Skocz do zawartości
Snafu

Assassins Creed III

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tez zamowilem w empiku FE za 360 zlociszy , o zakupie decydowala przedewszystkim zawartosc cyfrowa a do tego figurka pokryje koszty zakupu season passa .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zamówiłem w empiku edycje Join Or Die za 211zł, od razu po dostaniu gry sprzedaję te wszystkie dodatki.Mam nadzieję że chociaż z 50zł odzyskam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za ile sprzedalbys figurkę? :>

Spozniles sie z pytaniem , jestem juz umowiony na sprzedaz figurki.

Przy okazji na chwile obecna zapowiedzianych jest 5 DLC 3 singiel i dwa multi (nie licze tych misji ktore sa dodawane do roznych wydan gry) ciekawi mnie na ilu dodatkach sie skonczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zamówiłem w empiku edycje Join Or Die za 211zł, od razu po dostaniu gry sprzedaję te wszystkie dodatki.Mam nadzieję że chociaż z 50zł odzyskam :D

211 tylko? Jakim cudem? Na empik.com jest po 240...

http://www.empik.com/assassin-s-creed-3-join-or-die-edycja-kolekcjonerska-ps3-ubisoft,p1048670305,multimedia-p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oszukał system.. :pinch:

Edytowane przez Maxiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

211 tylko? Jakim cudem? Na empik.com jest po 240...

http://www.empik.com...05,multimedia-p

29 września była promocja w empiku na wszystkie towary i udało mi się załapać na kolekcjonerkę za 211zł :D.Pablos o tym pisał http://www.ps3site.pl/forum/statuses/id/7196/. Promocja trwała chyba ok 2 godzin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie po to tutaj wszedlem . Na jakiej stronie zamawiacie swojego Assassina ? odrazu tylko mówie że nie empik. Chce kupić kolekcjonerke join or die :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ubiworkshop ma własną edycję kolekcjonerską Assassin's Creed 3:

http://store.ubiwork...rkshop-edition/

876446406.jpg

Pudełko stylizowane na paczkę wysłaną przez Abstergo a w nim:

• Gra Assassin’s Creed III.
  • Komiks Assassin’s Creed Subject 4, który w jednym tomie połączy wydane wcześniej Assassin's Creed: The Fall oraz Assassin's Creed: The Chain.
  • Druga edycja wydanej w twardej okładce Encyklopedii Assassin’s Creed, której zawartość została odpowiednio uaktualniona.
  • Kopertę z pięcioma artworkami.

Cena: 99$, około 310 zł (wliczone koszty przesyłki).

Jak dla mnie, za taką cenę, bardzo ubogo.

Edytowane przez Ayakashi
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam kupuję zwykłą pudełkową edycję na allegro jak będzie dostępna. Nie kręcą mnie takie dodatkowe bajery. Szkoda kasy według mnie. Poza tym nie lubię pre-orderów. Wolę wróbla w garści niż gołębia na dachu. Może i zagram dwa- trzy dni później ale skoro czekałem już tyle to parę dni mnie nie zbawi :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema! Mam pytanie do ludzi co kupili preorder na AC 3. Otóż ja swój dostałem w prezencie od dziewczyny i na nim jest kod na dodatkową zawartość. Czy wam ten kod działa? Mi po wpisaniu kodu wyskakuje, że albo zły, albo wykorzystany. Kiedyś miałem podobną sytuację z kodem na dodatki do Team ICO Collection HD, ale tam najwidoczniej kody nie były jeszcze aktywne, bo jak wpisałem kilka dni później to zadziałało. Jak to jest u was? I czy mam się po reklamację zgłaszać do Sony czy do Ubisoftu?

Edytowane przez UzeQ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to nie trzeba zaczekać do premiery?

A bo ja wiem, nic nie piszą na tym kartoniku, że trzeba czekać do premiery - dlatego pytam się czy wam działa :) Jeśli nie tylko mi nie działa, to rzeczywiście trzeba czekać do premiery, ale jeśli komuś zadziałał to będzie to powód do zmartwień :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi