Skocz do zawartości
cwir

Co Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Za tyle to raczej z passem.

w idealnym stanie i z OP, wątpie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idealny, nie idealny, kto na to patrzy? Każdy może sobie cos takiego napisać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idealny, nie idealny, kto na to patrzy? Każdy może sobie cos takiego napisać.

co nie zmienia faktu, że za 90 zł bf3 z op się nie opłaca sprzedawać :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i tak, teraz to już całkowicie się zagubiłem w tej gospodarce gier. :D

Chyba trzeba nowy temat zrobić "Za ile sprzedać, czy opłaca się wymieniać". :)

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To robim. Zagadam do Tomusia, czy da rade podpiąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również popieram, bardzo się coś takiego by na forum przydało :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc na to ile postów w tym temacie to posty o ceny i wyceny gier a nie o to w co warto zagrać, też uważam, że dobrze by było aby powstał osobny temat, aby w tym nie robić niepotrzebnego bałaganu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,

Na co mogę wymienić

ASSASSIN'S CREED

ASSASSIN'S CREED II ( Edycja Specjalna Gry zawiera Dodatkowe Filmy oraz Sekretne miejsca Templariuszy )

ASSASSIN'S CREED BROTHERHOOD ( Edycja Specjalna Gry zawiera dodatkowe mapy: Rynek trajana, Akwedukty oraz dodatkową misiję: "Kopernik i spadkobiercy" )

Nie chcę wymieniać 2 gier na 1 - chciałby za jedną grę dostać jedną w podobnej cenie - co możecie polecić? Nie interesują mnie sportowe i fpp

Edytowane przez shuji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw napisz jakie gry masz oprócz tych Assasinów, będzie łatwiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Assassin screed II czy Uncharted 3.

Czy moze kupic AC II i poczekać aż troche stanieje Uncharted 3?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz U3 w RTV za 9 dych. Bardziej ta gra nie stanieje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz z Passem dostaniesz za 80-90 zeta (sam kupiłem nówke za 9 dych), także stanieć to może dopiero za kilka miesięcy a i tak raptem do 6 dych może. Ja i tak zrobiłem głupotę, że wcześniej nie kupiłem, bo gra jest naprawdę piękna. Plus ma bardzo fajne multi, które już mnie kompletnie wciągnęło. :) Assasin może poczekać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Na co mogę wymienić

ASSASSIN'S CREED

ASSASSIN'S CREED II ( Edycja Specjalna Gry zawiera Dodatkowe Filmy oraz Sekretne miejsca Templariuszy )

ASSASSIN'S CREED BROTHERHOOD ( Edycja Specjalna Gry zawiera dodatkowe mapy: Rynek trajana, Akwedukty oraz dodatkową misiję: "Kopernik i spadkobiercy" )

Nie chcę wymieniać 2 gier na 1 - chciałby za jedną grę dostać jedną w podobnej cenie - co możecie polecić? Nie interesują mnie sportowe i fpp

Najpierw napisz jakie gry masz oprócz tych Assasinów, będzie łatwiej.

grałem w Resident Evil 5, teraz przechodze MGS4, na półce czeka Final Fantasy XIII, no i jeszcze z dziewczyną gram w Little Big Planet 2 i 1 (mile widziane coś bez przemocy dla dwojga - w końcu muszę czymś ją przekupywać co jakiś czas :P)

Edytowane przez shuji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Assassin Creed II. Właśnie ogrywam i stuknęło już ponad 25h gry, a w kolejce czeka Brotherhood. Myślałem, że uncharted 2 i 3 to najlepsze gry na ps3 do czasu jak nie odpaliłem AC II. Dla mnie to wielki szok z jakim rozmachem i pietyzmem można robić gry. Zero nudy. Mam nadzieje, że Brotherhood mnie nie rozczaruje? Polecam tym bardziej, że AC II można wyrwać ciut taniej od U3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U3 - świetna gra...

dobra strzeliłem sh2 na raz...

Dzięki za opis - czyli trzeba będzie zamówić :) a jak tam SH3 ? Grałeś już ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie, drugi raz ograłem sh 2 + to "dlc". na sh3 czekam na więcej czasu gdyż: trophy przejść grę z maksymalnie dwoma save'ami mnie kusi a do tego potrzeba czassssssu aby zasiąść do grania na raz...

Edytowane przez zdun1983

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam gry dla żony, która nie ma praktycznie ŻADNEGO doświadczenia z konsolą i padem :-)

Popróbowała coś tam w demko Rayman Origins i się jej spodobało. Tyle, że gra za droga.

Ostatnio ściągnąłem demko Scary Girl i było ok tylko, że gra po angielsku i to jest problem. Próbuję jej wytłumaczyć, że tam tego angielskiego to nie trzeba perfect i że mało itd. itp. ale weź tu nakłoń kobietę do zmiany zdania - nie da rady.

Także nalepiej jakaś tania, prosta platformówka z polską wersją (istnieją w ogóle takie?), może być z PSS. Ew. jakiś inne gry, które nadały by się dla kogoś dla kogo 2 analogi to conajmniej o 1 za dużo :biggrin:

p.s. i z innej beczki ale nie chcę pisać drugiego posta. Jakie są nominały zdrapek do PSS? I gdzie najlepiej kupić? Allegro?

Edytowane przez SzczepanSzczur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może Heavy Rain? Taki interaktywny film?

Szukam gry dla żony, która nie ma praktycznie ŻADNEGO doświadczenia z konsolą i padem :-)

Popróbowała coś tam w demko Rayman Origins i się jej spodobało. Tyle, że gra za droga.

Ostatnio ściągnąłem demko Scary Girl i było ok tylko, że gra po angielsku i to jest problem. Próbuję jej wytłumaczyć, że tam tego angielskiego to nie trzeba perfect i że mało itd. itp. ale weź tu nakłoń kobietę do zmiany zdania - nie da rady.

Także nalepiej jakaś tania, prosta platformówka z polską wersją (istnieją w ogóle takie?), może być z PSS. Ew. jakiś inne gry, które nadały by się dla kogoś dla kogo 2 analogi to conajmniej o 1 za dużo :biggrin:

p.s. i z innej beczki ale nie chcę pisać drugiego posta. Jakie są nominały zdrapek do PSS? I gdzie najlepiej kupić? Allegro?

Magic Orbz moja kobieta nie cierpi gierek a w to czasem ze mną popyka :) coop idelany bo każdy ma swoją połówkę i jeden drugiemu nie przeszkadza :) no i tanio na PSS zakupisz :) jak się spodoba to można dodatki brac :)

Edytowane przez Dejf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Medal of Honor - fajny ale bardzo krótki singiel, , platyna wymaga ustawek w multi

Chyba, że się ma skilla bo zrobiłem bez ustawek :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba, że się ma skilla bo zrobiłem bez ustawek :biggrin:

A do jakich trofeów trzeba mieć tego skilla przepraszam bardzo? Przecież tam same hamburgery grają, co mają problemy z celowaniem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi