Astro222 14 Napisano 22 Czerwiec 2012 3 Czy są/będą patche, tak jak na t-mobile ekstraklasę? 4 Czy gra będzie tanieć? Czy cena utrzyma sie do premiery 13. Na ps3 nie ma opcji by dało się jakieś patche wcisnąć. Na pc bym poszukał na jakiś znanych stronach modderskich, tam jakieś rzeczy mogą być. Ceny raczej spadną po Euro, gdy ta cała gorączka zacznie powoli zanikać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 23 Czerwiec 2012 3 Czy są/będą patche, tak jak na t-mobile ekstraklasę? I to jest największa wada konsol że są zamkniete jak konserwa że nie można wgrywac modow(wystarczy zobaczyć co Pecetowca scena robi z PES) Mam nadzieję że nowa generacja(ktora jest już za rogiem) zmieni coś w tej kwestii i konsole staną się bardziej otwartymi platformami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 24 Czerwiec 2012 Bardziej otwarte-sami cheaterzy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 24 Czerwiec 2012 I to jest największa wada konsol że są zamkniete jak konserwa że nie można wgrywac modow(wystarczy zobaczyć co Pecetowca scena robi z PES) Mam nadzieję że nowa generacja(ktora jest już za rogiem) zmieni coś w tej kwestii i konsole staną się bardziej otwartymi platformami. Nikt Cie nie zmusza do grania na konsoli, zawsze mozesz pozostac przy pecetowych mozliwosciach modyfikacji! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 28 Czerwiec 2012 Przewidujecie jeszcze zniżkę na euro 2012? Spóźniłem się z kupnem o kilka godzin :D Rano nie chciało mi się wpisywać danych karty kredytowej, a o godzinie 18 zobaczyłem już cenę 69 zł ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Czerwiec 2012 Pewnie po mistrzostwach wrzucą za 36zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 28 Czerwiec 2012 Wie ktoś czy po Euro zdrożeje ten dodatek tak jak teraz, na 69 zł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Czerwiec 2012 69 to standardowa cena. Była tygodniowa obniżka. Pewnie kolejne też będą, albo na stałe obniżą cenę po mistrzostwach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 13 Lipiec 2012 Teraz jest już po 36 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mysta_net 9 Napisano 20 Lipiec 2012 Niech ktoś mi powie co mam zrobić ;/ Kupiłem kartę doładowania PSN za 100zł wraz z dodatkiem Euro 2012. i tu pytanie gdzie ja mogę to teraz pobrać jeśli doładowałem już konto?Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 20 Lipiec 2012 Karta nie jest wraz z dodatkiem. Dodatek musisz kupić osobno. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 20 Lipiec 2012 to jest zwykła karta psn :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 20 Lipiec 2012 PSN->Wyszukaj->Uefa Euro 2012->kupujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mysta_net 9 Napisano 20 Lipiec 2012 aha dzięki :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grygory84 0 Napisano 1 Grudzień 2012 A gra w to ktoś jeszcze onlin? Próbowałem zdoby trofeum i nie łączy mnie. Niewiem czy już nikt niegra czy jakiś błąd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 19 Styczeń 2013 No jest ktoś kto ma jeszcze Euro? Bo potrzebuje to trofeum online i nie mogę go zdobyć, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekopawliko 5 Napisano 29 Styczeń 2013 (edytowane) No jest ktoś kto ma jeszcze Euro? Bo potrzebuje to trofeum online i nie mogę go zdobyć, no to trafiles idealnie, jestem w podobnej sytuacji juz Ci wyslalem zapro do znajomych Edytowane 29 Styczeń 2013 przez marekopawliko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach