MaN17Ski 7 Napisano 18 Maj 2012 (edytowane) Cóż, też mam problemy z czarnym padem i nie używam go do Battlefield 3, problem jest taki, że jak nacisnę gałką kierując ją w dół lub w górę to mój żołnierz wyrzuca mi granat ;/ PS: Na szczęście mam 2 pady. Edytowane 18 Maj 2012 przez MaN17Ski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 18 Maj 2012 Coop to nie jest taki zły, ale rzeczywiście dog tag mi się nie odblokował mimo, że 1 gwiazdkę mam w coopie. Co do singla to robiłem go jak serwery BF3 jeszcze nie wystartowały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BaKaJ-PL 29 Napisano 18 Maj 2012 na tym padzie gralo mi sięnajlepiej, mimo, że miał spotkanie ze ścianą dwa pozostałe się zacinają na L2 muszę znaleźć coś lepszego na inżyniera, bo z AEK można zdjąć spokojnie 2 gości na 1nym magu m4a1 nie daje rady poza tym znudziła mi się już gra na dużych mapach i jazda czołgiem teraz najbardziej lubię bazar i sekwanę poza tym bez termo czujęsię goły, a z nim dostaje hity z p-z, przeciw którym nie mogę się bronić rzadko gram ze znajomkami, więc nawett nie ma ma mi kto na laserze posiedzieć samemu z p-z teżsłabo bo mi non stop ładunki podkładają 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 18 Maj 2012 Sekwane tez ostatnio często gram nie ma to jak spadający gruz na banie przeciwnika pamiętam BaKaJ-PL ,że nawet raz trafiłem na ciebie niestety byłeś w przeciwnej drużynie ,gdyby nie moja ekipa mechaniorów pewnie bym tak nie poszalał tym czołgiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 18 Maj 2012 W dniu 18.05.2012 o 15:19, freesssbee napisał: tym bardziej po tym co napisales, wiem, ze juz tego nigdy nie odpale :) Czym cie tak odepchnąłem ? :D Ciekawe czy DICE wie o tym błędzie z tagiem za co-op :dry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 18 Maj 2012 W dniu 18.05.2012 o 18:12, BaKaJ-PL napisał: muszę znaleźć coś lepszego na inżyniera, bo z AEK można zdjąć spokojnie 2 gości na 1nym magu m4a1 nie daje rady Bujda. M4A1 sciaga 2-3 gosci na magazynku. Jak sie dobrze ustawia to nawet 4 mozna zjechac,ale na wiekszy dystans lepszy jest Ak-74u 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 18 Maj 2012 @ BaKaj: Co do M4A1 to moim zdaniem jest to dalej jeden z najlepszych karabinków inżyniera, a w bliskim kontakcie chyba najlepszy - tak jak pisze NFL: ściągnięcie 2 a nawet 3 gości z bliska to nie problem, a i przy odpowiednim kontrolowaniu ognia na dalszy dystans jest całkiem skuteczny. Ale jeśli chcesz popróbować czegoś nowego to polecam A-91 z foregripem i PKA-S(rosyjskie Holo) - mi ten karabin przypomina G36 z przed pacza - wyższa niż w M4A1 skuteczność na dystans i dobra moc obalająca w zwarciu. W czołgu praktycznie zawsze jeżdżę z termowizją i co-ax LMG + w zależności od mapy i tego czy jeżdżę z kumplem czy z randomami autoloader albo reactive armor - PZty nie biorę praktycznie nigdy - jak jeżdżę z kumplem to jeden z nas zazwyczaj ma javelina do ściągania upierdliwców z nieba, a do walki z czołgami zdecydowanie wystarcza trochę sprytu i manewrowania - ostatnio na Sekwanie miałem nemesis kill streak 10 albo 11 vs kierowca wrogiego czołgu - facet ZA KAŻDYM razem strzelał raz i próbował mnie namierzać z PZty - wystarczyło podejmować walkę w takim miejscu żebym miał się za czym schować podczas przeładowywania i rozwalałem go bez mydła za każdym razem. Kupa osób tak robi i naprawdę wystarcza często minimum pomyślunku taktycznego żeby rozwalić nawet 2 czy 3 czołgi wroga pod rząd praktycznie bez konieczności przeprowadzenia żadnych napraw - kluczem jest praktycznie zawsze mobilność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BaKaJ-PL 29 Napisano 18 Maj 2012 (edytowane) javeliny to jest najmniejszy problem najgorsze są powietrze-ziemia bo przed tym nie ma jak uciec gralem dzisiaj z m4a1 i bylo lepiej niż pisałem wszystko zależy od serwera, bo raz nie ma odrzutu, a drugi telepie bronią w kazdym kierunku jakby to był M60 dobry mecz z aek kończę na 4.0 a z m4 2.0 little bird z heat misle jest prawie bez szans przeciw laserowi i pz w drugim birdzie 2 takie walki przegrałem dzisiaj na demawendzie na szczęście gość musiał skakać poza tym został mi tylko 1 level do pz i będę się mścił :D dzisiaj znowu grałem sam i mnie trachę tanków z naprawiaczami kosiło jak tylko gram ze znajomym strzelco -naprawiaczem to tniemy równo ;) niestety żadko to się zdarza i przez pół meczu na ognistej burzy biegam na piechotę :) ach jak ja tęskknię za czasami kiedy to nikt nie ogarniał powietrza i nie używanojava i pz :) Edytowane 18 Maj 2012 przez BaKaJ-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 19 Maj 2012 W dniu 18.05.2012 o 23:07, BaKaJ-PL napisał: little bird z heat misle jest prawie bez szans przeciw laserowi i pz w drugim birdzie 2 takie walki przegrałem dzisiaj na demawendzie No niestety jest dokładnie tak jak piszesz - H-S są aktualnie bezużyteczne bo nie tylko są bardziej podatne na flary i ECM ale też zwyczajnie zadają śmieszne obrażenia, dwa skuteczne(co wcale nie zdarza się tak często - nierzadko rakieta wybucha obok celu i nie zadaje obrażeń) trafienia dają tylko disable. Na szturmowca to już coś, bo nie da się go naprawiać w powietrzu, ale na na zwiadowczym z inżynierem nie robi to żadnego wrażenia. Uzbrojenie powinno być zrównoważone,a nie tak że jedna opcja jest wyraźnie duuużo mocniejsza od drugiej - teraz opcja wyspecjalizowana(HS) jest zwyczajnie słabsza od opcji wszechstronnej(PZ+laser) co jest zaprzeczeniem podstawowych zasad balansowania gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PodniebnyFruwacz 0 Napisano 19 Maj 2012 Sorry, że odbiję od tematu, ale ostatnio odblokowałem sobie P90. Moim zdaniem jedna z lepszych broni ogólnodostępnych. A oto staty z ostatniej gry na metrze: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/46332400/4/526977297/ Przez pewien czas staty miałem na poziomie 80/3 lecz pod koniec meczu zrobiło się pełno camp-shotgunów... Jak coś zapraszam do gry. Najczęściej gram na "BAKU BAKU POLSKA" więc nie trudno mnie znaleźć. Dodawać do znajomych to pogramy! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 19 Maj 2012 Tomo i rexzta forumowiczów dziękuje za dzisiejszą grę, bawiłem się fantastycznie. Doszły mnie słuchy że twierdzicie że czituję. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarwal 67 Napisano 19 Maj 2012 (edytowane) Szkoda ze musialem zawiesc zone do pracy i wyszedlem w polowie meczu.Chociaz 1750 ticketow to jak dla mnie HC jest.Mysle ze na 1000 ticketow uszlo by. @kosmala Jezeli ktos Cie posadza o czitere niech sie wypowie dlaczego tak uwaza.MAFIA tez robi po 200 killi i co tez czituje?Jechu co drugi trzeci mecz robi wyniki do zera i co tez czituje?Nieogarniam ludzi ktorzy uwazaja ze jak ktos jest lepszy odnich to zaraz szukaja wymowek typu “ bo gra na myszce itd“. Jak ktos ma problem ze jeden czy drugi gra na myszce to niech sobie tez sprawi myszke i zacznie na niej wymiatac.Mi to nieprzeszkadza ze ktos gra na myszce.Mam paru znajomych ktorzy od kilkunastu lat tylko na PIECU gralo w Fps-y i niepotrafia sie przestawic na pada co w 100% ich rozumie. Edytowane 19 Maj 2012 przez jarwal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxDJ 108 Napisano 19 Maj 2012 W dniu 19.05.2012 o 12:02, kosmala96 napisał: Tomo i rexzta forumowiczów dziękuje za dzisiejszą grę, bawiłem się fantastycznie. Doszły mnie słuchy że twierdzicie że czituję. Ja nie wiem jak to możliwe że przy PKP nie masz odrzutu nie wiem grałem przeciwko dużoo ludziom ale ciebie ubic to trzeba miec farta normalnie jakbyś miał aim boota zainstalowanego chyba że masz zaje............ neta :laugh2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 19 Maj 2012 W dniu 19.05.2012 o 13:15, xMAFIA_PLxDJ napisał: Ja nie wiem jak to możliwe że przy PKP nie masz odrzutu nie wiem grałem przeciwko dużoo ludziom ale ciebie ubic to trzeba miec farta normalnie jakbyś miał aim boota zainstalowanego chyba że masz zaje............ neta :laugh2: Radiówke 1mb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxDJ 108 Napisano 19 Maj 2012 W dniu 19.05.2012 o 13:27, princ18 napisał: Radiówke 1mb mówisz poważnie? :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 19 Maj 2012 W dniu 19.05.2012 o 13:33, xMAFIA_PLxDJ napisał: mówisz poważnie? :laugh: Serio, dodam że 70zł on nas kosztuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 19 Maj 2012 kosmala czituje lol a jest wogóle taka możliwość na ps3 ,gram od czasu do czasu z nim i daje sobie kut.. uciąć,że nie ma takiej opcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 19 Maj 2012 Najlepsze jest to,ze kosmali sie nie da zabic a biskvp normalnie pada a przeciez na tym samym necie graja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 19 Maj 2012 da się zabić tylko trzeba go upolować przyznam ,że jest szybki i zwinny jak lis, dużo na boki się porusza a i skacze jak Marcin Gortat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 19 Maj 2012 W dniu 19.05.2012 o 14:44, NFL napisał: Najlepsze jest to,ze kosmali sie nie da zabic a biskvp normalnie pada a przeciez na tym samym necie graja bo biskvp gra na normalnej czułości czyli +/- 1/2 : tak jak my, a Kosmala - kosmita na 1.0 , pozostaje :wallbash: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxDJ 108 Napisano 19 Maj 2012 W dniu 19.05.2012 o 14:26, princ18 napisał: Serio, dodam że 70zł on nas kosztuje czyli umiejętnośc gry + zlagowany net 1m = kosmaloterminator :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 19 Maj 2012 (edytowane) Czułość obaj mamy na maxa No nie zlagowany, bo tak jak kacper pisał ja padam normalnie. Edytowane 19 Maj 2012 przez princ18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 19 Maj 2012 osobiście mam mdłości po dłuższym graniu na 1.0, ale ja jestem 71 w realu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 19 Maj 2012 W dniu 19.05.2012 o 13:15, xMAFIA_PLxDJ napisał: Ja nie wiem jak to możliwe że przy PKP nie masz odrzutu. Nie mam rozrzutu, hahaha śmieszny jesteś. Wystarczy tylko nad nim dobrze zapanować, na myszce nie potrafisz?? 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 19 Maj 2012 W dniu 19.05.2012 o 16:23, princ18 napisał: Czułość obaj mamy na maxa No nie zlagowany, bo tak jak kacper pisał ja padam normalnie. tym bardziej to świadczy o talencie Kosmali i tyle. Nie ma co doszukiwać się teorii spiskowych, a cieszyć, że to Nasz Krajan i zapieprza po serwerach z biało-czerwonym znaczkiem i naparza wywrotowców z islamu :banana: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach