DayD 0 Napisano 9 Grudzień 2008 pawlos26™ link=topic=6574.msg140785#msg140785 date=1228831581]ma ktos pomysl jak zrobic 20 perfect zone ?? na jkim torze i jakim pojazdem?? Oczywiście najłatwiej na Anulpha Pass :) Wszystkie trofea, związane z Zone, najłatwiej zdobywa się na tej trasie. A pojazd raczej nie ma znaczenia, chociaż ja zdobyłem to trofeum Feisar'em. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigi_PL 0 Napisano 9 Grudzień 2008 pawlos26™ link=topic=6574.msg140785#msg140785 date=1228831581]ma ktos pomysl jak zrobic 20 perfect zone ?? na jkim torze i jakim pojazdem?? Nie ma znaczenia.Wszystkie maja identyczne paramtery czyt. na full.Najlepiej rob tym gdzies masz najmniej loyality.No i tak jak pisze Day na torze Anulpha Pas. A propo trofeum.Ide je wymeczyc w koncu.Bez podniet tym razem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max Shadow 0 Napisano 10 Grudzień 2008 Wie ktos w ktorym miejscu zrobic "Flatland Falyer" na Moa Therma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 10 Grudzień 2008 Na samym początku wyścigu wycofaj się do pierwszego łuku. znów zacznij jechać w dobrą stronę. Tam będzie speedpad, który wyrzuca poza tor. Tylko w tym miejscu. Poza tym youtube :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max Shadow 0 Napisano 10 Grudzień 2008 Dzieki, zrobione. Wcale nie bylo takie banalne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 10 Grudzień 2008 A czy ja napisałem, że to proste? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max Shadow 0 Napisano 10 Grudzień 2008 To moje wrazenie bylo, bo nie obylo sie bez wielu prob :D Nigdzie nie twierdze, ze Ty cos takiego pisales. Oto moje kolejne "watpliwosci": Keep Rollin’ - Execute 100 successful barrel rolls. Trzeba robic za jednym "ciagiem" czy popropstu zlicza wszystkie ktore wykonujemy podczas gry, niezaleznie w jakim trybie? WipEout Disciple - Obtain 100,000 loyalty points for any team. Omg, ile to grania, rok ?:D jest jakis sposob zeby to nabic szybciej? Nie wiem czy bym to zrobil w ciagu miesiaca, siedzac dziennie po kilkanascie godzin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 10 Grudzień 2008 Cóż to forum dziś tak kiepsko działa... Ja zaliczyłem za 11 razem :) Beczki zlicza jak itemy do sponge. 100k najłatwiej chyba zgarnąć na zone przy próbie dobicia do 75 zony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furio 0 Napisano 10 Grudzień 2008 Po co we faltland flyer'ze się "wycofywać"? Ja to zrobiłem, po prostu jadąc tamtędy w czasie wyścigu. Nie kumam po co zawracać??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 10 Grudzień 2008 Hmm bo w wyścigu masz 3 próby z przeciwnikami dookoła. A poza tym dzięki zawracaniu masz spokojnie entą liczbę prób :) Nie każdy jest tak manualnie uzdolniony jak Ty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banzai 1 Napisano 11 Grudzień 2008 Czy tak ciężko jest uzyskać trofeum "sponge"? Gram już przecież kawał czasu, a jeszcze nie wpadło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 11 Grudzień 2008 Z czasem wpadnie, spokojnie. Panowie aprppo sountracków. Który podobał wam sie najbardziej. Jak dla mnie wygrywa ten z wip3out, póżniej 2097, fusion i na koncu cała reszta (pure, pulse, HD). W HD wybijającym się kawalkiem jest aerodynamik- Krawftwerka. No i jeszcze goldrush- Tiesto (nie pamiętam czy to był pure czy pulse) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czekers_ 0 Napisano 11 Grudzień 2008 Słuchajcie, mam problem. Otóż postanowiłem sobie znowu pograć trochę w WO HD. Włączam grę, a tu mi wyskakuje jakiś error. Po wciśnięciu X, gra działa normalnie - włączają się menusy, wszystko jest płynnie i OK. Problem w zasadzie polega na tym, że nie zaliczają mi się trofea. Ktoś wie jak zaradzić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 11 Grudzień 2008 Serwery są wyłączone i update Trophies wywala błąd. Pewnie o to chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigi_PL 0 Napisano 11 Grudzień 2008 Z czasem wpadnie, spokojnie.Panowie aprppo sountracków. Który podobał wam sie najbardziej. Jak dla mnie wygrywa ten z wip3out, póżniej 2097, fusion i na koncu cała reszta (pure, pulse, HD). W HD wybijającym się kawalkiem jest aerodynamik- Krawftwerka. No i jeszcze goldrush- Tiesto (nie pamiętam czy to był pure czy pulse) W HD mnie niszczy Noisia-Seven Stitches.W 2097 Future Sound of London - We have Exlosives.Wipeout 3 Sasha-Expander.No i wiele innych.Ale 1sze dwa to po prostu umieram :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BooLoo 0 Napisano 11 Grudzień 2008 napiszcie jak wam idzie zaliczanie campage na elitce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saincik 1 Napisano 11 Grudzień 2008 W HD mnie niszczy Noisia-Seven Stitches.W 2097 Future Sound of London - We have Exlosives.Wipeout 3 Sasha-Expander.No i wiele innych.Ale 1sze dwa to po prostu umieram :) Jezeli chodzi o FSOL to polecam kazda jedna ich plytke, miazdza klimatem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigi_PL 0 Napisano 11 Grudzień 2008 napiszcie jak wam idzie zaliczanie campage na elitce No w kazdym evencie mozna od razu zlotko wywlaczyc albo w paru probach.Wiadomo im dalej tym trudniej.Z tego co pamietam to chyba pierwsze 3 eventy mam wszystko Gold.Pozniej juz brakuje.Z reguly to sa single race gdzie trzeba na serio sie nawkur....ac czasem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kirex 0 Napisano 11 Grudzień 2008 No w kazdym evencie mozna od razu zlotko wywlaczyc albo w paru probach.Wiadomo im dalej tym trudniej.Z tego co pamietam to chyba pierwsze 3 eventy mam wszystko Gold.Pozniej juz brakuje.Z reguly to sa single race gdzie trzeba na serio sie nawkur....ac czasem :) Ja mam pierwsze dwa na gold, a o single race nic nie mów, ja jak widzę już ikonę, że to wyścig to mnie ku... bierze :/ Najbardziej denerwujące jest to, że na ogół dostaje jakieś gówna z broni a przeciwnicy quake i speedy, i weź tu zrób gold. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 11 Grudzień 2008 A myślałem, że to tylko ja mam jakąś zabugowaną wersję ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigi_PL 0 Napisano 11 Grudzień 2008 Najbardziej denerwujące jest to, że na ogół dostaje jakieś gówna z broni a przeciwnicy quake i speedy, i weź tu zrób gold.Z tym to masakra jest.Lece ostatni i po jakiego h..a mi shield 2xz rzedu albo mine ?Wtf?!Myslalem ze dzisiaj cos powalcze ale po czasie zauwazylem ze nie ma sensu i wlaczylem se Kule World :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maly123_4 0 Napisano 14 Grudzień 2008 Strasznie mnie ta gra irytuje >:( !!! Gram na najniższym poziomie a i tak niektóre eventy sprawiają mi sporo problemów. Nie wiem jak możecie przechodzić tą grę na ellite dla mnie NIEWYKONALNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigi_PL 0 Napisano 14 Grudzień 2008 Wydaje Ci sie.Troche polatasz i zobaczysz ze WYKONALNE ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caballero 31 Napisano 14 Grudzień 2008 Wszystko jest wykonalne tylko trzeba przy tym siedzieć i siedzieć i siedzieć i... w końcu ci wszystko w chodzi w palce i trasę przelatujesz z zamkniętymi oczami bez myślenia gdzie jest następny zakręt. Na tym polega urok tej gry. Dla przykładu żeby zdobyć Zico trophy siedziałem codziennie przez chyba tydzień przelatując Anulpha Pass po kilkaset razy. Tu nie ma nic na skróty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maly123_4 0 Napisano 14 Grudzień 2008 Niektóre tory to po prostu masakra od bandy do bandy. No ale cóż nie poddam się bez walki 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach