lennox 1641 Napisano 29 Październik 2012 Dzięki za info. W sumie też się zastanawiałem czy aby dzisiaj nie zrobić "Trip'a" celem rekonesansu na Wrocław, ale chyba sobie odpuszczę. Dziś to nie ma po co :) Jutro na bank coś upolujesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 29 Październik 2012 (edytowane) Ja po swoją kopię pewnie pojadę w środę. Jeśli ktoś zagra wcześniej niech napisze trochę od strony technicznej jak to wygląda bo na PS3 z tym nigdy nie wiadomo ;) Naczytałem się trochę że na Xboxie kuleje framerate i doczytujące się obiekty. Edytowane 29 Październik 2012 przez Firo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 29 Październik 2012 http://www.meristation.com/es/playstation-3/assassins-creed-iii/analisis-juego/1761493 Recenzja po hiszpańsku. Pierwsza na metacritic.com. Ocena - 8.5/10, na czwartej stronie dosyć obszerne podsumowanie. Gdyby ktoś potrafił przetłumaczyć, to byłoby fajnie :) Czekamy na angielskie recenzje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 29 Październik 2012 Ja po swoją kopię pewnie pojadę w środę. Jeśli ktoś zagra wcześniej niech napisze trochę od strony technicznej jak to wygląda bo na PS3 z tym nigdy nie wiadomo ;) Naczytałem się trochę że na Xboxie kuleje animacja i doczytujące się obiekty. Dziś to szczerze wątpię by komuś się udało gdzieś kupić. Z tego co się dowiedziałem dziś dopiero idą przesyłki do większości sklepów. No chyba, że jak tu Ktoś wczoraj pisał, jakimś cudem Saturn albo inny MM będą już miały, ale szczerze w to wątpię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1422 42 Napisano 29 Październik 2012 http://www.ps3site.pl/assassins-creed-iii-to-produkcja-idealna/131610 Chyba wyczuwam grę roku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 29 Październik 2012 Ciekawe czy przebije 2 część. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mckaczka 6 Napisano 29 Październik 2012 Koledzy,powiedzcie czy jak kupiłem Pre-order tego Assassina (czyli Colonial za 29zł) w Empiku to czy grę muszę kupić w Empiku czy ten paragon uznają mi też np. w Saturnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 29 Październik 2012 http://www.ps3site.p...-idealna/131610 Chyba wyczuwam grę roku :) i co uważasz tą recenzje za wiarygodną? :) Koledzy,powiedzcie czy jak kupiłem Pre-order tego Assassina (czyli Colonial za 29zł) w Empiku to czy grę muszę kupić w Empiku czy ten paragon uznają mi też np. w Saturnie? naturalnie tylko w empiku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 29 Październik 2012 I mało tego...ten preorder działa tylko w empiku w którym go kupiłeś... Ja bym na waszym miejscu nie ufał tej recenzji ponieważ łatwo kupic taka recenzje...lepiej poczekajcie na gametrailers ewt. na fanbojów z metacritica... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skrabek_modernwarfare2 1 Napisano 29 Październik 2012 Drodzy forumowicze, czy jest jakiś sklep, w którym jak zamówię pre-order'a to przyjdzie 31.10? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 29 Październik 2012 (edytowane) Każdy dowolny sklep sprzedający preordery jest zobowiązany wysłac Ci Twoją kopie w takim czasie żebyś dostał ją w dniu premiery ewt. dzień wcześniej...możesz nawet pójść do empiku i kupić...a 31.10 pójdziesz sobie do sklepu i będziesz miał pewność że Twoja kopia na Ciebie czeka...ewt. spróbuj w Checkpoint w Łodzi...mieli tam chyba preorder ostatnio... EDIT: chyba że mają napisane że "wysyłka i odbiór w dniu premiery"...wtedy wyślą Ci dopiero grę po oficjalnej premierze gry... Tak to tutaj masz niby aukcję na której możesz kupić i wyślą Ci grę 30.10.2012... http://allegro.pl/assassins-creed-iii-ps3-pl-preorder-magic-play-i2748838865.html Czyli tak do 31 powinieneś mieć...i pamiętaj że dzisiaj jest ostatni dzień kiedy można składać preordery...od jutra już nie będzie takiej możliwości...ponieważ jest normalnie premiera,... Edytowane 29 Październik 2012 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 29 Październik 2012 czyli jak dzisiaj zamówie na muve to w środę odbiorę?. i jeszcze jedno pytanie gdzie najlepiej wziać edycję Join or die Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 29 Październik 2012 No mi własnie wyslali dlatego czekam na kuriera jutro :) Jak dalsze wrazenia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 29 Październik 2012 Każdy dowolny sklep sprzedający preordery jest zobowiązany wysłac Ci Twoją kopie w takim czasie żebyś dostał ją w dniu premiery ewt. dzień wcześniej... Teoria to raz, a fakty to dwa :) Niestety nie do końca to tak działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 29 Październik 2012 Czyli lepiej się jutro przejść do saturna ewentualnie po jutrze i wtedy na pewno się dostanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stealth91pl 7 Napisano 29 Październik 2012 A ja już lece misja po misji :D ;-) Graficznie to po prostu perfekcja . Gameplay też genialny. Gra roku? Póki co tak. Ma sporo bugów, z czego 2-3 denerwujące. Ale jest to do przeżycia :-) PS: Radzę robić kopie SAVA gry, bo też jest jakiś bug. Czasem nie potrafi wykryć. Po 3-4 uruchomieniu dopiero mu się odczyta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Winter 23 Napisano 29 Październik 2012 Mam nadzieję, że gra jest w miarę długa. Mimo oglądnięcia kilkunastu trailerów nie widzę się za bardzo w tamtych czasach. Trochę zmieniło się podejście, mniej chodzenia po budynkach, a od teraz bardziej chowanie się wśród tłumów i za zaułkami. Jakoś nadal nie mogę się przekonać, preorder złożony, ale jeśli gra okaże się failem to będzie mój ostatni Assassin's Creed. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bileczek 31 Napisano 29 Październik 2012 Ciekawe czy przebije 2 część. Również tegom ciekawy gdyż dwójeczka w mym rankigu serii jest na pierwszym miejscu (wiem, weim "haters gone hate" tekstury na poziome jakiegoś tam laptopa.) game experience na poziome 101%. Czyli lepiej się jutro przejść do saturna ewentualnie po jutrze i wtedy na pewno się dostanie Jak zamówiłeś u nich preorder. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mckaczka 6 Napisano 29 Październik 2012 I mało tego...ten preorder działa tylko w empiku w którym go kupiłeś... No to się wkopałem,a co powiedzą jak będe chciał zwrócić tego preordera nowy zafoliowany nieruszany?Zwrócą kase,macie jakieś doświadczenia z tym związane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 29 Październik 2012 No to się wkopałem,a co powiedzą jak będe chciał zwrócić tego preordera nowy zafoliowany nieruszany?Zwrócą kase,macie jakieś doświadczenia z tym związane? Zeby zwrocic preorder bedziesz musial jechac do sklepu w ktorym go zakupiles , premiera jest w srode i w srode gra bedzie dostepna z calym dobrodziejstwem inwentarza. Po jakiego groma zatem chcesz zwracac preorder? Poza tym corka cos mi mowila ze do wydrukowania sa jakies kupony na znizke 20% w Empiku i dotycza one calego asortymentu, nie pytajcie o co chodzi bo sam nie wiem. Swoja droga Ubi musialo niezle sformuowac umowe dotyczaca dystrybucji , ze sklepy takie jak Saturn i MM jeszcze nie wystawily gry do sprzedazy , tym bardziej ze maja juz gre na magazynach. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 29 Październik 2012 Co zawiera w sobie ten preorder warty 29zł co jest wystawiony w Saturnach? Bo już nie pamiętam, a chciałbym wiedzieć tak w skrócie, z góry dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mckaczka 6 Napisano 29 Październik 2012 kod na pistolet i strój ale te 29zł ci odliczają od ceny gry;) Zeby zwrocic preorder bedziesz musial jechac do sklepu w ktorym go zakupiles , premiera jest w srode i w srode gra bedzie dostepna z calym dobrodziejstwem inwentarza. Po jakiego groma zatem chcesz zwracac preorder? Poza tym corka cos mi mowila ze do wydrukowania sa jakies kupony na znizke 20% w Empiku i dotycza one calego asortymentu, nie pytajcie o co chodzi bo sam nie wiem. Swoja droga Ubi musialo niezle sformuowac umowe dotyczaca dystrybucji , ze sklepy takie jak Saturn i MM jeszcze nie wystawily gry do sprzedazy , tym bardziej ze maja juz gre na magazynach. Ponieważ będe chciał edycje Join or Die a sprzedawca mi powiedział że jej może u nich nie być i żeby do katowic po nią jechać a na forum mi powiedzieliście że preorder trzeba zrealizować w tym samym sklepie... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 29 Październik 2012 Ok medalion i notatnik już wystawione na allegro :D Jeszcze raz pytam : Kto chętny na grę multi po premierze?Chętni niech dodają mnie do znajomych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 29 Październik 2012 Ja pewnie będę chętny :> a co do ceny, to w dniu premiery w Saturnie, to ile może kosztować? Standardowo 199zł, czy istnieje możliwość, że taniej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Winter 23 Napisano 29 Październik 2012 Drogo wychodzi w Polsce. Ja za premiery na Zachodzie płacę średnio 45 €. AC3 wziąłem w edycji specjalnej i zapłaciłem 47 €. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach