Madrok 159 Posted November 8, 2013 Szukam osoby do zrobienia trofków w co-opie i paru ribbonów Share this post Link to post Share on other sites
Preetesh1878 0 Posted November 20, 2013 Szukam osób do spokojnej gry w multiplayer(podstawka). Pełen chillout :) Wiek:16 HS: brak, ale możemy pogadać przez skype PSN: Preetesh1878 Gram w weekendy. Od wieczora do późnej nocy Share this post Link to post Share on other sites
vimpex 2 Posted November 30, 2013 (edited) Gra ktoś stąd w multi? jak tak to dodawać do znajomych pogramy razem psn: vimpex hs: mam wiek: 20 Edited November 30, 2013 by vimpex Share this post Link to post Share on other sites
matispidi 237 Posted December 1, 2013 Poszukuje osoby do coopa by wbic brakujące trofea do platyny. Tych których potrzebuje to: ''Napieraj'' ''Automaniak'' ,,W dziesiątke'' ,,Ninja''. HS posiadam, dziś gram do późna a tak codziennie po 16 mogę być. Pozdrawiam :) Share this post Link to post Share on other sites
Ronnie80 23 Posted December 1, 2013 Gdyby ktos chcial pograc w multi to zapraszac: Ronnie8094 HS: brak gram glownie po godzinie 18 :) Share this post Link to post Share on other sites
Yankes12 0 Posted December 8, 2013 Zapraszam do gry w coopa! Brakuje mi tylko trofeum "W dziesiątke" ale chętnie pomogę przy innych. Yankes12 Share this post Link to post Share on other sites
hadeSik 0 Posted January 5, 2014 W najlbliższym czasie, gdy BF3 będzie dostępny w PS Store, kupuje, więc, jeżeli ktoś byłby chętny do wspólnej gry, to czekam na zaproszenia do znajomych. Narazie nie mam jeszcze HS, ale postaram się nabyć w tygodniu.Moje ID : xHadeSxPL Share this post Link to post Share on other sites
Kryształ 7 Posted February 11, 2014 (edited) Zrobiłem spis osób które na dzień dzisiejszy zgłosiły się do wspólnego grania w BF3 Legenda: -N posiada dodatki do gry -B osoba z która grałem ale nie było zbyt dobrze(zazwyczaj zerowy kontakt lub brak współpracy ogólnie tak jak bym grał randoma bez nikogo!) -A osoba z która grałem i było super(wzorowa komunikacja,posiada HS lub inny komunikator typu skype itd,ogólnie dobra zabawa i niezłe jaja) -C nie grałem wcale wiec nie wiem PSN: 1.Qekon N A 2.Capitan_Rosomak A 3.Choco_MintKISS A Edited April 3, 2014 by Kryształ Share this post Link to post Share on other sites
okoni 8791 Posted February 12, 2014 (edited) A jaką ocenę wystawiłeś sobie? @down Edytował :) Edited February 13, 2014 by okoni Share this post Link to post Share on other sites
macgyverowski 27 Posted February 13, 2014 Przecież napisał) 1.Qekon N A Share this post Link to post Share on other sites
kamil_walker 0 Posted February 19, 2014 Chetny do ustawki Online PSNiD : kamil_walker ( Hs jest, BF3 Premium) Share this post Link to post Share on other sites
Kryształ 7 Posted April 3, 2014 (edited) Gramy co dziennie o godzinie 19:00,siedzimy na skypie (miejsca w plutonie bardzo ograniczone) Aktualizacja składu: PSN: 1.Qekon N A 2.Capitan_Rosomak A 3.Choco_MintKISS A Edited April 3, 2014 by Kryształ Share this post Link to post Share on other sites
RockOfficial 0 Posted April 7, 2014 PSNid: RockOfficial Wiek : 19 HS: Jest ,mam MFMONK , ja tez bluzgam. Share this post Link to post Share on other sites
kciukers 0 Posted April 25, 2014 Id: kciukers , 15 lat , headset Share this post Link to post Share on other sites
orzechuuuu 0 Posted May 6, 2014 PSN id: orzechuuuu Wiek: 23 lata HS niestety nie posiadam. Share this post Link to post Share on other sites
pakasiedlce 321 Posted July 1, 2014 Szukam kogoś do coopa psn taki jak nick tutaj. Pozdro Share this post Link to post Share on other sites
stefanwi 0 Posted September 14, 2014 Szukam kogoś do coopa psn taki jak nick tutaj. Pozdro Jeszcze aktualne? Potrzebuje kogoś do dwóch trofików: NINJA i W DZIESIĄTKĘ Share this post Link to post Share on other sites
Jarno719 2 Posted February 23, 2015 PSN: Jarno719 Wiek: 21 HS: obecny Gram prawie codziennie wieczorami po 18 Share this post Link to post Share on other sites
kinius26 5 Posted March 15, 2015 szukam kogos do coop , w gre zaczalem grac wczoraj wiec wszystkie trophy potrzebne w coopie, ktos jeszcze nie ma ? Share this post Link to post Share on other sites
psmus 0 Posted October 4, 2015 Szukam chętnej osoby do trofeów we współpracy PSN id : psmus hs : jest Share this post Link to post Share on other sites
DobraMorda 0 Posted November 14, 2015 Potrzebuję pomocy przy trofeum W DZIESIĄTKĘ, ktoś chętny do pomocy? Psn DEGUSTATOR- hs jest Share this post Link to post Share on other sites