josephineola 567 Napisano 25 Styczeń 2012 Tak jak Kolega wyżej, polecam Top Spin 4. Dodam jeszcze, że gra dobrze radzi sobie z move . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 25 Styczeń 2012 Co wybrać ww kategorii gier sportowych na temat Tenisa??? Jest m.in. Virtua Tenis, Top Spin, Grand Slam... Z góry dzieki za pomoc Pzdr A ja Ci polecę dla odmiany Grand Slam. W porównaniu do VT i TS fizyka piłki jak i samo poruszanie się tenisistów jest zdecydowanie bardziej realne. Ponadto samo sterowanie gałkami jak dla mnie o wiele bardziej intuicyjne, daje bardzo fajny feeling. Do tego masz też pewność, że wszelakie licencje będą w 100% zgodne ze stanem faktycznym. Na Twoim miejscu brałbym Grand Slam. Sam zresztą zastanawiam się nad kupnem, bo demo wywarło na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morelas15 3 Napisano 25 Styczeń 2012 A ja Ci polecę dla odmiany Grand Slam. W porównaniu do VT i TS fizyka piłki jak i samo poruszanie się tenisistów jest zdecydowanie bardziej realne. Ponadto samo sterowanie gałkami jak dla mnie o wiele bardziej intuicyjne, daje bardzo fajny feeling. Do tego masz też pewność, że wszelakie licencje będą w 100% zgodne ze stanem faktycznym. Na Twoim miejscu brałbym Grand Slam. Sam zresztą zastanawiam się nad kupnem, bo demo wywarło na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Grałem w oba produkty i TS4 jednak lepszy o oczko lub dwa. Wrażenia co do animacji ruchów mam wręcz przeciwne, do tego TS ma ładniejszą dla oka grafikę. Do tego sterowanie gałkami rewolucji nie robi - i tak wolałem grać bez tego. W razie czego sprawdź oba dema jak masz dostep. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rayel 8 Napisano 25 Styczeń 2012 A co najlepsze z tych trzech na Move? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 25 Styczeń 2012 A co najlepsze z tych trzech na Move? TS 4 :) W Virtua Tennis grasz tylko jednym move'm(postać lata sama za Ciebie), a w Top Spinie biegasz navigatorem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rayel 8 Napisano 25 Styczeń 2012 Akurat miałem TS 4 demo na dysku, to biegałem Padem Świetne to było... :) I tak ogólnie, obojętnie jak, z której strony, i z jaką siłą machnąłem Movem, to piłka leciała zawsze tak samo... zawsze tak jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 25 Styczeń 2012 Move nie reaguje tak dobrze jak np. w Sports Champions, ale z tego co pamiętam w pełnej wersji są samouczki i po nich już wiadomo jak uderzać itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
resiak70 4 Napisano 26 Styczeń 2012 Co mogę kupić za 140 zł ? Myślałem nad nowym Mortal Kombat, Battlefieldem 3 oraz Fight Night Champion.Co myślicie o tej ostatniej ? Nigdy nie grałem w taki typ bijatyki więc może być ciekawie a interesuję się troche boksem ostatnio :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jujo480 50 Napisano 26 Styczeń 2012 Co mogę kupić za 140 zł ? Myślałem nad nowym Mortal Kombat, Battlefieldem 3 oraz Fight Night Champion.Co myślicie o tej ostatniej ? Nigdy nie grałem w taki typ bijatyki więc może być ciekawie a interesuję się troche boksem ostatnio :) Wszystkie te trzy tytuły uważam za bardzo dobre. W Fight Night Champion grałem jedynie u kolegi czasami i powiem Ci że gra na prawdę dobra. Sam przymierzam się do jej kupna. Szczerze Ci ją polecam tym bardziej jeżeli ostatnio interesujesz się trochę boksem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krettinio 36 Napisano 26 Styczeń 2012 (edytowane) EA Sports MMA czy może UFC Undisputed 2010 - może jakieś minimalne porównanie, wady, zalety?? (Wiem, że niebawem wychodzi UFC 3 - ale nie mam zamiaru przeznaczać na nią tyle kasy ile sobie zażyczą na początku sprzedaży). ps. gra on-line mnie nie interesuje, ale dobrze jak by była opcja grania na dwa pady przy jednej konsoli (ale to chyba standard w takich grach, aczkolwiek mogę się mylić). Edytowane 26 Styczeń 2012 przez krettinio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itsonlyme 0 Napisano 26 Styczeń 2012 BioShock 2 czy Fallout New Vegas Co radzicie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilinho18 3 Napisano 26 Styczeń 2012 (edytowane) @do krettinio; osobiście poleciłbym Ci UFC.. grałem w obydwie gry i UFC jest po prostu lepsze.. w MMA jest strasznie cukierkowa grafika, sterowanie skopiowane z FN (bijesz proste, sierpowe i podbródkowe prawym analogiem), ogólnie w UFC według mnie masz lepszy parter, więcej ciekawych akcji (w MMA, jak umiesz dobrze zablokować to twój przeciwnik już z parteru nie wyjdzie).. no nie wiem, Twoja decyzja ale jakbym miał kupić (nie mam już tych gier) to kupiłbym UFC. edit; w obydwu grach jest możliwość grania na 2 pady, kariera w jednej i w drugiej grze jest porównywalna.. ale tutaj bardziej (minimalnie na +) podobała mi się jednak kariera w MMA.. ale tak jak mówiłem brałbym UFC w ciemno (może ktoś oprócz mnie grał jeszcze w obydwie gry to mam nadzieję, że się wypowie i pomoże Ci dokonać wyboru :)) Edytowane 26 Styczeń 2012 przez kamilinho18 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 26 Styczeń 2012 Jako, że wczoraj po raz kolejny wywaliło mnie z serwera podczas końcówki meczu w Killzone 2, w którym wprost wymiatałem, mam już jej dosyć i rezygnuję z mutli w tej grze. W związku z tym szukam innego rozwiązania. Nabyłem już wcześniej Medal of Honor i Homefront, w multi jeszcze nie grałem, a lubię potyczki na zasadach podobnych jak w KZ2, tzn ukierunkowane na zadania. Czy obie w/w gry mają coś takiego w mutli? Czy może powinienem kupić Killzone 3? Jak tam wygląda sprawa ze stabilnością serwerów? A więc upraszczając... Co wybrać? a) Postawić na mutli w MOH lub HF. B) Kupić KZ3. c) Dać jeszcze jedną szansę KZ2. d) Kupić jeszcze coś innego z dobrym multi. Dodam, że najbardziej zależy mi na stabilności serwerów i na potyczkach ukierunkowanych na zadania, a nie czystą sieczkę. No i multi w BC2, BF3, ani w MW3 mnie nie interesują. Za konkretne naprowadzenie podziękuję plusami ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 26 Styczeń 2012 Jako, że wczoraj po raz kolejny wywaliło mnie z serwera podczas końcówki meczu w Killzone 2, w którym wprost wymiatałem, mam już jej dosyć i rezygnuję z mutli w tej grze. W związku z tym szukam innego rozwiązania. Nabyłem już wcześniej Medal of Honor i Homefront, w multi jeszcze nie grałem, a lubię potyczki na zasadach podobnych jak w KZ2, tzn ukierunkowane na zadania. Czy obie w/w gry mają coś takiego w mutli? Czy może powinienem kupić Killzone 3? Jak tam wygląda sprawa ze stabilnością serwerów? A więc upraszczając... Co wybrać? a) Postawić na mutli w MOH lub HF. B) Kupić KZ3. c) Dać jeszcze jedną szansę KZ2. d) Kupić jeszcze coś innego z dobrym multi. Dodam, że najbardziej zależy mi na stabilności serwerów i na potyczkach ukierunkowanych na zadania, a nie czystą sieczkę. No i multi w BC2, BF3, ani w MW3 mnie nie interesują. Za konkretne naprowadzenie podziękuję plusami ;) a) MOH - trudne multi / HF wadą gry jest to, że potrafi się porządnie ściąć ;) Ja na twoim miejscu kupiłbym KZ3, gdyż nie tylko dużo lepiej wygląda graficznie, ale też multi stoi na wysokim poziomie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 26 Styczeń 2012 (edytowane) do tenisowego problemu wyzej Nie wiem jak granie na move, ale powiem Wam ze mi grand slam uwalil tylek, trenowalem tenisa przez 7 czy 8 lat, wiec do biegania z rakieta podchodzilem mega krytycznie. wahalem sie na maksa wczesniej czy kupic ts4 czy virtua, dzis ogralem demo grand slama no i mam zwyciezce:) Edytowane 26 Styczeń 2012 przez BrzozaLuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 26 Styczeń 2012 Jako, że wczoraj po raz kolejny wywaliło mnie z serwera podczas końcówki meczu w Killzone 2, w którym wprost wymiatałem, mam już jej dosyć i rezygnuję z mutli w tej grze. W związku z tym szukam innego rozwiązania. Nabyłem już wcześniej Medal of Honor i Homefront, w multi jeszcze nie grałem, a lubię potyczki na zasadach podobnych jak w KZ2, tzn ukierunkowane na zadania. Czy obie w/w gry mają coś takiego w mutli? Czy może powinienem kupić Killzone 3? Jak tam wygląda sprawa ze stabilnością serwerów? A więc upraszczając... Co wybrać? a) Postawić na mutli w MOH lub HF. B) Kupić KZ3. c) Dać jeszcze jedną szansę KZ2. d) Kupić jeszcze coś innego z dobrym multi. Dodam, że najbardziej zależy mi na stabilności serwerów i na potyczkach ukierunkowanych na zadania, a nie czystą sieczkę. No i multi w BC2, BF3, ani w MW3 mnie nie interesują. Za konkretne naprowadzenie podziękuję plusami ;) Osobiście wziąłbym Killzone 3 :) Ładna grafika, stabilne serwery, nie wywala, KZ3 multi to wysoko zawieszona poprzeczka. BioShock 2 czy Fallout New Vegas Co radzicie?? Osobiście bym wziął Fallout: New Vegas. Fajny klimacik, duży, bardzo duży świat. Wolność. Ta gra to istne cudo wg. mnie. A co do BioShock'a 2... Grałem może jakieś 2-3 godzinki i jakoś nie kusiło mnie zbytnio dalej grać, pożyczyłem od kolegi na jeden dzień więc nie miałem jej na sumieniu... Weź New Vegas, wyje*ana gra w kosmos 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cygan93 8 Napisano 26 Styczeń 2012 Polecam UFC 2010. Mam przegrane setki godzin w tę grę i byłem zachwycony( aż zobaczyłem UFC 3,). W EA MMA grałem tylko w demo, ale strasznie mi się nie spodobało. Wracając do UFC 2010. Świetna gra dla kogoś kto nie ma kontaktu z tą pozycją na co dzień. Moi koledzy jak przychodzą świetnie się przy tym bawią, a nikt z nich nie ma z tą grą kontaktu po za bywaniem u mnie. Z drugiej strony super gra do masterowania. Godzinami można siedzieć i dopracowywać walkę konkretnym zawodnikiem. Polecam mimo wszystko kupić nówkę z online passem. Jeśli spędzisz sporo czasu nad grą to komputer stanie się dla ciebie za słaby, a walki z nim zbyt schematyczne. Co innego walki w necie, ale to już zależy jak do tej gry podejdziesz. Ogólnie polecam UFC 2010, a po ograniu dema jeszcze bardziej UFC 3. Nie polecam z kolei UFC 2009, bo mimo, że niektórzy uważają, że nie ma różnicy to ona jest i to kolosalna. A co do EA MMA to odrzuciło mnie po demie i nigdy nie zainwestowałem w pełną wersje. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil27 3 Napisano 27 Styczeń 2012 Witam. Co wybrać Ico & SotC Classic HD czy God of War Classic vol.1 ? Nie miałem przyjemności z tymi grami. Grałem jedynie w GoW3 i mi się podobała ale kocham również urzekające historie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 27 Styczeń 2012 Witam. Co wybrać Ico & SotC Classic HD czy God of War Classic vol.1 ? Nie miałem przyjemności z tymi grami. Grałem jedynie w GoW3 i mi się podobała ale kocham również urzekające historie. A co, Kratos Cię nie urzekł swoją historią ? :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil27 3 Napisano 27 Styczeń 2012 Urzekł lecz nie aż tak jak np. Heavenly Sword czy BioShock. W GoW była rzeź na pierwszym miejscu jak dla mnie :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkamil 4 Napisano 27 Styczeń 2012 Co lepiej wybrać Red Dead Redemption czy Killzone 3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Styczeń 2012 Singiel lepszy w RDR, multi lepsze w K3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 27 Styczeń 2012 Co lepiej wybrać Red Dead Redemption czy Killzone 3? Są to dwie różne gry... Jeżeli wolisz sandboxsy (czyli gry z otwartym światem) to bierz RDR. Singiel w Killzonie jest krótki, a multi moim zdaniem jest lepsze killzonie 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 27 Styczeń 2012 a) MOH - trudne multi / HF wadą gry jest to, że potrafi się porządnie ściąć ;) Ja na twoim miejscu kupiłbym KZ3, gdyż nie tylko dużo lepiej wygląda graficznie, ale też multi stoi na wysokim poziomie. Osobiście wziąłbym Killzone 3 :) Ładna grafika, stabilne serwery, nie wywala, KZ3 multi to wysoko zawieszona poprzeczka. Takich odpowiedzi było mi trzeba. Plusy poleciały. Dzięki Panowie! :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 27 Styczeń 2012 Siemanko, mam pytanie. Czy opłaca się kupować Fight Night Champion czy FNR 4 mu w zupełności dorównuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach