sk316fx 50 Napisano 24 Luty 2012 Jest ktoś w stanie podać mi parę takich tytułów? Chodzi mi o gry typu 1942 Joint Strike, Angry Birds, czy gry oparte na trybie defense i różnego typu proste gierki, w które nie trzeba się wtajemniczać, a dają wiele zabawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antekk 10 Napisano 24 Luty 2012 LOco Roco dobra gierka. :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 29 Luty 2012 a wie ktos moze kiedy bedzie premiera Gravity Rush? bo juz slyszalem tyle plotek, ze zupelnie nie wiem, ktora wersja moze byc prawdziwa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 30 Marzec 2012 moim zdaniem podstawowy tytuł to Uncharted Złota Otchłań przypomina mi miejscami U: Drakes Fortune a i Escape Plan też świetna gierka no i w Motorstorm RC mi się o wiele lepiej gra na Vicie niż na PS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czupakabra3999 3 Napisano 12 Maj 2012 Uncharted Złota Otchłań-najlepsza obecnie graficznie gra na vite ,ogólnie wisienka na torcie- chodz na jedno przejscie a potem na półke Asphalt Injection- fajne wyscigi samochodowe cos ala gorsze wydanie Need For Speda Lumines Electronic -dla fanów staruszka tetrisa gra podstawowa do kolekcji WipEout 2048 -niestety ale mimo dopieszczonej grafy chyba najgorsza czesc seri ,1 i 2 czesc gry ze starego psp a szczegolnie czesc 1 dawaly o wiele wieksze poklady miodu, muza byla o niebo lepsza itd Dungeon Hunter: Alliance -cos w stylu niesmiertelnego Diablo -łazimy ,zbieramy itemki ,rozwalamy potworki, bosów itd narazie mam tylko te powyższe tytuły , na psp vite zdecydowanie brakuje jeszcze gry który by popchnela sprzedaż ko- nsoli gra na którą czekam to Resistance -fpsik z obcymi w tle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 26 Lipiec 2012 nie wiecie czy jak kupie na pss Assassins creed bloodlines i ghost recon advanced warfighter 2 na psp to sterowanie będzie takie jak na psp czy będe mógł sterować obydwoma analogami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 26 Lipiec 2012 Jest opcja ustawienia dla prawej gały na vicie przycisków: :triangle: :cicle: :square: :x: lub :dpad: Tak więc każdy szuter FPP z PSP jest na dzień dobry 100 razy bardziej grywalny na Vicie :thumbsup: Nawet w crapowatego minisa Nova grałem u kumpla na 2 gałach. :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 27 Lipiec 2012 (edytowane) ok to teraz jaką gre kupić do 40zł na Vite oczywiście z PSS ( gra z psp ) zastanawiam się nad AC Bloodlines albo GR Advanced Warfighter 2 aa no i graficznie jak to wygląda jest lepiej niż na PSP czy to samo? Edytowane 27 Lipiec 2012 przez erwines Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps3seth 8 Napisano 27 Lipiec 2012 Prawie każda gra z PSP lepiej wygląda na PS VITA, dzięki bardzo dobremu ekranowi OLED oraz "bilinear filtering" Obraz jest ostry i ładnie wygładzony. Dodatkowo w grach z PSP wymuszana jest obsługa przestrzeni kolorów PS Vita, można tą opcję wyłączyć, ale wtedy głębia kolorów będzie trochę gorsza. Na cud nie ma co liczyć, ale pewne jest, że graficznie gry z PSP wyglądają lepiej na PSV. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eryk Mierzejewski 0 Napisano 6 Sierpień 2012 Słyszałem że nie wszystkie gierki z poprzedniego portabla mają chodzić a te co mają chodzić będą porawiane graficzne aby lepiej wyglądać na ekranie Vity. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eryk Mierzejewski 0 Napisano 7 Sierpień 2012 (edytowane) Rangarok oddysey tytuł który ma mieć premier 21 sierpnia ale nie wiadomo czy będzie w Polsce Madden NFL 13- premiera 28 sierpnia w stanach Silent Hill: Book of memories 31 pażdziernik Need for Speed Most Wanted- pazdziernik w stanach w polsce gadka o marcu 2013 Fifa 13 - koniec września Assassin Cred 3- koniec pażdziernika Soul Sacrifice - Przyszły rok jakoś marzec no i call of duty może na święta To tyle z ciekawszych tytułów jakie się pojawią w najbliższym czasie Edytowane 7 Sierpień 2012 przez Eryk Mierzejewski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 7 Sierpień 2012 jesteś nowy na forum więc dobrze by było żebyś się zapoznał z regulaminem z którego się dowiesz że nie piszemy postu pod postem regulamin masz o tu http://www.ps3site.pl/forum/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miodek101 0 Napisano 23 Październik 2012 Witam, niedlugo wychadza nowe gierki na psVita, najbardziej mnie zaciekawil Assassin's Creed Liberation oraz CoD Black Ops Declassified, co i dlatego byscie polecili z racji tej, ze na dwie gry nie bedzie odrazu mnie stac i bede musial wybrac tylko jedna z nich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 23 Październik 2012 raczej Assassins Creed Liberation, bo CoD na PSV zapowiada się na crapa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 24 Październik 2012 no też bym na AC poczekał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawku2 18 Napisano 29 Październik 2012 Wiadomo coś kiedy WRC3 pojawi się w ps store? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 1 Listopad 2012 Demko Virtue Last Reward dostępne na pss :) czyli niedługo bedzie pewnie pełna wersja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 2 Listopad 2012 Dla mnie póki co najlepsza gra na PSVita to Litte Big Planet :D Jest bardzo podoba od wersji stacjonarnej, przyjemnie się gra itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starh 230 Napisano 3 Listopad 2012 Ja na vite polecam Gravity Rush - perełka jakich mało :)! Każdy posiadacz vity powinien w nią zagrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 3 Listopad 2012 Gra warta uwagi ale jest jedna rzecz która ja psuje...sterowanie XD damn czasami gdzieś tam doleciec albo coś to jest masakra i trzeba liczyc na cud... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 4 Listopad 2012 Po przejściu Assassins Creed 3 na PS 3 stwierdziłem że czas się zabrać za AC na Vicie. To był błąd. Gra jest niestety kiepska... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 4 Listopad 2012 Też słyszałem takie opinie...podobno ta wersja na PSV to bardziej jako taki dodatek do świata AC niż pełnoprawna wersja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 4 Listopad 2012 Też słyszałem takie opinie...podobno ta wersja na PSV to bardziej jako taki dodatek do świata AC niż pełnoprawna wersja... Dodatkiem bym raczej tego nie nazwał. Brakuje tej grze klimatu asasynów z PS 3. Niby nowe miasto (Nowy Orlean i jakieś tam jeszcze dwa inne), niby nowa postać ale niestety "szału ni ma" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 6 Luty 2013 Jak cos to jest znizka na PS Store z okazji urodzin Vity, takie gry jak Shinobido 2 mozna nabyc za 79 zl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 7 Luty 2013 W związku z tą obniżką, mam dylemat, wziąć Unit 13 czy może Raymana, a może jeszcze coś innego? Chcę zdrapkę 100pln na to przeznaczyć, i na pewno za resztę (mam parę złotych dodatkowo na koncie) kupic Stardusta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach