Skocz do zawartości
cwir

Co Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

O, nie Zauważyłem tych demek, Napewno dzis sobie ściagne i sprawdze, Dzieki ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Niby racja, na 23 calowym monitorze nie zobaczę różnicy

2. http://www.doesbf3st...veinputlag.com/

3. http://www.ps3site.p...onie-czytaj-to/

4. W sumie i tak headsetu szybko nie kupię, a do tego czasu do gry z przyjaciółmi wystarczy mi skype w komputerze.

Nie kupiłem sobie jeszcze bfa3, ale czegoś nie kapuje, ta gra jest w ogóle grywalna na ps3 ?? ten lag co prezentuje filmik eliminuje szybkie reagowanie na co kolwiek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kupiłem sobie jeszcze bfa3, ale czegoś nie kapuje, ta gra jest w ogóle grywalna na ps3 ?? ten lag co prezentuje filmik eliminuje szybkie reagowanie na co kolwiek...

NIe ma czegos takiego jak w tym filmie, to jakas durna prowokacja albo kolesiowi wlasnie zdychala konsola.. BF3 to moj pierwszy fps na ps3 w ktorego pogralem wiecej online niz 2 godziny (tyle zajely mi trofea z kz3 do platyny). Mianowicie mam ponad 130h nie wiedzac kiedy.. Wiec zamiast czytac o aiming lagach, inputlagach, mozgolagach, rekolagach i innych sragach po prostu trzeba grac a nie narzekac ze ktos Cie zabija :) Tyle w temacie, polecam z reka na sercu !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi wcześniej kasia to nie przeszkadzało i dobrze mi się grało, ale jak ostatnio grałem na multi w MW3 i potem odpaliłem BF3 to nie wiedziałem o co chodzi O.o Celownik latał po całym ekranie, wszystko jakby przymulalo... byłem przeciwnikiem cod'a, ale to jest naprawdę dobra gra, ta płynność to jest to :) oczywiście też są błędy, ale celowanie i płynność są w porządku :)

Edytowane przez maciek1422

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wybrać???

RAGE, Batmana: AC czy Deus ex: HR tylko wolalbym poczekac i kupic wersje goty jesli takie sa przewidziane dla tych gier. Lub kupic teraz taka ktora nie bedzie wydana w wersji goty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz to trudno powiedzieć, która gra będzie w GOTY, bo to różnie może być. Ja bym Ci polecił Deus Ex: Human Revolution. Super gra, oferująca dużą nieliniowość i wiele możliwości przechodzenia questów. Można grać zarówno robiąc rozróbę, jak i przemykać się po cichu. Gra na długie godziny i można ją wyhaczyć nawet za mniej niż 90 zł w wersji angielskiej.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wybrać???

RAGE,  Batmana: AC czy Deus ex: HR tylko wolalbym poczekac i kupic wersje goty jesli takie sa przewidziane dla tych gier. Lub kupic teraz taka ktora nie bedzie wydana w wersji goty

Deus Ex jeżeli jesteś fanem rozbudowanych dialogowo RPGów i lubisz nie liniowe gry. Batman jeżeli lubisz to uniwersum i chcesz poznać naprawdę ciekawą i wciągającą historie. Batman również nie jest liniowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wybrać???

RAGE, Batmana: AC czy Deus ex: HR tylko wolalbym poczekac i kupic wersje goty jesli takie sa przewidziane dla tych gier. Lub kupic teraz taka ktora nie bedzie wydana w wersji goty

Z tych trzech to polecę Ci : Batmana rolleyes.gif.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wybrać???

RAGE,  Batmana: AC czy Deus ex: HR tylko wolalbym poczekac i kupic wersje goty jesli takie sa przewidziane dla tych gier. Lub kupic teraz taka ktora nie bedzie wydana w wersji goty

Ja bym na twoim miejscu brał Deusa Ex HR ze względu na klasę samą w sobie. Polecam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, mam 130 zlotych na gre, wiekszosc gier tego roku juz mam (Batman, U3, Skyrim, COD MW3, BF3, AC Revelations), czy coś przegapiłem?

Możecie polecić mi jakąś dobrą grę akcji, mogą być elementy strzelania i troszeczkę platformowania, z niezłą grafiką, ewentualnie jakieś dobre RPG (porpsoiłbym o uzasadnienie).

Z góry dzięki i polecą plusy:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, mam 130 zlotych na gre, wiekszosc gier tego roku juz mam (Batman, U3, Skyrim, COD MW3, BF3, AC Revelations), czy coś przegapiłem?

Możecie polecić mi jakąś dobrą grę akcji, mogą być elementy strzelania i troszeczkę platformowania, z niezłą grafiką, ewentualnie jakieś dobre RPG (porpsoiłbym o uzasadnienie).

Polecam Ci Uncharted 3! Na prawdę świetna gra. Na allegro można wyrwać za 145 zł. Myślę, że warto dopłacić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, ale napisałem, że Uncharted już mam. Całą trylogię:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym ci radził troszeczkę dozbierać i kupić Saints Row The Third. W angielskiej wersji na allegro z przesyłką zapłacisz 147zł. Gra naprawdę super. Co można o niej powiedzieć - daje mnóstwo zabawy i nie nudzi. Pełen FUN !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema.

Chcę kupić którąś z gier z serii AC. Lepiej od razu Revelations czy poprzednie części i dopiero później AC:R?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj przepraszam, Saints Row 3 tez przeszedlem:) Super gra. co do pytania above, przejdz 1 (bedziesz sie musial jakos przemeczyc), 2, 3 a dopiero pote Revelations, bo naprawde sporo stracisz z fabuly. 2 i Brotherhood to swietne gry a mozna je teraz wyrwac za grosze:)

Odpowie ktos na moje pytanie\?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zacznij od poprzednich części thumbsup.gif.

@pole553 : Polecam Portal 2, Mortal Kombat

Edytowane przez josephineola

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Portala pozycze od kolegi, jakos slasherki mi ostatnio nie podchodza.

A cos bardziej RPG-owego, sanboxowego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pole553 to może kup sobie coś z gier sportowych np. WWE 12. W tą część nie grałem ale poprzednie były naprawdę dobre. Może FIFE 12 - moim zdaniem dość rewolucyjna fifa ze względu na model poruszania się. A jeśli chodzi o sanboxy to kupuj Justa Cause 2 ! :)

Edytowane przez d01011990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fifa chyba nie jest do 120 zlotych, no nie?:) Box mnie nie interesuje. Ponawiam pytanie: Cos bardziej RPG, mzoe byc strzelankowate z elementami platformowymi. Jc2 mam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, sort zapomniałem że masz limit kasowy ;p

To może Killzone 3 ? Też bardzo dobra gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, wiem, bo mam:) Po raz kolejny, COS BARDZIEJ RPGOWEGO?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dragon Age'a to ja nie trawię, zbyt 'szybki' jak dla mnie. Wybór pomiędzy Deus Ex'em a Mass Effectem. Co wybrać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi