BrzozaLuk 876 Napisano 15 Styczeń 2012 Z platformowek polecam Ci przede wszystkim Trine, niedlugo wyjdzie kolejna czesc. Ostatnio swietnie sie bawilem w Rocketbirds. Z wiekszych gier na pewno trzeba wymienic Dead Nation, z gier retailowych rzadko kiedy sie oplaca a wlasnie z dlugim singlem to tylko cos takiego przewaznie. W przyszlym miesiacu ma byc gotham imposters, co moim zdaniem bedzie fajna smiechowa odskocznia ale to znow multi siekanina :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandzior-1 0 Napisano 15 Styczeń 2012 Toy Story 3 - też na podstawie animacji, fajnie gra się we dwoje. Ogólnie bardzo przyjemna pozycja. chyba najlepszy wybór tym bardziej ze na psp w to gra, dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 15 Styczeń 2012 chyba najlepszy wybór tym bardziej ze na psp w to gra, dzięki A cos nie na podstawie kreskowek ale rownie rysunkowego? Mini Ninjas, bieganie malym ninja i uwalnianie zwierzakow :) @ Hurray z platformowek jeszcze klimatyczne outland bym polecil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peh 0 Napisano 15 Styczeń 2012 (edytowane) Na jaką platformę lepiej zakupić TES: Skyrim, PS3 czy PC? Słyszałem że na PS3 są problemy ze stabilnością, jednakże wolałbym usiąść na kanapie wygodnie z padem, dlatego nie mogę się zdecydować. Zalezy jakiego masz PC, na konsoli są bugi i nie ma dubbingu, polonizacje w takich grach to chyba podstawa (kozackie teksty i tłumaczenia itemów) Edytowane 15 Styczeń 2012 przez peh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 15 Styczeń 2012 Właśnie zakupiłem pierwszą grę na ps3 a mianowicie u2, gra jest przekozacka. Co polecacie jako następny tytuł ?? Interesują mnie bijatyki. Na pewno kupię BF3, chciałem jeszcze jakąś bijatykę i nie mogę się zdecydować. Czytałem przychylne opinie o FNR4 i UFC 2010. Coś jeszcze polecacie?? Ma być FUN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 15 Styczeń 2012 Właśnie zakupiłem pierwszą grę na ps3 a mianowicie u2, gra jest przekozacka. Co polecacie jako następny tytuł ?? Interesują mnie bijatyki. Na pewno kupię BF3, chciałem jeszcze jakąś bijatykę i nie mogę się zdecydować. Czytałem przychylne opinie o FNR4 i UFC 2010. Coś jeszcze polecacie?? Ma być FUN Jeżeli ma być FUN to zdecydowanie Mortal Kombat! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybu87 77 Napisano 15 Styczeń 2012 Właśnie zakupiłem pierwszą grę na ps3 a mianowicie u2, gra jest przekozacka. Co polecacie jako następny tytuł ?? Interesują mnie bijatyki. Na pewno kupię BF3, chciałem jeszcze jakąś bijatykę i nie mogę się zdecydować. Czytałem przychylne opinie o FNR4 i UFC 2010. Coś jeszcze polecacie?? Ma być FUN ja Ci szczerze polecam UFC 2010, Sam mam i sobie bardzo chwalę ;)... Grałem też u koleżki w Mortal Kombat i też jest zajebiste ;) A ja mam takie pytanie Top Spin 4 czy Virtua Tennis, a może lepiej poczekać na ten nowy tennis od EA Grand Slam Tennis 2?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 15 Styczeń 2012 A ja mam takie pytanie Top Spin 4 czy Virtua Tennis, a może lepiej poczekać na ten nowy tennis od EA Grand Slam Tennis 2?? Osobiście polecam Top Spin 4 . Wygodny system sterowania i bardzo dobra obsługa ps move(moim zdaniem). Na pss masz demka i możesz sprawdzić co Ci się bardziej podoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 15 Styczeń 2012 Resonance of Fate i Final Fantasy XIII czy czekać na Final Fantasy XIII-2 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baryl 0 Napisano 16 Styczeń 2012 (edytowane) Polećcie mi chopy jakieś ze dwie trzy gierki do ogania , mogą byc starocie ,mogą byc nowości , kurde nie mam kiedy poczytać ,co warto a co nie ,a w coś trzeba popykać oprócz, GT5 :) Dotychczas grałem w : seria GoW - bardzo mi się podobała AC też super ale po przejściu ACII i AC:B to już mi się chyba trochę przejadła :( GTA , Just Cause 2 , Infamous ,też się ubawiłem ale po czasie już trochę nudziła . Uncharted , Uncharted 2 - właśnie skończyłem i na trzecią część przyjdzie pora później :) Heavenly Sword - szkoda że nie mam drugiej części ,bo grało się fajnie . LittleBigPlanet i serie Lego ,też trochę przegrałem z dzieciakami ,ale ile można :laugh: Typowe strzelaniny fps raczej na ps3 ,są nie dla mnie ,niestety nie potrafię przestawić się na pada w tych gierkach :pardon: Edytowane 16 Styczeń 2012 przez Baryl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bileczek 31 Napisano 16 Styczeń 2012 (edytowane) Polećcie mi chopy jakieś ze dwie trzy gierki do ogania...... Będę trochę monotematyczny: Batman Arkham Asylum Batman Arkham City (jeszcze nie posiadam ale śmiało polecam.) P.S. Oraz jako taką swoistą odskocznię od klasycznego grania w postaci Heavy Rain Edytowane 16 Styczeń 2012 przez bileczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baryl 0 Napisano 16 Styczeń 2012 No to trzeba się w nie zaopatrzyć ;) Dzięki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 16 Styczeń 2012 (edytowane) co się bardziej opłaca ..... nadmienię, że w nie grałem w te gry ani nawet nie widziałem na żywo Dark souls czy demon souls ? Które warto teraz brać ...starszy klasyk, czy nową odsłonę. Aha i nie wiem, czy lubię takie "hardcorowe" gry Edytowane 16 Styczeń 2012 przez Dragio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 16 Styczeń 2012 Widzę zę grałeś w kilka sandboxów ale nie wymieniłeś jednego. A mianowicie Red dead Redemption. Smiało polecam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baryl 0 Napisano 16 Styczeń 2012 Red dead Redemption o! dzięki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kossi 2 Napisano 16 Styczeń 2012 A co byście mi polecili-sandbox do 100zł? Just Cause 2,czy może GTA IV( grałem w poprzednie części, czy gra szybko się nudzi?), albo coś jeszcze innego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 16 Styczeń 2012 Polecam GTA najlepiej z dodatkami,nawet po ukonczeniu wątku głównego jest wiele do zrobienia. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus156 32 Napisano 16 Styczeń 2012 jaka gre kupic Battlefield 3 czy Uncharted 3??? moze wady i zalety opiszcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil27 3 Napisano 16 Styczeń 2012 Ja również polecam GTA i dodatki Ballada Tonego jest kozaka:-) miła odskocznia od poważnego GTA 4. Luzackie misje jajcarski klimat no i spadochron:-) tego brakowało mi w przygodach Nicko a dostałem tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kpt.Bomba 45 Napisano 16 Styczeń 2012 Dostałem na święta grę Batman Arkham City. Niestety grę dostałem na PC - taki błąd kupującej osoby. Gra zakupiona została w MM. I tu mam pytanie: co wybrać? Ponieważ gry nie mają w sklepie i dziś powiedzieli mi, że koniec stycznia, może luty. Dodam, że od razu po świętach mówili w sklepie, że już zamówili i jest w drodze itd. Pytam co wybrać, bo chyba nie będę już czekał. Zastanawiałem się nad czymś ciekawym co dało by nie mniej frajdy i nie mniej czasu bym mógł poświęcić. Myślałem o portalu 2, AC:R odpada bo nie grałem jeszcze w Brotherhood (a niedługo będę miał pożyczoną) Uncharted 3 też raczej odpada, bo leżała u mnie z miesiąc i nawet nie włożyłem do napędu (będzie czekać na swoją kolej a tymczasem oddałem właścicielowi :) ) A może po prostu nie ma odpowiednika Batmana i opłaca się na nią czekać te ok 2 tygodnie? Najbardziej zastanawiałem się nad Portalem 2 i właśnie Batmanem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 16 Styczeń 2012 Batman AC jest naprawdę fajną gierką, ale jeśli nie masz na nią jakiegoś parcia, to możesz się zastanowić nad innymi. Co do Portala 2? Jest fajny, ale najlepiej jakbyś miał jakąś osobę do wspólnej gry, najlepiej kumatą. No i też zależy co lubisz :) Jeśli jednak właśnie przygodówki, to możesz wybrać z tych dwóch powyższych tytułów. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anarch1946 18 Napisano 16 Styczeń 2012 co się bardziej opłaca ..... nadmienię, że w nie grałem w te gry ani nawet nie widziałem na żywo Dark souls czy demon souls ? Które warto teraz brać ...starszy klasyk, czy nową odsłonę. Aha i nie wiem, czy lubię takie "hardcorowe" gry Na początek wziąłbym Demon's Souls. Gra jest nieco prostsza i podzielona na światy z jednym centralnym miejscem, jako strefa bezpieczeństwa. Tak czy siak obie gry są dość mocno hardcorowe i trzeba mieć do nich nieco cierpliwości bo na początku pewnie będziesz padał, jak mucha. Ale gra daje dużą satysfakcję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrimeS 7 Napisano 16 Styczeń 2012 (edytowane) Opłaca się kupować Dark Souls Limited Edition? W sklepie akurat jest mega przecena. Dodam że nigdy nie grałem w poprzednika. Nie wiem czy spodoba mi się taki typ gry. Edytowane 16 Styczeń 2012 przez CrimeS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dApo 34 Napisano 16 Styczeń 2012 Resonance of Fate i Final Fantasy XIII czy czekać na Final Fantasy XIII-2 ?? do ff13-2 przydało by się zagranie w 13 a co do RoF'a to jak dla mnie nuda i DUŻO grindu a historia znikoma jedyny plus to ulepszanie broni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 17 Styczeń 2012 Opłaca się kupować Dark Souls Limited Edition? W sklepie akurat jest mega przecena. Dodam że nigdy nie grałem w poprzednika. Nie wiem czy spodoba mi się taki typ gry. Jaka cena? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach