marekINT 39 Posted October 26, 2011 Chętnie pogram! PSNid: MarekINT Wiek: 21lat HS: Jest Doświadczenie: widoczne w sygnaturce :) Komunikacja opanowana :) Share this post Link to post Share on other sites
marol0v 73 Posted October 26, 2011 PSNid: Metrowy HS: Jest Doświadczenie; Jeśli grałem w BC2 to tylko ze znajomymi więc pojęcie jako takie o grze zespołowej mam, mam nadzieje że będzie dużo zaproszeń bo nie mam z kim teraz grać :P Share this post Link to post Share on other sites
M Pejn 223 Posted October 26, 2011 PSNid: No jest tam <--- HS: Ba, specjalnie kupiłem do BF'a i Borderlands. Doświadczenie: Grałem w BC2, coś tam ogarniałem, ale podczas grania w betę przekonałem się, że rozgrywka się znacznie różni. To wcale nie minus, bo mi łatwiej multi trójki ogarnąć. :P Głównie siedzę tak o 3 i do 6, troszkę wieczorkiem. W weekendy to gram w WoW'a, chociaż czasem można wejść. Share this post Link to post Share on other sites
tasior 0 Posted October 27, 2011 psnid: tasior-88 hs: jest doswiadczenie: ogolnie gram tylko w wiekszosci w fps, moj ostatni battlefield to 1943,glownie zawsze w CoDa albo Killzona gralem, bo wiekszosc z znajomych w to gra, ale pogralem troche w bete no i powaznie mnie ggierka wciagnela. czas: z tym jest roznie, jak zmiana w pracy trafi. jak ktos chetny, moze smialo wysylac zaprszenia, zawsze to lepiej pograc ze swoim niz si meczyc w dogadywaniu z turkami itp. Share this post Link to post Share on other sites
rother 2 Posted October 27, 2011 PSNid: rotherr Wiek: 31 HS: jest Szukam osób do wspólnej gry w każdym wymiarze. Sporo osób już dodałem z innych wątków, ale znajomych nigdy za wiele ;) Zapraszam szczególnie ludzi dorosłych, coby można także pogadać sensownie o grze jak i o głupotach :) Pozdrawiam i do zobaczenia na polu walki. Share this post Link to post Share on other sites
siodema 6 Posted October 27, 2011 PSN siodema1 WIEK 22 HS jest Gram wieczorami i wekendy jak mogę. Zawsze gadam "głupoty" przez hs. Share this post Link to post Share on other sites
janekbossko 3 Posted October 27, 2011 PSNid: janekbossko Wiek: 27 HS: dziś lub jutro Nawrócony na jedyna słuszną drogę, dawny gracz CoDa (wstydzę się tamtego "romansu" ) :) Share this post Link to post Share on other sites
cyra22 25 Posted October 27, 2011 też chętnie z Wami pogram psnid: mirutermi hs: jest dostępny głównie wieczorem ok. 21 Share this post Link to post Share on other sites
Szarek 4 Posted October 27, 2011 siema ;) nick PSN Sz4rKu_PL wiek 21 Headset - kamerka ( jeszcze nie próbowałem ale mam słuchawki więc headset od sony odpada ) dodawać z chęcią pogram z jakimiś polakami bo z tego co grałem od 2 dni to chyba zadnego nie spotkałem ;] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pryxfus 0 Posted October 28, 2011 Uploaded with ImageShack.us 2 Share this post Link to post Share on other sites
darklamb 1 Posted October 28, 2011 Też chętny do wspólnej gry PSNid: sikawka Share this post Link to post Share on other sites
rejczu 115 Posted October 28, 2011 szukam chetnego/chetnej do wieczornego grania. Jest już nas 2-och, i @siodema namawia kolegę, wiec możliwe, że będzie trzeci. Mi przypadł do gustu medyk, siódemie inżynier wiec fajnie by było trafić kogoś z ckm-em albo snajpera, ale na dobrą sprawę to bez znaczenia :) Ważniejsze są godziny grania: przeważnie po 21 pn-pt do ok polnocy może pierwszej ;) w weekendy już różnie, ale przeważnie wieczorami będziemy siekać. Siódema ma headseta, a ja kamerkę od move'a na szyi więc komunikacja jest :D Fakt, że na razie strasznie ją rwie ale krótkie komendy słychać idealnie :) Zapraszam do dodawania z krótkim info - wieczorne granie - w grze: ja - rejczu_wawa siódema - siodema1 Share this post Link to post Share on other sites
krettinio 36 Posted October 28, 2011 Tez z chęcią pogram. Gra przyszła dziś, HS będzie 15 listopada, doświadczenie: hmm mniej niż zero PSNid: przemus85 Share this post Link to post Share on other sites
iceice33 3 Posted October 28, 2011 psnid: iceice33 proszę dodawać jestem wieczorami a w weekendu w ciągu dnia także :P Share this post Link to post Share on other sites
riddi_962 68 Posted October 29, 2011 (edited) Zagram chętnie PSN: riddi_962 Battlelog: Cassidy96 hs: będzie za tydzień-dwa DODAWAĆ DO ZNAJOMYCH Edited October 29, 2011 by riddi_962 Share this post Link to post Share on other sites
radeon 1 Posted October 29, 2011 HS jest PSN/Battelog : radoskoor 29 lat Share this post Link to post Share on other sites
długi 0 Posted October 29, 2011 PSNid: dlugi7 Wiek: 23 HS: jest Share this post Link to post Share on other sites
pack 698 Posted October 29, 2011 id: Talk0 wiek: 32 lat Gramy co-op na wysoki Share this post Link to post Share on other sites
kazikosky 270 Posted October 29, 2011 kaziuowns wiek 20 Pogram co-op,multi Hs jest Share this post Link to post Share on other sites
GODLike 2 Posted October 30, 2011 PSN ID: SDRaid Chętny na: zaliczenie wszystkiego w co-op na hard HS jest Wiek: 20 Do środy jestem całe dni, później to zależy. Share this post Link to post Share on other sites
Naughty Saian 0 Posted October 30, 2011 PSN/Battlelog: durcia Wiek: 18 Głównie szukam kogoś ogarniętego do multi, ale w co-opa też chętnie pogram :) Share this post Link to post Share on other sites
Klimek 0 Posted November 1, 2011 Witam, PSN: Klimek911 Wiek: 20 HS: Do konca tygodnia bedzie Doswiadczenie: BF2142 rozgrywki klanowe, BC2 for fun Szukam graczy ogarniajacyh teamplay, rushowanie itd :) Share this post Link to post Share on other sites
Pawelos21 14 Posted November 2, 2011 PSN: Pawelos21 Wiek: 17 HS: Tak Szukam bardzo ogarnietej osoby. Share this post Link to post Share on other sites
kermiter 0 Posted November 2, 2011 jeszcze nie gralem w singla ale z kims chetnie sprubuje:) hs jest login: kerr_r wiek 27 Share this post Link to post Share on other sites
kanzas 0 Posted November 3, 2011 chętnie zagram ustawki nick halabart często jestem od rana dostąpmy Share this post Link to post Share on other sites