sobel0 0 Napisano 30 Grudzień 2011 O, nie Zauważyłem tych demek, Napewno dzis sobie ściagne i sprawdze, Dzieki ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peh 0 Napisano 30 Grudzień 2011 1. Niby racja, na 23 calowym monitorze nie zobaczę różnicy 2. http://www.doesbf3st...veinputlag.com/ 3. http://www.ps3site.p...onie-czytaj-to/ 4. W sumie i tak headsetu szybko nie kupię, a do tego czasu do gry z przyjaciółmi wystarczy mi skype w komputerze. Nie kupiłem sobie jeszcze bfa3, ale czegoś nie kapuje, ta gra jest w ogóle grywalna na ps3 ?? ten lag co prezentuje filmik eliminuje szybkie reagowanie na co kolwiek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 31 Grudzień 2011 Nie kupiłem sobie jeszcze bfa3, ale czegoś nie kapuje, ta gra jest w ogóle grywalna na ps3 ?? ten lag co prezentuje filmik eliminuje szybkie reagowanie na co kolwiek... NIe ma czegos takiego jak w tym filmie, to jakas durna prowokacja albo kolesiowi wlasnie zdychala konsola.. BF3 to moj pierwszy fps na ps3 w ktorego pogralem wiecej online niz 2 godziny (tyle zajely mi trofea z kz3 do platyny). Mianowicie mam ponad 130h nie wiedzac kiedy.. Wiec zamiast czytac o aiming lagach, inputlagach, mozgolagach, rekolagach i innych sragach po prostu trzeba grac a nie narzekac ze ktos Cie zabija :) Tyle w temacie, polecam z reka na sercu ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1422 42 Napisano 31 Grudzień 2011 (edytowane) Mi wcześniej kasia to nie przeszkadzało i dobrze mi się grało, ale jak ostatnio grałem na multi w MW3 i potem odpaliłem BF3 to nie wiedziałem o co chodzi O.o Celownik latał po całym ekranie, wszystko jakby przymulalo... byłem przeciwnikiem cod'a, ale to jest naprawdę dobra gra, ta płynność to jest to :) oczywiście też są błędy, ale celowanie i płynność są w porządku :) Edytowane 31 Grudzień 2011 przez maciek1422 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalm86 3 Napisano 31 Grudzień 2011 Co wybrać??? RAGE, Batmana: AC czy Deus ex: HR tylko wolalbym poczekac i kupic wersje goty jesli takie sa przewidziane dla tych gier. Lub kupic teraz taka ktora nie bedzie wydana w wersji goty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 31 Grudzień 2011 Teraz to trudno powiedzieć, która gra będzie w GOTY, bo to różnie może być. Ja bym Ci polecił Deus Ex: Human Revolution. Super gra, oferująca dużą nieliniowość i wiele możliwości przechodzenia questów. Można grać zarówno robiąc rozróbę, jak i przemykać się po cichu. Gra na długie godziny i można ją wyhaczyć nawet za mniej niż 90 zł w wersji angielskiej. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 31 Grudzień 2011 Co wybrać??? RAGE, Batmana: AC czy Deus ex: HR tylko wolalbym poczekac i kupic wersje goty jesli takie sa przewidziane dla tych gier. Lub kupic teraz taka ktora nie bedzie wydana w wersji goty Deus Ex jeżeli jesteś fanem rozbudowanych dialogowo RPGów i lubisz nie liniowe gry. Batman jeżeli lubisz to uniwersum i chcesz poznać naprawdę ciekawą i wciągającą historie. Batman również nie jest liniowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 31 Grudzień 2011 Co wybrać??? RAGE, Batmana: AC czy Deus ex: HR tylko wolalbym poczekac i kupic wersje goty jesli takie sa przewidziane dla tych gier. Lub kupic teraz taka ktora nie bedzie wydana w wersji goty Z tych trzech to polecę Ci : Batmana . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 31 Grudzień 2011 Co wybrać??? RAGE, Batmana: AC czy Deus ex: HR tylko wolalbym poczekac i kupic wersje goty jesli takie sa przewidziane dla tych gier. Lub kupic teraz taka ktora nie bedzie wydana w wersji goty Ja bym na twoim miejscu brał Deusa Ex HR ze względu na klasę samą w sobie. Polecam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 31 Grudzień 2011 Dobra, mam 130 zlotych na gre, wiekszosc gier tego roku juz mam (Batman, U3, Skyrim, COD MW3, BF3, AC Revelations), czy coś przegapiłem? Możecie polecić mi jakąś dobrą grę akcji, mogą być elementy strzelania i troszeczkę platformowania, z niezłą grafiką, ewentualnie jakieś dobre RPG (porpsoiłbym o uzasadnienie). Z góry dzięki i polecą plusy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 31 Grudzień 2011 Dobra, mam 130 zlotych na gre, wiekszosc gier tego roku juz mam (Batman, U3, Skyrim, COD MW3, BF3, AC Revelations), czy coś przegapiłem? Możecie polecić mi jakąś dobrą grę akcji, mogą być elementy strzelania i troszeczkę platformowania, z niezłą grafiką, ewentualnie jakieś dobre RPG (porpsoiłbym o uzasadnienie). Z góry dzięki i polecą plusy:) Polecam Ci Uncharted 3! Na prawdę świetna gra. Na allegro można wyrwać za 145 zł. Myślę, że warto dopłacić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 31 Grudzień 2011 Dzięki, ale napisałem, że Uncharted już mam. Całą trylogię:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 31 Grudzień 2011 Dobra, mam 130 zlotych na gre, wiekszosc gier tego roku juz mam (Batman, U3, Skyrim, COD MW3, BF3, AC Revelations), czy coś przegapiłem? Możecie polecić mi jakąś dobrą grę akcji, mogą być elementy strzelania i troszeczkę platformowania, z niezłą grafiką, ewentualnie jakieś dobre RPG (porpsoiłbym o uzasadnienie). Z góry dzięki i polecą plusy:) Ja bym ci radził troszeczkę dozbierać i kupić Saints Row The Third. W angielskiej wersji na allegro z przesyłką zapłacisz 147zł. Gra naprawdę super. Co można o niej powiedzieć - daje mnóstwo zabawy i nie nudzi. Pełen FUN ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michu1324 0 Napisano 31 Grudzień 2011 Siema. Chcę kupić którąś z gier z serii AC. Lepiej od razu Revelations czy poprzednie części i dopiero później AC:R? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 31 Grudzień 2011 Oj przepraszam, Saints Row 3 tez przeszedlem:) Super gra. co do pytania above, przejdz 1 (bedziesz sie musial jakos przemeczyc), 2, 3 a dopiero pote Revelations, bo naprawde sporo stracisz z fabuly. 2 i Brotherhood to swietne gry a mozna je teraz wyrwac za grosze:) Odpowie ktos na moje pytanie\? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 31 Grudzień 2011 (edytowane) Zacznij od poprzednich części . @pole553 : Polecam Portal 2, Mortal Kombat Edytowane 31 Grudzień 2011 przez josephineola Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 31 Grudzień 2011 Portala pozycze od kolegi, jakos slasherki mi ostatnio nie podchodza. A cos bardziej RPG-owego, sanboxowego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 31 Grudzień 2011 (edytowane) pole553 to może kup sobie coś z gier sportowych np. WWE 12. W tą część nie grałem ale poprzednie były naprawdę dobre. Może FIFE 12 - moim zdaniem dość rewolucyjna fifa ze względu na model poruszania się. A jeśli chodzi o sanboxy to kupuj Justa Cause 2 ! :) Edytowane 31 Grudzień 2011 przez d01011990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 31 Grudzień 2011 Fifa chyba nie jest do 120 zlotych, no nie?:) Box mnie nie interesuje. Ponawiam pytanie: Cos bardziej RPG, mzoe byc strzelankowate z elementami platformowymi. Jc2 mam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 31 Grudzień 2011 No tak, sort zapomniałem że masz limit kasowy ;p To może Killzone 3 ? Też bardzo dobra gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 31 Grudzień 2011 Dobra, wiem, bo mam:) Po raz kolejny, COS BARDZIEJ RPGOWEGO? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 31 Grudzień 2011 Może Mass Effect 2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 31 Grudzień 2011 No to w takim razie Dragon Age ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 31 Grudzień 2011 Dragon Age'a to ja nie trawię, zbyt 'szybki' jak dla mnie. Wybór pomiędzy Deus Ex'em a Mass Effectem. Co wybrać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 31 Grudzień 2011 Mass Effect grałem na kompie i jakoś mi nie podszedł. A Deus Ex Epicki.! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach