Skocz do zawartości
Emir

Saints Row 2

Rekomendowane odpowiedzi

SR 2 dostaje jak narazie noty w okolicach 75%

EDIT: O przepraszam.. Po dluzszym klikanku okazuje sie ze jest lepiej: Srednia ok 85%

~83 % dla wersji PS3; 86% dla wersji na X'a. Różnica wychodzi tylko przez pewnego pana z Portugalii, który wystawił grze ocenę 7/10 Nawet jeżeli jest gorsza, to nie zdziwiłbym się. W końcu 1-nka nie pojawiła się na PS3, a na X'a - tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
~83 % dla wersji PS3; 86% dla wersji na X'a. Różnica wychodzi tylko przez pewnego pana z Portugalii, który wystawił grze ocenę 7/10 Nawet jeżeli jest gorsza, to nie zdziwiłbym się. W końcu 1-nka nie pojawiła się na PS3, a na X'a - tak.

Wczoraj obejrzałem video z wersji na PS3 i jeśli jest ona niby nieco gorsza niż ta z 360-tki,to ta druga musi mieć tylko lepszy framrate.Bo graficznie i tak wersja z PS3 wygląda o wiele lepiej niż część pierwsza na X'ie.Można powiedzieć,że byłem pod wrażeniem oprawy, jako że to gra typu:free-roaming.GTA 4 w wersji na PS3 może się zwyczajnie schować ,z tym swoim tandetnym blurem.

Pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra jest identyczna na obu konsolach przynajmniej tak piszą w pierwszych reckach , jedyna różnica to achievy dostępne na x360 i brak pucharków na ps3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gra jest identyczna na obu konsolach przynajmniej tak piszą w pierwszych reckach , jedyna różnica to achievy dostępne na x360 i brak pucharków na ps3

Eee...to git.Pucharki to ja mam wiecie,gdzie:P w du** Nie gram dla jakiś pucharków,tylko dla przyjemności

Pozdrawiam

P.S. Podobno w ten czwartek ma pojawić się demo na PSS niestety nie mogę tego potwierdzić,więc traktujcie to jako plotkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wlasnie sie mi instaluje, zobaczymy co to jest.......

Grałeś może w część pierwszą,na 360-tce? Jeśli tak,to podziel się spostrzeżeniami(rozmiar miasta,framerate,ilość questów,itd.).Ogólnie,jak wypada na tle poprzedniczki,lub GTA 4 ,która to mnie nie porwała,jak co niektórych

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm.. A z kad masz Pan te gre ? jaka platforme ?.?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze

-gre ma zapewnie z USA , badz ma znajomych w Ultimie

Po drugie

-po jego poscie latwo wywnioskowac ,ze gra na PS3 . Tylko PS3 jest niedorobione i wymaga instalki ><

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przechodzilem obok sklepu z grami, pomyslalem "a wejde", patrze a tam Saints Row 2 w takim ladym pudelku (choc na xbox jest jeszcze lepsze bo jest special edition z pistoletem i czymstam)... No to mam Saints Row 2...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Przechodzilem obok sklepu z grami, pomyslalem "a wejde", patrze a tam Saints Row 2 w takim ladym pudelku (choc na xbox jest jeszcze lepsze bo jest special edition z pistoletem i czymstam)... No to mam Saints Row 2...

Grałeś w część pierwszą może? Byłoby Ci łatwiej wymienić zamiany,które to mnie interesują.Najbardziej framerate,czy jest stabilny? Czekam na pierwsze wrażenia,bo od użytkownika smiertek,chyba się nie doczekam

Pozdrówka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Grałeś w część pierwszą może? Byłoby Ci łatwiej wymienić zamiany,które to mnie interesują.Najbardziej framerate,czy jest stabilny? Czekam na pierwsze wrażenia,bo od użytkownika smiertek,chyba się nie doczekam

Pozdrówka

Nie gralem w pierwsza. W sumie to wiele sie nie spodziewam, ale mam niedosyt po moim ukochanym GTA wiec dlatego m.in. kupilem ta. Jak mi sie nie spodoba to bede mial do sprzedania za ok 180 zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsza czesc wyglada mi na lepsza pod wzgledem graficznym a dwojka jak grafika z ps2, nawet gameplay z 1 misji wyglada mi na ere gier z ps2 gry nie kupie chyba ze ktos mi ja da lub dadza demko to bym przetestowal, wole na yakuze3 poczekac lub L.A Noire ale piszczie jak wrazenia z gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To gra juz jest??":)... Grafika taka LIPNA?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pips ja grałem w grę zanim dokładnie 2 dni temu już 5 raz musiałem oddać xbox 360 do naprawy rrod(wiadomo kupiony 2006 wakacje dlatego:P)

I powiem że grafika moim zdaniem lepsza od tej z 1 części i jest w moim guście więc dla mnie lepsza od gta 4:) ogólnie strasznie duży fun z gry stworzyłem sobie taką kopie 50 centa i ganiałem babcie i tłukłem je znakami drogowymi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagralem jedna misje i z jednej strony zapowiada sie ciekawie, muzyka swietna, postaci wygladaja dobrze, customizacja postaci jest git. Grafika jest ok, swoboda itp jest git ale.. GTA 4 ta gra moze pudelko czyscic.. I pod wzgledem grafy, plynnosci, szczegolowosci otoczenia, sterowania, samochodow..... Jest po prostu slabsza imitacja.. Zobaczymy jak bedzie dalej, na razie jest fajnie choc zdazylo sie kilka dziwnych zachowan itp. Na pewno pogram sporo i przejde (w koncu wylozylem kabony troche ) ale nie oczarowalo mnie jeszcze nic.

Jest opcja CO-OP ktora przetestuje z moim ziomem (na razie tylko single gralem) i to moze cos ciekawego wprowadzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ogólnie strasznie duży fun z gry stworzyłem sobie taką kopie 50 centa i ganiałem babcie i tłukłem je znakami drogowymi

Komentarz tygodnia :| chyba najlepiej opisuje co sie robi w tej grze i dla kogo jest ona przeznaczona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie jest przyłożyć babci znakiem. Zaraz się zerwę z pracy i spróbuję...o jakaś własnie przechodzi.

uffff, nie łatwo było skubaną dogonić ale w końcu się udało. Leży i kwiczy. Znak okazał się cięższy niż myślałem. Na szczęście nikomu go nie będzie brakować bo to ograniczenie do 90. Babcia troche miękka jak na swój wiek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co każdy ma inny rodzaj zabawy w grze mi się nudzą gry pokroju far cry 2 i właśnie saint row 2 daje mi to czego durny fpp nigdy nie da.Macie swoje gusty i ja swoje ... Normalne chyba co nie?

A co do ostatniego posta nawet nie odpisuje bo tuż to tragedia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tragedia, potwierdzam. Niek tego nie przeżył.

Trochę luzu koledzy. Z jednej i z drugiej strony :-)

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm dzis widzialem Saints Row w sklepie i sie zastanawialem nad kupnem, ma ktos moze juz ta gre i moze podzielic sie wrazeniami ?? Jestem zwolennikiem takich gier np. GTA 4 bylo naprawde dorbre, fabula i grywalnosc byla na bardzo dobrym poziomie. Nie gralem w pierwsza czesc tej gry, ale z tego co pamietam to bylo kilka kiczy tego typu wiec wole sprawdzic zanim kupie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hmm dzis widzialem Saints Row w sklepie i sie zastanawialem nad kupnem, ma ktos moze juz ta gre i moze podzielic sie wrazeniami ?? Jestem zwolennikiem takich gier np. GTA 4 bylo naprawde dorbre, fabula i grywalnosc byla na bardzo dobrym poziomie. Nie gralem w pierwsza czesc tej gry, ale z tego co pamietam to bylo kilka kiczy tego typu wiec wole sprawdzic zanim kupie.

To jest takie kiczowate troche ale fajne. Maaasa roznych opcji i modyfikacji. Jedna misje musialem jezdzic cysterna co szamba czysci i opryskiwac domy gownem zeby obnizyc ich wartosc . duzo takich porabanych pomyslow no i brutalna jest. Calkiem spoko. Gorsze niz GTA4 ale mozna spokojnie zagrac. Nadrabia rozmaitoscia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh ta misja z cysterna zapowiada sie naprawde ciekawie i orginalnie heh ) A jak z prowadzeniem pojazdow ?? Fajny model jazdy ??? Co masz na mysli ' troche kiczowata' ? co naprzydklad w tej grze denerwuje ?? Jest cos np takiego jak w GTA SA tereny poza miejskie ?? To mi sie naprawde podobalo heh traktor i smigasz po wiosce z uzi )

Jeszcze napisz czy mapa jest duza i jak mniej wiecej wyglada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
heh ta misja z cysterna zapowiada sie naprawde ciekawie i orginalnie heh ) A jak z prowadzeniem pojazdow ?? Fajny model jazdy ??? Co masz na mysli ' troche kiczowata' ? co naprzydklad w tej grze denerwuje ?? Jest cos np takiego jak w GTA SA tereny poza miejskie ?? To mi sie naprawde podobalo heh traktor i smigasz po wiosce z uzi )

Jeszcze napisz czy mapa jest duza i jak mniej wiecej wyglada.

Prowadzenie pojazdow jest takie sobie. Duzo gorsze niz w GTA. Jak skrecasz w zakret to prawie obojetnie jaka predkosc, wciskasz reczny i skreca jak na szynach. No ale mozna sie przyzwyczaic.

Kiczowate mam na mysli wyglad niektorych rzeczy - samochody takie jakies zabawkowe, kolory bardzo oczojebne, niektore budynki czy cos.

Terenow pozamiejskich nie ma. A mapa jest moim zdaniem mala. Tzn jest nawet spora ale przejechanie z jednego konca na drugi nie zajmuje wiele czasu.

No i wkurza mnie ze gra jest banalnie latwa. Dalem co prawda skill level na normal bo juz chcialem odpalic gre, ale zmienie to bo raz mialem misje jak musialem zabic cala bande zuli zeby przejac pewna miejscowke (kilkudziesieciu ich bylo). No i jak mi sie juz amunicja skonczyla do wszystkiego, to na noze albo lomy byla walka. Dzgneli mnie tyle razy ze powinno nic nie zostac ze mnie. Mialem wrazenie jakbym gral na jakims cheacie ze mi nic nie moga zrobic. Energia sie regeneruje (przynajmniej na normal) wiec nie wiem po co sa restauracje gdzie sie je zeby zregenerowac health..

Tak czy siak mi sie fajnie gra. Ja daje tej grze 7/10. Nie rewelacja, ale fajna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi