radoneon14 54 Napisano 25 Listopad 2012 Na Ps3site było napisane że pojawił się bezpłatny dodatek w PSS do WRC3, WRC3 Safari, i ja go szukałem i nic takiego nie widzę, słyszał ktoś coś? Mati dobra robota. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 25 Listopad 2012 Na Ps3site było napisane że pojawił się bezpłatny dodatek w PSS do WRC3, WRC3 Safari, i ja go szukałem i nic takiego nie widzę, słyszał ktoś coś? Mati dobra robota. tez go niewidzę ,jutro bedzie 2 os -) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 27 Listopad 2012 Drugi os z Monte Carlo tylko chłopaki proszę się nie śmiać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radoneon14 54 Napisano 28 Listopad 2012 Wczoraj na Eurosporcie oglądałem podsumowanie sezonu irc, naprawdę było na co popatrzeć i tak się napatrzylem że aż mi lepiej szło w WRC3 :-). Kilka razy wygrałem na multi co dla mnie jest dużym sukcesem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 29 Listopad 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 1 Grudzień 2012 4 odcinek rajdu monte carlo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg38PL 20 Napisano 3 Grudzień 2012 " co jak to przerzuciłeś dwie kartki ,ostatni raz jedziesz ze mną "matijad popłakałem się ze śmiechu brawo :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 4 Grudzień 2012 5 odcinek 6 odcinek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 4 Grudzień 2012 Kolejne DLC do WRC 3 w drodze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radoneon14 54 Napisano 8 Grudzień 2012 Kolejne DLC do WRC 3 w drodze Skąd Ps3site bierze takie info? DLC jak nie było tak nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 10 Grudzień 2012 Jest :) Tylko czy dostępne na PS Store... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 10 Grudzień 2012 Może na europejskim store jeszcze nie ma. Jak zawsze my na końcu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daro0305 0 Napisano 10 Grudzień 2012 ja sprawdzam, u nas jakoś jeszcze nic nie ma!!! co za żal!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radoneon14 54 Napisano 11 Grudzień 2012 Może na europejskim store jeszcze nie ma. Jak zawsze my na końcu... Na USA store nie ma wogóle tej gry, może będzie w środę, a może nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 11 Grudzień 2012 Może Milestone sie podjarało że zrobili DLC i jacy to oni nie są fajni i z tego wszystkiego zapomnieli je puścić do sprzedaży :D Taka moja głupia teoria Alno to jest tylko zapowiedź DLC. Jest tam jakaś data wydania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daro0305 0 Napisano 11 Grudzień 2012 miało już być to dlc, gdzieś w necie wyczytałem, a na psn nie ma, chyba rzeczywiście zapomnieli puścić, hehe :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majk83 2 Napisano 12 Grudzień 2012 Panowie czy istnieje możliwość zagrania np. rajdu w sieci z tylko 1 wybranym użytkownikiem PSN np. kumplem mieszkającym kilka domów obok?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daro0305 0 Napisano 12 Grudzień 2012 oczywiście, że tak! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 12 Grudzień 2012 Panowie czy istnieje możliwość zagrania np. rajdu w sieci z tylko 1 wybranym użytkownikiem PSN np. kumplem mieszkającym kilka domów obok?? W menu multiplayer wchodzisz w custom match i wybierasz wszystko. Rajd, ilość graczy, no i zaznaczasz że tylko na zaproszenie. Zapraszasz kolegę and have fun :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radoneon14 54 Napisano 12 Grudzień 2012 Panowie czy istnieje możliwość zagrania np. rajdu w sieci z tylko 1 wybranym użytkownikiem PSN np. kumplem mieszkającym kilka domów obok?? Zależy też ile tych domów, metrów bo jak za blisko to może nastąpić przesilenie internetu i będzie zwalniało :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radoneon14 54 Napisano 13 Grudzień 2012 Jest DLC African Safari w cenie 14zł, ja już zasysam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majk83 2 Napisano 14 Grudzień 2012 Zależy też ile tych domów, metrów bo jak za blisko to może nastąpić przesilenie internetu i będzie zwalniało :-) Dzięki panowie, jak zacznie zwalniać to się trochę dorzuci do pieca i będzie git :rofl: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 16 Grudzień 2012 Tak gram w grę w tryb kariery póki co i naprawdę jest bardzo dobrą grą ;-) a jeszcze Championship i multi do przejścia :-P pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 21 Grudzień 2012 (edytowane) http://www.ps3site.p...577#more-137577 edit: nie kolejne DLC tylko gra na PS Store :) sorki Nowy temat już poszedł do zatwierdzenia przez admina Edytowane 21 Grudzień 2012 przez erwines Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boom.L 7 Napisano 23 Grudzień 2012 (edytowane) Wreszcie jest czas na WRC3 (mikołaj się spisał w tym roku:) Generalnie: wszystko jest ok. Niemniej kilka spraw po kilku godzinach rzuciło mi się w oczy: - opcja dla dwóch graczy (split screan) - dlaczego tego nie ma???? - dlaczego nie ma opcji zmiany chociażby vinyli w samochodach w grze online, tak jak w trybie road to glory?, oraz np. profilu? jakże by to urozmaiciło gre - no i banał, dlaczego na planszach "loading" (swoją drogą strasznie długo się gra ładuje) te "tip-sy" zasłaniają całą plansze, przecież po dwóch dniach już nie musisz czytać, info o grze, a zasłania to fajne grafiti. tak czy siak, czekałem na tą gre, a zwłaszcza na czas na nią :) wesołych 4 every one Edytowane 23 Grudzień 2012 przez boom.L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach