Mkkala 0 Napisano 24 Listopad 2009 (edytowane) Tobra_Piany dzięki za pomoc ale już wcześniej patrzyłem na te save'y i nie działają. Polska wersja posiada kod "BLES-00375" a przykładowo niemiecka "BLES-00374" itd. Stąd save nie działą :tongue: Edytowane 24 Listopad 2009 przez Mkkala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Layer 0 Napisano 29 Grudzień 2009 Ta gra jest po prostu rewelacyjna.. Tyle możliwości, swoboda dostarczana z gry, GTA 4 jest taki 'sztywne' w porównaniu do satrszych części i do Saints Row.. SR2 oferuje nam wiele trybów, nieskończoną ilość godzin zabawy itp, wg mnie ta gra może swobodnie konkurować w GTA 4, ja nawet sądzę że jest lepsza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcio 0 Napisano 10 Luty 2010 Witam! Mam problem z grą. Ostatnio wygrałam misję Oblężenie i teraz nie mogę zrobić kolejnej misji, ponieważ misje nie pojawiają się na mapie. Co zrobić, żeby mieć kolejna misję? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slababateria 20 Napisano 10 Luty 2010 Musisz mieć większe respekt- by zdobyć rób misje poboczne. Zemsta Szambiarza to najjaśniejszy punkt tej gry. Widok "urąbanych" budynków jest wspaniały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcio 0 Napisano 10 Luty 2010 Musisz mieć większe respekt- by zdobyć rób misje poboczne. Zemsta Szambiarza to najjaśniejszy punkt tej gry. Widok "urąbanych" budynków jest wspaniały. Misje nie pojawiają się mi nawet na mapie. Mam respect 25X. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcio 0 Napisano 13 Luty 2010 Misje nie pojawiają się mi nawet na mapie. Mam respect 25X. Trzeba zrobić "fortece" wtedy pojawiają się misje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mkkala 0 Napisano 14 Luty 2010 (edytowane) Witajcie. Wybaczcie, że tak późno, ale jak obiecałem, to i będzie ^^ Oto save 100% dla polskiej wersji Saints Row 2 http://www45.zippyshare.com/v/95249819/file.html Bardzo proszę napisać mi czy save działa :P PS. kto chce ze mną pograć w Co-Op w soboty (w godzinach wieczornych) to zapraszam, moje PSNid : MkkalasBossX666 Enjoy :thumbsup: Edytowane 14 Luty 2010 przez Mkkala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zioom888PL 0 Napisano 25 Styczeń 2011 Siema, Troche stary temat , ale juz napisze ;d Chce ktoś pograć w saints row 2 multi czy co-op ?? pisać tu na forum albo na moje konto psn: Zioom888PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 18 Kwiecień 2013 Odświeżę, może ktoś odpowie :D Ostatnio przechodzimy grę w COOPie, ale jest jeden, dość znaczący problem. Dźwięk z mikrofonów jest nieczysty, przerywa. W innych grach nie ma tego problemu. Headsety są dobrej jakości. Miał ktoś tak samo?;f Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach