Skocz do zawartości
cwir

Co Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Co lepiej wybrać Red Dead Redemption czy Killzone 3?

Oczywiście, że RDR. Mnie osobiście Killzone 3 strasznie rozczarował - fabuła napisana tak jakby była tworzona z myślą o dwunastolatkach + gra ewidentnie stawia na pozbawione głębszego sensu efekciarstwo. dry.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie mam pytanko, co wybrać: God of War Collection + God of War Collection volume 2, czy Batmana Arkham City? Dodam, że mam GoW III oraz Batmana: AA i obie te gry strasznie mi się podobają. A biorąc pod uwagę, cenę nowego Batmana to akurat za te same pieniążki mam wymienione wcześniej aż 4 części Boga Wojny i mam dylemat niestety :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co lepiej wybrać Red Dead Redemption czy Killzone 3?

Red Dead Redemption :thumbsup:

@up

Na Batmana jeszcze przyjdzie czas. Zanim ograsz wszystkie części GoW'a to zdążysz odłożyc na Arkham City

Edytowane przez amigo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WitamCo byscie wybrali call of juarez cartel, rage a moze bodycount???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rage! najlepsze z tych pozycji, które wymieniłeś thumbsup.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko, mam pytanie. Czy opłaca się kupować Fight Night Champion czy FNR 4 mu w zupełności dorównuje.

Ponawiam pytanie, bo nikt nie odpowiedział.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponawiam pytanie, bo nikt nie odpowiedział.

Kiedyś padło podobne pytanie. Jeśli mnie pamięć nie myli, to większość wskazywała na FNR 4, ale pewności nie mam.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam UFC 2010. Mam przegrane setki godzin w tę grę i byłem zachwycony( aż zobaczyłem UFC 3,). W EA MMA grałem tylko w demo, ale strasznie mi się nie spodobało. Wracając do UFC 2010. Świetna gra dla kogoś kto nie ma kontaktu z tą pozycją na co dzień. Moi koledzy jak przychodzą świetnie się przy tym bawią, a nikt z nich nie ma z tą grą kontaktu po za bywaniem u mnie. Z drugiej strony super gra do masterowania. Godzinami można siedzieć i dopracowywać walkę konkretnym zawodnikiem. Polecam mimo wszystko kupić nówkę z online passem. Jeśli spędzisz sporo czasu nad grą to komputer stanie się dla ciebie za słaby, a walki z nim zbyt schematyczne. Co innego walki w necie, ale to już zależy jak do tej gry podejdziesz.

Ogólnie polecam UFC 2010, a po ograniu dema jeszcze bardziej UFC 3. Nie polecam z kolei UFC 2009, bo mimo, że niektórzy uważają, że nie ma różnicy to ona jest i to kolosalna. A co do EA MMA to odrzuciło mnie po demie i nigdy nie zainwestowałem w pełną wersje.

Dzięki za rady. Zamówiłem UFC. A jeszcze mam pytanie - duże są różnicę między wersja 2010 a tą która wyjdzie w najbliższym czasie (ocena wg dema)? pardon.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gralem z tej trojki tylko w rage i moge smialo polecic, gra dluga jak na shooter, fajnie sie strzela, klimat i otoczenie fajne no i grafika, pozostale dwie nie maja zbyt dobrych recenzji, a rage juz tez za male pieniadze kupisz takze polecilbym ci rage

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś padło podobne pytanie. Jeśli mnie pamięć nie myli, to większość wskazywała na FNR 4, ale pewności nie mam.

Dzięki plusik poleciał ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dam Assassin's Creed 2, dostanę Undead Nightmare, warto???

nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dam Assassin's Creed 2, dostanę Undead Nightmare, warto???

Jak już przeszedłeś AC i już więcej nie będziesz grał, to czemu nie? biggrin.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Battlefield 3 czy Skyrim ?

Lubię oba gatunki, głównie chodzi mi o stabilność tych gier na PS3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz się zdecydować na co masz ochotę, bo to są 2 inne gry rolleyes.gif. Obie są świetne, ale oczywiście nie są wolne od błędów. Osobiście na dłuższą zabawę wzięłabym Skyrima biggrin.gif.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Battlefield 3 czy Skyrim ?

Lubię oba gatunki, głównie chodzi mi o stabilność tych gier na PS3.

Battlefield 3 weź na PS3(sporo wymaga od blaszaka), a Skyrim na PC(spolonizowany + spokojnie ruszy na starszym sprzęcie) - sam tak zrobiłem. wink.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za rady. Zamówiłem UFC. A jeszcze mam pytanie - duże są różnicę między wersja 2010 a tą która wyjdzie w najbliższym czasie (ocena wg dema)? pardon.gif

Ogólnie gra bazuje na tym samym systemie, jednak...

1.Gameplay jest poprawiony. Low kicki, którymi można wygrać walkę w rzeczywistości, dopiero w 3 będą skuteczne. Do tego każdy zawodnik jest jeszcze bardziej charakterystyczny niż w 2010(np. łokcie Jonsa w parterze). Ogólnie dużo takich smaczków sprawiających, że gra jest bardziej realna, jak np. wstawanie za pomocą siatki, uniki w parterze, pasywne klinczowanie w parterze, czy wspomniane low kicki.

2. Tryb Pride. Obok standardowego trybu UFC będzie można walczyć na ringu według zasad Pride(zakaz używania łokci na głowę, za to dozwolone, stompy, soccer kicki i kolana na głowę w parterze). Do tego dochodzą nowi zawodnicy, oraz ci, którzy będą w trybie UFC będą mieli statystyki z tamtego okresu.

3.Dochodzą dwie nowe wagi. Rok temu UFC wchłonęło WEC, a tym samym walczących tam zawodników wagi koguciej i piórkowej, oraz kilku z lekkiej. Do tego trzeba dodać praktycznie całą wagę ciężką z Strikeforce, oraz pojedynczy zawodnicy z innych wag jak Diaz czy Shields.

4.Nowy system poddań. Do starego się przyzwyczaiłem, jednak miałem gigantyczne problemy z poddawaniem kompa. Tutaj mi się udaje. Na razie go nie oceniam, muszę pograć różnymi zawodnikami, przez neta, żeby coś więcej powiedzieć.

5.Poprawiona oprawa graficzna(sporo osób narzeka, jednak co by nie mówić to w 2010 było gorzej)

To mi od razu przyszło na myśl.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uncharted 3 czy Battlefield 3 ? Dodam , że chce tylko do Multi. Czy w U3 jest dużo graczy online? I jeszcze jedno Zdecydowanie wole CODA od BFa , ale jakoś próbuję się przekonać. Jakieś za i przeciw? :) Z góry dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepsze multi jest w u3 bo nie lubie niewidziec postaci fps u3 gra ogrom graczy czsto trafiaja sie polacy choc bf3 jest tez super ale inna gra to zalerzy co lubisz czy wolsz grac zespolowo czy samemu bf3 to gra zespolowa gdzie kdr raczej nie ma znaczenia w u3 ma olbrzymie i samemu mozna fajnie pograc bez teamu

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam bym ci bardziej polecił BF 3. Ja jakoś wole tego typu gry. Co do gry zespołowej to BF jak najbardziej, ale też można sobie spokojnie samemu pograć, bez teamu. Oby dwie gry warte kupna, ale jak już mówiłem ja stawiam na BF 3 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, szukam gier platformowych 2d na 2 graczy, prostych ale grywalnych, co bym było w co z rodzicielem w święta pograć, np coś w stylu starych oldschoolowych Tanków, any idea?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, szukam gier platformowych 2d na 2 graczy, prostych ale grywalnych, co bym było w co z rodzicielem w święta pograć, np coś w stylu starych oldschoolowych Tanków, any idea?

W zależności co lubisz ...... mi do głowy przychodzi Little big Planet 1&2, ale to już zależy czy Ci przypadnie do gustu. Ogólnie z 2d to mi nic do głowy nie przychodzi heh.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tank to już prehistoria, coś podobnego może znajdziesz tylko w minisach albo w klasykach PSX. Z nowszych, bardziej współczesnych gier polecam Renegade Ops, prosta w sterowaniu twin stick shooter 2D, wyśmienita na 2 pady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uncharted 3 czy Battlefield 3 ? Dodam , że chce tylko do Multi. Czy w U3 jest dużo graczy online? I jeszcze jedno Zdecydowanie wole CODA od BFa , ale jakoś próbuję się przekonać. Jakieś za i przeciw? :) Z góry dzięki.

U3 to przede wszystkim singiel, w którego trzeba zagrać. Nie znaczy to, że multi jest złe. Nie każdemu ono do gustu przypada, ale moim zdaniem jest bardzo fajne, nie wywala z serwerów i co najważniejsze nie ma problemu z dołączeniem do gry, bo gra dużo ludzi. Co do BF 3: Jest to po prostu kolejny świetny fps, który stoi na multi.

Może Rayman Origins? biggrin.gif Jest przyjemny i można grać nawet na 4 graczy rolleyes.gif.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Call of duty 4 Modern Warfare. Duzo ludzi przez internet gra, na 2 pady idealne, ale mozna grac max na 4 pady

edit: Wiem ze cod to 3d

Edytowane przez pacioziom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi