Skocz do zawartości
Tomo

Battlefield 3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich żołnierzy.

Czy jest szansa otrzymać parę rad jak grać, cobyście takiego sita ze mnie nie robili ??:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam takie pytanie, otóż kupiłem ps3 z bf3 i bf1943. Kod do bf1943 był w pudełku z bf3 ale problem w tym, że kiedy go wpisuje to wyskakuje komunikat, który mówi że kod jest niepoprawny... Wiem, że napewno dobrze go wpisuje... Ktoś może wie w czym problem?

poszukaj w newsach ps3site a znajdziesz odp ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sie mile zaskoczylem bo mieszkam w Belgii i konto mam tutejsze,gre mam w jezyku Francuskim i co? I po wlozeniu plyty zainstalowalo mi sie wszystko i co? Chlopaki gadaja po naszemu,napisy po naszemu,piekna sprawa ;) Mile zaskoczenie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, tylko że ja kod mam i obrazek bf1943 jest nawet na pudełku... News mówi, że kodu nigdzie nie ma ; p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W PSS jest info że dla wszystkich którzy będą mieć B3 do piątku będzie za darmo Back to karkand, dobrze rozumiem??

Do piatku sa limitki na PSS a pozniej wchodza zwykle wersje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jest u was z komunikacja podczas gry online ? W lobby przed rozpoczeciem gry, wszystko ladnie, pieknie slychac, ale jak sie juz gra rozpocznie to ledwo mozna zrozumiec swoich towarzyszy.

(Headset od Sony)

W tym tylko temacie jest kilkanaście postów opisujących takie problemy, powód? Możemy się domyślać; zapchane serwery, błąd wymagający patcha itp itd

... start odrzutowcami z lotniskowca urywa dupę przy samej głowie :D

Chciałbym dać z 10 plusów ale mogłem tylko jeden, ja miałam gąsiora przez całą misją z samolotami :D

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym tylko temacie jest kilkanaście postów opisujących takie problemy, powód? Możemy się domyślać; zapchane serwery, błąd wymagający patcha itp itd

Chciałbym dać z 10 plusów ale mogłem tylko jeden, ja miałam gąsiora przez całą misją z samolotami :D

Widzę czujemy podobny blues hehe :laugh: ,

Obecnie męczę Gilotynę na hardzie, jedyny moment gdzie utknąłem, z 5x zginąłem w jednym miejscu.

Jak do tej pory singiel jest bardzo dobry, niszczy BC2. Nadal nie mogę odżałować singla w BC2, dlaczego, dlaczego, co im przyszło do głowy po świetnym BC1 !?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... Obecnie męczę Gilotynę na hardzie ...

Mam za sobą, zginąłem 20x w miejscu gdzie likwidujemy 2 stanowiska kaemów (przy rzece) na początku i musimy przebiec do budynku, za cholerę nie mogłem tego przejść normalnie więc poszło na żywioł. Ubiłem stanowiska i potem na przypał olewając wszystko pobiegłem wzdłuż lewej ściany do checkpointu - udało się od razu. Reszta misji to już z górki .... No i jeszcze coś; dialogi gdy grupę atakuje T90 - wypas;

- kurwa spotkałem T90 i żyję i to jak żyję ...

Bezcenne :D

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z 12-x zginąłem...Już miałem wyłączyć bo moja frustracja wymykała się z pod kontroli,ale mówię o nie...Przejdę.Widać,że Dice zepsuło na tej misji skrypty,ale szybki bieg w stronę schodów otwiera kolejny skrypt i pchnie rozgrywkę.Słychać,że teksty z Polskiej wersji są identyczne z oryginalnym dubbingiem.

Człowieku u mnie malują blok i robotnicy byli przy moich oknach jak grałem.System 5.1 głośność i bass tak,że ściany się trzęsły.Gdy napierdzielałem z Shotguna to jeden robotnik powiedział cytuje: No no,ale ktoś ładnie napier**la.Zaraz styropian się odklei :laugh: W ogóle śmiesznie jest z nimi.Tylko nie lubię jak się w okna patrzą...:scare:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam za sobą, zginąłem 20x w miejscu gdzie likwidujemy 2 stanowiska kaemów (przy rzece) na początku i musimy przebiec do budynku, za cholerę nie mogłem tego przejść normalnie więc poszło na żywioł. Ubiłem stanowiska i potem na przypał olewając wszystko pobiegłem wzdłuż lewej ściany do checkpointu - udało się od razu. Reszta misji to już z górki .... No i jeszcze coś; dialogi gdy grupę atakuje T90 - wypas;

Bezcenne :D

Moje ulubione miejsce, przejscie tego checkpointa zajęło mi jakieś 2,5 h., rozłożone na dwa dni. Było zwątpienie, czy nie zacząć od nowa na niższym poziomie. Liczba śmierci hmm 20-25 na oko. Trzeba sposobem. Bez spoilerów, ale powiem tylko że w przejściu zakończonym sukcesem zabiłem tylko 4-5 gości reszta to doświadczenie, ale jak się ugrzęzło tyle w jednym miejscubiggrin.gif.

Najgorsze że nawet nie ma jak podejrzeć na youtube, wiekszość filmików chyba z easy , zupełnie nieprzydatne. Ale satysfakcja że się dało radę niesamowita, serducho wali jak oszalałe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich żołnierzy.

Czy jest szansa otrzymać parę rad jak grać, cobyście takiego sita ze mnie nie robili ??:)

To jest pytanie z cyklu "Panie premierze, Jak żyć ?"

Wnioskuję że chodzi Ci o multi. Po prostu graj, zapamiętuj mapy, jesli nie idzie Ci sterowanie na początku to nie pchaj się od razu w środek walki tylko trzymaj się deczko dalej i pomagaj kompanom, rzucaj im paczki i trenuj celowanie. Z czasem wszystko ogarniesz i zaczniesz lepiej grać. Nie zrażaj się jeśli na początku będą cie co chwile dziurawić, to normalne.

Czy ktoś przeszedł już gilotynę na hardzie ? Nie mogę przejść momentu gdzie po zniszczeniu javelinem 3 czołgów trzeba się dostać na tyły banku. Zaraz jak tylko wejdę na dziedziniec jest instant dead. Typki które ostrzeliwują z góry respawnują się w nieskończoność. Ma ktoś jakieś sugestie ?

Edytowane przez SmoQ_88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może wrzucajcie singla w spojlery co? Jeszcze nie zacząłem i sam się chcę przekonać ile razy zginę w jakimś miejscu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja ci zapodam jeden.Operacja gilotyna na hadzie jakieś 50razy..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He, He to już żaden spoiler. Ale na gilotynę na hardzie trzeba zaparzyć podwójną meliskę.

Na razie jest zabawa. Taki Dark Souls dla dzieci. Pewnie niedługo ktoś wrzuci filmik z killer-taktyką i będzie jak z finałową sceną w U2, do zrobienia za 1 razem.

Edytowane przez pablos_83

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już myślałem, że tylko ja padam na hard :D Już obadałem trochę multi (13h gry, 23lvl) i gra mi się świetnie i już nawet nie zwracam uwagi na nękające mnie bugi, a mam małą nadzieję, że DICE wypuści szybko patcha eliminującego parę błędów m.in. rozbijanie składów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kompania skończona. Zabieram się za multi. Na najniższym poziomie jakieś 5 godzin. max 6. Kompania krótka ale bardzo przyjemna. Bez wynudzania. Zabieram się za multi. Cel? Jak najszybciej poznać mapy i ubić bezpieczne ratio 2.0. W online żadnych lagow sama przyjemność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak najszybciej poznać mapy i ubić bezpieczne ratio 2.0. W online żadnych lagow sama przyjemność.

Jak nie nudzi cię ciągłe siedzenie za sterami czołgu i masz ze dwóch kumpli mechaników, to nie powinno być dużego problemu,... Ich wytrzymałość jest lekka przesadzona :) Czołg drugi czołg zdejmuje na 2-3 strzały, ale żeby go zdjąć z RPG to i 4-5 potrzeba, a jeszcze jak ktoś go naprawia to już ciężka sprawa i bez koordynacji z drugim inżynierem nie ma szans :(. Za to heli/jetami lata się ciężko, chyba nawet ciężej niż w bc2 wg mnie, szkoda że nie prowadzili dodatkowej czułości sterowania nimi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nathrent przy poznawaniu mapy nie ludzie z mojego towarzystwa nie korzystają z czołgów. Skoro ty tak poznajesz mapę ty gratuluje skila. Nie każdy robi tak jak Ty. Chciałeś ze mnie zrobić lame ale Ci się nie udało. :-) ps. Bzykacz nie dołączyłem dziś bo kampanie kończyłem :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... Czy ktoś przeszedł już gilotynę na hardzie ? Nie mogę przejść momentu gdzie po zniszczeniu javelinem 3 czołgów trzeba się dostać na tyły banku. Zaraz jak tylko wejdę na dziedziniec jest instant dead. Typki które ostrzeliwują z góry respawnują się w nieskończoność. Ma ktoś jakieś sugestie ?

No pewnie, jestem jakieś 4 misje dalej :D w tym miejscu przed bankiem ...

... lecisz normalnie za dowódcą wzdłuż murków, potem on wbiega na plac i przystaje na chwilę za autobusem czy coś, następnie biegnie dalej, olej go, zdejmij typa na pierwszym piętrze, dokładnie na wprost Ciebie stojąc za autobusem przodem do budynku. Jak go ubijesz biegnij od razu bo się szybko zrespi. Trzeba mieć trochę szczęścia ale to wykonalne ...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakładam, bo nie ma osobnego, a nie chce mi się czytać o singlu.

1. Jak utracę połączenie z EA online, to już nie mogę ponownie wbić na serwer; muszę zakończyć grę i odpalić od nowa. Ktoś podobnie miał, czy TYLKO mi się kur.. jeb..

2. Też komuś czasem nie nalicza punktów, albo tworzy hocki klocki, np. byłem raz pierwszy z tą samą ilością punktów z przeciwika "pierwszym" a dostałem beretkę "trzeci najlepszy" :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś przeszedł już gilotynę na hardzie ? Nie mogę przejść momentu gdzie po zniszczeniu javelinem 3 czołgów trzeba się dostać na tyły banku. Zaraz jak tylko wejdę na dziedziniec jest instant dead. Typki które ostrzeliwują z góry respawnują się w nieskończoność. Ma ktoś jakieś sugestie ?

W tym a także w innych miejscach gdzie jest nieskończony respawn, nie ma co wdawać się w sprzelaniny. Spryt, odpowiednie poruszanie, chowanie za solidnymi osłonami, ewentualnie trzeba zdjąc 1-2 gości. W sumie jest fun w samodzielnym rozkmininaniu tej optymalnej ścieżki. Ktos napisał że przeszedł singla w 5-6h na easy, ale stracił 50% zabawy. Krew, pot i łzy ale jest satysfakcja. Ten checkpoint przeszedłem za 2 razem chyba, bo nauka z początku gilotyny nie poszła w las.

Tej gry na hard nie przejdzie się "na Jana" biggrin.gif

Edytowane przez pablos_83

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak Wy ale ja mam problemy ze squadami. Udało sie komuś kiedyś stworzyć 4-osobowy squad i w tym samym squadzie dołączyć do gry ? Ja próbowałem kilkanaście razy, ani razu sie nie udało...

jak dla mnie to strasznie rozbija rozgrywkę bo w 90% przypadkach dopasowywało mnie do squadu z ludźmi, którzy nie mieli pojęcia co to gra zespołowa ...

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No pewnie, jestem jakieś 4 misje dalej :D w tym miejscu przed bankiem ...

... lecisz normalnie za dowódcą wzdłuż murków, potem on wbiega na plac i przystaje na chwilę za autobusem czy coś, następnie biegnie dalej, olej go, zdejmij typa na pierwszym piętrze, dokładnie na wprost Ciebie stojąc za autobusem przodem do budynku. Jak go ubijesz biegnij od razu bo się szybko zrespi. Trzeba mieć trochę szczęścia ale to wykonalne ...

Ja to zrobiłem skacząc gdzieś tam po kwietnikach, polecam też to wypróbować :thumbsup:

Udało się niemal za pierwszym razem i znalazłem bardzo skuteczny sposób:

jeśli giniesz od razu na schodkach, można przeczołgać się na drugą stronę schodów i kawałek dalej jest wejście na lewy bok dziedzińca. Jednak tamtędy nie da się jeszcze wejść bo murki są za wysokie. Lecisz wzdłuż kwiatków w kierunku dziedzinca i zatrzymujesz się w miejscu gdzie zaczynają się worki z piaskiem, tuż przy workach jest biała rura, podejrzewam że to maszt flagowy. Teraz trzeba wyczuć moment, ściągasz jednego typka, tego najbliżej ciebie i przeskakujesz przez worki w taką wnękę między masztem a murkiem i sprint ile sił. Voila

Edytowane przez SmoQ_88
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.