grzybi 4 Napisano 12 Styczeń 2012 Zdecydowanie darksiders. Gralem w niego najpierw na pc, a jak kupilem ps3 to drugi raz przeszedlem. Gra jest kozacka. Swietny gameplay, klimat:) niesamowicie mnie wciagnela. Co do dante's inferno powiem tylko tyle ze kupilem ja jakies 3 miesiace temu. Zagralem w nia moze godzine( i tak sie zmuszalem do tego) i odlozylem na polke. Wg mnie slaba gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hadzio 154 Napisano 12 Styczeń 2012 A ja tak zapytam znawców tematu. Co lepiej wziąć z PSS, Darksiders za 55PLN, czy Dante's Inferno za 69PLN? W co się lepiej gra i dlaczego. Do tej pory na PS3 jedynym slasherem było demo GoW3. Dziękuję za odpowiedź i oczywiście wyjaśnienie wskazanego wyboru. Pozdrawiam B) W Dante'go nie grałem, ale Darksiders polecam ponieważ gra ma świetną fabułę i postacie w niej występujące, jest dość długa (pierwsze przejście zajęło mi 23 godziny). Razić może ewentualnie komiksowy styl grafiki, ale z czysto technicznego punktu widzenia nie można się do grafiki przyczepić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 13 Styczeń 2012 BioShock Killzone2 i 3 Red Dead Redemption Uncharted 1 i 2 Heavenly Sword God of War 3 Bioshocka 2 właśnie wyrwałem używkę za 27zł tak więc :) mam nadzieję, że klimat będzie tak dobry jak części 1 (na PC grałem)... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 13 Styczeń 2012 (edytowane) Chcialbym wydac 100 zl na gre (moge dolozyc,jakby byla ciekawa).Interesuja mnie bardziej starsze tytuly,zebym nie musial wybulic 180 zl za nowosc a za tydzien pojsc do jakiegos sklepu i zobaczyc promocje 120.Mam RDR,ale jakos nie przypadl mi do gustu,byc moze dlatego,ze cienko z moim angielskim,wiec gra toczy sie dla mnie od strzelaniny do strzelaniny,te wszystkie przejazdy od punktu a do punktu b,jakies misje z koniami to nie dla mnie,nuży mnie to.Mam bfa 3,fife 12,rdr,fight night round 4.Mialem jeszcze gt5 ale sprzedalem bo zle sie gra padem,a nie posiadam kierownicy.Interesuja mnie gry akcji,moze byc rpg jezeli jest na prawde dobre i tanie,sportowe itd.Jedyne co mi przychodzi do glowy to fight night champion.Slyszalem tez ze dobry jest batman arkham asylum(to ten starszy o ile sie nie myle?),ale czy jest po polsku? Edytowane 13 Styczeń 2012 przez DeX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 13 Styczeń 2012 Chcialbym wydac 100 zl na gre (moge dolozyc,jakby byla ciekawa).Interesuja mnie bardziej starsze tytuly,zebym nie musial wybulic 180 zl za nowosc a za tydzien pojsc do jakiegos sklepu i zobaczyc promocje 120.Mam RDR,ale jakos nie przypadl mi do gustu,byc moze dlatego,ze cienko z moim angielskim,wiec gra toczy sie dla mnie od strzelaniny do strzelaniny,te wszystkie przejazdy od punktu a do punktu b,jakies misje z koniami to nie dla mnie,nuży mnie to.Mam bfa 3,fife 12,rdr,fight night round 4.Mialem jeszcze gt5 ale sprzedalem bo zle sie gra padem,a nie posiadam kierownicy.Interesuja mnie gry akcji,moze byc rpg jezeli jest na prawde dobre i tanie,sportowe itd.Jedyne co mi przychodzi do glowy to fight night champion.Slyszalem tez ze dobry jest batman arkham asylum(to ten starszy o ile sie nie myle?),ale czy jest po polsku? Nie wymieniłeś Uncharted. Ja polecam każdą część tej gry. 2 i 3 są w całości po Polsku , jedynka jest po Angielsku. Batman Arkham Asylum jest tylko po Angielsku , ale jest to naprawdę świetna gra , ale to niejest tak , że musisz zaczynać od pierwszej części , z powodzeniem możesz kupić Batman Arkham City który posiada Polskie napisy. O Boksie się nie wypowiem bo nie grałem , ale z samochodówek na pada ponoć niezły jest DIRT 3. Może te gry które podałem , są droższe niż możesz wydać , ale napewno warto i do tego niektóre po Polsku. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beny 2 Napisano 13 Styczeń 2012 Chcialbym wydac 100 zl na gre (moge dolozyc,jakby byla ciekawa).Interesuja mnie bardziej starsze tytuly,zebym nie musial wybulic 180 zl za nowosc a za tydzien pojsc do jakiegos sklepu i zobaczyc promocje 120.Mam RDR,ale jakos nie przypadl mi do gustu,byc moze dlatego,ze cienko z moim angielskim,wiec gra toczy sie dla mnie od strzelaniny do strzelaniny,te wszystkie przejazdy od punktu a do punktu b,jakies misje z koniami to nie dla mnie,nuży mnie to.Mam bfa 3,fife 12,rdr,fight night round 4.Mialem jeszcze gt5 ale sprzedalem bo zle sie gra padem,a nie posiadam kierownicy.Interesuja mnie gry akcji,moze byc rpg jezeli jest na prawde dobre i tanie,sportowe itd.Jedyne co mi przychodzi do glowy to fight night champion.Slyszalem tez ze dobry jest batman arkham asylum(to ten starszy o ile sie nie myle?),ale czy jest po polsku? Batman nie ma PL napisow, jedynia nowsza czesc Arkam City. Od siebie polece ci Dead Space 1, Uncharted 2 , Infamous 1 i 2, God Of War 3 , Heavy Rain, Mafia 2 - te gry maja PL napisy lub sa w calosci po polsku 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kossi 2 Napisano 13 Styczeń 2012 Chcialbym wydac 100 zl na gre (moge dolozyc,jakby byla ciekawa).Interesuja mnie bardziej starsze tytuly,zebym nie musial wybulic 180 zl za nowosc a za tydzien pojsc do jakiegos sklepu i zobaczyc promocje 120.Mam RDR,ale jakos nie przypadl mi do gustu,byc moze dlatego,ze cienko z moim angielskim,wiec gra toczy sie dla mnie od strzelaniny do strzelaniny,te wszystkie przejazdy od punktu a do punktu b,jakies misje z koniami to nie dla mnie,nuży mnie to.Mam bfa 3,fife 12,rdr,fight night round 4.Mialem jeszcze gt5 ale sprzedalem bo zle sie gra padem,a nie posiadam kierownicy.Interesuja mnie gry akcji,moze byc rpg jezeli jest na prawde dobre i tanie,sportowe itd.Jedyne co mi przychodzi do glowy to fight night champion.Slyszalem tez ze dobry jest batman arkham asylum(to ten starszy o ile sie nie myle?),ale czy jest po polsku? Jeśli chodzi o samochodówki to całkiem przyjemnie na padzie gra się w Dirt 2. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 13 Styczeń 2012 (edytowane) A wlasnie,zapomnialem napisac,że w U2 gralem i prawie cale zdalem.Jedynki nie chce.Dzieki za odp,zastanowie sie.+ dla Ciebie /EDIT O,mafia moze byc ciekawa,jedynke pamiętam ze zdalem chyba z 5 razy.O Dead space nie slyszalem,poczytam.Infamous gralem demo,i jakos mi nie przypadlo do gustu,nie lubie za bardzo sci-fi(bo chyba podchodzi to pod sci-fi,te wszystkie moce itd).A i jeszcze co myslicie o UFC 2 coś tam.Wiem,że wychodzi nowa część,ale początkowo będzie za 200,wiec wolalbym poczekac az stanieje,tym bardziej,ze nie jestem jakims fanem mma,tylko chcialbym troche poobijac przeciwnikow ;) Edytowane 13 Styczeń 2012 przez DeX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 13 Styczeń 2012 A wlasnie,zapomnialem napisac,że w U2 gralem i prawie cale zdalem.Jedynki nie chce.Dzieki za odp,zastanowie sie.+ dla Ciebie /EDIT O,mafia moze byc ciekawa,jedynke pamiętam ze zdalem chyba z 5 razy.O Dead space nie slyszalem,poczytam.Infamous gralem demo,i jakos mi nie przypadlo do gustu,nie lubie za bardzo sci-fi(bo chyba podchodzi to pod sci-fi,te wszystkie moce itd).A i jeszcze co myslicie o UFC 2 coś tam.Wiem,że wychodzi nowa część,ale początkowo będzie za 200,wiec wolalbym poczekac az stanieje,tym bardziej,ze nie jestem jakims fanem mma,tylko chcialbym troche poobijac przeciwnikow ;) Dex zapomniałem dodać , jeśli chodzi o bijatyki to MORTAL KOMBAT jest genialny. Jeżeli czujesz klimat serii to brałbym natychmiast i jest pewnie w różnych sklepach do wyrwania za około 130zł (nówka). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asepl 5 Napisano 13 Styczeń 2012 Mafia jest super grą. Używana jest od około 60 zł. Polskie napisy powinny być, zależy gdzie kupisz. Ogólnie świetny klimat :) Infamous był na tyle dobry, że zmotywował mnie do wbicia platyny :P Ja bym na Twoim miejscu zagrał, szczególnie ze względu na fakt, że jest do kupienia używany za 35 zł ;) Ogólnie, możesz kupić obydwie używane za 95zł + koszty przesyłki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 13 Styczeń 2012 Chcialbym wydac 100 zl na gre (moge dolozyc,jakby byla ciekawa).Interesuja mnie bardziej starsze tytuly,zebym nie musial wybulic 180 zl za nowosc a za tydzien pojsc do jakiegos sklepu i zobaczyc promocje 120.Mam RDR,ale jakos nie przypadl mi do gustu,byc moze dlatego,ze cienko z moim angielskim,wiec gra toczy sie dla mnie od strzelaniny do strzelaniny,te wszystkie przejazdy od punktu a do punktu b,jakies misje z koniami to nie dla mnie,nuży mnie to.Mam bfa 3,fife 12,rdr,fight night round 4.Mialem jeszcze gt5 ale sprzedalem bo zle sie gra padem,a nie posiadam kierownicy.Interesuja mnie gry akcji,moze byc rpg jezeli jest na prawde dobre i tanie,sportowe itd.Jedyne co mi przychodzi do glowy to fight night champion.Slyszalem tez ze dobry jest batman arkham asylum(to ten starszy o ile sie nie myle?),ale czy jest po polsku? Polecam LBP 1/2, Assassin's Creed 2, Rayman Origins, Portal 2, God of war :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 13 Styczeń 2012 Dex , słuchaj tak jak kolega wyżej mówi - Rayman Origins świetna platformówka z niezwykle bajeczną i miodną grafiką i rozgrywką. Teraz , też potaniało i nie jest źle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalm86 3 Napisano 14 Styczeń 2012 witam można juz spokojnie grać w Skyrim?? bo zastanawiam sie nad kupnem od dłuzszego czasu ale czytam ze sa problemy z płynnoscia, a to dla mnie wazniejsze niz oprawa graficzna i nie wiem czy załatali juz ta gre czy dalej lipa??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 14 Styczeń 2012 witam można juz spokojnie grać w Skyrim?? bo zastanawiam sie nad kupnem od dłuzszego czasu ale czytam ze sa problemy z płynnoscia, a to dla mnie wazniejsze niz oprawa graficzna i nie wiem czy załatali juz ta gre czy dalej lipa??? Można powiedzieć, że są w fazie łatania ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 14 Styczeń 2012 szukam gry w klimatach Bulletstorm doradzicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beny 2 Napisano 14 Styczeń 2012 szukam gry w klimatach Bulletstorm doradzicie Mi sie tam klimat nie podobal, lepiej bylo w Killzone 2 i 3, Crysis 1i 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 14 Styczeń 2012 Mi sie tam klimat nie podobal, lepiej bylo w Killzone 2 i 3, Crysis 1i 2 A kogo to obchodzi? Nikt nie pytał czy Ci się podobało, tylko czy jest coś podobnego... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakov. 5 Napisano 15 Styczeń 2012 Na jaką platformę lepiej zakupić TES: Skyrim, PS3 czy PC? Słyszałem że na PS3 są problemy ze stabilnością, jednakże wolałbym usiąść na kanapie wygodnie z padem, dlatego nie mogę się zdecydować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 15 Styczeń 2012 Na jaką platformę lepiej zakupić TES: Skyrim, PS3 czy PC? Słyszałem że na PS3 są problemy ze stabilnością, jednakże wolałbym usiąść na kanapie wygodnie z padem, dlatego nie mogę się zdecydować. Obecnie najopłacalniej jest kupić Skyrim na blaszaka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandzior-1 0 Napisano 15 Styczeń 2012 czy są dostępne jakieś gry na ps3 typu królik buggs, scooby doo lub inne bajeczne, przegladam psn i nie moge nic namierzyc?? potrzebuje dla dziecka tym bardziej ze ostatnio gralismy w looney tunes na x360 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dApo 34 Napisano 15 Styczeń 2012 czy są dostępne jakieś gry na ps3 typu królik buggs, scooby doo lub inne bajeczne, przegladam psn i nie moge nic namierzyc?? potrzebuje dla dziecka tym bardziej ze ostatnio gralismy w looney tunes na x360 serie LEGO HarryPotter i przyjaciele :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 15 Styczeń 2012 potrzebuje dla dziecka tym bardziej ze ostatnio gralismy w looney tunes na x360 Toy Story 3 - też na podstawie animacji, fajnie gra się we dwoje. Ogólnie bardzo przyjemna pozycja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonutHunter 19 Napisano 15 Styczeń 2012 Na jaką platformę lepiej zakupić TES: Skyrim, PS3 czy PC? Słyszałem że na PS3 są problemy ze stabilnością, jednakże wolałbym usiąść na kanapie wygodnie z padem, dlatego nie mogę się zdecydować. Poczekaj jeśli możesz jak wyjdzie łatka, akurat stanieje i to będzie najlepsze rozwiązanie (też tak chce zrobić), póki co możesz się zadowolić Soulsami, no chyba, że już grałeś ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 15 Styczeń 2012 ok ponieważ kolega troszkę wyżej nie odpowiedział tylko skomentował mój gust to zadam pytanie jeszcze raz: jakie znacie gry w klimatach Bulletstorm?? wciągnął mnie ten rodzaj FPSów i szukam czegoś takiego doradzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hurray 0 Napisano 15 Styczeń 2012 Jako, że ostatnio zainteresowałem się PSS chciałbym, się zapytać o jakieś ciekawe tytuły dostępne właśnie tą drogą. Mam zamiar kupić jeden duży produkt i jakąś mniejszą grę(i co za tym idzie, tańszą). Z tego co zauważyłem, niektóre produkcje mają naprawdę przyjemne ceny(np. Darksiders) a inne wzięte całkiem z kosmosu. I tutaj zaczyna się właściwe pytanie: Czy możecie polecić coś korzystnego cenowo, z najlepiej długim singlem? Na oku mam na razie Dead Space i wspomniane Darksiders ale może coś przeoczyłem. Co do "mniejszej" gry to tutaj kompletnie nie mam pojęcia, na PSS jest ich sporo, ale dotychczas to kompletnie nie była moja bajka, jeśli to coś rozjaśni najbardziej interesują mnie gry platformowe/logiczne. Z góry dzięki za pomoc ;] PS. Jaka jest różnica między RDR: Undead Nightmare Pack a Full Game? Cenowo różnią się znacznie, a chyba obie oferują cały właściwy dodatek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach