IMPERATORE_PL 133 Napisano 15 Grudzień 2011 Musicie poczekać do przyszłego tygodnia. Wtedy usunę kilkunastu nieaktywnych i ponownie zwolni się miejsce. :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudek564 0 Napisano 15 Grudzień 2011 Chętnie dołączę PSN: dudek564 WIEK:21 BATTLELOG: yankeesntj HS: TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
semek84 0 Napisano 16 Grudzień 2011 - nick psn: semek84 - Wiek: 27 - Nick z Battlelog'a : Msemek84 - brak head seta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejczu 115 Napisano 19 Grudzień 2011 (edytowane) chciałbym zgłosić swoją nieobecność od soboty 24.12 do niedzieli 25.12 z wiadomych wzgledów Edytowane 19 Grudzień 2011 przez rejczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0oFie 11 Napisano 19 Grudzień 2011 U mnie podobna sytuacja co wyżej, rodzina się zjeżdza i nie wypada przy stole wygilijnym pykać w Battlefielda :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fajsoon 44 Napisano 19 Grudzień 2011 a ja chce się dorwać do konsoli w końcu, co usiądę chce zagrać to mnie trują dupsko :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piopyt 1 Napisano 19 Grudzień 2011 Pytanie nooba :) Te sygnaturki updatują się automatycznie po refreshu na http://bf3stats.com ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejczu 115 Napisano 19 Grudzień 2011 Pytanie nooba :) Te sygnaturki updatują się automatycznie po refreshu na http://bf3stats.com ? na to wygląda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piopyt 1 Napisano 19 Grudzień 2011 na to wygląda :) Ok. dzięki. Pytam ponieważ wyświetlają mi się stare dane pomimo refresha. Domyślam się, że na wszystko trzeba czasu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejczu 115 Napisano 20 Grudzień 2011 ktoś z naszego plutonu nabił już trophy z misji co-op snajperami ? Żeby niepostrzeżenie wybić wszystkich przeciwników? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 20 Grudzień 2011 (edytowane) Ok. dzięki. Pytam ponieważ wyświetlają mi się stare dane pomimo refresha. Domyślam się, że na wszystko trzeba czasu :D Dupcia-już od dłuższego czasu(kilku dni) sygnaturka ciągle z tymi samymi danymi Głupogty napisałem-zaktualizowene są. Edytowane 20 Grudzień 2011 przez unki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 20 Grudzień 2011 (edytowane) ktoś z naszego plutonu nabił już trophy z misji co-op snajperami ? Żeby niepostrzeżenie wybić wszystkich przeciwników? Nie, więc możemy to zrobić razem, bo lubisz snajpić także nie powinno być problemu. Dodatkowo nie mam jeszcze tylko trophy za 4. misję, także możesz mi pomóc. :) To co, dziś? Edytowane 20 Grudzień 2011 przez IMPERATORE_PL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejczu 115 Napisano 20 Grudzień 2011 Nie, więc możemy to zrobić razem, bo lubisz snajpić także nie powinno być problemu. Dodatkowo nie mam jeszcze tylko trophy za 4. misję, także możesz mi pomóc. :) To co, dziś? no nie mów ze zawsze glebiliście przy tej misji :D spoko na easy powoli nie będzie problemu. Ja ok 18.00 mogę już grać, standardowo do ok 1.00. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 20 Grudzień 2011 no nie mów ze zawsze glebiliście przy tej misji :D spoko na easy powoli nie będzie problemu. Ja ok 18.00 mogę już grać, standardowo do ok 1.00. Oprócz dwóch misji (tych pierwszych) grałem tylko na Hard i tylko z randomami. :D :pardon: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ElminsterKiller 0 Napisano 20 Grudzień 2011 (edytowane) Prośba o dodanie do plutonu. PSN ID ElminsterKiller Battlelog Kamikadze20POL Wiek 26 HS mam Bym zapominał użyć nieśmiertelnika :) Edytowane 21 Grudzień 2011 przez ElminsterKiller Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fojart 2 Napisano 20 Grudzień 2011 (edytowane) Nie, więc możemy to zrobić razem, bo lubisz snajpić także nie powinno być problemu. Dodatkowo nie mam jeszcze tylko trophy za 4. misję, także możesz mi pomóc. :) To co, dziś? Jesteś pewien, że nikt z Plutonu tego nie zrobił? PS. ElminsterKiller, dodaj go sobie do pola sygnatury w ustawieniach profilu. Będzie się wtedy pojawiał automatycznie pod każdym Twoim postem Edytowane 20 Grudzień 2011 przez Fojart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 20 Grudzień 2011 Jesteś pewien, że nikt z Plutonu tego nie zrobił? Nie masz tego. To był sen! :laugh: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fojart 2 Napisano 20 Grudzień 2011 Dla pewności sprawdziłem i nie był to sen Ale przyznam, że trochę czasu na to poświęciliśmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejczu 115 Napisano 21 Grudzień 2011 wczoraj udało się wbić z imperatorem moje ostatnie trofeum - bullseye. Fakt - prób było chyba z 20... Początek - do wejścia do mieszkania damy rade już z biegu, bez komunikacji zatrzymując się na pół sekundy na oddanie strzału :D Co do czwartej misji na trofeum - to też na to pewnie z godzinkę poświęcimy bo ty nie wiedzieć czemu strasznie te kule przyciągasz :D A ja już mam plaaatyyyyneee :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ElminsterKiller 0 Napisano 21 Grudzień 2011 (edytowane) Jesteś pewien, że nikt z Plutonu tego nie zrobił? PS. ElminsterKiller, dodaj go sobie do pola sygnatury w ustawieniach profilu. Będzie się wtedy pojawiał automatycznie pod każdym Twoim postem Spoko, wtedy jeszcze nie byłem członkiem plutonu. Teraz oficjalnie będę z niego korzystał :) Jesteś pewien, że nikt z Plutonu tego nie zrobił? PS. ElminsterKiller, dodaj go sobie do pola sygnatury w ustawieniach profilu. Będzie się wtedy pojawiał automatycznie pod każdym Twoim postem Panowie, tu macie link do 5 misji z CO-OP. Wiem że wy już macie zaliczone trophy, ale przyda się innym. Edytowane 21 Grudzień 2011 przez ElminsterKiller Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejczu 115 Napisano 21 Grudzień 2011 Spoko, wtedy jeszcze nie byłem członkiem plutonu. Teraz oficjalnie będę z niego korzystał :) Panowie, tu macie link do 5 misji z CO-OP. Wiem że wy już macie zaliczone trophy, ale przyda się innym. ja tylko w imieniu swoim i imperatora dodam, ze na bazarku (tam gdzie są 3 grupy) warto przybić jeszcze jednym pociskiem każde "zwłoki" bo nam raz koleś wstał i zjebał misje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 21 Grudzień 2011 Udało mi się wbić wczoraj jeszcze trophy za 4. misję. Także pozostał jeszcze single i multi. :thumbsup: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paksiooo 0 Napisano 21 Grudzień 2011 (edytowane) PSN ID : Najcok/ najcok Wiek: 18lat HS:Jest Battlelog : juz mam battlelog nick: Najcok69 Edytowane 23 Grudzień 2011 przez Paksiooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 21 Grudzień 2011 PSN ID : Najcok/ najcok Wiek: 18lat HS:Jest Battlelog : nie mam :/ a muszę? Tak 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyma45 103 Napisano 22 Grudzień 2011 Witam ! Jestem w oczekujących, będe miał BF'a jakoś pod koniec grudnia/ początek stycznia. Możecie mnie dodac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach