Luki98 0 Napisano 6 Styczeń 2010 Jeśli chodzi ci o podręczny ekwipunek... to można go powiększyć naprawiając robociki, które dają ci upgrady powiększające ekwipunek o 3 miejsca... I jeszcze coś... Jest tutaj jakiś schowek??? Tak jak w diablo był wielki kufer... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arcziiiiii 1 Napisano 6 Styczeń 2010 Jeśli chodzi ci o podręczny ekwipunek... to można go powiększyć naprawiając robociki, które dają ci upgrady powiększające ekwipunek o 3 miejsca... I jeszcze coś... Jest tutaj jakiś schowek??? Tak jak w diablo był wielki kufer... :? no o ten podręczny mi chodziło ; p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luki98 0 Napisano 6 Styczeń 2010 xD LOL mam 40 lvl i nawet nie wiedziałem :D gdzie on się znajduje...??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 6 Styczeń 2010 czy wie ktoś jak powiększyć ten schowek? znalazłem parę niezłych broni i mi się nie mieszczą. wiem że jest taka opcja bo na YT widziałem jak jakiś koleś ma w cholere broni w tym schowku. Naprawiaj te robociki jak znajdziesz, każdy daje ci 3 dodatkowe miejsca. :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wcisu 2 Napisano 6 Styczeń 2010 xD LOL mam 40 lvl i nawet nie wiedziałem :D gdzie on się znajduje...??? nie istnieje taki schowek :) bodajże nowy DLC wprowadza właśnie taki bank gdzie można przechowywać przedmioty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arcziiiiii 1 Napisano 6 Styczeń 2010 nie bądźmy aż tak drobiazgowi ; ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
subek 3 Napisano 7 Styczeń 2010 Przypominam, że dzisiaj wychodzi Mad Moxxi's :) Co do powiększania inventory też zajarzyłem jak byłem przy samej końcówce gry jak nie po tym jak ją przeszedłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luki98 0 Napisano 7 Styczeń 2010 Hej mam pytanie... Ile jest tych poziomów trudności??? Obecnie jestem na tym drugim i mam 40 lvl... Jeśli jest ich więcej niż 2 to jak to jest??? Jak dobijemy 50 lvl to nie ma już chyba jak rozwijać postać... Może mi to ktoś wytłumaczyć :? Bo zauważyłem że nabijanie poziomów w Borderands jest bardzo ważne abyśmy mogli pokonać trudniejsze potworki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 7 Styczeń 2010 Jak zabijesz ostatniego bossa w Playthrough 2 to potworki skalują się do 48-52 lvl, a większość bossów się respawnuje z każdym włączeniem gry. BadMotha zamieniają się w BadAssów :D W każdym razie nie ma czegoś takiego jak Playthrough 3. Level max to 50. W Mad Moxxi są ponoć 2 nowe punkty skilla do zdobycia ale czy level rośnie to nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luki98 0 Napisano 7 Styczeń 2010 Moim zdaniem 50 to stanowczo za niski poziom :down: Powinni dać do 80 to by było fajniej... i troszke za niskie poziomy skili ;/ tylko 5 ;/ ale co ja tak smęce... I tak ta gra jest według mnie najlepszym tytułem 2009r. :D wciąga niesamowicie... opiszę sytuacje jak grałem w święta z bratem na spilt. odpalamy sobie borderlands o 12 gramy gramy gramy a ty bach... chipsy się skończyły... napoje :thumbsup: tak samo patrzę na zegar a tu już 4 rano :blink: szok... nie spotkałem się jeszcze z grą która by mnie tak zjadła... POLECAM WSZYSTKIM KTÓRZY JESZCZE NIE MAJĄ ANI NIE GRALI!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 7 Styczeń 2010 owszem gra wciaga jak budyn :P gram i gram i nie moge sie nadziwic i nacieszyc - mysle ze jest to jedna z lepszych pozycji na 2009 a tak wogole to sa jakies strategie dla kazdej klasy i ktora wedlug was najlepiej sie gra - ja narazie mam soldier'a na 13 lvl i jest fajnie nie powiem coraz to fajnieszy sprzet sie pojawia oraz te pojazdy i rozjezdzanie ludzi i tych pieskow zajebisty fun :D napewno jeszcze dzisiaj zasiade ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luki98 0 Napisano 7 Styczeń 2010 Ja strategi żadnych nie mam... gram gram a jak mi się skile znudzą lub chce zobaczyć inne to kasuje i dodaje od nowa :D PS: Widzę że też posługujesz się tą śmieszną nazwą (pieski) xD kocham to pojęcie w tej grze xD oczywiście się nie naśmiewam bo sam tak mówie ale to śmieszne że wszyscy mówią piesek na takiego mutanta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jawa 2 Napisano 7 Styczeń 2010 wedlug mnie to najlepsza gra w jaka gralem na PS3, ale kurcze gram juz na playthrough 2 ale jeszcze nie zabilem jednego bossa w playthrough 1 hehe. Dzisiaj dobilem do lvl 40 i skonczylem grac, dzisiaj sobie zresetowalem tez wszystkie punkty i myslalem ze bedzie drozej a zaplacilem tylko 73k to jak zgine place 63k chyba :). Ta gra mnie tak wciagnela ze zrobie sobie w niej platyne mimo ze trofeow nie zbieram. A tak w ogole to szukam chetnych do grania wiec slijcie zaproszenia moge grac z kazdym nie wazny lvl jak masz niski to moge ci pomoc troche swoja postacia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 8 Styczeń 2010 (edytowane) witam, jako ze troszke juz pogralem moze cosik napisze najlepsze jest to ze w tej grze znajduje wiele fajnych polaczen ( mowie o wlasnych odczuciach chociaz mysle ze wielu ma podobnie ) - jako stary fan diablo mam tutaj namiastke tego co naprawde lubie i mysle ze to wlasnie przewazylo szale na korzysc tej gry ( bronie - duzo tych broni :D / modyfikatory / wypadajaca kasa / bossy :P naprawde duzo laczy te gry ) oprocz tego expowanie oraz skille dodatkowo fajny fps plus pojazdy - ciekawe krainy ( noc i dzien !!! ) oraz roznorodnosc questow ( nie jakies tam liniowe klepanie znajdz to zabij tamto ) powodoje ze gra naprawde pochlania czlowieka do reszty - kupilem ja ale nie bylem pewien czy dobrze zrobilem ... teraz wiem ze to byl faktycznie strzal w 10 ludziska nie zastawiajacie sie gra jest naprawde wypas ... jako swiezy posiadacz peesa mam pytanko dotyczace dlc z tego co wiadomo sa juz dwa do podstawki chetnie bym je nabyl ale jest jedno ale - czy w przypadku gdy padnie mi konsola tak jak ostatnio ( czyt. wymiana na nowa ) bede musial zakupic je na nowo ? czytalem ze sa firmy ktore pozwalaja sciagac bez limitow jezeli cos zostalo zakupione za pomoca tego kanalu dystrybucji ale nie wiem czy jest tak samo z pss ... cze dawid Edytowane 8 Styczeń 2010 przez DJYano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luki98 0 Napisano 8 Styczeń 2010 A nie pozwalają na zamiane dysków w nowej konsoli (zabrać stary dysk ze sobą)??? A co do DLC to też mam chrapkę na jakiś dodatek :woot: :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 8 Styczeń 2010 nie pozwalaja :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luki98 0 Napisano 8 Styczeń 2010 to można przed oddaniem podmienić na jakiś inny :D Jak bym miał stracić dodatki do borderlands kombinował bym na wszystkie sposoby xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azz 0 Napisano 8 Styczeń 2010 Apropos strategi rozwoju, tutaj sa linki do poeksperymentowania na sucho: http://www.borderlandsthegame.com/skilltree/brick/#30000000000000000000000 http://www.borderlandsthegame.com/skilltree/roland/#00000000000000000000000 http://www.borderlandsthegame.com/skilltree/lilith/#20000000000000000000000 http://www.borderlandsthegame.com/skilltree/mordecai/#10000000000000000000000 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VERGILDH 28 Napisano 9 Styczeń 2010 2 pytania odnośnie Borderlands: 1. Czy do poprawnego działania gry wymagane jest zainstalowanie jakiegoś patcha ? 2. Gdzieś czytałem, że ilośc leveli ograniczona jest do 50. Czy przez ten czas można rozwinąć wszystkie skille ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 9 Styczeń 2010 2 pytania odnośnie Borderlands: 1. Czy do poprawnego działania gry wymagane jest zainstalowanie jakiegoś patcha ? 2. Gdzieś czytałem, że ilośc leveli ograniczona jest do 50. Czy przez ten czas można rozwinąć wszystkie skille ? 1. Raczej tak, bez patcha występują błędy z savami i grą co-op. 2. Nie. Zresztą to by było bez sensu. Trzeba się zdecydować jak zbudować swoją postać. Wszystkiego mieć nie można :) Ale punkty od pewnego miejsca w grze można resetować i rozdzielić na nowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 9 Styczeń 2010 (edytowane) Panowie z 2K chcą chyba żebym dostał zawału... Kto wymyślił te efekty podczas misji z włączaniem generatorów wyglądające jak artefakty. Nie źle się wczoraj spociłem i serce zaczęło bić mocniej xD @kill nie wiem czy specjalnie, ale serio można zawału dostać szczególnie po gwarancji ^_^ Edytowane 9 Styczeń 2010 przez szymuR93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 9 Styczeń 2010 Myślisz, że to specjalnie? Ja jednak obstawiam na błąd w kodzie. Ale swoją drogą to też się najadłem strachu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VERGILDH 28 Napisano 9 Styczeń 2010 1. Raczej tak, bez patcha występują błędy z savami i grą co-op. To źle, bo poki co mam chwilowe problemy z netem (nasze ukochane TP S.A coraz częściej mnie zaskakuje ... ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 10 Styczeń 2010 Właśnie skończyłem grę :) No trzeba przyznać, że gra bardzo dobra! Ten ostatni boss trochę za łatwy, ale fajnie zrobiony. W ogóle bossowie zbyt łatwi xD Teraz biorę się za PT2, zostało wbicie 50lvl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wcisu 2 Napisano 10 Styczeń 2010 Ma ktoś może już ten drugi dodatek z arenami ?? Jeśli tak to prosiłbym o jakieś opinie bo zastanawiam się nad kupnem. Dziś skończyłem 'Zombie Island' i muszę przyznać, że było warto wydać te 29 złotych. Zabijanie zombi sprawia ogromną frajdę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach