45 103 Napisano 3 Październik 2011 (edytowane) Podaję jeszcze raz szyma45 psn id i battlelog hs: ps eye wiek: 21 Edytowane 3 Październik 2011 przez szyma45 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bagilks 20 Napisano 3 Październik 2011 (edytowane) 1. IMPERATORE_PL 2. FoxyWoo 3. babciakundzia 4. R4V37PL 5.cygan831 6. kamajoal 7. Skiba94PL (PSN ID SkibaPL) 8. RadeX17 (BattleLog: RadeX717) 9. azrael88 (BattleLog: piast80) 10.Bagilks (Battlelog: bagilks123) Czyli dzisiaj na 20.? Ja na razie nie będę miał hs-a, się załatwi do premiery. Edytowane 3 Październik 2011 przez bagilks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 3 Październik 2011 Tak dziś o 20. Obsługa headsetów nie działa niestety w becie, więc mimo że go np. posiadam, to tu jest zbędny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 3 Październik 2011 ja bede w becie juz od ok 19;30 wiec jak cos to bede punktualnie na 100% :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bagilks 20 Napisano 3 Październik 2011 (edytowane) obowiązkowo do 1 godz. muszę siedzieć.? Edytowane 3 Październik 2011 przez bagilks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cygan831 16 Napisano 3 Październik 2011 mozna sie spotkac na czcacie w psn i obgadac wszystko co i jak przed rozgrywka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 3 Październik 2011 (edytowane) Nie. Do 1 wrzucę tu wrażenia z gry itp. Ktoś pisał, że ma czas np. do 22. Chodzi o to, by do tej północy pograć, jak ktoś może spędzić tylko połowę czasu, to też może być. Z kolei krótszy czas mija się z celem. mozna sie spotkac na czcacie w psn i obgadac wszystko co i jak przed rozgrywka Yup. Ja od 19:30 będę na PSN. Do 20:10 dobrze byłoby zacząć grę. Edytowane 3 Październik 2011 przez IMPERATORE_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFaLiK37 39 Napisano 3 Październik 2011 Zamiast nickow z battleloga wpisujcie psn id bo wkoncu gramy na ps3 a nie pc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 3 Październik 2011 (edytowane) Z racji tego, że ilość uczestników w Plutonie przerosła moje najśmielsze oczekiwania uznałem, że forumowa społeczność graczy BF3 nie ma granic wiekowych, dlatego też powstał drugi pluton Geriatryków, graczy powyżej 30 roku życia. Wsolnie z IMPERATORE_PL ustaliliśmy, że to on będzie zajmował się głównym plutonem z całą odpowiedzialnością. Także od teraz wszystkie sprawy związane z Battlefield 3 PS3Site Pluton proszę kierować do niego, do mnie natomiast zapraszam chętnych powyżej 30 roku życia. Przypominam, że pierwszą i ostatnią zasadą uczestnictwa w w/w Plutonie jest: Kultura Edytowane 3 Październik 2011 przez Palpatine_79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 3 Październik 2011 w takim razie dzis o 20 imperatore wysyla zapra do gry ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafcio 1 Napisano 3 Październik 2011 Czekamy na relacje z pierwszej ustawki;) Ja z racji pracy do 21 nie pogram z Wami :( Czas po zakończeniu bety a przed premierą proponuje sobie umilić na wspólnej rozwałce w bc2:) Choć pewno dla większości z was to oczywista oczywistość:D Na koniec mam pytanie czy ktoś rozwiązał problem z logowanie do battlelog? Konto ea jest psn id także a logować się dalej nie można:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 3 Październik 2011 Zrobię to wcześniej nawet. Niebawem będę na PSN, z kolei do 19:30 powysyłam friend request do tych których jeszcze nie mam. O 19:50 wszyscy powinni być na PSN. Następnie zorganizowanie czatu i do 20:10 powinniśmy ruszyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thriller1906 7 Napisano 3 Październik 2011 (edytowane) Jest jeszcze miejsce w ekipie zgredziałych staruchów? Jak tak to się pisze :) Ok dzięki. Edytowane 3 Październik 2011 przez Thriller1906 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 3 Październik 2011 (edytowane) Jest jeszcze miejsce w ekipie zgredziałych staruchów? Jak tak to się pisze :) To jest wątek dotyczący Plutonu. Ten dotyczący graczy 30+ jest pod tym. Edit: Tak wygląda lista chętnych do gry w betę dziś o 20. Są jeszcze wolne dwa miejsca, a to ostatni dzwonek, by dołączyć do gry. Foxy, nie wiem czy korzystałeś z PSN ostatnio, ale wciąż nie przyjąłeś mojego zaproszenia. Do Radex'a i Bagilksa requesty wysłałem przed chwilą. 1. IMPERATORE_PL 2. FoxyWoo 3. babciakundzia 4. R4V37PL 5. cygan831 6. kamajoal 7. Skiba94PL (PSN ID SkibaPL) 8. RadeX17 (BattleLog: RadeX717) 9. azrael88 (BattleLog: piast80) 10.Bagilks (Battlelog: bagilks123) Zbliża się godzina 0. Wszystkich którzy jeszcze nie są na PSN, zachęcam by to uczynili w ciągu 5 min.! :D Edytowane 3 Październik 2011 przez IMPERATORE_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 3 Październik 2011 Życze wam miłej gry bez ze mnie. Licze że znajdzie grupka do grania po południowych.:thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo11 1 Napisano 3 Październik 2011 Gra niezbyt wyszła ale cóż ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kluha 2 Napisano 3 Październik 2011 W tej chwili można i tak zaprosić tylko trzech znajomych, o privach możemy pomarzyć, więc ustawki na kilkanaście osób są bez sensu. Jeżeli ktoś chce pograć w BF3 na poważnie po premierze, w ekipie z doświadczeniem i sporymi sukcesami proszę o kontakt na PSN- fS_Fanatic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafcio 1 Napisano 3 Październik 2011 Gra jedynie mogla się udać przy bardzo i to BARDZO dużej ilości szczęścia , nie ukrywajmy tego. Poważne granie zacznie się po premierze jak wspomniał kolega wyżej;) Może jakaś ustawka BC2 ? Wiem jest nato osobny temat ale tutaj pisze o tym przy okazji :D Czekamy na jakąś obszerniejszą wypowiedź:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 3 Październik 2011 (edytowane) Ok. Tak jak się niestety można było spodziewać - nie wyszło. Na początek + dla chłopaków iż zjawili się w komplecie. Może to nic wielkiego, bo to powinno być normą, ale jak wiemy nie zawsze tak jest. Po zorganizowaniu czatu, tylko tekstowego, co jest bardzo męczące i odpaleniu gry, konsola mi się zawiesiła... Odpaliłem ją ponownie, powysyłałem zaproszenia, ale dołączyć udało się tylko Fox'iemu. Ten mały sukces nie przerodził się w większy, gdyż w grze albo nam wrzucało na inne serwery albo byliśmy w przeciwnych drużynach, także tyle wyszło z tego grania. Oby w pełnej wersji z graniem w drużynie nie było żadnego problemu, bo inaczej byłby niemały skandal. Co do grania w poprzednią część to jej nie posiadam, jedynie mało popularny Homefront. PS. W czasie tej krótkiej sesji konsola zawiesiła mi się jeszcze raz... :) Edytowane 3 Październik 2011 przez IMPERATORE_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cygan831 16 Napisano 3 Październik 2011 Na przyszłość już wiadomo ze coś z tego będzie pozdro dla wszystkich obecnych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach