ExVitallin_PL 165 Napisano 9 Październik 2013 Zalogowałem się do Social Club,ale nie pokazuje mi żadnych moich statów w RDR.Sam mam to jakoś zaktualizować? W L.A Noire mam wszystkie statystyki wyświetlone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 9 Październik 2013 Zalogowałem się do Social Club,ale nie pokazuje mi żadnych moich statów w RDR.Sam mam to jakoś zaktualizować? W L.A Noire mam wszystkie statystyki wyświetlone. Miałem to samo wczoraj, wszystko wróciło na swoje miejsce po paru minutach. Nawet nie odświeżałem strony, miałem ją tylko otwartą w tle. Ale puls troszeczkę przyspieszył :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 9 Październik 2013 Ex, masz GOTY czy coś w tym stylu? Będziesz robił pokerka? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 9 Październik 2013 Nie,mam podstawę z PS+ Robię tylko platynę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 9 Październik 2013 Czy ktoś jeszcze ma taki problem z Social Club? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aro777 0 Napisano 9 Październik 2013 Ja logując się na PC do Social Club'u mam wszystko ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 10 Październik 2013 U mnie na PS3 też wszystko ok, gram w RDR regularnie, zaglądam na SocialClub również regularnie. Problemy są (potwierdzone przez Rockstar) przy GTA IV, bo pisze, że konto jest niepodlinkowane mimo tego, że jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach