Skocz do zawartości
Tomo

Różne Poglądy Graczy

Rekomendowane odpowiedzi

prędzej dalsza współpraca "studiów" zamieszanych w grę - może jakaś nowa historia/ swiat itp i lecimy niczym fajnale (mozna napisac że nnk jest historią opowiedzianą od A do Z i nie ma tu jakby nie patrzeć miejsca na kontunuacje)   ;) ale pewnie zakonczy sie tak jak z kolejnych chrono czy remakiem ff7  (gracze sami nawzajem sie zhajpują a nawet tego w planach nie było) :D

jestem za - a na ps4 czekam tylko na kh3 z oficjalnie zapowidzianych jopońców - bo w markę ffa nie wierzę już po akcji z lajtning i strategią kwadarotych i gier na "I fajne" sprzęty  ;)

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie jeszcze ciekawi czy Kwadraciki ruszą w końcu FFVI o które tak wypytywali graczy...niby mieli w planach całkowity remake ale teraz jest cisza totalna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zacznie się gadanie, że gry z ps4 wyglądają jak z ps3, tak samo że gry na ps3 wyglądały jak z ps2 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież to wychodzi również na ps3 i moim skromnym zdaniem wygląda bardzo bardzo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wychodzi na ps3 i poza niższą rozdziałką większych różnic pewnie nie będzie bo co więcej można zrobić z taką grafą 2D w takim stylu. Dla mnie mały wypasik i więcej od 2D gierek nie oczekuje póki co.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedziałem że na chlebak też będzie, chętnie się w to zaopatrzę jak wyjdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że na psv nie bedzie poneiwaz to taki idealny tytuł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko że te gry lądują na małych konsolach, na dużych nadal odwalają kichę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taniej im to wychodzi no i małe konsole chętniej to przyjmują.

Dlatego właśnie wszystkie remake'owane gry z serii FF itp itd lądują na NDS/3DS...tam ludzie dalej potrafią grać w grę nawet 100h i się cieszyć.

Na dużej konsoli to by się niestety nie sprzedało :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak myślicie co planuje level-5, jaka gra zostanie zapowiedziana w najbliższym czasie i na którą generację. Osobiście marzy mi się dark cloud 3 na ps3 jeszcze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Valkyria Chronicles 3 - polecam kazdemu szanujacemu sie fanu turowych RPGow. Ok 70 godzin grania, bardzo wciagajaca fabula oraz fajni bohaterowie.

Potrzebne niestety jest PSP z CFW (lub emulator) zeby wgrac angielski patch na UMD lub wersje z JAP PSN, bo oczywiscia SrEGA nie wypuscila tego cuda na nasz rynek.

Edytowane przez Bansai

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ok, trzeba będzie sprawdzić w takim razie.

PS: Zdun kij Ci w oko, przez Ciebie zamiast leźć spać gram w Blue Dragona, i próbuję rozwalić cholernego kupiastego king poo snake'a.

Edytowane przez Strife

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzies na zagranicznych forach wyczytalem ze atlus mysli o wydaniu digital devil saga 1 i 2 w psn. Dobrze by bylo nie mam nic przeciwko milo wspominam 1 czesc na ps2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne były obie części, bardziej mi się od person podobały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obie zacne to fakt i wymagające...jeden boss tak mnie potrafił masakrować że szok.

Dla mnie marzeniem jest żeby sony wydało u siebie w storze Chrono Trigger i Devil Sumonera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chrono crossa zagral bo mnie ominal jakos:D

Kiedys tez byla spoko gierka na psx'a legend of dragoon w ogole mogli by na psvite wypuscic wiecej starszych rpgow. Na 3dsa non stop jakies stare serie odswiezaja a tutaj siedza na zylach zlota i zamiast ruszyc tylek i podbic pare pozycji do lepszej grafy i dac gracza stare znane serie to cisza. Podejrzewam ze w japonskim albo amerykanskim psn wiecej tego jest?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chrono przelazłem na wszystkie możliwe sposoby, Devil był fajny, ale nic po za tym średnio mi podszedł.

Ja bym z chęcią nabył Arc the Lad Twiglight of Spirit, świetny tytuł i ostatni boss napsuł mi trochę krwi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chrono crossa zagral bo mnie ominal jakos:D

Kiedys tez byla spoko gierka na psx'a legend of dragoon w ogole mogli by na psvite wypuscic wiecej starszych rpgow. Na 3dsa non stop jakies stare serie odswiezaja a tutaj siedza na zylach zlota i zamiast ruszyc tylek i podbic pare pozycji do lepszej grafy i dac gracza stare znane serie to cisza. Podejrzewam ze w japonskim albo amerykanskim psn wiecej tego jest?

Na amerykańskim PSNie jest Chrono Cross. Jesli nie grałeś/nie pamiętasz fabuły Chrono Triggera to lepiej najpierw zrobić speedruna "jedynki". Wersja SNES zajmuje 8MB a gierka na kilkadziesiąt godzin, jest nawet znośna, polska wersja :) Chrono Cross to dla mnie czołówka gier z PSXa i TOP 3 jRPG. Chyba jedyna jego wada to bardzo niski poziom trudności. No i w pełni zrozumiałem fabułę dopiero po przejściu Chrono Triggera. Prawdopodobnie najlepiej dopasowany do sytuacji na ekranie soundtrack w grze wideo ever ;) Uematsu może  buty czyścic Mitsudzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym czyszczeniem butów to bym nie przesadzał, jeden i drugi to mistrzowie w swoim fachu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm na amerykanskim w ogole sporo wiecej tytulow maja z klasykow gatunku, ktory nas interesuje. Jak to wyglada z platnoscia tam? Karta pre paid z naszego pl banku zadziala czy trzeba jakies specjalne amerykanskie odmiany?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi