DeleteMePlz 3 Napisano 28 Listopad 2011 DeleteMePlz - nie mogłem do Ciebie dołączyć, bo grałeś na serwerze przez "Szybką grę". Tam nie ma kolejki tylko wyskakuje komunikat - serwer jest pełny. Próbowałem kilka minut, ale ile można klikać x aaa , to dlatego każdego zapraszałem i nikt nie dołanczał :D , teraz będę już wchodzić przez ta listę serwerów :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejczu 115 Napisano 29 Listopad 2011 (edytowane) tu nie chodzi o to jak się dołącza do serwera tylko do jakiego. Jeśli dołączysz do "EA Europe server XXX" to masz kolejki, jeśli dołączysz do serwera "kjfjsgfdajfdg 1236512 " to nie masz opcji kolejkowania, gdy serwer full.. Edytowane 29 Listopad 2011 przez rejczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bananek 149 Napisano 29 Listopad 2011 A dołączając przez "Szybką Grę" zawsze wrzuca Cię na serwery typu "kjfjsgfdajfdg 1236512 " ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bagilks 20 Napisano 30 Listopad 2011 (edytowane) Miesiąc po premierze Bf3 w końcu naprawili battlelog. (Dla osób kupujących grę z pss) i mam nadzieję że po miesiącu czekania zostane przyjęty do plutonu. ;) Zgłoszenie wysłałem na bt. Edit: Jestem 14 na liście pozostałch Bt: bagilks123 Hs: Jest.! Edytowane 30 Listopad 2011 przez bagilks 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 30 Listopad 2011 Miesiąc po premierze Bf3 w końcu naprawili battlelog. (Dla osób kupujących grę z pss) i mam nadzieję że po miesiącu czekania zostane przyjęty do plutonu. ;) Zgłoszenie wysłałem na bt. Edit: Jestem 14 na liście pozostałch Bt: bagilks123 Hs: Jest.! Dostajesz plusa i oczywiście z miejsca wstępujesz w Nasze szeregi, patrz jaki ze mnie dobry wujek...! :laugh: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kret 0 Napisano 1 Grudzień 2011 PSN ID: abece_PL wiek: 32 BT: abece_BF3 HS: brak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejczu 115 Napisano 1 Grudzień 2011 imperator napisz mi o co chodzi z moim mikro w kamerce ? szumi Wam ? Bo ostatnio usłyszałem takie info i odłączyłem. Wcześniej tego nie było.. Nie powinno być szymów bo gram na słuchawkach. Wczoraj zrezygnowałem z gadania, bo 3 osoby podpięte z mikro i była mega przycina z komunikacją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perkenta 0 Napisano 1 Grudzień 2011 PSN : perkenta wiek :32 HS :tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomecki533 0 Napisano 1 Grudzień 2011 PSN ID: tomecki533 wiek: 41 :) BT: tomecki533 HS: brak ale obiecuję poprawę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 1 Grudzień 2011 Miło popatrzeć na ostatnie wpisy-śrenia wieku rośnie :thumbsup: -mam nazieję,że zostaniecie przyjęci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 1 Grudzień 2011 imperator napisz mi o co chodzi z moim mikro w kamerce ? szumi Wam ? Bo ostatnio usłyszałem takie info i odłączyłem. Wcześniej tego nie było.. Nie powinno być szymów bo gram na słuchawkach. Wczoraj zrezygnowałem z gadania, bo 3 osoby podpięte z mikro i była mega przycina z komunikacją. Tak w pewnym momencie było bardzo słabo. Same trzaski. Jagoda, jeśli kandydaci dopełnili wszystkich formalności, to jeszcze dziś dołączą do Plutonu. :thumbsup: Gracz jest jak wino im starszy, tym lepszy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jamiemonovitz 80 Napisano 1 Grudzień 2011 Witam, szukam kogoś do wspólnej gry w coopa, mam headset, jestem w plutonie. Preferowałbym sobotę w okolicach godziny 16. PSN ID jamiemonovitz wiek 20. Czekam na propozycje! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 2 Grudzień 2011 (edytowane) PSN : perkenta wiek :32 HS :tak Za mało danych. Jaki masz nick na Battlelogu? Nie wysłałeś aplikacji o przyłączenie. Zrób to, a dołączysz do Plutonu. tomecki u Ciebie jest prawie dobrze, ale nie wysłałeś aplikacji o przyłączenie, bez tego nie jestem nic w stanie zrobić. Edytowane 2 Grudzień 2011 przez IMPERATORE_PL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomecki533 0 Napisano 2 Grudzień 2011 Już naprawiłem niedociągnięcia , sorry za zamieszanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dethellos 0 Napisano 2 Grudzień 2011 (edytowane) - Nick z PSN: Dethellos - Wiek: 28 - Nick z Battlelog'a: Dethellos - Informację o posiadaniu bądź nie headseta: Słuchawka z bluetooth z nokii wiec TAK MAM odnosnie battleloga - tez wyslalem aplikacje :) będzie mi miło z wami szkolic swoje umiejętnosci :] Edytowane 2 Grudzień 2011 przez Dethellos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 2 Grudzień 2011 (edytowane) Tak w pewnym momencie było bardzo słabo. Same trzaski. Jagoda, jeśli kandydaci dopełnili wszystkich formalności, to jeszcze dziś dołączą do Plutonu. :thumbsup: Gracz jest jak wino im starszy, tym lepszy. No to ja jestem jak Château Lafite :whistling:( no prawie) . Panowie...,jeszcze taka mała prośba(oczywiście nie generalizuję)-nie przeklinajcie jeśli to jest możliwe tak mocno,dosyć często gram w obecności moich córek i trochę głupio mi wobec nich za słowa jakie padają podczas gry,znudziło mi się granie z wyłączonym dźwiękiem... Edytowane 2 Grudzień 2011 przez unki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myron 24 Napisano 2 Grudzień 2011 (edytowane) Za 5 dni wychodzi dodatek, ciekawe ile osób z plutonu go zakupi. Sam mam wersje BF z PSN i coś czuję, że będzie walka o te mapy bo chyba będą przypisane 2 ściągnięcia na konto ( a grę kupiło po staremu w 5 osób ). Mam WIELKĄ nadzieję, że będzie dużo lekkich helikopterów bo rano zdobyłem gwiazdkę za zdobycie wszystkich gadżetów i właśnie tym pojazdem gra mi się najlepiej ( zabiłem lekkimi helikopterami 150 osób, a są jedynie 2 mapy z nimi :P ) Edytowane 2 Grudzień 2011 przez Myron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kmiodek 0 Napisano 3 Grudzień 2011 PSN: kmiodek Wiek: 27 Battlelog: kmiodek HS: Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
llukk 0 Napisano 3 Grudzień 2011 (edytowane) PSN: llukk Wiek: 30 Battlelog: llukk hS: nie przeważnie tak o 22.30 lub 23 do 2.sprawdzcie moje umiejętności na battlelogu jak się nadam dołączcie mnie lepiej się gra z kamratami niedługo headset Edytowane 3 Grudzień 2011 przez llukk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timoN_hardkoR ♥ 7 Napisano 3 Grudzień 2011 Za 5 dni wychodzi dodatek, ciekawe ile osób z plutonu go zakupi. Sam mam wersje BF z PSN i coś czuję, że będzie walka o te mapy bo chyba będą przypisane 2 ściągnięcia na konto ( a grę kupiło po staremu w 5 osób ). Ale o co właściwie Ci chodzi mówiąc ze po staremu grę kupiło 5 osob, a teraz bedą przypisane jedyne dwa sciągniecia? Przeciez mozna sobie znalesc kompletnie inną osobę z poza tego konta na ktorym sie sciagało bf3, i sciagnac karkand i wszystko bedzie dzialac? Czy zle mowie :D ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 3 Grudzień 2011 llukk wyślij aplikację o przyłączenie na Battlelog'u. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xWojtaS 0 Napisano 3 Grudzień 2011 PSN: xWojtaS Wiek : 16 Battlelog : xWojtaSpl HS : Tak Kiedy jest czas :D Ale dosyć często ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 4 Grudzień 2011 PSN: xWojtaS Wiek : 16 Battlelog : xWojtaSpl HS : Tak Kiedy jest czas :D Ale dosyć często ^^ Wyślij aplikację o przyłączenie na Battlelogu. Bez tego nie będzie mógł dołączyć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myron 24 Napisano 4 Grudzień 2011 Ale o co właściwie Ci chodzi mówiąc ze po staremu grę kupiło 5 osob, a teraz bedą przypisane jedyne dwa sciągniecia? Przeciez mozna sobie znalesc kompletnie inną osobę z poza tego konta na ktorym sie sciagało bf3, i sciagnac karkand i wszystko bedzie dzialac? Czy zle mowie :D ? A chodzi o to, że przez pierwsze 3 dni od premiery BF3 na psn gra była sprzedawana w wersji limitowanej czyli z konta na którym kupiło się grę będzie można ściągnąć dodatek. Tylko właśnie pojawił się taki problem, że obecnie zamiast 5 ściągnięć możliwe są tylko 2. Więc tylko 2 najszybsze osoby z każdej takiej ekipy jak moja będą mogły ściągnąć dodatek za darmo. Przynajmniej tak ma być w teorii :P może grając na swoim koncie będę mógł go ściągnąć bez problemu, ale raczej wątpię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
llukk 0 Napisano 4 Grudzień 2011 (edytowane) poradziłem sobie Edytowane 4 Grudzień 2011 przez llukk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach