Hubcio-com 17 Napisano 7 Październik 2012 No zobaczymy ale coś o templariuszach napewno znajdą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 7 Październik 2012 gdzie zamawiacie i w jakich cenach? Empik.com, 368 zł za Freedom Edition. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 7 Październik 2012 Ja tradycyjnie normalna wersję za 199 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 7 Październik 2012 Empik.com, 368 zł za Freedom Edition. Toś poszedł ostro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 7 Październik 2012 Zawstydzasz nas swoim majątkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 7 Październik 2012 Ja tez zamowilem w empiku FE za 360 zlociszy , o zakupie decydowala przedewszystkim zawartosc cyfrowa a do tego figurka pokryje koszty zakupu season passa . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 7 Październik 2012 za ile sprzedalbys figurkę? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 7 Październik 2012 ja zamówiłem w empiku edycje Join Or Die za 211zł, od razu po dostaniu gry sprzedaję te wszystkie dodatki.Mam nadzieję że chociaż z 50zł odzyskam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 7 Październik 2012 za ile sprzedalbys figurkę? :> Spozniles sie z pytaniem , jestem juz umowiony na sprzedaz figurki. Przy okazji na chwile obecna zapowiedzianych jest 5 DLC 3 singiel i dwa multi (nie licze tych misji ktore sa dodawane do roznych wydan gry) ciekawi mnie na ilu dodatkach sie skonczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 7 Październik 2012 ja zamówiłem w empiku edycje Join Or Die za 211zł, od razu po dostaniu gry sprzedaję te wszystkie dodatki.Mam nadzieję że chociaż z 50zł odzyskam :D 211 tylko? Jakim cudem? Na empik.com jest po 240... http://www.empik.com/assassin-s-creed-3-join-or-die-edycja-kolekcjonerska-ps3-ubisoft,p1048670305,multimedia-p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 7 Październik 2012 (edytowane) Oszukał system.. :pinch: Edytowane 7 Październik 2012 przez Maxiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 7 Październik 2012 A w innych miejscach po 260 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 7 Październik 2012 211 tylko? Jakim cudem? Na empik.com jest po 240... http://www.empik.com...05,multimedia-p 29 września była promocja w empiku na wszystkie towary i udało mi się załapać na kolekcjonerkę za 211zł :D.Pablos o tym pisał http://www.ps3site.pl/forum/statuses/id/7196/. Promocja trwała chyba ok 2 godzin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 7 Październik 2012 Ja mam zamówione tutaj: http://www.sklepe.pl/assassins-creed-iii-pl-join-or-die-edition-dlc-ps3-p1247.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cookie1134 0 Napisano 7 Październik 2012 Właśnie po to tutaj wszedlem . Na jakiej stronie zamawiacie swojego Assassina ? odrazu tylko mówie że nie empik. Chce kupić kolekcjonerke join or die :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 7 Październik 2012 http://getplay.pl/gryps3/98-assassins-creed-3-join-or-die-edition-ps3.html nie znam sklepu,ale dodatki są kuszące Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 7 Październik 2012 w sumie tu masz taką samą oferte no i sklep zaufany :P http://www.euro.com.pl/gry-playstation-3/ubisoft-assassin-s-creed-iii-join-or-die-edition_ps3.bhtml 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 8 Październik 2012 (edytowane) Ubiworkshop ma własną edycję kolekcjonerską Assassin's Creed 3: http://store.ubiwork...rkshop-edition/ Pudełko stylizowane na paczkę wysłaną przez Abstergo a w nim: Gra Assassin’s Creed III. Komiks Assassin’s Creed Subject 4, który w jednym tomie połączy wydane wcześniej Assassin's Creed: The Fall oraz Assassin's Creed: The Chain. Druga edycja wydanej w twardej okładce Encyklopedii Assassin’s Creed, której zawartość została odpowiednio uaktualniona. Kopertę z pięcioma artworkami. Cena: 99$, około 310 zł (wliczone koszty przesyłki). Jak dla mnie, za taką cenę, bardzo ubogo. Edytowane 8 Październik 2012 przez Ayakashi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 8 Październik 2012 Ja tam kupuję zwykłą pudełkową edycję na allegro jak będzie dostępna. Nie kręcą mnie takie dodatkowe bajery. Szkoda kasy według mnie. Poza tym nie lubię pre-orderów. Wolę wróbla w garści niż gołębia na dachu. Może i zagram dwa- trzy dni później ale skoro czekałem już tyle to parę dni mnie nie zbawi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 8 Październik 2012 zamówiłem pre-order z opcją płacę przy odbiorze, więc nie za bardzo rozumiem o czym mówisz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 8 Październik 2012 Też nie wiem :pinch: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UzeQ 0 Napisano 9 Październik 2012 (edytowane) Siema! Mam pytanie do ludzi co kupili preorder na AC 3. Otóż ja swój dostałem w prezencie od dziewczyny i na nim jest kod na dodatkową zawartość. Czy wam ten kod działa? Mi po wpisaniu kodu wyskakuje, że albo zły, albo wykorzystany. Kiedyś miałem podobną sytuację z kodem na dodatki do Team ICO Collection HD, ale tam najwidoczniej kody nie były jeszcze aktywne, bo jak wpisałem kilka dni później to zadziałało. Jak to jest u was? I czy mam się po reklamację zgłaszać do Sony czy do Ubisoftu? Edytowane 9 Październik 2012 przez UzeQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 9 Październik 2012 a to nie trzeba zaczekać do premiery? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UzeQ 0 Napisano 9 Październik 2012 a to nie trzeba zaczekać do premiery? A bo ja wiem, nic nie piszą na tym kartoniku, że trzeba czekać do premiery - dlatego pytam się czy wam działa :) Jeśli nie tylko mi nie działa, to rzeczywiście trzeba czekać do premiery, ale jeśli komuś zadziałał to będzie to powód do zmartwień :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cookie1134 0 Napisano 9 Październik 2012 a może mi ktoś powiedzieć w jakim sklepe zamówil tak że płatne przy odbiorze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach