Skocz do zawartości
Tomo

Różne Poglądy Graczy

Rekomendowane odpowiedzi

poprawione ;).

Jakies typy panowie odnosnie jRPGow na E3 ? Bo cos czuje ze bedzie posucha juz do konca tej generacji po tym jak wyjdzie Xillia.

Mam nadzieję, że pokażą coś na WiiU - kontynuację? Xenoblade'a i grę zagadkę Shin Megami Tensei X Fire Emblem.

Ciekaw też jestem czy Mistwalker pracuje nad czymś na duże konsole.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E3 = 0 nowych jrpgów a jedynie kolejne trilery reedycji HD - no chyba że square i jakiś fajnal ale bez emocji tym razem podchodzę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poprawione ;).

Jakies typy panowie odnosnie jRPGow na E3 ? Bo cos czuje ze bedzie posucha juz do konca tej generacji po tym jak wyjdzie Xillia.

TRaCeGuitar pisał kilka tygodni temu, że Atlus potwierdził Personę5 na PS3 do końca roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TRaCeGuitar pisał kilka tygodni temu, że Atlus potwierdził Personę5 na PS3 do końca roku.

W sensie że do 2014 roku potwierdzą w końcu kiedy wyjdzie, czy potwierdzili że wyjdzie do końca tego roku? Obojętnie które z nich jest prawdą, nie słyszałem wcześniej tej informacji a Personą się interesuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym był mile zaskoczony jakby zapowiedzieli Xillie 2 w zrozumiałym języku, Baba coś przebąkiwał o tym że ma nadal robić gry na ps3 i nie myśli o kolejnej generacji,plus reedycje HD (Rebirth i nic mi więcej nie potrzeba)

Na Wii U mogliby oprócz Xeno zapowiedzieć jakiegoś killera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteście w stanie polecić jakiegoś dobrego rpga w stylu skyrima/wiedzmina?? Chodzi mi o taki klimat "średniowiecza" :) Mam straszną chrapkę na skyrima na ps3 ale jakoś przejadł mi się na PCcie:) chociaż tak naprawdę dużo nie grałem w niego.. (z 10h +-) ..o przypomniało mi się jeszcze, albo coś w stylu ala "gothic 1/2"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

było 1000 razy w temacie... może dragone dogma, na bank demons souls i dark souls a od biedy można pomyśleć o dragons age1...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Risen 2 albo Dragon's Dogma...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DD bardzo fajnie się zapowiada (wpisać trzeba na listę zakupów ;D).. pytanie do kogoś kto ma to.. multi tam jest? No i czekam na dalsze propozycję;)

A pytanie jeszcze;p co sądzicie o "Kingdom Under Fire II".. wyjdzie to kiedyś??? Dobre dwa lata temu widziałem filmik i jak do te pory chyba to nie wyszło... nawet gdzieś czytałem że przerwali ten projekt..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

multi w rpg na konsolach... gdzieś ty się chował ;) dd ma tylko pożyczenie przydupasow a jedynym rpg że 100% multi to demoms/dark souls...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KuF2 wychodzi 30 czerwca jesli nic sie nie zmieni, czekam na gre i jaram sie jak stodola, oczywiscie pod warunkiem ze beda te walki na masowa skale z kumplami, juz sobie wyobrazam oblezenie zamku z ekipa PC oraz kilkoma kumplami PS3 (bedzie crossplay) :).

Co do RPG, w sumie tylko Dragon Age 1 z czystym sumieniem moge polecic (ale na PC :biggrin:), cala reszta to taki bardziej nowoczesny miks hack'n'slash z RPG. W stylu Gothica to moze Cie Risen 2 zainteresowac, jednak klimat troszke inny, choc mechanika podobna. Z hybryd action-rpg moge polecic Dogme lub Dark/Demon's Souls.

Edytowane przez Bansai

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A White Knight Chronicles nie miało przypadkiem jakiegoś multi?

Owszem było. Mi nie bardzo przypadło do gustu, ale swojego czasu sporo ludzi grało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miało ale, ale pan w/w pisał o rpgach zachodnich dziejących się w "średniowieczu" ;)

bansai - kuf 2 na bank nie ujrzy swiatła dziennego tak szybko... coś mało reklam, trailerów itp.. troche mi to zajeżdża takim rpgowym gran turismo 5/ last guardianem - może wyjdzie/ może nie ;) 

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no jeśli chodzi o zachodnie RPG to i na PC nie bardzo jest możliwość grania online. Jeżeli masz Skyrima na PC to odpuść sobie konsolową i o klasę gorszą wersję (brak modów, zwiechy, freezy, gorsza grafika). DD zdecydowanie polecam, ale jeśli zależy Ci na dobrej fabule w grach to możesz się zawieść. To trochę taki Monster Hunter w otoczce RPG z otwartym światem. Do Wiedźmina w każdym razie nie jest to w ogóle podobne. Reasumując, na PS3 nie ma dobrych RPG w zachodnim stylu, są tylko przeciętne (DA:O też ssie kule moim zdaniem...).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FAP FAP FAP- ff versus i kongdom hearts 3 na ps4!!!!!!!! Sony/square znów was kocham ;) zdun w nocy na posterunku!

edit. Zdun ogarnij się - ale ja nie chcę kingdom hearts 3 na znikomym co prawda gameplayu wygląda obłędnie a versus jeszcze lepiej i klimatyczniej....

edit 2 . idź spać bo już jasno i się ogarnij....Ale jak ja nie chcę i wraca mi wiara w square - ale to było klimatyczne.....

edit 3. macie trailery śpiochy ;)

http://www.youtube.com/watch?v=npjBHFb0fZM

http://www.youtube.com/watch?v=bRIklFkb-Dg

edit 4 . jaram się ;)

Edytowane przez zdun
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jak teraz na chłodno? Cały czas się jarasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kingdom hearts 3 (serię bardzo szanuje) tak, ffem jeszcze nie wiem w 100% zobaczymy system walki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No a ja nie moge jakoś z siebie wykrzesać krzty entuzjazmu cokolwiek jrpg'owego by S-E nie pokazało :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest nas dwóch. 

Pięknie to wygląda, ale 13 też tak wyglądała na trailerach.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A oczekujecie czegoś więcej?

Z tego, co wiem, to XIII sprzedała się bardzo dobrze zarówno w Japonii, jak i poza nią, więc czemu kwadrat miałby wprowadzać poprawki do swojego badziewia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo "łóczy" się na błędach? Nieeeeeeee, no zobaczymy co z tego wyjdzie, ale optymizmu mi brak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówcie co chcecie ale FF13 i FF13-2 mnie bardzo podeszły.

Co prawda nie dorównują żadnemu poprzedniemu FFowi ale miło spełniłem czas, do FF13 podchodziłem chyba ze 3 razy nim mnie wciągnął :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi