Luki98 0 Napisano 3 Styczeń 2010 Ja grałem w borderlands na split-screenie z bratem i przyznam gra mnie zszokowała... Nie spodziewałem się że będzie taka dobre :sweat: Dobiliśmy 40-te levele ale zaczęliśmy już następny poziom trudności... Bosów jest naprawdę mało ale i tak się świetnie bawiliśmy ;) Ta gra nas po prostu zjadła :D czasami wciągała nas nawet do 5 rano... xD Zna może ktoś jeszcze podobne tytuły na split??? ja tej grze daję 9/10 a tylko dlatego że jak się przechodzi z poziomu na poziom to strasznie długo wczytują się tekstury i w niektóre obiekty można wchodzić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Styczeń 2010 Fakt, split w Borderlands jest po prostu świetny. Sam nieraz grałem i nie mogłem się oderwać. Strasznie żałuję, że split teraz jest tak rzadko umieszczany w grach. Przecież zabawa przy jednym tv jest znacznie lepsza niż przez neta. A co do splita to chyba Resident Evil daje taką możliwość i nie wiem czy nie Army of Two. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VERGILDH 28 Napisano 3 Styczeń 2010 Inne tego typu gry na Split Screen ? Resistance, Resistance: 2, Army of Two, Army of Two: The 40th Day, Resident Evil 5 i... to chyba wszystko ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jawa 2 Napisano 3 Styczeń 2010 (edytowane) jest jeszcze conlifct:denied ops Edytowane 3 Styczeń 2010 przez jawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arcziiiiii 1 Napisano 4 Styczeń 2010 (edytowane) witam. mam pytanie. czy znalazl by sie jakis smialek ktory pogralby ze mna od poczatku? gre bede mial gdzies okolo czwartku. Edytowane 4 Styczeń 2010 przez Arcziiiiii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brunoj 0 Napisano 4 Styczeń 2010 Ja mogę zagrać od początku jeżeli masz headseta . ID:brunoj0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luki98 0 Napisano 4 Styczeń 2010 A w MW2 nie ma takiego co-opa jak w borderlands??? Choć borderlands wydaje mi się fajniejsze od MW2 szczególnie dlatego że ma się umiejętności i wiele rozmaitych broni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arcziiiiii 1 Napisano 4 Styczeń 2010 Ja mogę zagrać od początku jeżeli masz headseta . ID:brunoj0 headseta nie mam.... ale moze za tydzien bede mial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 4 Styczeń 2010 headseta nie mam.... ale moze za tydzien bede mial Bez headseta moim zdaniem sie co-op mija z celem.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arcziiiiii 1 Napisano 4 Styczeń 2010 Bez headseta moim zdaniem sie co-op mija z celem.. wiem wiem. ciagle szukam jakiegos dobrego headsetu i taniego zarazem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 4 Styczeń 2010 wiem wiem. ciagle szukam jakiegos dobrego headsetu i taniego zarazem. Kup sobie orginalny Sony do PS3. Nie kosztuje wiele a jest najlepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arcziiiiii 1 Napisano 4 Styczeń 2010 Kup sobie orginalny Sony do PS3. Nie kosztuje wiele a jest najlepszy. ok. dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 5 Styczeń 2010 witam, przeczytalem caly temat od deski do deski i chyba zakupie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 5 Styczeń 2010 (edytowane) Cześć. Miałem Borderlands z niemiec (o m g, nigdy więcej :sick: , nigdy więcej :fool: ) i chciałem zakupić sobie dodatek na polskim PSN jeżeli na pl jest, ale znajomy mów, że nie będzie działać. To mam pytanie, czy jak kupie sobie Borderlands angielską wersję to czy dodatek ściągnięty z polskiego PSN zadziała z angielską wersją gry? Edytowane 5 Styczeń 2010 przez NewNickPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arcziiiiii 1 Napisano 5 Styczeń 2010 grał ktoś w tą grę na 40" tv w splintscreenie? dobrze się gra? podzielony obraz nie jest za mały? a tak poza tym to gierkę już mam. HS bedzię dopiero za jakieś 2 tygodnie ; / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luki98 0 Napisano 5 Styczeń 2010 Ja grałem na starym telewizorze babunie i obraz nie był za mały... :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 5 Styczeń 2010 Mały obraz jest niestety na 37' ciężko choć nie niemożliwe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arcziiiiii 1 Napisano 5 Styczeń 2010 sprawdziłem jak u mnie wygląda na splintscreenie.wygląda bardzo sympatycznie. jeszcze nie grałem bo nie miałem z kim( szwagier za jakąś godzinę mnie odwiedzi to sobie pogramy ; D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wcisu 2 Napisano 5 Styczeń 2010 (edytowane) Ja mam takie oto pytanie: Claptrap w Old Haven, wisi w jakiejś klatce, nic nie można przy nim włączyć, aby go opuścić, ani nic. Czy ten Claptrap Rescue zostanie odblokowany w późniejszym etapie gry czy jak ?? Po za tym w tym tygodniu kończę grę i jeśli ktoś chciałby wykonać trofea z multi na NG+ to można pisać na PSNid wcis88, headset oczywiście jest. Edytowane 5 Styczeń 2010 przez wcisu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 5 Styczeń 2010 Ja mam takie oto pytanie: Claptrap w Old Haven, wisi w jakiejś klatce, nic nie można przy nim włączyć, aby go opuścić, ani nic. Czy ten Claptrap Rescue zostanie odblokowany w późniejszym etapie gry czy jak ?? Po za tym w tym tygodniu kończę grę i jeśli ktoś chciałby wykonać trofea z multi na NG+ to można pisać na PSNid wcis88, headset oczywiście jest. Nie martw sie, ten claptrap o ile kojarze jest powiazany z fabula wiec nie ma opcji aby go ominac, i jego sie niestety nie ratuje w sensie takim iz dostaniesz miejsca na sloty w inventory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luki98 0 Napisano 6 Styczeń 2010 Tak dokładnie jak napisał kolega wyżej ten robocik jest akurat powiązany z fabułą i z czasem dostaniesz misje aby go uwolnić... sam przy nim skakałem z dobrą godzine xD aż mi sięznudziło i jakoś pojawił się w jednej misji :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azz 0 Napisano 6 Styczeń 2010 Hej! Gra ktos z Was po necie w Borderlands? Chetnie bm z kims pogral, mam na 21 syrene i wlasnie opuscilem firestone. ID katowice, jak cos to piszcie z dopiskiem bordelands.;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 6 Styczeń 2010 no ja to wczoraj kupilem ale musze sie z tym obeznac no i nie mam hs :( za 4 dni urodzinki moze sobie zakupie :) ale moge sprobowac w to pograc za pare dni gra jest super grafika i ten klimat mad max'a :D zajebista sprawa jak dla mnie ... polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PinSleep 1 Napisano 6 Styczeń 2010 Pograłem trochę na PC i mam zamiar kupić tę grę na ps3. Wciąga muszę przyznać. Grafika jest..nietypowa, ładna, nie piękna, ale pasuje do gry imo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arcziiiiii 1 Napisano 6 Styczeń 2010 czy wie ktoś jak powiększyć ten schowek? znalazłem parę niezłych broni i mi się nie mieszczą. wiem że jest taka opcja bo na YT widziałem jak jakiś koleś ma w cholere broni w tym schowku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach