Hades26 3 Napisano 30 Wrzesień 2008 A mam pytanie nieco inne, co trzeba zrobić aby mieć wszystkie skiny w grze do każdego bolidu? Ja zlapałem 3 skiny do Piranii, a reszty hmm... nie kumam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerath 2 Napisano 30 Wrzesień 2008 Za przejście całej kampanii (medale obojetne - byle by wszystkie celle) dostaje sie 4 skina dla wszystkich staktów. Wyglądają rewelacyjnie [span style=color:#000000;background:#000000]Takie jakby matowe lustra[/span] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FLOREK86 0 Napisano 30 Wrzesień 2008 A mam pytanie nieco inne, co trzeba zrobić aby mieć wszystkie skiny w grze do każdego bolidu? Ja zlapałem 3 skiny do Piranii, a reszty hmm... nie kumam Musisz zdobyć chyba po 8000 tys (mogę się mylić) punktów lojalności dla każdego teamu. Czyli polatać trochę każdą maszyną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 30 Wrzesień 2008 First Skin: Starting with Second Skin: 4000 Loyalty needed Third Skin: 8000 Loyalty needed Fourth Skin: 100,000 Loyalty needed Fifth Skin: Get gold medal on all cells in campaign mode (elite difficulty) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerath 2 Napisano 30 Wrzesień 2008 Ciekawi mnie wygląd skina za 100k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeratul 3 Napisano 30 Wrzesień 2008 to ile jest Zone? Dzieki za info... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furio 0 Napisano 30 Wrzesień 2008 ja zakupiełem grę na us pss i ta krótka instalka od razu się zainstalowała, potem jak sciągała się właściwa gra przeszedłem na konto eu i tam zainstalowałem oraz po raz pierwszy odpaliłem grę i wszystko działa aż miło. Nie miałem żadnych problemów. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 30 Wrzesień 2008 Co do wieszania się gry Right then guys - an update for you! The issue revolves around your friends list - if you have 50 or more friendsthen Wipeout will crash when you attempt to move from one menu to another. Dont worry - this is not an issue with the PlayStation Network! It will likely require a minor software update. The Gaming Team and Studio Liverpool have been notified, and are working very hard to bring you such an update. In the mean time, there are some work-arounds I'd like to confirm for you: Firstly, you can play the game with no problems offline. To do this, you can either disconnect your console from the internet, or neglect to sign-in when you start up your PS3. Second, if you do wish to play online and are having these issues - try creating an alternative account. Be sure to keep that account's friends list under 50 though. Finally, you can reduce the number of friends you have to below 50. My personal recommendation is that you create an alternate account, and let your buddies know your new PSN via the Wipeout forum. I wouldn't want you all to go deleting your buddies!!!! I will set up a thread for this if you like - let me know here. Once again, we're working solidly to get this sorted!!! I'll keep you updated - thanks to you all for being so patient. :smileyhappy: MB trzeba czekać na patch, pytania jak długo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 30 Wrzesień 2008 Telewizor philips 47PFL9703 - http://pl.youtube.com/watch?v=8sY5yHc0FP0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gen-no-suke 0 Napisano 30 Wrzesień 2008 Ostatnio trochę pykałem w WHD i zrobiłem kilka fotek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piciu 1 Napisano 30 Wrzesień 2008 Telewizor philips 47PFL9703 - http://pl.youtube.com/watch?v=8sY5yHc0FP0 Musze przyznac, ze wyglada ciekawie Zna ktos liste dostepnych HUDow ? (wlasnie odblokowalem ten z 2097) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 30 Wrzesień 2008 Jeszcze jakby miał szklaną obudowę żeby tło się zlewało z obrazem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 30 Wrzesień 2008 Panowie, mam pytanie z innej beczki a że nie ma sensu zakładać tematu nowego... Czy Online ID można zmienić dla danego konta? Np jesli mam M_Col a chciałbym mieć M_Col1... jest taka możliwość, bo przegrzebałem i nie wiem?... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 30 Wrzesień 2008 Panowie, mam pytanie z innej beczki a że nie ma sensu zakładać tematu nowego...Czy Online ID można zmienić dla danego konta? Np jesli mam M_Col a chciałbym mieć M_Col1... jest taka możliwość, bo przegrzebałem i nie wiem?... Nie ma bata, jedyne co możesz zrobić z nickiem to go zmienić. Ale nic ponadto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 30 Wrzesień 2008 Nie ma bata, jedyne co możesz zrobić z nickiem to go zmienić. Ale nic ponadto. No ok ale jak zmienic ten nick?... Nie kumam już czaczy, siedze nad tym od kilku min i nic a kumpel nieświadomie zmienił sobie swój ID z PSNetwork ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 30 Wrzesień 2008 haha ja też umiem zd i nawet potrafię wstawić niedozwolone znaki i odstepy xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 1 Październik 2008 haha ja też umiem zd i nawet potrafię wstawić niedozwolone znaki i odstepy xd To byś się pochwalił jak tego dokonać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 1 Październik 2008 to na PW lub gg ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 1 Październik 2008 ja zakupiełem grę na us pss i ta krótka instalka od razu się zainstalowała, potem jak sciągała się właściwa gra przeszedłem na konto eu i tam zainstalowałem oraz po raz pierwszy odpaliłem grę i wszystko działa aż miło. Nie miałem żadnych problemów. pozdro Próbowałeś udostępnić komuś znajomemu wersję z US? Ja mam z tym nie lada problem, druga osoba nie może pobrac pliku aktywującego na swoją konsolę:/ Wyskakuje komunikat,że plik został zainstalowany 5x.Nie próbowałem,tak jak piszesz, na drugie konto mojej konsoli.Ale widocznie tak można. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 1 Październik 2008 Próbowałeś udostępnić komuś znajomemu wersję z US? Ja mam z tym nie lada problem, druga osoba nie może pobrac pliku aktywującego na swoją konsolę:/ Wyskakuje komunikat,że plik został zainstalowany 5x.Nie próbowałem,tak jak piszesz, na drugie konto mojej konsoli.Ale widocznie tak można.Pozdrawiam Pewnie to Was oburzy, ale jestem zadowolony z takiego posunięcia SONY, że zablokowali odsprzedawanie i udostępnianie gier z konta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 1 Październik 2008 Nie no spoko, każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania na ten temat,ale są osoby,które nie mają możliwości płacenia kartą.Znajomi, którym chciałbym udosepnić swoją grę, a nie koniecznie sprzedawać Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 1 Październik 2008 wracajac do W HD czy ktos zrobil motion master xD jak tego sie nie da zawsze jak juz koncze to musi mnie cos stuknac lub w sciane walna c;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerath 2 Napisano 1 Październik 2008 Delikatnie jak z kobietą i pójdzie łatwiej (No chyba, że wolisz typ kobiety jak drzwi samochodowe: jak się nie trzaśnie to się nie zamknie ). Narazie robię sobie przerwę od WHD na rzecz FIFY . Campaign zaliczony prawie all na złoto, Airbraker zrobiony, niedużo brakuje do Beat Zico także nie jest źle. Zostawiam sobie rekordziki aż się więcej pojawi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 1 Październik 2008 Wlasnie przypadkiem zdobylem Rookie Reward trophy :| sie zastanawiam za co to, a sie okazalo ze przejechalem pierwszy wyscig na singla z PA wlaczonym. Ale ze mnie lama Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furio 0 Napisano 1 Październik 2008 Nie próbowałem gry niekomu udostępniać także nie wiem czy bedzie działało ale może ten plik aktywujący to jest właśnie zabezpieczenie przed udostępnianiem gry komuś innemu? Swoją drogą gra na pss us jest tak tania, że jak ktoś jest fanem tejże produkcji to powinien wyskrobac te pare dolców co by developerzy zarobili i w przyszłości wypuścili jakiś DLC. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach