Skocz do zawartości
Snafu

Red Dead Redemption

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie pomóżcie. Mam problem ponieważ nie mogę zaktualizować konta w rockstar social club. Mam zrobione ok 70 % gry a w założonym koncie na social club pokazuje mi jakieś 9 %. Trofiki się aktualizują ale nie misje, domy, itd...Jak to zrobić żeby się zaktualizowało? Będę bardzo wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbieramy ekipę na jakąś konkretną grę. Porobimy trofea i pogramy na luzie jakiś meczyk. Kto się pisze? Termin możemy ustalić w każdej chwili, tylko niech zgłosi się kilka/kilkanaście osób.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno nie grałem w RDR, ale mogę pomóc w trofeach jak trzeba więcej ludzi. Jak już będzie jakiś konkretny termin to proszę o info na prv.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję jutro w godzinach wieczornych...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozecie dodac krebou-enter chetnie pogram tylko nie posiadam na razie headseta ale sluchac moge ;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może być. Zatem jutro w godzinach wieczornych, ale musi nas być więcej ;)

1. kloose

2. pablos_83

3. Krebou

4. Snafu

Pozostałych chętnych proszę o uaktualnienie listy.

Zaczniemy między 19.00 a 20.00

Edytowane przez Snafu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie bym z Wami pograł, ale jutro wieczorem odpadam. Gdybyście grali w dzień lub dziś wieczorem to jestem do dyspozycji.

Generalnie wieczorami jestem, ale jutro akurat odpadam.

Edytowane przez lennox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś wieczorem tj. koło 21.00 też możemy zagrać. Przynajmniej ja, to sobie zagramy w drużynie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry chłopaki, ale dzisiaj niestety mnie nie będzie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć mam taki problem nie mam pojęcia jak rozpocząć chellenge z Tomahowkiem i Explosive Rifle mam RDR podstawkę i RDR UN i tu pojawia sie problem bo z opisów wynika ze trofea są do zrobienia w singlu ale podstawki a bronie pochodzą z UN i jak mam to rozumieć jeśli ktoś może pomoc to będę wdzięczny.

oto opis:

Axe Master

Tak jak w multi tak i w singlu możesz używać wspomnianych wyżej toporków. I z tym drugim trybem związany jest własnie ten puchar. Broń znajdziesz do kupienia w Manzanita Post. Po jej zakupieniu będzisz miał już wykonane pierwsze z 5 wyzwań. Toporków możesz kupić maksymalnie 20.

Master Exploder

Kolejna nowa broń, a wraz z nią porcja wyzwań. Tak jak przy toporku tak i tu czeka na nas 5 challengy. Tym razem w łapki wpada na Explosive Rifle. Broń przegięta ale za to gwarantująca spektakularny zgon nieszczęśnikowi, który dostaje kulkę. Pierwszy etap jest prosty bo wystarczy kupić wspomnianą broń w Blackwater u lokalnego handlarza bronią. Reszta też nie powinna sprawić problemu jeśli ma się platynę w podstawce (kostium US Army).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam UN zaliczone na 100% i nie miałem wyzwań z Tomahowkiem i Explosive Rifle a w ekwipunku mam te bronie, pisałem o tym z BigSheriff i on miał to normalnie przechodząc fabułę a ja nie i podejrzewam błąd i będę zmuszony podejść jeszcze raz do UN licząc ze tym razem wyzwania normalnie mi się odblokują uzyskując dostęp do Tomahowkiem i Explosive Rifle wraz z rozwojem fabuły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możliwe, że trzeba pobrać płatny dodatek Liars and Killers Pack ze strony PSS, bo ukończyłem UN w 100%, a challenge'a nie mam. Chociaż z drugiej strony inne trofea z tego dodatku mi wchodzą, np: podobne trofeum Master Exploder czy też Hail Mary. Dziwna sprawa ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możliwe, że trzeba pobrać płatny dodatek Liars and Killers Pack ze strony PSS, bo ukończyłem UN w 100%, a challenge'a nie mam. Chociaż z drugiej strony inne trofea z tego dodatku mi wchodzą, np: podobne trofeum Master Exploder czy też Hail Mary. Dziwna sprawa ...

Ma na płycie, UN z płyty posiada wszystkie dodatki. Jedynie kupiony w PSS za 36 zł, posiada tylko single i multi bez pozostałych DLC.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak zdobyć toporek, żeby uruchomic Challenge ? W Manzanita Post się nie da kupić, a po zapisaniu i wczytaniu gry w tym miejscu pojawia się 5 toporków, ale Challenge nie uruchamia się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam problem z toporkiem i explosiv :) i widzę ze nie tylko ja

Cześć Lenno_x czytałem i według "he player will receive the Tomahawk after saving Manzanita Post from being overrun by the undead" powinnam mieć challenge z toporkami bo ocaliłem juz Manzanita Post i jak pisałem mam juz ukonczone UN na 100% to samo z Explosive Rifle "The player can obtain it after saving Rathskeller Fork from being overrun by undead." mam toporek i explosiv rifle ale challenge nie i tu moje pytanie jak je uruchomić w UN?

Edytowane przez MasterGT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam problem z toporkiem i explosiv :) i widzę ze nie tylko ja

Cześć Lenno_x czytałem i według "he player will receive the Tomahawk after saving Manzanita Post from being overrun by the undead" powinnam mieć challenge z toporkami bo ocaliłem juz Manzanita Post i jak pisałem mam juz ukonczone UN na 100% to samo z Explosive Rifle "The player can obtain it after saving Rathskeller Fork from being overrun by undead." mam toporek i explosiv rifle ale challenge nie i tu moje pytanie jak je uruchomić w UN?

Masz dość męski głos jak na kobitkę :D

Edytowane przez Snafu
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe kurde ja tu oczekuje poważnej odpowiedzi a Ty se żarty robisz :laugh:

Masz pewnie buga, zacznij grę od nowa i zobacz czy też tak będzie. Jeśli tak, reinstaluj grę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No pierw chciałem uzyskać jakaś odpowiedz/pomoc ale tez tak myślę ze pewnie jakiś bug i będę musiał jeszcze raz zagrać i chellenge powinny wpaść

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcę zrobić sobie trofeum HaveGun Will Travel

Czy zaliczy mi , jak wejdę w kryjówkę gdy już inny gracz tam będzie strzelał do bandytów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że tak, tylko ważne, żebyś została do końca i dostała to powiadomienie o ukończeniu kryjówki.

Edytowane przez Lars06

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam pytanie zaczełem grać w RDR drugi raz,pierwszy raz grałem koło 2 lat temu wpadlo mi wtęczas pare trofków.Teraz jak zaczelem grać drugi raz trofea z przed 2 lat nie ma ich na liście zaznaczonych jako ukończonych a w czasie gry mi je po misjach nie chca wpaść.Gdy wszedłem na strone palystation network i na swój profil na trofea RDR to sa one z przed 2 lat.Dodam że stare save skasowałem bo nie było ich do wczytania stanu gry jak zaczelem grać 2 raz w RDR.I teraz lipa bo chcialem zrobić platyne a teraz widze że coś się zwaliło i chyba nic z tego nie będzie.

Nieaktualne prosze o skasowanie posta

Edytowane przez piter23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam was serdecznie chcialbym skims zagrac online RDR bo nie wiem jak zrobic trofeum z grupa cala ze trzeba zebrac 8 osob ale tak ogolnie zagrac skims był bym bardzo wdzieczny jakbyscie ze mna zaggrali jak chcecie grac to podam swoje Id Cycek2000PL

Checia skims zagram :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi