amigo 158 Napisano 1 Kwiecień 2012 Za tyle to raczej z passem. w idealnym stanie i z OP, wątpie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 1 Kwiecień 2012 Idealny, nie idealny, kto na to patrzy? Każdy może sobie cos takiego napisać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 1 Kwiecień 2012 Idealny, nie idealny, kto na to patrzy? Każdy może sobie cos takiego napisać. co nie zmienia faktu, że za 90 zł bf3 z op się nie opłaca sprzedawać :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 1 Kwiecień 2012 Może i tak, teraz to już całkowicie się zagubiłem w tej gospodarce gier. :D Chyba trzeba nowy temat zrobić "Za ile sprzedać, czy opłaca się wymieniać". :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 1 Kwiecień 2012 Chyba trzeba nowy temat zrobić "Za ile sprzedać, czy opłaca się wymieniać". :) Popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 1 Kwiecień 2012 To robim. Zagadam do Tomusia, czy da rade podpiąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil_77 6 Napisano 1 Kwiecień 2012 Ja również popieram, bardzo się coś takiego by na forum przydało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hadzio 154 Napisano 1 Kwiecień 2012 Patrząc na to ile postów w tym temacie to posty o ceny i wyceny gier a nie o to w co warto zagrać, też uważam, że dobrze by było aby powstał osobny temat, aby w tym nie robić niepotrzebnego bałaganu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 1 Kwiecień 2012 (edytowane) Hej, Na co mogę wymienić ASSASSIN'S CREED ASSASSIN'S CREED II ( Edycja Specjalna Gry zawiera Dodatkowe Filmy oraz Sekretne miejsca Templariuszy ) ASSASSIN'S CREED BROTHERHOOD ( Edycja Specjalna Gry zawiera dodatkowe mapy: Rynek trajana, Akwedukty oraz dodatkową misiję: "Kopernik i spadkobiercy" ) Nie chcę wymieniać 2 gier na 1 - chciałby za jedną grę dostać jedną w podobnej cenie - co możecie polecić? Nie interesują mnie sportowe i fpp Edytowane 1 Kwiecień 2012 przez shuji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 1 Kwiecień 2012 Najpierw napisz jakie gry masz oprócz tych Assasinów, będzie łatwiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strepsil 3 Napisano 1 Kwiecień 2012 Assassin screed II czy Uncharted 3. Czy moze kupic AC II i poczekać aż troche stanieje Uncharted 3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil_77 6 Napisano 1 Kwiecień 2012 Bierz U3 w RTV za 9 dych. Bardziej ta gra nie stanieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 1 Kwiecień 2012 Teraz z Passem dostaniesz za 80-90 zeta (sam kupiłem nówke za 9 dych), także stanieć to może dopiero za kilka miesięcy a i tak raptem do 6 dych może. Ja i tak zrobiłem głupotę, że wcześniej nie kupiłem, bo gra jest naprawdę piękna. Plus ma bardzo fajne multi, które już mnie kompletnie wciągnęło. :) Assasin może poczekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 1 Kwiecień 2012 (edytowane) Na co mogę wymienićASSASSIN'S CREED ASSASSIN'S CREED II ( Edycja Specjalna Gry zawiera Dodatkowe Filmy oraz Sekretne miejsca Templariuszy ) ASSASSIN'S CREED BROTHERHOOD ( Edycja Specjalna Gry zawiera dodatkowe mapy: Rynek trajana, Akwedukty oraz dodatkową misiję: "Kopernik i spadkobiercy" ) Nie chcę wymieniać 2 gier na 1 - chciałby za jedną grę dostać jedną w podobnej cenie - co możecie polecić? Nie interesują mnie sportowe i fpp Najpierw napisz jakie gry masz oprócz tych Assasinów, będzie łatwiej. grałem w Resident Evil 5, teraz przechodze MGS4, na półce czeka Final Fantasy XIII, no i jeszcze z dziewczyną gram w Little Big Planet 2 i 1 (mile widziane coś bez przemocy dla dwojga - w końcu muszę czymś ją przekupywać co jakiś czas :P) Edytowane 1 Kwiecień 2012 przez shuji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jets 17 Napisano 1 Kwiecień 2012 Assassin screed II czy Uncharted 3. Czy moze kupic AC II i poczekać aż troche stanieje Uncharted 3? Assassin Creed II. Właśnie ogrywam i stuknęło już ponad 25h gry, a w kolejce czeka Brotherhood. Myślałem, że uncharted 2 i 3 to najlepsze gry na ps3 do czasu jak nie odpaliłem AC II. Dla mnie to wielki szok z jakim rozmachem i pietyzmem można robić gry. Zero nudy. Mam nadzieje, że Brotherhood mnie nie rozczaruje? Polecam tym bardziej, że AC II można wyrwać ciut taniej od U3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 2 Kwiecień 2012 Assassin screed II czy Uncharted 3. Czy moze kupic AC II i poczekać aż troche stanieje Uncharted 3? U3 - świetna gra... dobra strzeliłem sh2 na raz... Dzięki za opis - czyli trzeba będzie zamówić :) a jak tam SH3 ? Grałeś już ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 2 Kwiecień 2012 (edytowane) nie, drugi raz ograłem sh 2 + to "dlc". na sh3 czekam na więcej czasu gdyż: trophy przejść grę z maksymalnie dwoma save'ami mnie kusi a do tego potrzeba czassssssu aby zasiąść do grania na raz... Edytowane 2 Kwiecień 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzczepanSzczur 14 Napisano 2 Kwiecień 2012 (edytowane) Szukam gry dla żony, która nie ma praktycznie ŻADNEGO doświadczenia z konsolą i padem :-) Popróbowała coś tam w demko Rayman Origins i się jej spodobało. Tyle, że gra za droga. Ostatnio ściągnąłem demko Scary Girl i było ok tylko, że gra po angielsku i to jest problem. Próbuję jej wytłumaczyć, że tam tego angielskiego to nie trzeba perfect i że mało itd. itp. ale weź tu nakłoń kobietę do zmiany zdania - nie da rady. Także nalepiej jakaś tania, prosta platformówka z polską wersją (istnieją w ogóle takie?), może być z PSS. Ew. jakiś inne gry, które nadały by się dla kogoś dla kogo 2 analogi to conajmniej o 1 za dużo p.s. i z innej beczki ale nie chcę pisać drugiego posta. Jakie są nominały zdrapek do PSS? I gdzie najlepiej kupić? Allegro? Edytowane 2 Kwiecień 2012 przez SzczepanSzczur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 2 Kwiecień 2012 Chyba najlepsze będzie LittleBigPlanet 1 goty lub 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 2 Kwiecień 2012 A może Heavy Rain? Taki interaktywny film? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejf 22 Napisano 2 Kwiecień 2012 (edytowane) A może Heavy Rain? Taki interaktywny film? Szukam gry dla żony, która nie ma praktycznie ŻADNEGO doświadczenia z konsolą i padem :-) Popróbowała coś tam w demko Rayman Origins i się jej spodobało. Tyle, że gra za droga. Ostatnio ściągnąłem demko Scary Girl i było ok tylko, że gra po angielsku i to jest problem. Próbuję jej wytłumaczyć, że tam tego angielskiego to nie trzeba perfect i że mało itd. itp. ale weź tu nakłoń kobietę do zmiany zdania - nie da rady. Także nalepiej jakaś tania, prosta platformówka z polską wersją (istnieją w ogóle takie?), może być z PSS. Ew. jakiś inne gry, które nadały by się dla kogoś dla kogo 2 analogi to conajmniej o 1 za dużo p.s. i z innej beczki ale nie chcę pisać drugiego posta. Jakie są nominały zdrapek do PSS? I gdzie najlepiej kupić? Allegro? Magic Orbz moja kobieta nie cierpi gierek a w to czasem ze mną popyka :) coop idelany bo każdy ma swoją połówkę i jeden drugiemu nie przeszkadza :) no i tanio na PSS zakupisz :) jak się spodoba to można dodatki brac :) Edytowane 2 Kwiecień 2012 przez Dejf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 2 Kwiecień 2012 Medal of Honor - fajny ale bardzo krótki singiel, , platyna wymaga ustawek w multi Chyba, że się ma skilla bo zrobiłem bez ustawek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 2 Kwiecień 2012 Chyba, że się ma skilla bo zrobiłem bez ustawek Już poprawiłem :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 2 Kwiecień 2012 Prawie dobrze, ale mogłeś dopisać, że za wyjątkiem ACB bo to było na ustawkach. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 2 Kwiecień 2012 Chyba, że się ma skilla bo zrobiłem bez ustawek A do jakich trofeów trzeba mieć tego skilla przepraszam bardzo? Przecież tam same hamburgery grają, co mają problemy z celowaniem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach