DoV 101 Napisano 29 Grudzień 2011 (edytowane) Demon's Soul pójdzie na pierwszy ogień, może załapie się jeszcze na działające serwery, btw. jest podana oficjalna data ich zamknięcia? Na PC-cie nie można raczej pograć w dobre jRPG, FFXIII mam nadzieję będzie dobrym przedstawicielem tego gatunku i tą grę zakupię również, chyba że któraśz w/w gier przebija grywalnością FFXIII. DS3 w wersji na PC mi nie podeszła, nie może konkurować z takimi tytułami jak Wiedzmin 2 czy Skyrim które też wyszły w tym roku i miażdżą DS3, zresztą nie przepadam za hack-and-slashami. PS. dzięki za odp Lars Edytowane 29 Grudzień 2011 przez DoV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 29 Grudzień 2011 Nie ma konkretniej daty, czytałem tylko gdzieś, że zamkną w bliżej nieokreślonym terminie w 2012 roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rastafaraj 10 Napisano 29 Grudzień 2011 Za jakie gry, albo grę mogę wymienic AC II i AC: Brotherhood??? :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 29 Grudzień 2011 Wszystko zależy od tego, jakie gry ktoś będzie Ci chciał za nie dać. Możliwości jest... sporo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KozakPs3 3 Napisano 29 Grudzień 2011 Witam. Czy są gry choć trochę podobny do klimatów z filmu "Gorączka" lub do klimatów z filmu "Coś"? Ponawiam pytanie, bo moze ktos zna mniej wiecej gry tych klimatów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 29 Grudzień 2011 (edytowane) Crysis 2 vs F.3.A.R Crysisa 1 przeszedłem na kompie, a 2 tylko trochę "liznołem" Lub poczekać, aż stanieje Battlefield 3 lub inna gra i będę miał więcej kasy. Mogę wydać max 100 zł. Edytowane 29 Grudzień 2011 przez Mation Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 29 Grudzień 2011 Crysis 2 vs F.3.A.R Crysisa 1 przeszedłem na kompie, a 2 tylko trochę "liznołem" Lub poczekać, aż stanieje Battlefield 3 lub inna gra i będę miał więcej kasy. Mogę wydać max 100 zł. Z tych dwóch bierz F.3.A.R, bo Crysis 2 niestety jest słaby ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lobo1985 0 Napisano 29 Grudzień 2011 Witam. Chcialbym kupic Street Figter IV ale z tego co sie orientuje to jest do wyboru: Street Fighter IV Super Street Fighter Iv Street Fighter IV Arkade Editon czym one sie roznia i ktora wziasc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 29 Grudzień 2011 (edytowane) Crysis 2 vs F.3.A.R Crysisa 1 przeszedłem na kompie, a 2 tylko trochę "liznołem" Lub poczekać, aż stanieje Battlefield 3 lub inna gra i będę miał więcej kasy. Mogę wydać max 100 zł. O chłopie zanim BF 3 stanieje to potrwa chwile... Ja na twoim miejscu jak bym miał do wyboru Crysisa 2 i F3ARA brałbym to drugie :) Edytowane 29 Grudzień 2011 przez d01011990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sobel0 0 Napisano 30 Grudzień 2011 Cześć. Jestem nowy na forum, konsolke dostałem na świeta razem z kontrolerami move, kupuje sobie do nich sports champions. I mam pytanie jaka gre na mova jeszcze mi mozecie polecic? Spodobały mi sie the shoot i wyprawa trupazego czy jakos tak. Te gry są godne uwagi? Czy moze jednak cos innego mi polecicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KozakPs3 3 Napisano 30 Grudzień 2011 Crysis 2 vs F.3.A.R Crysisa 1 przeszedłem na kompie, a 2 tylko trochę "liznołem" Lub poczekać, aż stanieje Battlefield 3 lub inna gra i będę miał więcej kasy. Mogę wydać max 100 zł. Ja ogralem obie te gierki i bardziej przypadl mi do gustu crysis 2, dlaczego: - napewno dobra grafika - F3AR to gra dla mnie na 1 raz, multi moim zdaniem slabe, a w crysisie moze nie jakies mego super ale lepsze od tego w F3AR - F3AR ma tylko dla mnie ciekawsza fabule i niespodziewana koncowke ;) A ja chcialem się zapytac: Mafia 2 czy Ojciec Chrzestny 2? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 30 Grudzień 2011 Mafia 2 czy Ojciec Chrzestny 2? Ja bym doradzil mafie 2, kupilem ja z nudow i wkrecila mnie na maksa do platyny:) szkoda ze nie ma wiecej takich gier o tym klimacie, godfather w ogole do mnie nie przemowil, choc pewne rzeczy sa tam bardziej rozwiniete. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 30 Grudzień 2011 (edytowane) Moim zdaniem zdecydowanie Mafia II :) Edytowane 30 Grudzień 2011 przez d01011990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rayel 8 Napisano 30 Grudzień 2011 Jeśli chcę zacząć swoją zabawę z inFamous to lepiej jest zacząć od pierwszej części czy to jest bez znaczenia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 30 Grudzień 2011 Zwłaszcza, że akurat ta mini-seria jest ze sobą powiązana. Po za tym, oprócz nieznania fabuły, zaczynając od dwójki i potem wracając do jedynki, możesz czuć pewien niedosyt(zdaje się, że ktoś już podobnie pisał, tyle że o innej grze ;)). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 30 Grudzień 2011 (edytowane) Cześć. Jestem nowy na forum, konsolke dostałem na świeta razem z kontrolerami move, kupuje sobie do nich sports champions. I mam pytanie jaka gre na mova jeszcze mi mozecie polecic? Spodobały mi sie the shoot i wyprawa trupazego czy jakos tak. Te gry są godne uwagi? Czy moze jednak cos innego mi polecicie? Top Spin 4, Killzone 3, Resident Evil 5, The shoot (jest spoko) ;). Co do wyprawy Trupazego - jak się podoba to bierz Edytowane 30 Grudzień 2011 przez josephineola Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sobel0 0 Napisano 30 Grudzień 2011 Co to jest to Top spin 4? Grałeś moze w Virtual tennis 4? Jak to działa z movem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 30 Grudzień 2011 (edytowane) Top Spin 4 to tennis. Na youtube masz pokazane jak VT i TS działają z move'm. Mi osobiście bardziej do gustu przypadł Top Spin 4. Edytowane 30 Grudzień 2011 przez josephineola 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 30 Grudzień 2011 Już nie jestem pewny co do Battlefielda 3. Dowiedziałem się, że nie obsługuje pełnego hd ready, występuje jakiś lag przy celowaniu i czasami się rangi zerują. Jeszcze voice chat nie działa... Chyba wezmę Crysisa 2 lub F.3.A.R Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krettinio 36 Napisano 30 Grudzień 2011 (edytowane) Już nie jestem pewny co do Battlefielda 3. Dowiedziałem się, że nie obsługuje pełnego hd ready, występuje jakiś lag przy celowaniu i czasami się rangi zerują. Jeszcze voice chat nie działa... po 1. HD Ready - nie przeszkadza w grze, po 2. Jeżeli nie grałeś w BC2 laga raczej nie odczujesz - ja nie grałem w BC2 i nie wiem o czym wszyscy piszą, gram i nie narzekam. po 3. Zerowanie rangi?? Z tego co wiem to tylko bossterzy mieli zerowanie rang. po 4. Voice chat - faktycznie na tą chwilę nie działa, ale możliwe, że poprawią (na pewno tak tego nie zostawia). Osobiście to w razie jakiegoś pęknięcia płyty itp od razu bym zamówił kolejną kopie Bf3. Nie mam może za dużo czasu na granie, ale jak już odpalam konsole to tylko po to, aby pograć kilkanaście minut właśnie w BF. Od premiery gry, płytę z napędu wyskakuje tylko dlatego, że mam ochotę sobie poćwiczyć w EA Sports Active. Przemyśl jeszcze raz, czy na pewno chcesz zrezygnować z doskonałej, jeśli chodzi o grywalność gry. Edytowane 30 Grudzień 2011 przez krettinio 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 30 Grudzień 2011 po 1. HD Ready - nie przeszkadza w grze, po 2. Jeżeli nie grałeś w BC2 laga raczej nie odczujesz - ja nie grałem w BC2 i nie wiem o czym wszyscy piszą, gram i nie narzekam. po 3. Zerowanie rangi?? Z tego co wiem to tylko bossterzy mieli zerowanie rang. po 4. Voice chat - faktycznie na tą chwilę nie działa, ale możliwe, że poprawią (na pewno tak tego nie zostawia). Osobiście to w razie jakiegoś pęknięcia płyty itp od razu bym zamówił kolejną kopie Bf3. Nie mam może za dużo czasu na granie, ale jak już odpalam konsole to tylko po to, aby pograć kilkanaście minut właśnie w BF. Od premiery gry, płytę z napędu wyskakuje tylko dlatego, że mam ochotę sobie poćwiczyć w EA Sports Active. Przemyśl jeszcze raz, czy na pewno chcesz zrezygnować z doskonałej, jeśli chodzi o grywalność gry. 1. Niby racja, na 23 calowym monitorze nie zobaczę różnicy 2. http://www.doesbf3stillhaveinputlag.com/ 3. http://www.ps3site.pl/forum/topic/50156-wyzerowala-ci-sie-ranga-zniknely-bronie-czytaj-to/ 4. W sumie i tak headsetu szybko nie kupię, a do tego czasu do gry z przyjaciółmi wystarczy mi skype w komputerze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 30 Grudzień 2011 1. Niby racja, na 23 calowym monitorze nie zobaczę różnicy 2. http://www.doesbf3st...veinputlag.com/ 3. http://www.ps3site.p...onie-czytaj-to/ 4. W sumie i tak headsetu szybko nie kupię, a do tego czasu do gry z przyjaciółmi wystarczy mi skype w komputerze. Gram już dość długo w BF3(od premiery) na 24' monitorze Full HD. Aim laga w ogóle nie odczuwam, i nie wiem o co wszystkim chodzi. Voip działa, ale przy więcej niż 2 osoby się sypie, więc z jednym kolegą spokojnie pograsz. Zerowanie rang? Tak jak kolega wyżej napisał, tak mają tylko boosterzy. Grę polecam, bo naprawdę warto, a te wszystkie błędy to pikuś ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 30 Grudzień 2011 Dzięki za sprostowanie :) Gdy przejdę Gran Turismo i Mass Effect, wybiorę się do sklepu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sobel0 0 Napisano 30 Grudzień 2011 Top Spin 4 to tennis. Na youtube masz pokazane jak VT i TS działają z move'm. Mi osobiście bardziej do gustu przypadł Top Spin 4. Dzieki ;) Teraz bede miał wielki dylemat którą gre kupic. Ale myśle że kupie top spin 4 skoro polecasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 30 Grudzień 2011 Ja mam od kilku dni TS i nie wymieniłabym go na żaden inny tennis. Na PSS jest demko VT i Top Spina - wypróbuj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach