ONE 698 Napisano 23 Lipiec 2009 Dziś wyśle ci zaproszenie. Zazwyczaj gram z naszymi rodakami, więc możesz przygotować się na "polskie spotkanie" (gramy na rapier). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzonson 0 Napisano 23 Lipiec 2009 o moze i mi sie uda was kiedys znalezc w lobby :) jak wam sie podobaja zmiany z patchem 2.0? moim zdaniem calkiem ciekawie rozwiazane statystyki, mozna sprawdzic doslownie wszystko, w koncu np wiem ile osob zniszczylem online do trophy :) zmienili tez wybor statkow, teraz widac wszystkie dostepne skiny czyli mniej buszowania r1 l1 :) jedyne co mnie zaskoczylo to co jakis czas advertisement fury przy ladowaniu poziomu, mam nadzieje ze po wykupieniu dodatku to zniknie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 23 Lipiec 2009 Zapowiada sie nocka z wipeoutem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 23 Lipiec 2009 Fury już jest! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczawiu 0 Napisano 23 Lipiec 2009 Wlasnie sciagam :D Wyslijcie mi invite jesli bedziecie cos grac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piciu 1 Napisano 23 Lipiec 2009 I jak oceniacie dodatek ? ;) Dla mnie zajeb...y hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 24 Lipiec 2009 no właśnie, Panowie jak tam? ja jeszcze nie kupiłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 24 Lipiec 2009 no właśnie, Panowie jak tam? ja jeszcze nie kupiłem. Warto! Poezja! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marchew 7 Napisano 24 Lipiec 2009 Ściągam Fury :D Też piszę się na inwajty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczawiu 0 Napisano 24 Lipiec 2009 Od paru dni mam dziwny problem,podczas wybierania gry online wiesza mi sie wipeout. Czy ktos tez doswiadcza takiej usterki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ultimatume 3 Napisano 24 Lipiec 2009 Od paru dni mam dziwny problem,podczas wybierania gry online wiesza mi sie wipeout. Czy ktos tez doswiadcza takiej usterki? A problemu z internetem nie masz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 24 Lipiec 2009 (edytowane) Wipeout Fury to jest dodatek do Wipeout HD ? Bo chcę kupić i nie wiem co xD No i czy warto inwestować w Wipeouta Edytowane 24 Lipiec 2009 przez adrianek274 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 24 Lipiec 2009 Wipeout Fury to jest dodatek do Wipeout HD ? Bo chcę kupić i nie wiem co xD No i czy warto inwestować w Wipeouta Tak, Fury to dodatek do Wipeouta HD. A czy warto? Sprawdź demko, jeżeli przypadnie ci do gustu to bierz. Dla mnie jest to jedna z lepszych gier na PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczawiu 0 Napisano 24 Lipiec 2009 A problemu z internetem nie masz? Nie,nie mam.Internet smiga bardzo ladnie,pomysly jakies? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 24 Lipiec 2009 Nie,nie mam.Internet smiga bardzo ladnie,pomysly jakies? Pomysł jest taki, że należy czekać na patch. Nie tylko ty masz takie problemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczawiu 0 Napisano 24 Lipiec 2009 Pomysł jest taki, że należy czekać na patch. Nie tylko ty masz takie problemy. I o takie informacje mi chodzilo,dziekuje :) Przy okazji gra ktos dzis wieczorkiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marchew 7 Napisano 24 Lipiec 2009 I mamy kolejny patch, nie wiem co zmieniał, ale jest 2.01 bodajże ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 25 Lipiec 2009 Patch naprawia min. problem, o którym pisał Szczawiu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzonson 0 Napisano 27 Lipiec 2009 mi sie w koncu udalo wszystkie trofki z fury zdobyc, wracam do klepania zico i zone zeus *cry* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
faksejk 0 Napisano 27 Lipiec 2009 mi sie w koncu udalo wszystkie trofki z fury zdobyc, wracam do klepania zico i zone zeus *cry* zdobyl ktos tego zico tutaj? toz to masakra jakas, ja w sumie w wipeouta gram od paru dni dopiero, no ale bez przesady, moj najlepszy czas to 35sec z kawalkiem... 5sec mi brakuje, to z cudem graniczy.. ogladalem juz tutoriale z youtube i kluczem do zdobycia trophy jest zrobienie 4 barrells podczas okrazenia.. i apropo tego, potraficie zrobic beczke w momencie kiedy zjezdzamy z glownej trasy tam na prawo na taka sciezke podwieszona wyzej gdzie sa 3 powerki? ja nie daje rady, za krotko jest w powietrzu.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pajacyk 1 Napisano 27 Lipiec 2009 zobacz jeszcze raz filmik ;) potrzebujesz do tego turbo, po pokonaniu pierwszego zakretu zaraz za 3 pierwszymi speedpadami trasa opada lekko w dół, a następnie jest lekka gorka przed tą górką podnosisz dziub statku i odpalasz turbo. Sprawdz również co daje klawisz L1 przytrzymany przez ponad 3 sek gdy zurzyjez juz turbo xD. pzdr Wipeout HD Power ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzonson 0 Napisano 27 Lipiec 2009 ja to mam problem z barrel roll na mostek :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marchew 7 Napisano 27 Lipiec 2009 Mam Zico zrobionego. Nie pytaj ile okrążeń wylatałem. Wstałem pewnego dnia rano i za 1 okrążeniem (drugim, bo wtedy jeszcze nie było turbo resetu) zrobiłem. Z mostku musisz zlatywać lekko pod skosem, trudno to opisać, ale wiem, że gdzieś na youtube jest filmik, który to znakomicie oddaje. Coś się tam z hamulcami kombinowało, to znaczy trzeba zakontrować w drugą stronę i to ładnie statek wysoko wyrównuje, chociaż sieć mówi, że tak nie trzeba ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczawiu 0 Napisano 28 Lipiec 2009 Troche z innej beczki szukalbym ludzi do zrobienia bling,jest ktos chetny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajakdwalin 14 Napisano 28 Lipiec 2009 Ano, gdzieś jest tutaj albo w podforum trofea temat w którym już kilka osób się zadeklarowało że chce zrobić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach