Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

DeleteMePlz - nie mogłem do Ciebie dołączyć, bo grałeś na serwerze przez "Szybką grę". Tam nie ma kolejki tylko wyskakuje komunikat - serwer jest pełny. Próbowałem kilka minut, ale ile można klikać x :biggrin:

aaa , to dlatego każdego zapraszałem i nikt nie dołanczał :D , teraz będę już wchodzić przez ta listę serwerów :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu nie chodzi o to jak się dołącza do serwera tylko do jakiego. Jeśli dołączysz do "EA Europe server XXX" to masz kolejki, jeśli dołączysz do serwera "kjfjsgfdajfdg 1236512 " to nie masz opcji kolejkowania, gdy serwer full..

Edytowane przez rejczu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dołączając przez "Szybką Grę" zawsze wrzuca Cię na serwery typu "kjfjsgfdajfdg 1236512 " ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miesiąc po premierze Bf3 w końcu naprawili battlelog. (Dla osób kupujących grę z pss) i mam nadzieję że po miesiącu czekania zostane przyjęty do plutonu. ;) Zgłoszenie wysłałem na bt.

Edit: Jestem 14 na liście pozostałch

Bt: bagilks123 Hs: Jest.!

Edytowane przez bagilks
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miesiąc po premierze Bf3 w końcu naprawili battlelog. (Dla osób kupujących grę z pss) i mam nadzieję że po miesiącu czekania zostane przyjęty do plutonu. ;) Zgłoszenie wysłałem na bt.

Edit: Jestem 14 na liście pozostałch

Bt: bagilks123 Hs: Jest.!

Dostajesz plusa i oczywiście z miejsca wstępujesz w Nasze szeregi, patrz jaki ze mnie dobry wujek...! :laugh:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

imperator napisz mi o co chodzi z moim mikro w kamerce ? szumi Wam ? Bo ostatnio usłyszałem takie info i odłączyłem. Wcześniej tego nie było.. Nie powinno być szymów bo gram na słuchawkach. Wczoraj zrezygnowałem z gadania, bo 3 osoby podpięte z mikro i była mega przycina z komunikacją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miło popatrzeć na ostatnie wpisy-śrenia wieku rośnie :thumbsup: -mam nazieję,że zostaniecie przyjęci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

imperator napisz mi o co chodzi z moim mikro w kamerce ? szumi Wam ? Bo ostatnio usłyszałem takie info i odłączyłem. Wcześniej tego nie było.. Nie powinno być szymów bo gram na słuchawkach. Wczoraj zrezygnowałem z gadania, bo 3 osoby podpięte z mikro i była mega przycina z komunikacją.

Tak w pewnym momencie było bardzo słabo. Same trzaski.

Jagoda, jeśli kandydaci dopełnili wszystkich formalności, to jeszcze dziś dołączą do Plutonu. :thumbsup: Gracz jest jak wino im starszy, tym lepszy. :biggrin:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, szukam kogoś do wspólnej gry w coopa, mam headset, jestem w plutonie. Preferowałbym sobotę w okolicach godziny 16. PSN ID jamiemonovitz wiek 20. Czekam na propozycje! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PSN : perkenta wiek :32 HS :tak

Za mało danych. Jaki masz nick na Battlelogu? Nie wysłałeś aplikacji o przyłączenie. Zrób to, a dołączysz do Plutonu.

tomecki u Ciebie jest prawie dobrze, ale nie wysłałeś aplikacji o przyłączenie, bez tego nie jestem nic w stanie zrobić.

Edytowane przez IMPERATORE_PL
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- Nick z PSN: Dethellos

- Nick z Battlelog'a: Dethellos

- Informację o posiadaniu bądź nie headseta: Słuchawka z bluetooth z nokii wiec TAK MAM

odnosnie battleloga - tez wyslalem aplikacje :)

będzie mi miło z wami szkolic swoje umiejętnosci :]

Edytowane przez Dethellos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak w pewnym momencie było bardzo słabo. Same trzaski.

Jagoda, jeśli kandydaci dopełnili wszystkich formalności, to jeszcze dziś dołączą do Plutonu. :thumbsup: Gracz jest jak wino im starszy, tym lepszy. :biggrin:

No to ja jestem jak Château Lafite :whistling:( no prawie):tongue: .

Panowie...,jeszcze taka mała prośba(oczywiście nie generalizuję)-nie przeklinajcie jeśli to jest możliwe tak mocno,dosyć często gram w obecności moich córek i trochę głupio mi wobec nich za słowa jakie padają podczas gry,znudziło mi się granie z wyłączonym dźwiękiem...

Edytowane przez unki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 5 dni wychodzi dodatek, ciekawe ile osób z plutonu go zakupi. Sam mam wersje BF z PSN i coś czuję, że będzie walka o te mapy bo chyba będą przypisane 2 ściągnięcia na konto ( a grę kupiło po staremu w 5 osób ).

Mam WIELKĄ nadzieję, że będzie dużo lekkich helikopterów bo rano zdobyłem gwiazdkę za zdobycie wszystkich gadżetów i właśnie tym pojazdem gra mi się najlepiej ( zabiłem lekkimi helikopterami 150 osób, a są jedynie 2 mapy z nimi :P )

Edytowane przez Myron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PSN: llukk

Battlelog: llukk

hS: nie

przeważnie tak o 22.30 lub 23 do 2.sprawdzcie moje umiejętności na battlelogu jak się nadam dołączcie mnie lepiej się gra z kamratami niedługo headset

Edytowane przez llukk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 5 dni wychodzi dodatek, ciekawe ile osób z plutonu go zakupi. Sam mam wersje BF z PSN i coś czuję, że będzie walka o te mapy bo chyba będą przypisane 2 ściągnięcia na konto ( a grę kupiło po staremu w 5 osób ).

Ale o co właściwie Ci chodzi mówiąc ze po staremu grę kupiło 5 osob, a teraz bedą przypisane jedyne dwa sciągniecia? Przeciez mozna sobie znalesc kompletnie inną osobę z poza tego konta na ktorym sie sciagało bf3, i sciagnac karkand i wszystko bedzie dzialac? Czy zle mowie :D ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PSN: xWojtaS

Battlelog : xWojtaSpl

HS : Tak

Kiedy jest czas :D Ale dosyć często ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PSN: xWojtaS

Battlelog : xWojtaSpl

HS : Tak

Kiedy jest czas :D Ale dosyć często ^^

Wyślij aplikację o przyłączenie na Battlelogu. Bez tego nie będzie mógł dołączyć.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale o co właściwie Ci chodzi mówiąc ze po staremu grę kupiło 5 osob, a teraz bedą przypisane jedyne dwa sciągniecia? Przeciez mozna sobie znalesc kompletnie inną osobę z poza tego konta na ktorym sie sciagało bf3, i sciagnac karkand i wszystko bedzie dzialac? Czy zle mowie :D ?

A chodzi o to, że przez pierwsze 3 dni od premiery BF3 na psn gra była sprzedawana w wersji limitowanej czyli z konta na którym kupiło się grę będzie można ściągnąć dodatek. Tylko właśnie pojawił się taki problem, że obecnie zamiast 5 ściągnięć możliwe są tylko 2. Więc tylko 2 najszybsze osoby z każdej takiej ekipy jak moja będą mogły ściągnąć dodatek za darmo.

Przynajmniej tak ma być w teorii :P może grając na swoim koncie będę mógł go ściągnąć bez problemu, ale raczej wątpię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poradziłem sobie

Edytowane przez llukk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi