Skocz do zawartości
Emir

Borderlands

Rekomendowane odpowiedzi

Ja grałem w borderlands na split-screenie z bratem i przyznam gra mnie zszokowała... Nie spodziewałem się że będzie taka dobre :sweat: Dobiliśmy 40-te levele ale zaczęliśmy już następny poziom trudności... Bosów jest naprawdę mało ale i tak się świetnie bawiliśmy ;) Ta gra nas po prostu zjadła :D czasami wciągała nas nawet do 5 rano... xD Zna może ktoś jeszcze podobne tytuły na split??? ja tej grze daję 9/10 a tylko dlatego że jak się przechodzi z poziomu na poziom to strasznie długo wczytują się tekstury i w niektóre obiekty można wchodzić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, split w Borderlands jest po prostu świetny. Sam nieraz grałem i nie mogłem się oderwać.

Strasznie żałuję, że split teraz jest tak rzadko umieszczany w grach. Przecież zabawa przy jednym tv jest znacznie lepsza niż przez neta.

A co do splita to chyba Resident Evil daje taką możliwość i nie wiem czy nie Army of Two.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Inne tego typu gry na Split Screen ?

Resistance, Resistance: 2, Army of Two, Army of Two: The 40th Day, Resident Evil 5

i...

to chyba wszystko ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest jeszcze conlifct:denied ops

Edytowane przez jawa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam. mam pytanie. czy znalazl by sie jakis smialek ktory pogralby ze mna od poczatku?

gre bede mial gdzies okolo czwartku.

Edytowane przez Arcziiiiii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w MW2 nie ma takiego co-opa jak w borderlands??? Choć borderlands wydaje mi się fajniejsze od MW2 szczególnie dlatego że ma się umiejętności i wiele rozmaitych broni...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mogę zagrać od początku jeżeli masz headseta .

ID:brunoj0

headseta nie mam....

ale moze za tydzien bede mial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

headseta nie mam....

ale moze za tydzien bede mial

Bez headseta moim zdaniem sie co-op mija z celem..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez headseta moim zdaniem sie co-op mija z celem..

wiem wiem. ciagle szukam jakiegos dobrego headsetu i taniego zarazem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem wiem. ciagle szukam jakiegos dobrego headsetu i taniego zarazem.

Kup sobie orginalny Sony do PS3. Nie kosztuje wiele a jest najlepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam,

przeczytalem caly temat od deski do deski i chyba zakupie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Miałem Borderlands z niemiec (o m g, nigdy więcej :sick: , nigdy więcej :fool: ) i chciałem zakupić sobie dodatek na polskim PSN jeżeli na pl jest, ale znajomy mów, że nie będzie działać. To mam pytanie, czy jak kupie sobie Borderlands angielską wersję to czy dodatek ściągnięty z polskiego PSN zadziała z angielską wersją gry?

Edytowane przez NewNickPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grał ktoś w tą grę na 40" tv w splintscreenie? dobrze się gra? podzielony obraz nie jest za mały?

a tak poza tym to gierkę już mam. HS bedzię dopiero za jakieś 2 tygodnie ; /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja grałem na starym telewizorze babunie i obraz nie był za mały... :ok:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mały obraz jest niestety na 37' ciężko choć nie niemożliwe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprawdziłem jak u mnie wygląda na splintscreenie.wygląda bardzo sympatycznie.

jeszcze nie grałem bo nie miałem z kim( szwagier za jakąś godzinę mnie odwiedzi to sobie pogramy ; D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam takie oto pytanie:

Claptrap w Old Haven, wisi w jakiejś klatce, nic nie można przy nim włączyć, aby go opuścić, ani nic. Czy ten Claptrap Rescue zostanie odblokowany w późniejszym etapie gry czy jak ??

Po za tym w tym tygodniu kończę grę i jeśli ktoś chciałby wykonać trofea z multi na NG+ to można pisać na PSNid wcis88, headset oczywiście jest.

Edytowane przez wcisu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam takie oto pytanie:

Claptrap w Old Haven, wisi w jakiejś klatce, nic nie można przy nim włączyć, aby go opuścić, ani nic. Czy ten Claptrap Rescue zostanie odblokowany w późniejszym etapie gry czy jak ??

Po za tym w tym tygodniu kończę grę i jeśli ktoś chciałby wykonać trofea z multi na NG+ to można pisać na PSNid wcis88, headset oczywiście jest.

Nie martw sie, ten claptrap o ile kojarze jest powiazany z fabula wiec nie ma opcji aby go ominac, i jego sie niestety nie ratuje w sensie takim iz dostaniesz miejsca na sloty w inventory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak dokładnie jak napisał kolega wyżej ten robocik jest akurat powiązany z fabułą i z czasem dostaniesz misje aby go uwolnić... sam przy nim skakałem z dobrą godzine xD aż mi sięznudziło i jakoś pojawił się w jednej misji :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej!

Gra ktos z Was po necie w Borderlands? Chetnie bm z kims pogral, mam na 21 syrene i wlasnie opuscilem firestone.

ID katowice, jak cos to piszcie z dopiskiem bordelands.;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja to wczoraj kupilem ale musze sie z tym obeznac no i nie mam hs :( za 4 dni urodzinki moze sobie zakupie :) ale moge sprobowac w to pograc za pare dni

gra jest super grafika i ten klimat mad max'a :D zajebista sprawa jak dla mnie ... polecam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem trochę na PC i mam zamiar kupić tę grę na ps3. Wciąga muszę przyznać. Grafika jest..nietypowa, ładna, nie piękna, ale pasuje do gry imo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy wie ktoś jak powiększyć ten schowek? znalazłem parę niezłych broni i mi się nie mieszczą.

wiem że jest taka opcja bo na YT widziałem jak jakiś koleś ma w cholere broni w tym schowku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi