michupol 146 Napisano 25 Luty 2013 He to peszek tak jak z elite nie każdemu działa xd Ale przecież to jest dla was super gra;) Nie chcę być wścipski, ale taka jest prawda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 25 Luty 2013 Nuketowna masz w kotle tylko i wyłącznie puls reszta małych nudnych map ;) Znalazłem Nuketown w jakiś dodatkach tam była tylko dominacja i 100 % amerykański serwer,widziałem choćby po nickach.Jako jedyny miałem 3 kreski i tak dostałem wpiepsz że mi się odechciało.Przeciwnicy się wrecz teleportowali.Lepsze normalne mapy są bez zarzutu.A Elite musiałem odinstalować bo tylko bodajże raz mi się normalnie odpaliło a tak mi lubi wieszac konsolę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 25 Luty 2013 He to peszek tak jak z elite nie każdemu działa xd Ale przecież to jest dla was super gra;) Nie chcę być wścipski, ale taka jest prawda. Ty myślisz że dla mnie to super gra? ona mi się podoba ten system tworzenia kls itd nie raz miałem przy niej dosc duzego wqurwa ale wystarczy wystarczy grać TDM i kilka razy wyszukac lobby i chodzi miodnie cierpliwosci ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 26 Luty 2013 NIe jesteś WŚCIBSKI ale złośliwy to trochę tak, gra faktycznie ma wiele wad ale pokaż mi tą która nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol922 21 Napisano 26 Luty 2013 Hubcio też tak miałem kiedyś, ani jeden film w kinie mi się nie zapisał, nawet jeżeli ten film oznaczyłem po zakończonej grze. Może coś "robią" z serwerami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 26 Luty 2013 Hehe ludzie ja po prostu stwierdzam, że gra jest najbardziej nie dopracowaną w jaką grałem. Wiem, że każda gra ma wady, ale nie aż tak rzucające się w oczy. Grałem we wszystkie tryby i już nie da się zupełnie grać na żadnym z nich bez drużyny bo: 1)dodaje największych debili 2)połączenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 26 Luty 2013 połączenia fakt czasem słabe i wtedy ciężko się gra ale nie wynaleźli jeszcze gry która łączy porównując IQ kolegów z drużyny:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jets 17 Napisano 26 Luty 2013 Hehe ludzie ja po prostu stwierdzam, że gra jest najbardziej nie dopracowaną w jaką grałem. Wiem, że każda gra ma wady, ale nie aż tak rzucające się w oczy. Grałem we wszystkie tryby i już nie da się zupełnie grać na żadnym z nich bez drużyny bo: 1)dodaje największych debili 2)połączenie A jakie masz problemy z połączeniem? Ustawiłeś opcję, by dobierało Ci najlepsze gry? Jeżeli tak to chyba masz problem z łączem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 26 Luty 2013 @up Ja o tym wiem... Kolego zrozum to, że jeśli mam cały czas 4kreski a mam to pajac, który dostaje hosta ma 1-2 kreski i go zmula na ekranie i się go nie da prawie zabić on wtedy poprostu ma przewagę. Ograłem się trochę w cody a uwierz, że długo wnie gram w żadnym innym tak nie było. Nie chcę się z wami kłócić bo to nie ma sensu dlatego mówię, że jak dla mnie granie w tą gre ma tylko sens LIGA i to z drużyną, której jak narazie nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senior 4 Napisano 27 Luty 2013 Witam mam pytanie. Co daje prestiż broni W multi ?? Pewnie gdzies yu jest odpowiedz ale nie che mi sie 60 stron przetrząsać. Z góry thx za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 27 Luty 2013 Prestiż broni daje Ci możliwość umieszczenia klan tagu na broni i na 2 prestiżu emblematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 27 Luty 2013 Zacząłem właśnie grę w CoDa w multi i mam pytanie, jaką broń byście polecili na sam początek (level 12), używam MTARa, czy na tą chwilę jest coś lepszego? Snajperki odpadają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 27 Luty 2013 levele lecą szybko więc co chwilę odblokowujesz nową broń. jak już zacząłeś graać mtarem to zrób go na złot i zmień wtedy broń ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 1 Marzec 2013 szukam kogoś chętnego na revolution Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol922 21 Napisano 1 Marzec 2013 Jak chcesz to możemy pograć razem, gram głównie Likwidacje Potwierdzoną, ale mapki dodatkowe są ;) PSNid: kar_paw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VCF_PL 0 Napisano 1 Marzec 2013 Chętnie pogram w miłej atmosferze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 2 Marzec 2013 Mam pytanie Chciałem ściągnać DLC od znajomego ale pisze że ie mg tego ściągnąć bo było już 2 razy ściągane ale znajomy zarzeka się że nikomu nie dawał nie wiecie może w czym leży problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jets 17 Napisano 2 Marzec 2013 (edytowane) Wie ktoś jaka kombinacja klawiszy odpowiada za położenie się na glebie i strzelanie z pozycji leżącej ? Edytowane 2 Marzec 2013 przez jets Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 2 Marzec 2013 kurde mial byc duble xp week, a patrze ze nie bardzo jest ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 3 Marzec 2013 Kurde, pograłbym se w BO II, ale laser trzeba wymienić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol922 21 Napisano 3 Marzec 2013 Wie ktoś jaka kombinacja klawiszy odpowiada za położenie się na glebie i strzelanie z pozycji leżącej ? Przytrzymaj dłużej :cicle: to się położysz... jak celować i strzelać chyba nie muszę tłumaczyć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 3 Marzec 2013 pytanie - czy możece nadal zapraszaćdo gry znajomych? bo ja od czasu ściagnięca dlc nie mogę..... po naciśnięciu 'x' na znajomym mogę tylko dołączyć ale nie zaprosić...... dziwne :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 3 Marzec 2013 @up Owszem można zapraszać próbuj przyciskiem SELECT ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vinnie 115 Napisano 3 Marzec 2013 Mam pytanie Chciałem ściągnać DLC od znajomego ale pisze że ie mg tego ściągnąć bo było już 2 razy ściągane ale znajomy zarzeka się że nikomu nie dawał nie wiecie może w czym leży problem? niech wejdzie poprzez www na swoje konto i deaktywuje wszystkie systemy, pozniej niech aktywuje swoja i Twoja konsole:) tez tak mialem, na 5 konsolach mialem swoje konta podlaczane i nikt inny nie mogl sciagac mimo ze tylko raz sciagnalem, deaktywowalem i zrobilem tak jak wyzej napisalo i sie udalo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 3 Marzec 2013 @up Owszem można zapraszać próbuj przyciskiem SELECT ;) A nie pomylily Ci sie gry?;) bo nie idzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach