Skocz do zawartości
LionelPL

Medal Of Honor: Warfighter

Rekomendowane odpowiedzi

Ale o so chosi jakby?

Na nowych mapa gra normalna ilość osób, wystarczy odczekać czas adekwatny aby w BO2 wyszukał delikwentów do grania - minuta dwie.

W BO2 gra pewnie kilka milionów ale czy to oznacza że mam sprzedać MOHa na rzecz CODa? Never.

U mnie MOH ma wciąż kredyt zaufania, przypominam że naprawa VOIPa w BF3 zajęła 4 miesiące, więc daje jej jeszcze dwa miechy.

Potem jak nic się nie poprawi gra leci do "żyda".

Sytuacja na lini EA-DC, jak wszyscy zainteresowani wiedzą, nie jest ciekawa, a narzekanie gdy w obecnej sytuacji na rynku wszystkie premierowe fps`y to wersje beta na poziom zabugowania MOHa jest moim skromnym zdaniem zabawna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie znaczy że nie można ponarzekać ;] Ja od MOHa wiele się nie spodziewałem i nie dziwi mnie sytuacja że gra tyle osób ile gra. Aczkolwiek bugi jakie w grze występują w tej chwili to trochę minus mimo wszystko bo MOH 2010 może był trochę bardziej ułomny w zaawansowaniu w porównaniu do Warfightera ale być może dzięki temu nie miał aż tylu przytłaczających bugów. Gra z czysto gameplayowego punktu widzenia jest ok, daje fun. Natomiast oczekiwanie na patcha może okazać się wiecznym albo jak wyjdzie jakiś patch to taki który nic nie poprawi. Tak czy siak graczy raczej nie przybędzie, a z tym oczekiwaniem na pozostałych to nie zgodzę się że to jest minuta - dwie bo często musiałem przegrać ze znajomym w składzie 2-2/ 2-3 80% czasu trwania rundy na mapie żeby pojawiali się kolejni chętni do gry. Bywa że wejdą szybciej ale aż tak dobrze to też nie jest.

Tak czy siak nie wiem czemu się czepiać że ktoś narzeka. Duży wybór FPSów na rynku moim zdaniem nie jest żadnym argumentem, bo są na pewno osoby którym Warfighter bardzo się podoba ale sytuacja jaka panuje w grze jest dla nich przytłaczająca i muszą wylać z siebie te wszystkie żale, ot choćby na forum. Ja grze mam do zarzucenia parę rzeczy ale tak jak mówię nie spodziewałem się po niej dużego sukcesu i nie mogę do końca czuć się rozczarowany.

Edytowane przez Scooby-Doo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcę podziękować Scoobiemu, za pomoc i podpowiedź. Dzięki niemu zdobyłem platynowy puchrek :biggrin:

Pierwszy raz natknąłem się w grze, że zaliczając najwyższy poziom czyli hardkore nie wpada trofeum za poziom niżej, co w tym przypadku był Tier 1. Musiałem no i przedewszystkim chciałem przejść po raz 4 ty kampanie, poziomy które zaliczałem to po kolei: normalny, wysoki, hardkore no i Tier 1.

Jeszcze raz dzięki i pozdr :happy:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możecie mi napisać jak macie ustawiony voice chat, dla grupy, zespołu itp? Zauważyłem że po patchu w ogóle mi przestał działać, wcześniej zawsze o dziwo było dobrze i na brak komunikacji nie narzekałem:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ZAWSZE mam ustawione na grupę.

Te czasem działa, inne nie działają w ogóle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marcin_d24 A czasem z tym Tier 1 nie wystarczy wczytac ostatniej misji na tym poziomie przejsc ja i zalicza calosc czy zmienic poziom w kampanii na ostatnia misje i zalicza Tier1? Tubylcy pewnie zaraz mnie poprawia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie wina konserwacji...

@down: Takim, że niektórzy mogą się zalogować już do sieci, a niektórzy jeszcze nie...

Edytowane przez kloose

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba serwery padly na ps3 gra 97 osob na swiat. :/

Jest po prostu coraz gorsza masakra. Nieraz już grałem na serwerach US z pingiem niby 200 i było dużo lepiej niż na serwerach EU z pingiem niby 46. Najlepiej skasować 200 zł i olewać graczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego ja juz sprzedalem medala, jak cos sie zmieni w kwestii wsparcia to kupie ponownie. Nie ma co tracic nerwow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jest z drugim dodatkiem dla kemisty, ten po śmigłowcu. Ustawią tą giwerę ale strzelać z niej nie mogę. To jest ten typ broni jak jest w CODzie że sama strzela do przeciwnika ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie strzelasz sam i to jest granatnik, ale tam spust to chyba R2 a nie R1.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To muszę sprawdzić. Dobrze że zacząłem robić szpilki dla wszystkich broni i przyszedł czas na Kaemiste. Naprawdę super klasa. Szkoda że te dodatki po seri ofiar ma takie słabe, ale strzela się rewelacyjnie. Wczoraj zacząłem grać tą klasą i podczas paru sesji z misją bojową cały czas jako przodujący teamu, staty po 25, 30 zabójstw w meczu - czego chcieć więcej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,mój pierwszy komentarz nagrany w całości do gry MoH:W.

Edytowane przez PLasgoogle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja próbowałem wczoraj trochę popykać po przerwie i nie dałem sobie rady z lagami po prostu jakaś masakra !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy na jaki serwer się trafi. Nieraz na europejskim nie da się pograć, a na US jest super. Poza tym serwerów europejskich praktycznie nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zeby serwery EU znalezc to wpisuje nazwe serwera w wyszukiwarce Europe i dosyc tych serwerow jest,ale albo puste albo pelne :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macie też problemy z serwerami EA ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macie też problemy z serwerami EA ?

W jakim sensie? Przed patchem często miałem tak, że wywalało mnie z gry za każdym razem po ok 1~2 min od wejścia i trzeba było odkładać grę na następny dzień. Od patcha ani razu mnie z serwera nie wyrzuciło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uhm, jest jeszcze sens kupować tą grę? Dużo ludzi na multi? Czy może zostali sami wyjadacze i tylko koszą takich cieniasów jak ja?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W jakim sensie? Przed patchem często miałem tak, że wywalało mnie z gry za każdym razem po ok 1~2 min od wejścia i trzeba było odkładać grę na następny dzień. Od patcha ani razu mnie z serwera nie wyrzuciło.

Były kilkugodzinne problemy z serwerami - już jest ok wszystko...

Uhm, jest jeszcze sens kupować tą grę? Dużo ludzi na multi? Czy może zostali sami wyjadacze i tylko koszą takich cieniasów jak ja?

Może nie dużo, ale dość sporo jeszcze gra - czasami więcej, czasami mniej...

Jeśli nie grałeś jeszcze w Bf3, to kup sobie Bf3 - dużo lepsza propozycja na multi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem polega na tym, że w BF'a gram regularnie. Szukam jakiegoś innego FPS'a z mniejszymi mapami i szybszą rozgrywką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To wybierz któregoś CoD'a...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi