Skocz do zawartości
cwir

Co Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Oby dwie gry są fajne. Ja bym na twoim miejscu chyba wziął Deus Ex: Human Revolution :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem kupić RDR, ale w ostatniej chwili rzuciła mi się aukcja i łyknąłem nowiutkiego Killzone 3 w wersji platinium. Mam nadzieje, że nie pożałuje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, mam do wydania około 100 zł i poszukuję fajnej gry akcji/przygodowej. Elementy, które są dla mnie ważne to fabuła, soundtrack, długość rozgrywki, fajne obijanie mord przeciwników :P

oraz oprawa graficzna. Gry o których myślałem to:

- Assassins Creed: Brotherhood

- Gta IV: complete edition lub epizody, zależy po ile wyrwę

- Heavy Rain

- God of War 3

- Castlevania

oczywiście jestem otwarty na propozycje i jakbyście coś lepszego wymyślili to śmiało napiszcie. Jeszcze tylko dodam, że interesują mnie tylko nówki,a nie używki z allegro itd. czyli gry, które zdążyły juź stanieć od premirry o tą stówę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dreamotron na pewno nie pożałujesz kupna Killzone 3. Niedawno ukończyłem i jak dla mnie to spokojnie bije np. singla BF3, Medal of Honor czy CoD Black Ops. Single dla mnie jest tylko ociupinkę słabszy niż w MW2 i MW3 ale za to dłuższy :) Jednak twoim kolejnym zakupem powinien być RDR. Ja właśnie gram i polecam w zupełności.

Iquis jak dla mnie to wybieraj między GoW III oraz GTA IV. Intensywniejsza jest GoW ale na dłużej wystarczy GTA Complete Edition.

Ja z kolei chciałbym zakupić 3 gry ale nie wiem na co się skusić.

Chciałbym kupić Street Fighter 4 ale widzę że mam do wyboru:

Street Fighter IV

Super Street Fighter IV

Super Street Fighter IV Arcade Editon

co mógłbym wybrać? Czym one się różnią?

To samo tyczy się serii Dragon Ball. Mamy:

DB Burst Limit

DB Raging Blast

DB Raging Blast 2

DB Ultimate Tenkaichi

na którą wyłożyć kasę?

Oraz ostatnie odnośnie serii Guitar Hero. Tutaj do wyboru mamy:

Guitar Hero III: Legends of Rock

Guitar Hero World Tour

Guitar Hero Warriors of Rock

Odnośnie tej serii to jeżeli rodzaj zabawy mi przypadnie do gustu to dokupię GH Metallica ale ten tytuł pomińmy. Nigdy nie miałem styczności z takimi grami ani nawet nie trzymałem tej gitary w rękach. Nie jestem fanem rocka/metalu ale nie jest mi obce AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Sepultura, Apocalyptica, Korn. Chciałbym coś z ciekawą listą utworów które wam przypadły do gustu (lub w waszej opinii mnie powinny przypaść - czyli dość uniwersalne.

Chyba że jednak może lepiej Rock Band 2?

Edytowane przez lobo1985

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie jeśli już o gitarach mowa, to standardowa gitara do PS3 (Guitar Hero) wygląda tak samo jak na Xbox-a? Bo ja grałem na X-boxie właśnie w Guitar Hero, i jeśli zabawa z PS3 będzie na porównywalnym poziomie jak tam to muszę zbierać kasę na gitarę. :)

Od jakiej wersji Guitar Hero najlepiej zacząć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie jeśli już o gitarach mowa, to standardowa gitara do PS3 (Guitar Hero) wygląda tak samo jak na Xbox-a? Bo ja grałem na X-boxie właśnie w Guitar Hero, i jeśli zabawa z PS3 będzie na porównywalnym poziomie jak tam to muszę zbierać kasę na gitarę. :)

Od jakiej wersji Guitar Hero najlepiej zacząć?

Bierz tą wersje w której muzyka jest najbardziej zbliżona do twoich upodobań... ja się czaje na Warriors of Rock ale można wyrwać za 90 zł World Tour z gitarą...(Na 3Kropki i chyba Ultimie, coś dziwnie tanio jak na zestaw z gitarą ale to zaufane sklepy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wtedy na X-boxie grałem w taką wersję nie jakąś typu Aerosmith ani Metallica, tylko taka trochę tego, trochę tego. Był Rammstein, była Nirvana i dużo kawałków nieznanych dla mnie - taka wersja by mi pasowała :)

Edytowane przez Rayel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krótka piłka :rolleyes:

inFamous 2 czy Assassin's Creed Brotherhood ?

Zależy czy grałeś w poprzednie części. Jak nie znasz sagi to sobie AC odpuść :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy czy grałeś w poprzednie części. Jak nie znasz sagi to sobie AC odpuść :biggrin:

Grałem w pierwszą część inFamous jak i obydwie części AC,ale nie mogę się zdecydować co wybrać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oraz ostatnie odnośnie serii Guitar Hero. Tutaj do wyboru mamy:

Guitar Hero III: Legends of Rock

Guitar Hero World Tour

Guitar Hero Warriors of Rock

Odnośnie tej serii to jeżeli rodzaj zabawy mi przypadnie do gustu to dokupię GH Metallica ale ten tytuł pomińmy. Nigdy nie miałem styczności z takimi grami ani nawet nie trzymałem tej gitary w rękach. Nie jestem fanem rocka/metalu ale nie jest mi obce AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Sepultura, Apocalyptica, Korn. Chciałbym coś z ciekawą listą utworów które wam przypadły do gustu (lub w waszej opinii mnie powinny przypaść - czyli dość uniwersalne.

Chyba że jednak może lepiej Rock Band 2?

W Polsce RockBand oficjalnie nie istnieje (poza Beatles)

Nie kupisz w sklepie, nie dokupisz piosenek na polskim PSN.

Proponuję zacząć od GH WoR jest to najbardziej dopracowana gra (soundtrack to rzecz gustu) . Z łatwością kupisz bundla z gitarą lub nawet z perkusją za przyzwoita cenę bez konieczności zamawiana z zagranicy. Nawet w sklepach typu MM czy Saturn można znaleźć te zestawy na półce w bardzo korzystnych cenach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie Assassin's Creed Brotherhood - dał mi więcej radości z gry niż InFamous biggrin.gif.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie zdecydowanie Infamous 2 ! Rewelacyjna gra :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie zdecydowanie Infamous 2 ! Rewelacyjna gra :D

A ja natomiast namieszam jeszcze bardziej bo uwazam że AC:B Wymiata!

Choć InFamous 2 nie jest złą grą ale szybko mnie znudził.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do wszystkich którzy chcą pograć w którąś gre z serii Assasinss Creed - zacznijcie od dwójki i koniecznie grajcie chronologicznie (nie ma sensu kupować załóżmy AC:R nie znając AC 2 i AC:B. Jedynie jedynke możecie(a nawet powinniście) na początku pominąć bo się zrazicie do tej serii. Sugerowana przeze mnie kolejność:

AC 2 > AC:B>AC1>AC:R

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam co wybrac Deus Ex czy Assassins Creed Revelations? Gralem tylko w AC1 i AC2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, jutro przyjdzie moja pierwsza konsola w życiu i chciałem się zapytać jakie polecilibyście TOP 5 najlepszych gier na Mova i Top 5 najlepszych na 2 pady?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, jutro przyjdzie moja pierwsza konsola w życiu i chciałem się zapytać jakie polecilibyście TOP 5 najlepszych gier na Mova i Top 5 najlepszych na 2 pady?

Na mova:

-Sport champions

-move fitness

-the shoot

-house of dead: overkill

- Start the party. To raczej gra taka typowo imprezowa jeśli nie takiej szuaksz to bierz medieval moves

Jeśli kupisz sobie sharpshooter to moge ci też polecić KZ3 z nim. Calkiem przyjemnie sie strzela ;D

Co do gier na 2 pady jedyna jaka grałem to wipeout HD :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do gier na move to nie mam pojęcia. Ale gier na dwa pady jest dość sporo. Poniżej takie moje top7 biggrin.gif

- Fifa,

- Nba,

- Fight Night Round 4/Champion,

- Wipeout HD,

- Mortal Kombat

- Motorstorm Pacific Rift/Apocalypse,

- Little Big Planet (ale to z dziewczyną) tongue.gif

Zdarza się także przyciąć w Gran Turismo 5 na dwóch sweat.gif

Edytowane przez krettinio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snipe_PL trafiles z tym postem u mnie w 10. Swego czasu znajomy powiedzial zeby w pelni zrozumiec klimat AC lepiej nie grac od najnowszych wersji, zapomnial dodac zeby tez nie zaczynac od 1. Wlaczylem pogralem kilkanascie godzin i co sie wynudzilem to historia. Byc moze AC2 jest znacznie lepsza ale mnie poki co ochota na te produkcje odeszla

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co polecacie dla przyszłego posiadacza PS3. Mogę wydać ok. 200 zł. Jakieś epickie gry na początek ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

J bym proponował żebyś łyknął całą trylogię Uncharted (Wydasz trochę więcej, ale się bedzię opłacało), ewentualnie bierz tylko 2 i 3 bo w 1 moze cie zdeka grafika odstraszyc (nie mowie ze jest brzydka). A jak chcesz cos naprawde epickiego, to wez God of Wara 3, zapamietasz wiele scen, oj wiele.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uncharted 2, Assassins Creed II / Brotherhood, seria God of War, Gran Turismo 5, Killzone 2/3, Just Cause 2, Dirt 2 z tych tańszych ;)

Z wyższej półk cenowej to Uncharted 3, Batman Arkham City, Mortal Kombat, Rage, Fifa 12, F1 2011 :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi