IMPERATORE_PL 133 Napisano 5 Listopad 2011 Oczywiście mogę to zrobić i chyba tak uczynię, choćby zaraz. Może to nam pomoże w frekwencji. :thumbsup: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 5 Listopad 2011 Oczywiście mogę to zrobić i chyba tak uczynię, choćby zaraz. Może to nam pomoże w frekwencji. :thumbsup: Tak sobie pomyślałem-wzorem mojego starego pecetowego klanu,że... można by było pomyśleć o jakiejś wspólnej sygnaturce lub awatarku. Coś takiego wyróżniało by nas na forum PS3site . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asull 155 Napisano 5 Listopad 2011 Myślę że to dobry pomysł z tą sygnaturą plutonu na forum.A co do ustawek plutonowych to przydałaby się jedna z tymi NVP.W moim przypadku brakuję tylko dwóch ale wiem że inni również mogą ich nie mieć.Więc można zagrać kilka meczy każdy dostałby NVP 1,2,3 i wyszlibyśmy zadowoleni.Byliby chętni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djzib0 0 Napisano 6 Listopad 2011 Czy DICE planuje w ogóle wprowadzenie czegoś takiego jak prywatne pokoje, żeby można było pograć tylko ze znajomymi z plutonu? Brak takiej opcji zabija trochę ideę tworzenia plutonów. Ten battlelog też nie jest do końca dopracowany. Znajomi dodani na battlelogu powinni być widoczni w grze a nie, że każdy musi dodać te same osoby na PSN, żeby byli widoczni jako przyjaciele. Czy i kiedy komunikacja głosowa będzie poprawiona? Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 6 Listopad 2011 (edytowane) Czy DICE planuje w ogóle wprowadzenie czegoś takiego jak prywatne pokoje, żeby można było pograć tylko ze znajomymi z plutonu? Brak takiej opcji zabija trochę ideę tworzenia plutonów. Ten battlelog też nie jest do końca dopracowany. Znajomi dodani na battlelogu powinni być widoczni w grze a nie, że każdy musi dodać te same osoby na PSN, żeby byli widoczni jako przyjaciele. Czy i kiedy komunikacja głosowa będzie poprawiona? Pzdr Spokojnie-ta gra jeszcze mocno raaczkuje i potrzeba trochę czasu by twórcy wyłapali i poprawili wszystkie blędy. Co do komunikacji to też czekam na poprawę z niecierpliwością bo nie po to kupowałem HS i wspowałem do plutonu by nie czerpać z tego korzyści Jeszcze jedna kwestia--preferuję grę w trybie "hard" drażnie mie walenie w przeciwnika 1/4-1/3 magazynku z mojego m249 :wacko: .Zdecydowanie więcej "fanu"daje tryb HARD,ale to tylko moja subiektywna ocena. Dlatego proszę o wyrozumiałość jeśli dołączę do kogoś z was i po rundzie uświadomię sobie,że to nie jest rozgrywka na "hardzie :scare: " Nie wiem czy wyszukując przyjaciół oprócz nazwy miejsca rozgrywki wyświetlanu jest informacja w jakim trybie jest prowadzona rozgrywka. Edytowane 6 Listopad 2011 przez unki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fajsoon 44 Napisano 6 Listopad 2011 Sygnaturka/Avatar fajny pomysł :) a co do Tagu plutonu to mi jest obojętne i tak ustawię taki jaki będzie w pierwszym poście :P A co do tego że gra jeszcze raczkuje to bym trochę nie był pobłażliwy dla takiej firmy jak DICE/EA :) Coś nie halo? Od razu powinni się brać do pracy i naprawiać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 6 Listopad 2011 Wiem,że taka firma musi dbać o reputację i powinna wypuścić produkt kompletny,ale to trochę bardziej skomplikowane niż nam się wydaje-chyba. Awatar,sygnatura--może ma ktoś jakiś pomysł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asull 155 Napisano 6 Listopad 2011 Ja się bawię w photoshopie może bym coś konkretnego zrobił ale nie mam weny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 6 Listopad 2011 Dobry pomysl. Taki avatar powinien nawiazywac albo do logo z Battleloga, lub do jakichs motywow zwiazanych z Playstation. Kolko, trojkat, krzyzyk, kwadrat, cos w ten desen. Ja w sferach tworczych nie jestem mocarzem, choc logo na Battelog jest zacne, w kazdym razie licze na Wasza inwencje. :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fajsoon 44 Napisano 6 Listopad 2011 Logo plutonu powinno nawiązywać do forum na którym obecnie piszemy, do gry w którą gramy i do społeczności która gra :) Bo można zrobić mega fajne profesjonalne albo takie z humorem ale to zostawiam twórcy :P A co do tego że taka firma itp. Wiadomo pojawiają się zawsze problemy i tego nie czepiam się ale mamy ponad tydzień od premiery i nie widać poprawy więc czyżby DICE pojechała na wakacje po wielkim zarobku ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 6 Listopad 2011 Co do sygnaturki-logo jako pomysłodawca(chyba :whistling: ) proponuję by przyszły twórca takowego potraktował je z lekkim humorem. Z doświadczenia wiem,że wesołe logo częściej jest zapamiętywane przez innych i szybciej jest kojarzone z grupą osób. Jestem przekonany,że wśród nas jest ktoś kto ma zmysł plastyczny i może się z nami nim podzielić. Czekam-pewnie jak wielu z was na jakaś pierwszą propozycję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAN1616 0 Napisano 6 Listopad 2011 psnid: kokos1989 battlelog: kokos1989 wiek:22 headset: brak lecz będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 6 Listopad 2011 (edytowane) Kilku z Was pytało o frekwencję, pewnie za jakiś czas będzie ona czyniona, na podstawie listy obecności na poszczególnych ustawkach, ale to nie jest kwestia tygodni, lecz raczej miesięcy. Nie chcę tu robić jakiegoś pogromu, czy czegoś w tym stylu. :) Edytowane 6 Listopad 2011 przez IMPERATORE_PL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djzib0 0 Napisano 6 Listopad 2011 Wiem,że taka firma musi dbać o reputację i powinna wypuścić produkt kompletny,ale to trochę bardziej skomplikowane niż nam się wydaje-chyba. Trochę dziwna polityke DICE, bo jeżeli udostępnili możliwość tworzenia plutonów to chyba łatwo się spodziewać, że tak utworzona grupa osób chciałaby by pograć przeciwko innym plutonom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICO1987 7 Napisano 7 Listopad 2011 (edytowane) Imie: Tomek PSNid: ryohazuki21 Battle-log: ryohazuki21 headset: TAK wiek24: Da sie jeszcze dołączyc do plutonu? na Battlelogu pokazuje full (100) osób? Edytowane 7 Listopad 2011 przez ICO1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eragon 2 Napisano 7 Listopad 2011 No to jest full ;) Trzeba było się wcześniej zglosic :D Dobrze że komunikacja jeszcze nie działa.. to przynajmniej nie jest mi wstyd że nie mam HS :D Odpowie ktoś miły ba battlelogu na ten temat , w mojej wiadomości?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 7 Listopad 2011 (edytowane) Imie: Tomek PSNid: ryohazuki21 Battle-log: ryohazuki21 headset: TAK wiek24: Da sie jeszcze dołączyc do plutonu? na Battlelogu pokazuje full (100) osób? Tak, jak zwolni się miejsce. Jesteś 5, 6 w kolejce. Póki co nie planuję żadnych przesiewów, do tego nikt nie rezygnuję, więc apeluję o cierpliwość. To nie oznacza, że nie możesz grać z nami. Dodaj mnie na PSN i jak tylko będzie wolne miejsce w czasie naszych spotkań dostaniesz inv. Eragon, jeśli Ty to kts, to Ci odpowiedziałem. Nie widzę innego wątku kwalifikującego się do odpowiedzi. ;) WAŻNE: Zmieniliśmy nasz Pluton Tag. Nowy to PS3S. Szczegóły na naszej tablicy na Battlelog'u. Edytowane 7 Listopad 2011 przez IMPERATORE_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFaLiK37 39 Napisano 7 Listopad 2011 Nowy tag duzo lepszy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICO1987 7 Napisano 7 Listopad 2011 Tak, jak zwolni się miejsce. Jesteś 5, 6 w kolejce. Póki co nie planuję żadnych przesiewów, do tego nikt nie rezygnuję, więc apeluję o cierpliwość. To nie oznacza, że nie możesz grać z nami. Dodaj mnie na PSN i jak tylko będzie wolne miejsce w czasie naszych spotkań dostaniesz inv. Eragon, jeśli Ty to kts, to Ci odpowiedziałem. Nie widzę innego wątku kwalifikującego się do odpowiedzi. ;) WAŻNE: Zmieniliśmy nasz Pluton Tag. Nowy to PS3S. Szczegóły na naszej tablicy na Battlelog'u. ok wysle ci zaproszenie, no i poczekam na wolne miejsce dzieks :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radzia11 16 Napisano 8 Listopad 2011 Równiez chciałbym się zapisac chociazby do kolejki :) imię : Radek wiek: 14 psn_id: radzia11 headset: jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyBXL 3 Napisano 10 Listopad 2011 Ja jestem wpisany ale na liscie "pozostali gracze" czyli jestem w plutonie czy nie? Dodawajcie mnie do znajomych bo dzis sie tak wpienilem ze nie ma z kim grac ze szok,co chwila gine bo latam sam po mapach,to jest gra stworzona do gry zespolowej. A komunikacja ostatnio dziala nawet dobrze. Wiec czekam na zaproszenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 10 Listopad 2011 (edytowane) Ja jestem wpisany ale na liscie "pozostali gracze" czyli jestem w plutonie czy nie? Dodawajcie mnie do znajomych bo dzis sie tak wpienilem ze nie ma z kim grac ze szok,co chwila gine bo latam sam po mapach,to jest gra stworzona do gry zespolowej. A komunikacja ostatnio dziala nawet dobrze. Wiec czekam na zaproszenia. Pozostali gracze, to de facto lista rezerwowa. Z której przy odrobinie cierpliwości można dostać się na tą główną. Wciąż jest zainteresowanie tematem. Jest kolejka, trzeba czekać po prostu. Na razie przesiewów nie będzie, więc trzeba liczyć, że ludzie będą rezygnować i zwalniać miejsca. Edytowane 10 Listopad 2011 przez IMPERATORE_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyBXL 3 Napisano 11 Listopad 2011 Moze swiniaka po schodach naucze chodzic? W sensie lapowka hehehehe... Dobra,nie pali sie,nie piekarnia :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 12 Listopad 2011 (edytowane) Informacja do członków Plutonu, którą umieściłem najpierw na tablicy na Battlelog. Dzień powoli dobiega końca, właściwie zaczął się już nowy. :) Dziękuję Wszystkim, którzy dziś pojawili się choć na jedną grę na naszym serwerze. Niestety powoli trzeba podjąć weryfikację naszej działalności. Mam tu na myśli aktywność, a właściwie jej brak, pośród niektórych osób. Są jednostki, które nie podejmują żadnych działań, aby udzielać się w życiu Naszego Plutonu. Jest to: uczestniczenie we wspólnych grach, rozmawianie na forum oraz Battlelogu, dodawanie na BT oraz PSN członków Plutonu. Stąd niebawem, najprawdopodobniej po najbliższej niedzieli, podejmę kroki mające na celu usunięcie z Plutonu takich jednostek. Liczba 100 oznacza gigantyczną, nadwyżkową liczbę osób. Jednak dziwnym trafem nie zdarzyło się, aby w jednym czasie grało więcej niż 15 jednostek. Staram się wczuć w sytuację. Jednak nie jestem Bogiem i nie mogę wejść z butami w życie każdego z Was i odnajdywać pytań, dlaczego dzieję się tak, a nie inaczej. Fakty są takie, iż po aplikacji o dołączenie kilka osób jakby zapadło pod ziemię. A zainteresowanie dołączeniem do grupy wciąż jest duże. Stąd nie mogę blokować tym osobom miejsca. Od nikogo (z tej grupy) nie dostałem żadnych informacji o przyczynach nieobecności. Nie jestem niczym ojcem, ale jako zarządca tej bandy, muszę to wszystko trzymać w ryzach. Dlatego wysyłam do wszystkich tych osób ostrzeżenie. Do 14 listopada liczę na wyjście przed szereg, pokazanie się w jakikolwiek sposób. Inaczej następnego dnia rozpocznę proces przewietrzania. PS. Funkcjonowanie w Plutonie nie jest niczyim obowiązkiem, nie możesz, nie chcesz, nie masz czasu? Podziękuj, zwolnij komuś miejsce, nie możesz nawet tego uczynić? Ja Ci pomogę. :D - Informacja skierowana do określonej grupy osób. Nie będę nikogo wymieniał, każdy takowy członek powinien mieć świadomość, że mówiąc po wojskowemu - dał d**y i jest na celowniku. W NAJBLIŻSZĄ NIEDZIELĘ (13.11) ROZPORZĄDZĘ KOLEJNE WSPÓLNE GRANIE. TO IDEALNA OKAZJA ABY WYJŚĆ SPOD ZIEMI. Edytowane 12 Listopad 2011 przez IMPERATORE_PL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Endriu001 9 Napisano 14 Listopad 2011 Witam. Z chęcią dołączę do tego Plutonu :) PSN ID : Endriu001 Battlelog : Endriu001 Wiek : 19 HS : Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach