Daniel79 0 Napisano 12 Lipiec 2012 Panowie pomóżcie. Mam problem ponieważ nie mogę zaktualizować konta w rockstar social club. Mam zrobione ok 70 % gry a w założonym koncie na social club pokazuje mi jakieś 9 %. Trofiki się aktualizują ale nie misje, domy, itd...Jak to zrobić żeby się zaktualizowało? Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 23 Lipiec 2012 Zbieramy ekipę na jakąś konkretną grę. Porobimy trofea i pogramy na luzie jakiś meczyk. Kto się pisze? Termin możemy ustalić w każdej chwili, tylko niech zgłosi się kilka/kilkanaście osób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 23 Lipiec 2012 Dawno nie grałem w RDR, ale mogę pomóc w trofeach jak trzeba więcej ludzi. Jak już będzie jakiś konkretny termin to proszę o info na prv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 23 Lipiec 2012 Proponuję jutro w godzinach wieczornych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krebou 0 Napisano 23 Lipiec 2012 mozecie dodac krebou-enter chetnie pogram tylko nie posiadam na razie headseta ale sluchac moge ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 23 Lipiec 2012 (edytowane) Może być. Zatem jutro w godzinach wieczornych, ale musi nas być więcej ;) 1. kloose 2. pablos_83 3. Krebou 4. Snafu Pozostałych chętnych proszę o uaktualnienie listy. Zaczniemy między 19.00 a 20.00 Edytowane 23 Lipiec 2012 przez Snafu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 23 Lipiec 2012 (edytowane) Chętnie bym z Wami pograł, ale jutro wieczorem odpadam. Gdybyście grali w dzień lub dziś wieczorem to jestem do dyspozycji. Generalnie wieczorami jestem, ale jutro akurat odpadam. Edytowane 23 Lipiec 2012 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 23 Lipiec 2012 Dziś wieczorem tj. koło 21.00 też możemy zagrać. Przynajmniej ja, to sobie zagramy w drużynie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 24 Lipiec 2012 Sorry chłopaki, ale dzisiaj niestety mnie nie będzie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterGT 1 Napisano 30 Lipiec 2012 Cześć mam taki problem nie mam pojęcia jak rozpocząć chellenge z Tomahowkiem i Explosive Rifle mam RDR podstawkę i RDR UN i tu pojawia sie problem bo z opisów wynika ze trofea są do zrobienia w singlu ale podstawki a bronie pochodzą z UN i jak mam to rozumieć jeśli ktoś może pomoc to będę wdzięczny. oto opis: Axe Master Tak jak w multi tak i w singlu możesz używać wspomnianych wyżej toporków. I z tym drugim trybem związany jest własnie ten puchar. Broń znajdziesz do kupienia w Manzanita Post. Po jej zakupieniu będzisz miał już wykonane pierwsze z 5 wyzwań. Toporków możesz kupić maksymalnie 20. Master Exploder Kolejna nowa broń, a wraz z nią porcja wyzwań. Tak jak przy toporku tak i tu czeka na nas 5 challengy. Tym razem w łapki wpada na Explosive Rifle. Broń przegięta ale za to gwarantująca spektakularny zgon nieszczęśnikowi, który dostaje kulkę. Pierwszy etap jest prosty bo wystarczy kupić wspomnianą broń w Blackwater u lokalnego handlarza bronią. Reszta też nie powinna sprawić problemu jeśli ma się platynę w podstawce (kostium US Army). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 30 Lipiec 2012 (edytowane) Master Exploder: http://reddead.wikia...Master_Exploder Axe Master: http://reddead.wikia...wiki/Axe_Master Oba możesz zrobić w UN. Wypełniaj po kolei wyzwania. Axe Master chyba 4-te w UN, co do ME - nie jestem pewny. Edytowane 30 Lipiec 2012 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterGT 1 Napisano 31 Lipiec 2012 Mam UN zaliczone na 100% i nie miałem wyzwań z Tomahowkiem i Explosive Rifle a w ekwipunku mam te bronie, pisałem o tym z BigSheriff i on miał to normalnie przechodząc fabułę a ja nie i podejrzewam błąd i będę zmuszony podejść jeszcze raz do UN licząc ze tym razem wyzwania normalnie mi się odblokują uzyskując dostęp do Tomahowkiem i Explosive Rifle wraz z rozwojem fabuły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejvid1189 4 Napisano 2 Sierpień 2012 Możliwe, że trzeba pobrać płatny dodatek Liars and Killers Pack ze strony PSS, bo ukończyłem UN w 100%, a challenge'a nie mam. Chociaż z drugiej strony inne trofea z tego dodatku mi wchodzą, np: podobne trofeum Master Exploder czy też Hail Mary. Dziwna sprawa ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 3 Sierpień 2012 Możliwe, że trzeba pobrać płatny dodatek Liars and Killers Pack ze strony PSS, bo ukończyłem UN w 100%, a challenge'a nie mam. Chociaż z drugiej strony inne trofea z tego dodatku mi wchodzą, np: podobne trofeum Master Exploder czy też Hail Mary. Dziwna sprawa ... Ma na płycie, UN z płyty posiada wszystkie dodatki. Jedynie kupiony w PSS za 36 zł, posiada tylko single i multi bez pozostałych DLC. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejvid1189 4 Napisano 4 Sierpień 2012 To jak zdobyć toporek, żeby uruchomic Challenge ? W Manzanita Post się nie da kupić, a po zapisaniu i wczytaniu gry w tym miejscu pojawia się 5 toporków, ale Challenge nie uruchamia się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 4 Sierpień 2012 Poczytaj http://reddead.wikia.com/wiki/Tomahawk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterGT 1 Napisano 4 Sierpień 2012 (edytowane) Ja mam problem z toporkiem i explosiv :) i widzę ze nie tylko ja Cześć Lenno_x czytałem i według "he player will receive the Tomahawk after saving Manzanita Post from being overrun by the undead" powinnam mieć challenge z toporkami bo ocaliłem juz Manzanita Post i jak pisałem mam juz ukonczone UN na 100% to samo z Explosive Rifle "The player can obtain it after saving Rathskeller Fork from being overrun by undead." mam toporek i explosiv rifle ale challenge nie i tu moje pytanie jak je uruchomić w UN? Edytowane 4 Sierpień 2012 przez MasterGT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 4 Sierpień 2012 (edytowane) Ja mam problem z toporkiem i explosiv :) i widzę ze nie tylko ja Cześć Lenno_x czytałem i według "he player will receive the Tomahawk after saving Manzanita Post from being overrun by the undead" powinnam mieć challenge z toporkami bo ocaliłem juz Manzanita Post i jak pisałem mam juz ukonczone UN na 100% to samo z Explosive Rifle "The player can obtain it after saving Rathskeller Fork from being overrun by undead." mam toporek i explosiv rifle ale challenge nie i tu moje pytanie jak je uruchomić w UN? Masz dość męski głos jak na kobitkę :D Edytowane 4 Sierpień 2012 przez Snafu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterGT 1 Napisano 5 Sierpień 2012 hehe kurde ja tu oczekuje poważnej odpowiedzi a Ty se żarty robisz :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 5 Sierpień 2012 hehe kurde ja tu oczekuje poważnej odpowiedzi a Ty se żarty robisz :laugh: Masz pewnie buga, zacznij grę od nowa i zobacz czy też tak będzie. Jeśli tak, reinstaluj grę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterGT 1 Napisano 6 Sierpień 2012 No pierw chciałem uzyskać jakaś odpowiedz/pomoc ale tez tak myślę ze pewnie jakiś bug i będę musiał jeszcze raz zagrać i chellenge powinny wpaść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogda501 81 Napisano 16 Wrzesień 2012 Chcę zrobić sobie trofeum HaveGun Will Travel Czy zaliczy mi , jak wejdę w kryjówkę gdy już inny gracz tam będzie strzelał do bandytów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 16 Wrzesień 2012 (edytowane) Wydaje mi się, że tak, tylko ważne, żebyś została do końca i dostała to powiadomienie o ukończeniu kryjówki. Edytowane 16 Wrzesień 2012 przez Lars06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter23 15 Napisano 27 Wrzesień 2012 (edytowane) Witam mam pytanie zaczełem grać w RDR drugi raz,pierwszy raz grałem koło 2 lat temu wpadlo mi wtęczas pare trofków.Teraz jak zaczelem grać drugi raz trofea z przed 2 lat nie ma ich na liście zaznaczonych jako ukończonych a w czasie gry mi je po misjach nie chca wpaść.Gdy wszedłem na strone palystation network i na swój profil na trofea RDR to sa one z przed 2 lat.Dodam że stare save skasowałem bo nie było ich do wczytania stanu gry jak zaczelem grać 2 raz w RDR.I teraz lipa bo chcialem zrobić platyne a teraz widze że coś się zwaliło i chyba nic z tego nie będzie. Nieaktualne prosze o skasowanie posta Edytowane 27 Wrzesień 2012 przez piter23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InfernoPL 0 Napisano 30 Wrzesień 2012 Witam was serdecznie chcialbym skims zagrac online RDR bo nie wiem jak zrobic trofeum z grupa cala ze trzeba zebrac 8 osob ale tak ogolnie zagrac skims był bym bardzo wdzieczny jakbyscie ze mna zaggrali jak chcecie grac to podam swoje Id Cycek2000PL Checia skims zagram :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach