Darayavahus 792 Napisano 2 Kwiecień 2012 To kolegi się pytaj, a nie mnie. On wspomniał o wymaganych ustawkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KozakPs3 3 Napisano 2 Kwiecień 2012 Która gra będzie lepsza do wyboru: Devil may Cry Hd collection czy Silent Hill hd ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 2 Kwiecień 2012 (edytowane) ludzie jadą po sh hd coll. ale dla mnie odpowiedź od początku była prosta: sh hd! no i co że dropy animacji na otwartych przestrzeniach i że toluca lake wygląda jak z ery psxa, warto ja kupić dla legendarnej 2-ki + tego "dlc" z Marią... w weekend skończyłem 2 razy i zawsze w którymś tam miejsu gra sprawiła że podskoczyłem ze strachu (zawsze coś nowego chociaż gra skończona łącznie około 10+ razy - "a to tu miał krzyknąć a tego nie zrobił, a to przez kamerę masz potwora przed nosem"). a dante?? spoko ale nie do króla gatunku! ps. wydaje mi się że dmc 1 może wyglądać arcy paskudnie (przynajmniej w tych czasach)... Edytowane 2 Kwiecień 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 2 Kwiecień 2012 Ło matko... No masz dwa różne gatunki i obie kolekcje posiadają mocnych przedstawicieli tych gatunków. Kwestia czy wolisz horror czy slashera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fabbeh 0 Napisano 2 Kwiecień 2012 Cześć, potrzebuje jakiejs dobrej gierki na mile spedzenie wieczoru z kumplami przy piwku. Myslalem o SSX, ale podobno nie ma trybu dla 2 osob wiec lipa :/. Wyscigi i FIFA odpadaja, dlatego pozostają UFC 2010 Undisputed, Fight Night Champion i Round 4. Ktora z tych, albo moze macie inne propozycje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KozakPs3 3 Napisano 2 Kwiecień 2012 Moze bijatyka? Mortal Kombat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 2 Kwiecień 2012 Cześć, potrzebuje jakiejs dobrej gierki na mile spedzenie wieczoru z kumplami przy piwku. Myslalem o SSX, ale podobno nie ma trybu dla 2 osob wiec lipa :/. Wyscigi i FIFA odpadaja, dlatego pozostają UFC 2010 Undisputed, Fight Night Champion i Round 4. Ktora z tych, albo moze macie inne propozycje? Oba Fight Nighty mimo wszystko odradzam. Polecam trochę dołożyć i kupić najnowsze UFC3. Cena z UK już tylko 20 funtów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 2 Kwiecień 2012 Co kupić MGS HD Collection czy Devil May Cry Collection ?? To i to lubie ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 2 Kwiecień 2012 Co kupic Assasin;s creed brotherhood czy black ops wiem że oby dwie gry sa inne ale która zabierze mi wiećej czasu i przyjemnosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 2 Kwiecień 2012 (edytowane) jak nie bijatyka a polecam : street fighter x tekken - dość skillowa ale jak najbardziej kanapowa. może rayman origins - jak kupiłem miałem z kumplami przy piwkach całą noc z głowy! leito - stronę temu padło top samo pytanie. zależy co lubisz ja bym wziął sh hd! Edytowane 2 Kwiecień 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 2 Kwiecień 2012 Co kupic Assasin;s creed brotherhood czy black ops wiem że oby dwie gry sa inne ale która zabierze mi wiećej czasu i przyjemnosci W Assassina grałem a w BO niestety nie ale Assassina zajął mi dużo czasu +nadal żywe multi które doda do tych godzin następnych wiele wiele świetnej zabawy:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 2 Kwiecień 2012 Co kupic Assasin;s creed brotherhood czy black ops wiem że oby dwie gry sa inne ale która zabierze mi wiećej czasu i przyjemnosci Assassin's Creed ma zdecydowanie dłuższą fabułę. Black Ops nie dość, że jest krótkie, to jeszcze fabuła jest jakaś dziwaczna. Pod względem multi, to ciekawszy jest AC, ale może nie podejść. Za to Black Ops to kolejny już odgrzany kotlet i mutli nic nowego nie wprowadza. Jeżeli wolisz sprawdzone rozwiązania jeżeli chodzi o multi: bierz BO. Lubisz poeksperymentować i myśleć podczas grania: wtedy bierz AC, na multi jest super, bo dużo zależy od sprytu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lived 0 Napisano 3 Kwiecień 2012 Battlefield 3 czy MW 3 na dzień dzisiejszy ? Głownie to zależy na dobrym multi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 3 Kwiecień 2012 Do multi to zdecydowanie imo Battlefield 3. Zróżnicowane klasy, mapy czego chcieć więcej. A w MW3 takie klaustrofobiczne te mapy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 3 Kwiecień 2012 (edytowane) Battlefield 3 czy MW 3 na dzień dzisiejszy ? Głownie to zależy na dobrym multi Zdecydowanie Battlefield 3, ale kiedy zapragniesz zagrania na małych mapkach w bezsensowną nawalankę to kup MW1. Zdecydowanie najlepsza część Call of Duty(według mnie) Edytowane 3 Kwiecień 2012 przez Mation Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 3 Kwiecień 2012 Chyba skusze się na asassina :) zasinspirowała mnie 2 cześć więc z chęcia poznam dalszą fabułe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 3 Kwiecień 2012 Battlefield 3 czy MW 3 na dzień dzisiejszy ? Głownie to zależy na dobrym multi To też zależy. Każdy chwali tego BF3 a mi się strasznie nie podoba. Po prostu monotonne trochę te rozgrywki... W MW3 jest więcej zabawy, wszystko dzieje się szybciej chociaż w BF3 nakręca cię to że masz trofea online ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 3 Kwiecień 2012 (edytowane) No z całym szacunkiem, ale nie sądzę, żeby to trofea nakręcały w BF3 ;) Edytowane 3 Kwiecień 2012 przez Lars06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 3 Kwiecień 2012 No z całym szacunkiem, ale nie sądzę, żeby to trofea nakręcały w BF3 ;) Przepraszam, a co ? Duże mapy i pojazdy ? Mi się to nie podoba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 3 Kwiecień 2012 już ktoś założył temat BF3 czy MW 3....wywalony temat bo dyskusja nie prowadzi do niczego każdy zostanie przy swoim Tak, tylko troszkę mnie drażni ta ,,moda'' na BF3 :D Ja w tym nie widzę nic fajnego i wyrażam tylko swoje zdanie... Pzdr ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 3 Kwiecień 2012 Przepraszam, a co ? Duże mapy i pojazdy ? Mi się to nie podoba... Swoboda, ot co, a nie tylko ciągle "mało i to samo". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 3 Kwiecień 2012 Swoboda, ot co, a nie tylko ciągle "mało i to samo". No ok... Każdy ma przecież swój gust ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 3 Kwiecień 2012 Tak, tylko troszkę mnie drażni ta ,,moda'' na BF3 Ja w tym nie widzę nic fajnego i wyrażam tylko swoje zdanie... Pzdr ;) Moda na BFa? lul, raczej jakiś kult CoDa. Przecież to oczywista oczywistość, że ktoś, kto lubi korytarzówki, ciągłe wbijanie kosy w plecy czy latanie z tubą nie polubi BF'a, chyba, że cały czas będzie grał w TDM'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszek79 44 Napisano 3 Kwiecień 2012 Ja ci polecam Bf-a jak masz z kim grać bo samemu to trochę lipa,alę jak masz kumpli to jest super a jak grasz sam to Mw3 będzie lepsze. Kaisus nie uważam żeby tyle ludzi grało w Bfa dla trofeów i dla ''mody''. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 3 Kwiecień 2012 I hsa trzeba mieć, bo bez tego lipton. A tym bardziej jak w coopa się gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach